Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Όταν μια γκόμενα λέει κάτι και δεν το εννοεί

Ίσως το μεγαλύτερο σπάσιμο στ' αρχίδια.

Υπάρχουν πολλά εκνευριστικά πράγματα που μας την σπάνε στις υποψήφιες γκόμενες ή στις εν ενεργεία γκόμενές μας. Η γκρίνια ας πούμε είναι ένα από τα μεγάλα μειονεκτήματά τους. Εξετάζοντας τα υπόλοιπα, εύκολα θα έβαζα στο Top 5 των σπαστικών συνηθειών, φράσεις που μπορεί να πει μια γυναίκα και δεν τις εννοεί.

Σήμερα θα εξετάσουμε αυτή ακριβώς την μαλακία που τις πιάνει, όπου απαιτούν να μυρίσουμε τα νύχια μας για να καταλάβουμε τι βρίσκεται στον εγκέφαλό τους (ανάθεμα κι αν ξέρουν οι ίδιες τι παίζει) αντί να μας το πουν με κάθε ειλικρίνεια. Θέλεις; Το ψήνεις; Ναι ή όχι; Να τελειώνουμε γιατί έχουμε και δουλειές γαμώ το κέρατό σας.

Bitch shield
Το πρώτο τείχος του κάστρου πριν μπουκάρουμε μέσα. Η βασική ασπίδα του αεροσκάφους που κάθε καριόλα διαθέτιε στη φαρέτρα της. Λέγεται "Bitch shield" και υψώνεται όχι γιατί είναι όλες τους bitches, αλλά επειδή δεν θα πρέπει να τις περάσουμε για  "Πουτάνες".

Σε μία πρόταση αυτό που σκέφτονται είναι "Αυτός μου την πέφτει τώρα και την έχει πέσει και σε άλλες. Ας του κάνω την ζωή δύσκολη μέχρι να με κερδίσει διαφορετικά αν με περάσει για έυκολη θα ξενερώσει και θα με νομίζει για καμιά πουτάνα που κάθομαι σε όποιον μου την πέσει. Άσε που τα ίδια που μου λέει τώρα θα έχει πει και παραέξω".

Σε περίπτωση γκόμενου δεν υφίσταται καν Bitch shield, διότι εκεί μιλάμε για ένα "Έχω αγόρι" και τελειώνει το πράμα. Α και κάτι άλλο μαλάκες. Αν βγαίνει γυναικοπαρέα Σάββατο βράδυ τότε μαντέψτε. ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ! Γιατί; Γιατί είναι Σάββατο βράδυ. Εκτός κι αν πέσατε στην περίπτωση και οι γκόμενοί τους δουλεύουν.

Για να αποφύγετε την Bitch Shield θα πρέπει να ρίξετε ένα διακριτικό neg ώστε να ρίξετε λίγο το value της γκόμενας που την έχει δει αφυψηλού, ενώ αντίστοιχα στα πειράγματα απαντάτε κι εσείς με πείραγμα όπου χρειάζεται. Δηλαδή άμα σας πετάξει ατάκα του στυλ:
"Σε πόσες την έχεις πέσει απόψε?", μπορείτε να απαντήσετε σε κάτι του στυλ:
- "Άμα μιλάει ένας άντρας σε μια γυναίκα εσύ έχεις καταλάβει ότι πάντοτε της την πέφτει?" ή
- "Δεν στην πέφτω. Λάθος κατάλαβες. Μην το παίρνεις πάνω σου." ή
- "Έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση μάλλον. Είσαι η μόνη που έχω πλησιάσει εδώ και κάποιες εβδομάδες." το οποίο και καλά δείχνει πιο ειλικρινές.

Σημείωση: Όσο πιο μουνάρα μια γκόμενα τόσο πιο ψηλό Bitch Shield έχει.


"Δεν θέλω"
Κλασικό αποτέλεσμα γκρίνιας. Ότι κι αν της πεις απαντάει με άρνηση, απλά και μόνο γιατί εσύ πρέπει να επιμείνεις για να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι. Έχει προηγηθεί τσαντιλα, έχει μονίμως ένα θέμα μαζί σου ή απλά έχει περίοδο.

Παραδείγματα:
- Θες να βγούμε σήμερα;
- Όχι άστο, δεν θέλω. Βγες με τα κοριτσάκια που μιλάς στο Facebook.

- Θέλεις να πάμε παραλία για καφέ;
- Όχι, δεν θέλω. Αφού έχεις δουλειές και δεν έχεις χρόνο.


Ζήλια
Όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, έτσι και εδώ. έχουμε περιπτώσεις γκρίνιας. Στο θέμα ζήλιας, υπάρχει είτε η προσπάθεια πρόκλησης ζήλιας από την πλευρά της με την ελπίδα να αναζοπυρωθεί το ενδιαφέρον σας αν είναι πεσμένο (παπάρια, χειρότερα θα τα κάνετε), είτε το ξέσπασμά της αν σας ζηλεύει, οπότε εκεί μπορείτε να ακούσετε από πράγματα που δεν ισχύουν μέχρι να κατεβάσει καντήλια.

