Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

10 χρόνια Ξενέρωτες!

Το blog έκλεισε 10 χρόνια ζωής.

Όταν πριν από μία δεκαετία ξεκίνησα να γράφω αυτό το blog δεν περίμενα ότι η κατάσταση θα ήταν...κάθε χρόνο και χειρότερη.

Με την είσοδο των social media στην καθημερινότητά μας, το ποσοστό των ξενέρωτων ανεβαίνει μέρα με τη μέρα. 

Τα social media και τα dating apps, αντί να βελτιώσουν την κατάσταση, έχουν ΓΑΜΗΣΕΙ κάθε έννοια έρωτα, μιας και οι γκόμενες έχουν βαρεθεί το φλερτ, αφού οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να ανοίξουν μια εφαρμογή και να έχουν όποιον θέλουν.

Όλες τους παίρνουν καθημερινή επιβεβαίωση. Το χειρότερο είναι ότι τα γράφουν όλα στη μουνάρα τους και περιμένουν...το τέλειο 10, χωρίς να βλέπει η καθεμία τα μούτρα της.

Η κατάσταση θα γίνεται κάθε χρόνο και χειρότερη. Εκτός κι αν κλείσουν το Facebook και το Instagram και ησυχάσουμε.

Οι πρώτες 40+ μουνάρες που μένουν στο ράφι ολοένα και αυξάνονται.
Οι κάρχιες single μαμάδες που απλά θέλουν να κάνουν παιδί και να παίρνουν διατροφή για να συνεχίσουν να γαμιούνται αριστερά-δεξιά επίσης ολοένα και αυξάνονται.

Καλό κουράγιο και καλή δύναμη.
Χρόνια μας Πολλά!

2 σχόλια:

  1. χρονια πολλα και στο μπλογκ, αλλα και σε εσενα Ξενερωμενε, (δε πρεπει ντε και καλα να γιορταζει καποιος (ονομαστικη γιορτη) / να εχει γενεθλια για να πει καποιος χρονια πολλα)!! οτι μα οτι επιθυμεις! η δικη μου ευχη ειναι, αλλα τοσα αρθρα για να μαθαινουμε, να νευριαζουμε, να προβληματιζομαστε, να γελαμε!!!!! (με καποιες καταστασεις που ειναι οντως για γελια)!!! Keep up!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή