Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

"Θα έρθεις από το σπίτι μου να παίξουμε Uno?"

[Email του αναγνώστη Anat Yor]
    
Φίλε Ξενερωμένε και σύντροφε  στη μάχη  κατά των φεμινιστριών/νάρκισσων γυναικών καλησπέρα,

Διαβάζοντας τις τελευταίες ιστορίες σου αναφώνησα για ακόμα μια φορά ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.

Έχουν ξεπεράσει το ανώτατο λεβελ βλακείας και ανωριμότητας και απλά δεν έχουν ταβάνι.
Όπως και στο προηγούμενο email σήμερα θα σας πω δύο ακόμα ιστορίες που αποδεικνύουν ότι οι γκόμενες είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΝΕΡΩΤΕΣ. 

Η 2η ιστορία έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την 1η.

Στορι 1ο:
Μου στέλνει στο φβ HB 7,5 ( που με βάψιμο και ρούχα ωραία πάει 8) και ξεκινάμε να γνωριζόμαστε και να μιλάμε μια χαρά. Η γκόμενα δείχνει ενδιαφέρον "ειλικρινες" και φαινόταν και ενθουσιασμένη στα μηνύματα και στις κλήσεις , δηλαδη και ναι να βρεθούμε και σύντομα και μου αρέσει το στιλ σου και η προσέγγιση σου και λοιπές παπατζες. Ξέροντας όμως ότι όταν στα λέει αυτά γυναίκα σημαίνει ότι 70% δε θα περάσει ούτε απέξω από το πρώτο ραντεβού και 30% ότι ψήνεται.
Ε κάποια μέρα της στέλνω μήνυμα και κάνει να απαντήσει αρκετές ώρες.
Ενώ ήταν μέσα ανεβάζοντας story.

Της στέλνω ξανά αφού πέρασε λίγη ώρα ότι "καταλαβαίνω ότι δεν ενδιαφέρεσαι αλλά θα μπορούσες να μου το πεις αντί να χάνω το χρόνο μου." Αφού η τύπισσα έκανε τη χαζή στην αρχή μου απαντάει ότι είναι "αλλού και ότι ναναι " σαν άτομο και το παθαίνει πολλές φορές και ξεχνιέται καί ότι δε μου έστειλε εκείνη πρώτη επειδή δεν ήθελε να με ενοχλήσει.
Και εγώ είμαι ο επόμενος Πάπας.Οχι δε της το είπα αλλά θα ταιριαζε
Αφού ξεκινήσαμε να μιλάμε και να "πηγαίνει καλά" ξεκίνησε πάλι τα ίδια και να μην απαντάει χωρίς κανένα προφανή λόγο
Ε του πουστη, εννοείται πάω και τη διαγραφω από τη λίστα φίλων όπως θα έπρεπε να έχω κάνει καιρό.
Και φυσικά η ξενερωτη μου στέλνεις μηνύματα μετά  "γιατί με έσβησες,τι σου έκανα και συγγνώμη" και λοιπές .
Δηλαδή η γκόμενα παίρνει την επιβεβαίωση της , γράφει κυριολεκτικά στο Μουνι της τα μηνύματα,βρίσκει δικαιολογίες και μετά όταν βλέπει ότι εγώ δε τα σηκώνω αυτά προφανώς και θίγεται ο εγωισμός της.
Για μια στιγμή σκέφτηκα να την κυνηγήσω απλά για να ένα γαμησι μιας και ήταν σχετικά άνω του μετρίου η γκόμενα αλλά μετά είπα αξίζει όλο αυτό;

Στο μουνι τους όλα πλέον και μετά παραπονιούνται ότι της γαμανε και της πετάνε μετά. Ε βέβαια ποιος σοβαρός θα ασχοληθεί με αυτές;


Στορι 2ο:
Γνωρίζω HB 8 μελαχρινό και σχετικά προσγειωμένο που ήταν καιρό μόνη της  ( πρώτο 🚩) , λίγο μεγαλύτερη από εμένα αλλά φαινόταν πολύ ώριμη και ήταν και πιο έξυπνη από το μέσο όρο οπότε είπα να δώσω μια ευκαιρία.
Μιλάμε για αρκετό καιρό αλλά άρχισε τα "ναι αμέ να βγούμε" τα μετά μεταμορφώνονταν σε ( Ω τι έκπληξη) "αχ να μωρέ κάτι μου έτυχε πέθανε το Alien που έχω για κατοικίδιο κλπ ( δεύτερο 🚩)". Εντωμεταξυ η τύπισσα μαξ να είχε στείλει δύο φορές από μόνη της ( τρίτο 🚩) αλλά λέω Κλάιν θα αξίζει το γαμησι.
Με τα πολλά καταφέρνουμε να βγούμε ένα βράδυ κοντά στο λιμάνι  και όλη την ώρα IOI , από eye contact μέχρι και αγγίγματα. Ε με το που πάω να κάνω κίνηση φυσικά και τραβιέται η γκόμενα και αρχίζει τα δεν είμαι έτοιμη κλπ. Εγώ κύριος,με είδε ότι ήμουν στα αρχιδια μου και προσπαθούσε να με προκαλέσει για να μου ξανά δώσει άκυρο.
Στο μεταξύ, μαθαίνω ότι η γκόμενα είχε 5 χρόνια σχέση και χώρισε πριν κάνα χρόνο και ότι από τότε έχει περιστασιακά πράγματα με "κάτι μαλακές ". Καταλάβαμε όλοι νομίζω την κατάσταση της τύπισσας
Ωστόσο με όλα αυτά που μου έλεγε στις συζητήσεις μας μου έδινε την εντύπωση ότι ενώ ξέρει να "παίζει" και ξέρει ότι είναι ωραία, ορισμένες φορές φαίνονταν εντελώς ξενερωτη με τις μαλακίες που έλεγε.Σε φάση να πέφτει το IQ μου τουλάχιστον πενήντα μονάδες.
Καθώς καθόμασταν με ρωτάει η γκόμενα
" Εσύ παίζεις Uno ;" εκτός του ότι ήταν εντελώς άκυρη ερώτηση  (το Uno είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με χαρτιά),της απάντησα "ναι παίζω" και μου συνεχίζει μετα και μου προτείνει να πάμε σπίτι της να παίξουμε γιατί έμενε και μόνη τής.
Εκείνη την ώρα έπεσε blue screen of death στο μυαλό γιατί :
Η ξενερωτη με προσκαλεί σπίτι της για ξεκάθαρο one night stand και ξεκάθαρα περιμενε να της πω ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΜΕΕΕ και να μου τρέξουν τα σάλια. Φυσικά της είπα ένα εε εντάξει βλέπουμε πως θα πάει η βραδιά και σίγουρα δεν περίμενε αυτή την απάντηση.

ΑΛΛΑ UNO ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ; ΛΕΣ ΣΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΕΛΑ ΣΠΊΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ UNO;

Τέλος πάντων με τα πολλά την πηγαίνω σπίτι της και πριν βγει αντί να βγάλω αλαρμ και να την αφήσω να βγει, παρκάρω το αμάξι και προτού καν μιλήσει την πιάνω και τη φασωνω τόσο όσο να θέλει κι άλλο .Η γκόμενα εννοείται άρχισε τα " μα τι κάνεις τι πραγματα είναι αυτά" αλλά είχε καυλώσει φουλ και άρχισε να ρίχνει τις άμυνες της.

Εν τέλει ανεβαίνουμε σπίτι της , γίνεται ότι γίνεται ( τίμια στο κρεβάτι όχι κάτι το ιδιαίτερο) και αφού τελειώνει (αλλά αφού τελειώνει και ο πρώτος γύρος) ξεκίνησε τα " δε τα συνηθίζω αυτά  και είναι η πρώτη φορά βάζοντας τα κλάματα γτ ήθελε να την ηρεμήσω κλπ" και τις κλασσικές μαλακίες που λένε οι γκόμενες. Εννοείται της δείχνω ότι την καταλαβαίνω και απλά αρχίζω να την ξεμουνιαζω ξανά.
Ε από εκείνη τη βραδιά και μετά συνεχίσαμε να κάνουμε κάτι για σχετικά αρκετό καιρό αλλά η ξενερωτη έστελνε συνέχεια μικτά σήματα, από μηνύματα δηλαδη ήταν οκει και από κοντά έκανε τη δύσκολη μέχρι τη στιγμή που θα την άρπαζα και θα την καυλωνα. Προβλέψιμη με λίγα λόγια.
Και εδώ μάγκες και σύντροφοι θέλω να σημειώσω το εξής: αν μια γκόμενα σας αρχίσει τα " πρώτη φορά το κάνω αυτό με κάποιον στο σεξ και το έκανα πρώτη φορά σε εσένα" να ξέρετε είναι η μεγαλύτερη ΜΠΟΥΡΔΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ. Και η πλάκα είναι ότι σχεδόν όλες οι γκόμενες που έχω κάνει κάτι το έχουν πει αυτό. Ποιον κοροϊδεύουν εκτός από τον εαυτό τους δε ξέρω.

Μετά την τρίτη φορά που έκανε παιχνίδια η γκόμενα άρχισα να της κάνω ακριβώς τα ίδια όταν έστελνε αυτή και έκανε κίνηση και φυσικά τρελάθηκε εντελώς με αυτά και καυλωνε. Εγώ ξενερωμενος φουλ με την πάρτη της από ένα σημείο και μετά την είχα μόνο για να βγάζω τις καύλες μου μέχρι που μου έστειλε ένα σεντόνι λέγοντας μου ότι δε μπορεί άλλο αυτά τα παιχνίδια και αξίζει κάτι καλύτερο και την πλήγωσα κλπ.
Εγώ βέβαια το διάβασα και το άφησα έτσι και μετά από ένα άλλο needy μήνυμα με έκανε μπλοκ για κάποιον περίεργο λόγο.
Ήταν πληγωμένη η γκόμενα, κλειστή σαν άνθρωπος και περίεργη;
Μάλλον
Έπρεπε αυτό να με απασχολήσει έστω και στο ελάχιστο λες και είμαι ο λευκός ιππότης;
Φυσικά και όχι.

Ρε μάγκες τι σκατά γίνεται ρε; Έχουν τόσες μά τόσες επιλογές  και κλασσικά επιλέγουν αυτούς που τις φτύνουν και μετά γίνονται κυριολεκτικά τα πουτανακια τους. Και λένε και τις χαζές δικαιολογίες  που κανείς δε τις πιστεύει για να νιώσουν καλά και να δικαιολογήσουν ότι πέφτουν σε μαλακές που απλά τις πηδάνε.

Και αν το δούμε ακόμα πιο σοβαρά εν τέλει εκτός από ένα καλό γαμησι δεν έχουν να προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΜΩΣ!
Πείτε μου ένα καλό λόγο εκτός από το σεξ για να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με τις ξενερωτες.
Για να περνάει καλά χωρίς πολλα-πολλα; Κανένα θέμα
-Για σχέση; Εδώ γελάμε
- Για γάμο και λόγους αναπαραγωγης; Ούτε στον εχθρό μου

Εδώ θέλω να δώσω μια συμβουλή για όσους δεν το έχουν δει κι διαπιστώσει ακόμα: Όταν μια γυναίκα βάζει τα κλάματα το κάνει για να σε χειραγωγήσει και να νιώσεις ενοχές που την έκανες να νιώσει άσχημα ενώ στην πραγματικότητα κατά κύριο λόγο δεν έχεις κάνει τίποτα! Τα δάκρυα είναι τα όπλα τους για να σε χρησιμοποιήσουν,να σε κάνουν βήτα αρσενικό και μετά να ξενερώσουν και να πάνε να κάνουν τα ίδια σε κάποιον άλλο.Μην πιστέψετε ποτέ τα δάκρυα μιας γκόμενας, ποτέ μα ποτέ.

Κλείνοντας , δυστυχώς η ευτυχώς πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον δικασπολο και το κανάλι του Greek mgtow που έχει ανοίξει τα μάτια σε πολλούς παρότι είμαστε μια μικρή μειοψηφία πού καταλαβαίνουμε τι ακριβώς κάνουν οι γυναίκες και ποια είναι η πραγματική τους φύση. Και αν δούμε και το τι κάνει ο μέσος άντρας..ειλικρινά μας περιμένουν δύσκολα χρόνια.

5 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που έχουν δείξει το πραγματικό τους πρόσωπο τόσο ξεκάθαρα για όσους έχουν ξυπνήσει να λέτε.

    Τα δάκρυα των γυναικών δεν είναι παρά ο ιδρώτας των ματιών.Γιουβενάλης, 1ος-2ος αι. μ.Χ., Ρωμαίος σατιρικός ποιητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρώτο στόρυ είναι η κλασσική γκόμενα που έχει κάποιον να γαμιέται και απλά ψάχνει για back up και επιβεβαίωση. Σου λέει "άσε τον να βρίσκεται ποτέ δε ξέρεις που θα φανεί χρήσιμος, είναι δύσκολες εποχές". Αυτές δε τις κρατάς ούτε επί πληρωμή. Μια γυναίκα, όπως κι εμείς, ξέρει αν θέλει να σου κάτσει στα πρώτα δευτερόλεπτα που θα σε δει. Όπως κι εσύ ξέρεις αν καυλώνεις με μια γκόμενα με το που τη δεις, έτσι κι αυτή. Το ίδιο πράμα με εμάς είναι, απλά το αρνούνται και προσποιούνται πως δεν είναι έτσι. Αν σου το παίζει δύσκολη, δε σε γουστάρει, τουλάχιστον όχι παραπάνω από αυτόν που τη γαμάει τώρα (και ΠΑΝΤΑ τη γαμάει κάποιος τώρα). Μη το παίρνεις προσωπικά, μη τσαντίζεσαι, γούστα είναι αυτά. Απλά το χρόνο σου μη χάνεις με μαλακισμένες. Κι αν ανήκει στη μικρή πιθανότητα να μην έχει κάποιον και να της αρέσεις, απλά παίζει παιχνίδια, τότε γράψτην 2 φορές γιατί είναι βλαμμένη και δε πρέπει ποτέ να εμπιστεύεσαι γυναίκες που κάνουν κατινιές.

    Το 2ο στόρυ, είναι κλασσική περίπτωση καραπουτανάρας του ελέους. Ελπίζω να έβαζες προφυλακτικό, και κάνε και γενικές εξετάσεις για αφροδίσια καλού κακού. Γκόμενα η οποία στο πρώτο ραντεβού σε φωνάζει σπίτι της για "ούνο", και πηδιέται, δε το έχει κάνει πρώτη φορά. Οι γυναίκες δεν είναι ηλίθιες, όταν λένε σε έναν άντρα να πάει σπίτι τους να είναι μόνοι, ξέρουν πολύ καλά γιατί το λένε. Και το γεγονός πως σου έβαζε τα κλάματα και σου έλεγε όλες αυτές τις μαλακίες, δείχνει πως ήθελε να σε παίξει και να σε μεταχειριστεί, όπως σωστά κατάλαβες.

    Οι πιθανότητες εκείνη τη περίοδο να γαμιόταν μόνο με εσένα είναι ελάχιστες. Απλά συμπεριλαμβάνεσαι στους "περιστασιακούς μαλάκες" που τη πηδάγανε, αν δε το κατάλαβες. Τα μεικτά σήματα που έπαιρνες ήταν ακριβώς για αυτό το λόγο. Όταν μια πουτάνα γαμιέται με ένα λόχο, δε μπορεί να δεθεί συναισθηματικά, αλλά ούτε καν να επικοινωνήσει συναισθηματικά, με κανέναν. Δες το και στον εαυτό σου, πες πως είχες σε ένα χρονικό διάστημα ένα χαρέμι από 10 γκόμενες να πηδάς. Θα μπορούσες να αφοσιωθείς σε μία; ΟΧΙ! Και οι γκόμενες θα το καταλαβαίνανε πως κάτι συμβαίνει. Γιατί θα ήσουν αφηρημένος, γιατί δε θα τις έκανες προτεραιότητα, γιατί γιατί γιατί. Φαίνονται αυτά. Έτσι λοιπόν και οι γκόμενες που έχουν ένα λόχο να τις γαμάει μέσα στο μήνα, δεν είναι αποκλειστικά με εσένα και άρα συμπεριφέρονται ανάλογα. Άμα οι γαμιάδες είναι αρκετοί αριθμητικά, παίζει να ξεχνάει και το όνομά σου να πούμε. Σου φαίνεται υπερβολικό; Καθόλου. Αν αναρωτιέσαι γιατί έχουν χαλάσει οι μαλακισμένες, ε, ακριβώς για αυτό, γιατί είναι αχόρταγες και το δίνουν σε όλο το γαλαξία. Αυτό συμβαίνει πάντα όταν σου λένε "είχα σχέση 5 χρόνια και εδώ κι ένα χρόνο κάνω περιστασιακά με κάτι μαλάκες". Να σου κάνω εγώ τη μεταγλώττιση: " Βαρέθηκα τη σχέση γιατί ήμουνα ήδη σε μία και ξενέρωσα και τώρα θέλω απλά να γαμιέμαι να ξεδώσω μέχρι να βρω κάποιον καλύτερο από τη σχέση μου για μόνιμα". Αυτό και τίποτα άλλο. Τα προφυλακτικά και τα μάτια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου το παίζει δύσκολη, δε σε γουστάρει, τουλάχιστον όχι παραπάνω από αυτόν που τη γαμάει τώρα (και ΠΑΝΤΑ τη γαμάει κάποιος τώρα).

      Σοφές κουβέντες!

      Διαγραφή
  3. Έπαιξε σωστά ο μάγκας και κέρδισε - στην δεύτερη περίπτωση. Κλασική περίπτωση push - back αλλιώς« βαρατε με κι ας κλαίω... η γκόμενα.
    Το κάνουν οι περισσότερες για να δικιολογηθούν (ακοσον - ακουσον) στον εαυτό τους μετά.
    Δεν τα λεω εγω, ο Νειλ Στραους τα λέει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Εννοείται της δείχνω ότι την καταλαβαίνω και απλά αρχίζω να την ξεμουνιαζω ξανά...»

    Μάγκες μου ιδού το μυστικό της επιτυχίας με τις γυναίκες: «κατανόηση» και ξεμουνιασμα! (Και όχι απαραίτητα με αυτή την σειρά!!!! :);)

    ΑπάντησηΔιαγραφή