Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Θέλουν κορμάρα και χρήμα!

[Email του αναγνώστη Captain America]
 
Αγαπητε ξενερωμενε, συγχαρητηρια για το blog σου.
Βγηκα προσφατα απο μακροχρονια σχεση (με χωρισε για λογο που βρισκω απαραδεκτο αλλα επειδη τη σεβομαι, οπως και αυτα που ζησαμε μαζι τοσα χρονια, δεν θα την καταταξω στις ελεεινιδες) και απο τις εμπειριες μου μεχρι στιγμης διαπιστωνω οτι εισαι 100% σωστος! οι ελληνιδες ειναι απλα απαραδεκτες σε πολυ μεγαλα ποσοστα. να σημειωσω οτι ειμαι εμφανισιμος και εχω πολυ καλη δουλεια, απο τις υποτιθεμενες με κυρος. σε καμια περιπτωση δεν τα λεω αυτα απο ψωνισμο, απλα περιγραφω το background που αντικρυζει η ελλεεινιδα οταν πχ θα δει ενα friend request μου.
Ε λοιπον μετα απο παρα πολλες προσπαθειες που ουτε καν με δεχονταν, τυχαινει μια να με δεχτει. γυρω στο 7-7,5 αλλα με μπολικα likes (=κι αλλοι ποντοι αυτοπεποιθησης στο ηδη-ψωνισμενο-απο-τη-μαμα εγω της μεσης ελληνιδας).

Στελνω μηνυμα. μου απανταει. συνεχιζουμε με 4-5 απαντησεις σε διαστημα μιας μερας (γιατι πρεπει και ως βεντετα να αργησει να σου απαντησει, μην την περασεις και για προσχαρη και χαλασει η πιατσα). τελικα μου στελνει οτι επειδη απεχουμε (μιση ωρα αποσταση με το αυτοκινητο...) και επειδη εχουμε αλλους στοχους στη ζωη (ουτε καν συζητησαμε για στοχους, απλα εγω ειπα με τι ασχολουμαι και αυτη τι σπουδαζει...), δεν θα συνεχισουμε τη συνομιλια....
Σημειωτεον οτι το πού μενω και τι δουλεια κανω ηταν φανερα προτου καν αποδεχτει το friend request. αρα τοτε γιατι δεχτηκες κυρια μου?
Η κατασταση ειναι απλα απαραδεκτη. ακουω και απο φιλους συνεχεια αναλογες καταστασεις. αναφερω και μια ακομα κατασταση που ζησαμε απο κοντα με εναν φιλο. καθομαστε σε μπαρακι με κοινο τραπεζι για μερικες παρεες. ο φιλος μου εξαιρετικα εμφανισιμος. καλοντυμενοι κ οι δυο. απεναντι μας καθονται δυο κοπελες, η μια καλη. εμεις περιμεναμε δυο δικες μας οποτε δεν ενδιαφερομασταν. σε καποια φαση ο φιλος μου νιωθει ενα κινητο να δονειται στο κοινο τραπεζι και το λεει στις απεναντι: "κοριτσια καποιο κινητο δονειται. μηπως ειναι δικο σας"; η πιο ομορφη απο τις δυο δεν του απανταει καν και περιοριζεται στο να τον κοιταξει με ενα "γιατι-μου-μιλησες-ελεεινο-σκουπιδι" υφος... σημειωνω οτι ο φιλος μου ηταν καλυτερος της εμφανισιακα και ειδικα αν πηγαινε η συγκριση και στα οικονομικα η γκομενα μαλλον θα επρεπε να αισθανεται τυχερη που της μιλησε. αλλα οχι. η γκομενα αισθανεται κατι μεταξυ μεγκαν φοξ και ζιζελ και περιμενει να μιλησει μονο στον τομ μπρειντυ ή στον τζειμς μποντ (αφου προηγουμενως εχει δει την αστον μαρτιν παρκαρισμενη απ εξω). στα 30 της βεβαια θα καλοβλεπει απλα οποιον δημοσιο υπαλληλο με φαλακριτσα βγαζει 800 ευρω.
Η κατασταση λοιπον ειναι οντως απελπιστικη. Εχω καταντησει να περιμενω τη μεταναστευση στο εξωτερικο μηπως και βρεθει καμια σωστη γυναικα. και εδω σημειωνω (για να μην βρουν αδικο πατημα οι γυναικες που πιθανως θα μας διαβασουν) οτι ειμαι ανθρωπος των σχεσεων και ψαχνομαι για σωστες καταστασεις και οχι για gold-diggers (οι οποιες δειχνουν ενδιαφερον αλλα δεν ενδιαφερομαι ουτε για μια βραδια ουτε να τις πληρωνω επειδη απλα ειναι ομορφες). οι δικες μας δεν νιωθουν τπτ... ο,τι και να εισαι, αυτες θελουν κατι αλλο, κατι επιπλεον. θα τις χαλασει οποιαδηποτε λεπτομερεια θεωρησουν ως μειονεκτημα αυτες ή οι φιλες τους (αυτα τα τερατα...).
Απο αυτα βεβαια εξαιρουνται μπαρμεν και αθλητες. φιλος αθλητης μού διηγειται εμπειριες του και πώς κανουν σαν λυσσαρες μολις μυριστουν τριτο ποδι, six-pack και λεφτα. αυτα για τις ηλικιες 18-28. μετα θυμουνται να κοιταξουν τον καλο, εμφανισιμο γιατρο, επιχειρηματια, δικηγορο που στην προηγουμενη ζωη τους εφτυναν γιατι τωρα θυμηθηκαν οτι η μαμα τους τις ειπε να βρουν χορηγο. αλλα τοτε ειναι αργα κυριες μου... και ειδικα οπως πλεον μεταναστευουν τα καλα επαγγελματα στο εξωτερικο, οταν εσεις θα ψηνεστε, οι καλες περιπτωσεις θα εχουν παντρευτει τις ομορφες σουηδες που ξερουν να σεβονται και να εκτιμουν και σεις θα ψαχνετε ποιος ηλεκτρολογος, καραβανας ή δ.υ. εχει μαζεψει τους περισσοτερους ποντους στον μασουτη.
ΥΓ. Παρακληση να επανερχεσαι πιο συχνα στο blog - ειναι εξαιρετικο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου