Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

35άρα θέλει να κάνει παιδιά αλλά την τρομάζουν οι σχέσεις!

Μέση ελληνίδα στα "άντα" αυτή τη στιγμή.

Η εστίαση άνοιξε, καιρός να βγούμε ραντεβού για ποτό σαν άνθρωποι. Την προηγούμενη εβδομάδα σας είπα ότι στις διακοπές του Πάσχα γνώρισα μια 35άρα από παρέα φίλων. Υπολογίστε HB 7.5-8. Βασικά για να της βάλεις 8 θα πρέπει να βαφτεί καλά, όπως την γνώρισα. Αλλιώς 7,5άρι και καλά είναι.

Η γκόμενα ήρθε στο Πασχαλινό τραπέζι τελευταία και έφυγε...πρώτη! Έκατσε μόλις ένα δίωρο. Στο διάστημα αυτό με το που σκάει μύτη την παίρνω μονότερμα στην άκρη του καναπέ και την αρχίζω στις ερωτήσεις. Όσες ερωτήσεις της έκανα, άλλες τόσες μου έκανε! Πολλά τα ΙΟΙ. Σε κάποια φάση μου λέει "Νιώθω λίγο αμήχανα, λες και με περνάς από συνέντευξη" (shit test). Της λέω "μπορεί!" ενώ 10 λεπτά μετά όταν μου έκανε 3 ερωτήσεις το ίδιο, της λέω "Τώρα με περνάς εσύ από συνέντευξη? Οκ? Πέρασα?" (γέλια) έτσι για την αντιστροφή ρόλων.

Μετά από μιάμιση ώρα...μονότερμα, σηκώνεται, τσιμπάει κάτι, πάει τουαλέτα και πιάνει κουβέντα με τα παιδιά. Δεν ξαναέκατσε δίπλα μου. Μισή ώρα μετά το όρθιο μας χαιρέτησε. Αυτό μου φάνηκε κάπως περίεργο, αλλά το προσπέρασα.

Την επόμενη μέρα της στέλνω στο Facebook αίτημα φιλίας και μήνυμα. Δεν απάντησε. Το βράδυ την κάνω follow στο Instagram. Έκανε follow back. Της στέλνω "Καιρός να κοιτάξεις στο Facebook". Δούλευε, δεν το είχε δει. Μου λέει "Καλησπέρα, τι κάνεις? Οκ θα δω σε λιγο που θα γυρίσω". Με δέχεται FB, μιλάμε λίγο. Την επόμενη μέρα τηλέφωνο. Την μεθεπόμενη πάλι τηλέφωνο. Μιλάγαμε από μισή ώρα κάθε μέρα. Της κλείνω ραντεβού σε δύο μέρες.

Ραντεβού
Κανόνισα να τα πούμε σε δύο μέρη. Αρχικά για καφέ και μετά για φαγητό. Καθόμαστε στο πρώτο μέρος και εκεί μου πετάει το κουφό ότι:

"Κοίταξε να δεις, ήθελα να σου πω, ότι θα ήθελα απλά να γνωριστούμε γιατί είμαι...υποτίθεται με κάποιον ένα μήνα, σε φάση On/Off γιατί αυτός δεν θέλει κάτι σοβαρό. Οπότε για να είμαι σωστή απλά το ξεκαθαρίζω."

Για να της πω ως απάντηση: "Κοίτα, αυτό έπρεπε να το ξέρω από πριν, γιατί κανονικά δεν είναι σωστό. Αλλά δεν βγήκαμε φιλικά. Στο λέω να το ξέρεις." 

Τέλος πάντων την έβγαλα σε ένα μέρος για καφέ και μετά επέλεξα ένα δεύτερο για φαγητό. Είχα πολύ attraction, χαμόγελα κτλ. αν και μου είπε κάτι περίεργα για τους πρώην της (fail να μιλάς για πρώην). Ότι ήταν 7 χρόνια με έναν, ο οποίος ήταν ο πρώτος της και είχαν όνειρα να κάνουν οικογένεια, αλλά αυτός πήγε στην Αγγλία και την παράτησε. Και όταν πήγε να τον βρει στο Λονδίνο να του κλαφτεί, εκεί έσκασε Αγγλίδα γκόμενα στο σπίτι του και πέταξε την 35άρα μας έξω, δίνοντάς της την βαλίτσα στο χέρι. Αυτή έπαθε κατάθλιψη, έκανε να ακουμπήσει άντρα κάνα χρόνο.

Μετά από αυτό βρέθηκε ένας να κάνει σχέση μαζί της 2 χρόνια, ο οποίος λέει "Σε αντίθεση με αυτόν που τα είχα 7 χρόνια και που ήταν ψυχρός, αυτός ήταν πολύ συναισθηματικός, εκδηλωτικός και τρυφερός μαζί μου. Αλλά χωρίσαμε γιατί ήμουν κολλημένη με τον πρώτο".

Άλλος ένας φουκαράς που έχασε 2 χρόνια από την ζωή του και μπορεί να έχανε ακόμη περισσότερα. Η γκόμενα τελικά έμαθε ότι ο πρώτος της (των 7 χρόνων) παντρεύτηκε και έκανε και παιδιά.

(Ωραία. Τον "κηδέψαμε" τον μαλάκα ή θα τον "κλάψουμε" κι άλλο? Θα προχωρήσουμε παρακάτω ή θα "κάψουμε" και άλλο κόσμο σε ανούσια ραντεβού?)

Πριν φτάσουμε στο Β' μέρος του δράματος είχαμε και κάτι ευχάριστο. Φτάνουμε στη συζήτηση του τι θέλουμε από μία σχέση. Όταν της λέω τα χαρακτηριστικά που ψάχνω σε γυναίκα και ότι θεωρώ ότι πρέπει να τα έχει, αλλά ότι έχει και ορισμένα επιπλέον χαρακτηριστικά που σπάνια έχω δει, την είδα να συγκινείται λίγο. Την αρπάζω και την φιλάω. Φιλιόμασταν με πάθος για πολύ ώρα. Τρώμε, πίνουμε, σε κάποια φάση φτάνουμε στο Β' μέρος του δράματος. 

Σε κάποια φάση την έπιασε ένα απογοητευτικό ύφος και συνέχισε να μιλάει για πρώην, παρότι δεν ήθελα. Έμαθα λοιπόν ότι μετά τον "2 χρόνια" ακολούθησε ένας άλλος τύπος που τα είχε ένα χρόνο μαζί της, ο οποίος σε κάποια φάση σταμάτησε να κάνει σεξ μαζί της και τον φλόμωσε στο κέρατο με έναν άλλο για κάτι μήνες. Ε και από τότε έμαθα ότι μαλακίζεται γενικώς στις σχέσεις της.

Δεν ρώτησα για τον νέο μαλάκα που βρήκε να ταλαιπωρεί, αλλά για να μην θέλει ο τύπος σοβαρή σχέση, θεώρησα ότι δεν άξιζε να ρωτήσω κάτι. Πίστεψα (επίσης σαν μαλάκας) ότι αυτή πιστεύει ακόμα στο να κάνει σοβαρή σχέση και γι' αυτό βγήκε μαζί μου. Για να "πιαστεί από τον επόμενο βράχο πριν αφήσει τον προηγούμενο" όπως λέμε. Κατά τα άλλα της κάνω την ερώτηση:
Ξ: Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 5 χρόνια από τώρα?
HB 7.5: Χμμ...δεν ξέρω ίσως παντρεμένη με παιδιά.

Μετά το ραντεβού σκάει μήνυμα Φουμπού:

"Πιστεύω ότι έχουμε πολλά κοινά, αλλά στο θέμα σχέσεων δεν ξέρω...πρέπει να σου πω ότι νομίζω πως πιέζομαι. Είσαι καλό παιδί και δεν μου αρέσει που το λέω, θες να νιώσεις πράγματα αλλά μην πιέζεις καταστάσεις. Θα γίνει την ιδανική στιγμή και με το ιδανικό πρόσωπο. Αυτή την περίοδο δεν θελω να είμαι με κάποιον κάθε μέρα. Πιστεύω είσαι αλλού και είμαι αλλού".

Της λέω: "Με αυτή τη λογική πως πιστεύεις ότι σε 5 χρόνια θα κάνεις οικογένεια και παιδιά; Αυτό προφανώς δεν θα γίνει ποτέ, αν δεν θέλεις καν να κάνεις σοβαρή σχέση, νιώθεις ότι πιέζεσαι και γενικά αν χάνεις τον χρόνο σου".

Για να πάρω απάντηση-κωλοτούμπα που δεν απάντησε καν στην ερώτηση:
"Καλά anyway...δεν ξέρω...απλά όπως είπα και πριν έχω και κάτι άλλο αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω και δεν θέλω να τα μπερδεύω. Εντάξει δεν ήταν σωστό που βγήκαμε απλά εσύ μου το πρότεινες. Και είπα απλά να σε γνωρίσω. Επίσης θα ήθελα γενικά να έχω την ελευθερία μου και αν δεθώ μακροπρόθεσμα με κάποιον τότε θα σκεφτώ και το θέμα της οικογένειας. Αλλά να έρθει σιγά-σιγά και όχι απότομα."

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ! Δηλαδή σε κάποια που παίζει μπάλα ένα μήνα με κάποιον, όποιος της προτείνει να βγούνε ραντεβού, αυτή πρέπει να απαντάει "Ναι"?  Θέλουν 2 καρπούζια σε μία μασχάλη και μετά "οι άντρες είναι μαλάκες", έτσι? ΚΛΑΙΩ! Και να μου το λέει...ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ του πρώτου ραντεβού! Όχι πριν! Που αν το ήξερα πριν θα της έλεγα "Οκ ξέκοψε τελείως και τα ξαναλέμε".

Τέσπα, της δίνω απάντηση:
"Κοίτα, το να το παίζεις δίπορτο δεν είναι και ότι καλύτερο. Ξεκαθάρισε και τα ξαναλέμε." Μου απαντησε "Ίσως να έχεις δίκιο".

Τελικά δύο μέρες μετά με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει "Σε μισή ώρα σχολάω. Θες να τα πούμε?" Κακώς δέχτηκα να βγω τόσο σύντομα. Το αποτέλεσμα ήταν απλά να βγούμε για να μου...ανταποδώσει το κέρασμα. Από κοντά ήταν παγοκολώνα και φιλούσε με τα χίλια ζόρια. Προφανώς προτιμάει να χάνει τον χρόνο της με τον εδώ και ένα μήνα fuckbuddy της που δεν θελει σοβαρή σχέση. Όταν δε της είπα ότι "Μόνο αν ερωτευτείς κάποιον και τον αγαπήσεις και κρατήσεις και τα δύο συναισθήματα, τότε χτίζεις σωστο γάμο" μου απάντησε το επικό: "Ε καλά και αν χωρίσεις δεν είναι και τόσο τραγικό. Έχεις το παιδί. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία θα είσαι".

ΚΛΑΜΑ! Αυτό είναι το μέλλον! Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο provider που θα δίνει ΣΠΕΡΜΑ + ΧΡΗΜΑ για να μεγαλώσει η άλλη το παιδί Single Mom! Και φυσικά να κάνει ΤΙ? Να ΣΑΠΙΣΕΙ μόνη της στη μισή της ζωή, γιατί μετά τα 45 δεν θα γυρναει να την κοιτάξει κανένας!

Ε εκεί αηδίασα! Σε συνδυασμό δε με το ότι μου έσκασε μύτη στο ραντεβού άβαφτη μετά τη δουλειά (HB 7.5 και χάρη της έκανα, σιγά το κελεπούρι) και με τα χίλια ζόρια με φιλούσε, αποφάσισα να μην της ξαναστείλω τίποτα και να πάει να γαμηθεί.

Μέση ελληνίδα 30-40. Καμαρώστε τις.

1 σχόλιο:

  1. Όταν εγώ σου λέω κάποια πράγματα, εσύ με γράφεις. Δεν ακούς τους μεγαλύτερους. Λες κι εγώ θέλω το κακό σας να πούμε... Σου το έχω γράψει 100 φορές, ας πάμε για την 101η: Γκόμενα κάτω από τα 40-45 μη-μπάζο που να μη γαμιέται τακτικά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στην Ελλάδα. Τελεία παύλα περισπωμένη δασεία και βάλε ό,τι άλλο θες κλπ κλπ κλπ. Δεν έχει σημασία αν δεν το παραδέχεται. Πάντα κάποιος υπάρχει, μερικές φορές δε τον ξέρει κανείς, ούτε καν οι φίλες της.

    Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά για να μη το ζαλίζουμε; Μην ασχολείσαι με μεγαλύτερες των 30. Αν είναι ανύπαντρες, είναι ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ και χάσιμο χρόνου. Για τους λόγους που αναφέρεις στο κείμενο. Μην γίνεσαι εσύ ο μαλάκας που χαραμίζεις τη ζωή σου για μια μαλακισμένη που δε ξέρει τι θέλει και τι της γίνεται. Δε χρειάζεται να της φτιάξεις τη ζωή, άσε τη να φάει σκατά, να γεράσει με τις γάτες της ή να τυραννάει όποιο βλάκα τη πιστέψει και τη πάρει στα σοβαρά. Ακούγεται "κακό" αλλά δεν είναι φίλε. Δεν είμαι κακός. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ! Είναι ψυχολογικά βαμπίρ, μόνο για να καταστρέφουν υπάρχουν. Αν τις αφήσεις, θα σε διαλύσουν, αν ξέρεις τι κάνεις, απλά θα κάνεις κάποιο κενό σεξ χωρίς ουσία και θα χαλαστείς εσύ. Τίποτα, χέσε τες. Να πηγαίνεις σε μικρές. Οι μικρές οι καλές πιάνονται νωρίς από τους μάγκες που ξέρουν τι να κοιτάνε και τι να ψάχνουν. Τις πιάνεις, τις παντρεύεσαι, τις γκαστρώνεις, και βάζεις τη ζωή σου σε μια σειρά. Κι άσε τα πουτανάκια να κάνουν σχέσεις on/off λες και μιλάμε για διακόπτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή