Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΣΑΣ - Κάθε φέτος και χειρότερα!


ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ! Και θα σας γαμήσω ασάλιωτο. ΚΑΡΧΙΕΣ.

 Έχω να γιορτάσω Βαλεντίνο από το 2015. Διότι ως γνωστόν το 2016 ανακάλυψα το κέρατο και την έκανα με ελαφρά...ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, γλιτώνοντας φυσικά και το δώρο.

Κλείσαμε επταετία αισίως και κάθε χρόνο δεν ξέρω πως κάθεται η φάση και ΔΕΝ γιορτάζω Αγίου Βαλεντίνου γαμώ τη πουτάνα μου. Η βασικά καλύτερα, γιατί δεν χρειάζεται να κάνω και δωράκι.

Είχα μία σοβαρή σχέση που κράτησε 6 μήνες και για αυτή θα σας γράψω την άλλη Δευτέρα. Προς το παρόν επειδή επέστρεψα και οι περισσότεροι θα αργήσετε να το πάρετε πρέφα, είπα να γράψω για του Αγίου Βαλεντίνου.

ΚΑΘΕ χρόνο λοιπόν τα ίδια και χειρότερα!
- Έχω βαρεθεί να βλέπω γκόμενες ΜΟΥΝΑΡΕΣ να έχουν Status "Single" στο Facebook για πάνω από ένα χρόνο.
- Έχω βαρεθεί να ψάχνω γκόμενες στο Facebook Dating, το Tinder και το Badoo και να ανακαλύπτω ότι στην γκόμενα αυτή είχα στείλει αίτημα φιλίας ΚΑΙ μήνυμα πέρυσι ξέρω γω και ΑΚΟΜΑ είναι ΜΟΝΗ και ψάχνεται! Λες και περιμένει η καθεμία το 10άρι το πλουσιόπαιδο. Δηλαδή έχουν λάβει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ μηνύματα από τα dating apps από τότε, αλλά κατά τα άλλα "ΕΣΥ και ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ έχετε το πρόβλημα και όχι αυτές".
- Έχω βαρεθεί να διαβάζω για γκόμενες στην ομάδα του Facebook Thank you, Next, να κλαψομουνιάζουν για το πως παράτησαν γκόμενους για ΓΤΠ λόγους. Και μετά να κάνεις κλικ στο προφίλ τους...όχι στην κεντρική σελίδα, σε εκείνη την ενδιάμεση που βλέπεις τα παλιότερα μηνύματα στο group...και να ανακαλύπτεις ότι κάθε 2-3 μήνες ρίχνουν από ένα TYN για ηλίθιο λόγο. Γιατί είναι της μόδας. Γιατί αν δεν ταιριάζει 100% με τον άλλο..."δεν της βγαίνει". Γιατί αν δεν έχει λεφτά...πάλι δεν της βγαίνει. Γιατί...το τραγούδι αυτό. Γιατί...γιατί...γιατί να πάει να γαμηθεί βασικά.

Πως περάσατε;
Πήγα την Κυριακή σε ένα Anti-Valentine's Day party από τα πολλά που διοργανώνονται, πέτυχα διάφορες γκόμενες. Δεν μου άρεσε καμία οπότε απλά πήρα Facebook από διάφορες και άνοιξα κοινή συνομιλία στο FB chat μαζί με τον φίλο που με κάλεσε, με πρόφαση να κανονίσουμε κανένα cinema μια μέρα, μιας και μας αρέσουν τα ίδια είδη ταινιών. Έτσι για το socializing μπας και κάτσει καμία φίλη.

Κατά τα άλλα, έκανα τις συνηθισμένες μου βόλτες στο κέντρο μαζί με έναν φίλο μικρό γυπαετίνι, για το οποίο επίσης θα σας γράψω σε μελλοντική ιστορία, για το πως τον κατάφερα να ανοίξει τα φτερά του. Όχι ότι βρήκε τίποτα το...σοβαρό. Τουλάχιστον έπαιξε μπαλίτσα με νέτο και ξεψάρωσε όμως.

Οι μισοί μπακούρια
Κοιταχτείτε γύρω σας. Δείτε πόσοι έχουν σχέση και πόσοι δεν έχουν. Και πόσοι από αυτούς που έχουν σχέση ή παντρεύτηκαν, κάποια στιγμή θα χωρίσουν. Τι προκύπτει από όλο αυτό; Ότι περίπου οι μισές/οι μισοί θα γεράσουν μπακούρια. Ωραία γαμημένη λογική έτσι;

Κατά τα άλλα εμείς οι άντρες είμαστε οι περίεργοι που και καλά θέλαμε τις "Θεογκόμενες". Τώρα πήγαινε παρουσίασε μία κοπέλα σε τύπο που έχει να κάνει σχέση πάνω από χρόνο. Και HB7 θα δεχτεί να έχει και θα το κρατάει και με νύχια και με δόντια κιόλας μην του φύγει και μετά κάνει άλλα 2-3 χρόνια να βρει κάτι.

Εν κατακλείδι...πλέον είμαι σίγουρος μία δεκαετία αφότου άνοιξα το blog:
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Τα είπα και ξαλάφρωσα.
Στο εξής πιο συχνά.
Καλό Άγιο Βαλεντίνο και ΚΑΛΕΣ ΑΡΑΧΝΕΣ!

Καριόλες.

ΥΓ. Η κεντρική photo επιστροφής δεν είναι τυχαία. Μου την έστειλε ένας φίλος λέγοντας: "Αριστερά ο Κώστας Πυλαδάκης, πρόεδρος της Λάρισας, 55 ετών και δεξιά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ετών 28. Δεν είμαστε άσχημοι. Φτωχοί είμαστε!"

5 σχόλια:

  1. πρωτο σχολιο;;; πρωτο;;;!!!!! αν σου πω οτι σκεφτομουν,,, ωραια μερα για ενα Καμπακ απο Ξενμαν!!!!! τι θα πεις!!!!! κι επεσα μεσα φυσικα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Welcum back! Καθε φορα καθε εβδομαδα (τουλαχιστον εγω) τσεκαραμε και περιμεναμε αυτο το come back!
    Εγω ακουσα το αμιμητο χθες απο γκομενα η οποια ειναι κολλημενη με τον πρωην ο οποιος ειναι και φρεσκοπαντρεμενος και ΔΕΝ της κανει κανεις: "Αποκλειεται να εχει κανει η γυναικα του Γ. οσα καναμε εμεις μαζι" επειδη ξερω, της απαναταω και εγω οτι παντρευομαστε γυναικες οι οποιες ΔΕΝ ειναι πιο περπατημενες απο εμας και ΠΟΤΕ το αναποδο.- Αυτο ειναι λαθος και τα σχετικα να μου απανταει, επρεπε να φυγω τοτε και ξις τα @@ σου...ΔΕΝ υπαρχει σωτηρια με δαυτες! ΜΟΝΟ αμα κλεισουν τα fb και insta.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αρθρα σαν αυτο, https://www.in.gr/2022/02/13/life/oikonomologos-apo-xarvarnt-o-gamos-apo-symferon-den-einai-kati-kako/,
    τα εχουμε κανει ολα Fuck up στις σχεσεις σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβαστε και αυτο το αρθρο για να δειτε ποσο Fuck-up εχουν γινει τα πραγματα σημερα.https://www.in.gr/2022/02/19/life/erotiki-zoi/kai-etsi-apla-kaneis-den-kanei-pia-seks-giati-omos/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί όμως? ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΙΤΣΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕΡΑ επειδή από τότε που ιδρύθηκε το FB μάλλον ο ΕΡΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ! Αυτό θα φταίει σίγουρα!

      Διαγραφή