Παράδειγμα πρόκλησης ζήλιας:
- Καλά, μη νομίζεις. Σαν εσένα έχω όσους θέλω. Με παρακαλάνε ήδη.

Παράδειγμα ζήλιας:
- Μην είναι αυτή η καριόλα στην παρέα, στο λέω χωρίζουμε.


Ψώνιο
Επικίνδυνη περίπτωση, για κάποιους όχι τόσο αυτή της Ζήλιας. Όπως και να έχει υπάρχει υψηλό επίπεδο ακαταλληλότητας. Η τύπισσα είτε έχει υψηλό value κι έχει καβαλίσει φουλ το καλάμι, είτε απλά ψωνίζεται για να το παίξει ντίβα με σκοπό να τυλίξει τον επίδοξο παντοφλάκια. ενώ δεν την ξέρει ούτε η μάνα της.

Παράδειγμα:
- Είχα πάει διακοπές στην Αράχωβα, κάναμε σκι, μας φιλοξένησαν και περάσαμε τέλεια!
Μετάφραση:
- Πήγαμε διήμερο Αράχωρα, λίγες ώρες για σκι, πληρώσαμε κάτι δωμάτια φθηνά που ο δικός μου μου έπαιζε ότι ξέρει τον υπεύθυνο ξενοδοχείου, αλλά τελικά δεν μας τα άφησε τζάμπα.

Παράδειγμα:
- Πήγα στο Villa Mercedes. Εννοείται όποτε πάω επειδή ξέρω τα παιδιά, μπαίνω με πρόσκληση και όλα κερασμένα.
Μετάφραση:
- Δεν πληρώνω είσοδο στο Villa Mercedes. Όμως ο μπαρμαν μου ζητάει να πάρω ποτό και το πληρώνω. Στην καλύτερη να μου κεράσει το δεύτερο. Τα παιδιά που ήξερα στην είσοδο έλειπαν, με άφησαν γιατί έχω κωλάρα.


Συμπεράσματα

Οι παραπάνω φράσεις δείχνουν παράλληλα ότι οι γυναίκες μας φλομώνουν στο ψέμα. Ακόμα κι αν λένε κάτι και δεν το εννοούν για τους παραπάνω λόγους, δεν παύει η φράση τους να περιέχει ψέμα. Κορίτσαροι, είστε πρωταθλήτριες στον τομεα αυτό βρε. Να σας χαιρόμαστε!

Μια συμβουλή όμως. Μην προσποιείστε. Πείτε αυτό που θέλετε κατευθείαν να τελειώνουμε. Ο άντρας δεν θέλει να του πρίζεις τα αρχίδια. Όσες είναι στο 10-20% που δεν κάνουν τις παραπάνω μαλακίες (κάπου τόσο παίζει να έχετε απομείνει) καταλήγουν να γίνονται και οι πιο περιζήτητες.

6 σχόλια:

  1. Όσες δεν κάνουν τέτοιες μαλακίες, περιζήτητες. Ξαναπέστο. Όποιος τις προλάβει!

    Οι υπόλοιπες... Τραγικές Ελλεηνίδες, άξιες μόνο για να τις τραμπουκίζεις, γιατί το 'χουν πολύ ανάγκη. Για παραμύθα, πήδημα και γειά χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχχαχαχαχα πραγματικα! εχουν μεινει καποιες ομως που αποτελουν την εξαιρεση στον κανονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα όσα γράφεις δεν παρατηρούνται ιδιαίτερα όταν ο υποψήφιος γκόμενος, έχει πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση ή είναι πολύ κοινωνικός, ευχάριστος και έξυπνος και Το ποσοστό των ανδρών με τα παραπάνω χαρακτηριστικά στην Ελλάδα είναι σχετικά μικρό και οι γκόμενες που το ψάχνουν πάρα πάρα πολλες. Έτσι δεν είναι esmi smilee ? Τα γράφω σωστά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Ελλαδα υπαρχει μεγαλο ποσοστο αντρων με πολυ καλη εξωτερικη εμφανιση κτλ αλλα τις μουναρες ελεινιδες με τα παραπανω χαρακτηριστικα δεν τις πτοουν κατι τετιοι τυποι.ισα ισα που στο μπλογκ εχουν αναφερθει παραδειγματα απο γκομενες ΗΒ 7 και 8 να χυλοπιτιαζουν αντρες με HB 8,5 και πανω,τι ψαχνεις να βρεις τωρα,απλα φολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άκη σε όλους τυχαίνουν αυτές οι μαλακίες. Εγώ έχω όλα τα παραπάνω που λες και έχω συναντήσει όλες τις περιπτώσεις. Εκτός πια κι αν είναι κάποιος συγγενής κανενός μεγαλονακαλάρχη, διευθύνοντα σύμβουλου και πάει λέγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή