Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

40άρα κλαίγεται σε ομάδες του Facebook ότι θα μείνει στο ράφι, δεν διαβάζει καν τα μηνύματα


ΡΑΦΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!

Αρκετές Παρασκευές σας έχω πει ότι θα σας έχω εδώ ιστορίες από το TYN (Thank you, Next). Σήμερα σας έχω κάτι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

Μία 40άρα, γεννημένη το 1980 για την ακρίβεια, μπήκε στο παρακάτω Facebook group και μυξοκλάφτηκε.


" Μαθε να κανεις δουλειες σπιτιου γιατι δε θα σε παρει κανενας ανοικοκυρευτη μη γινεις ποτε".. αχ βρε μανα που να ξερες..εγω εμαθα δουλειες,αλλα δε με πηρε κανενας..αντιθετα οι μουρδουλες και οι..εχουν τις τυχες τις καλες

Μέχρι εδώ αναρωτιέται κανείς. Πως είναι εμφανισιακά αυτή η γκόμενα?

Όσοι μπείτε στο group θα δείτε μια 40άρα ΜΟΥΝΑΡΑ, HB9! Έστειλα το link σε προσωπική συνομιλία με φίλους και πετάχτηκαν τουλάχιστον 2 άτομα λέγοντας: "Έλα ρε μαλάκα, της έχω στείλει μήνυμα". Και στους δύο δεν το διάβασε καν! Όχι να το διαβάσει και να τους τσεκάρει. Δεν το άνοιξε καν το μήνυμα!

Ναι, προφανώς  έχει πάει στα "Άλλα μηνύματα", αλλά στο πούτσο μας κιόλας. ΠΟΣΕΣ πια από ΟΛΕΣ αυτές που κλαίγονται στο Facebook ότι "Δεν υπάρχουν άντρες" λένε τις ίδιες μαλακίες με την παραπάνω? Και όχι μόνο τις λένε. ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ και αυτές και οι ΜΑΛΑΚΕΣ που σχολιάζουν από κάτω και την υποστηρίζουν!

Τι να φταίει ρε όρνιο? Και που σε έμαθε η μαμάκα να κάνεις τις δουλειές Ε ΚΑΙ? Το βασικότερο δεν σε έμαθε. ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ! Που εχεις πιασει ΑΡΑΧΝΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ και απλά γλεντάς τους γκόμενους! Η περίμενες το 10άρι.

Ξαναλέω για να το εμπεδώσετε. HB9 , 40άρα. 

Μου πέφτει μεγάλη αλλά για να μην απαντήσει στους φίλους μου που είναι εμφανίσιμοι σίγουρα δεν θα απαντήσει ούτε σε μένα.

Τέτοια φαινόμενα θα τα βλέπετε συχνά. ΚΑΛΟ ΡΑΦΙ ευχόμαστε!

7 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει τοίχος. Μόνο υπεργαμικός τοίχος υπάρχει. Το οτι μπορει να εχει ανασφάλειες η άλλη με την εμφανιση της επειδη γερναει ειναι δεδομενο, αλλα αυτο δεν ειναι τοιχος ακριβως. Τοιχος ειναι οταν δεν τσιμπανε το καλυτερο προμηθευτή για αποκατασταση εξαιτιας της ηλικίας τους. Απλα σπαζονται και μισουν επειδη αλλες βρηκαν κοροιδα παίζοντας διάφορους ρόλους & κόλπα τσεπωμενα κι αυτες οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα είναι ότι είναι ΤΟΣΟ ηλίθιες ώστε δεν ΑΝΟΙΓΟΥΝ καν τα μηνύματα! Δηλαδή έφτασαν στο έσχατο σημείο να ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ! Που αν ανοιξεις τα μηνύματα και τα προφίλ όσων σου έστειλαν μπορεί και να εμφανιστεί κανένας του 9-10 και με λεφτά κιόλας, όπως τον φαντάζονται. Αυτές περιμένουν να προσγειωθεί δίπλα τους. Και φυσικά μετά τα 45 εκεί πλέον το ράφι είναι 100% σίγουρο και δεν έρχεται κανένα μήνυμα.

      Διαγραφή
    2. Βρε ξενερωμένε, γιατί είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως αγόρι μου; Γιατί; Αφού τα σημάδια τα βλέπεις, μερικές φορές στα σχόλια στα κάνουμε και 50αράκια, εσύ εκεί. Δε βαριούνται να ψάξουν, απλά δεν έχουν λόγο να ψάξουν. Γαμιούνται αβέρτα. Εσύ τι νομίζεις η 40άρα μουνάρα που λες, δεν έχει γκόμενο; Τρελός είσαι; Αυτή γαμιέται λες και παίζει σε τσόντα όλο το 24ωρο, στο υπογράφω. Για αυτό και δε ψάχνει.

      Το σχόλιό της, δεν αναφέρεται στο ότι δεν έχει γκόμενους να τη πηδάνε, αναφέρεται στο ότι δε βρήκε χορηγό να την αποκαταστήσει. Στάνταρ θα τη πηδάνε παντρεμένοι από τη δουλειά της ή κανάς πιτσιρικάς. Από σεξ οι γυναίκες στην Ελλάδα δε πεινάνε, γαμιούνται σαν τρελές. Απλά όχι με εσένα. Σόρρυ, δε το λέω για να σε μειώσω, αλήθεια. Απλά εσύ πας να μας πεις πως στην Ελλάδα οι γυναίκες δε κάνουν σεξ, που απλά δεν ισχύει. Το γαμήσι πέφτει σύννεφο. Αν δεν είσαι εσύ αυτός που γαμάει, τότε τις γαμάνε άλλοι. Απλά μαθηματικά. Για αυτό μη τρελαίνεσαι.

      Διαγραφή
    3. Σε άλλη χώρα θα ζεις εσύ ή μπήκες στην κατάψυξη για 20 χρόνια.
      Δεν γαμιούνται σαν τρελές ούτε για αστείο. Κάποιες έχουν fuck buddies και κάποιες όχι και βέβαια κάποιες χάνουν το fuck buddy τους σε κάποια φάση γιατί ξύπνησε και δεν θέλει να μαλακίζεται.
      Κι εγώ ξέσκισα 40φεύγα Ρουμάνα 10άρι χωρισμενη με 2 παιδιά, η οποία μετά βρήκε άλλους δύο, τον καθένα από ένα εξάμηνο και τώρα που βγήκαμε τις προάλλες είναι μόνη της και την έχει πιάσει κατάθλιψη.

      Η χθεσινή ιστορία που ανέβασα με την 35άρα μπορεί να δείχνει ότι έχει fuck buddy, αλλά για να μου λες ότι "γαμιούνται όλες" σίγουρα δεν έχεις επίγνωση της πραγματικότητας. Έχω καμιά 10αριά φίλες και ξέρω ότι μένουν από ένα μήνα μέχρι λιγότερο από ένα χρόνο μόνες κι άραχνες χωρίς ούτε μία τσαπού στα σκέλια τους.

      Αλλά εσύ θα κάνεις παρέα μόνο με 10άρια της Victoria Secret που γαμιούνται κάθε εβδομάδα λογικά, χωρίς δεσμεύσεις και έχουν βρει και τους κατάλληλους μαλάκες. Πάμε παρακάτω.

      Διαγραφή
    4. Δε ζω εγώ σε άλλη χώρα, εσύ ζεις σε άλλο πλανήτη φιλαράκο. Τα "έχω καμιά 10αριά φίλες και ξέρω πως μένουν μόνες από μήνα μέχρι χρόνο" άστο για αυτούς που δεν έχουν εμπειρία από γυναίκες. Πρώτα από όλα, εκτός αν είσαι αδερφή και είσαι κολλητή με τις φίλες σου, μην υποθέτεις πως ξέρεις την αλήθεια για αυτές. Οι γυναίκες πολλές φορές δε λένε πουθενά με ποιούς γαμιούνται. Ούτε καν στις κολλητές τους. Αν έχει κάποιον απλά να τη ξεμουνιάζει τα σαββατοκύριακα, κάποιον παντρεμένο γείτονα ή συνάδελφο πχ, δε θα το πει σε σένα. Τι νομίζεις πως είσαι; Ποιός νομίζεις πως είσαι; Χρωστάνε να σου πούνε που ανοίγουνε τα πόδια τους; Δε ξέρεις πως οι γυναίκες αυτά τα κρατάνε μυστικά, ειδικά όταν δεν είναι κάτι σοβαρό; Κι ακόμα κι αν το πουν, δε θα το πουν σε έναν άντρα. Οι γυναίκες τρέμουν μη γίνουν βούκινο, γιατί ξέρουν πως τότε δε θα κάνουν τίποτα σοβαρό ποτέ. Κανείς σοβαρός δε παντρεύεται τις πουτάνες της γειτονιάς. Αν λοιπόν απλά ξεπετιούνται με κάποιον, ειδικά αν αυτός ο κάποιος πρέπει να μείνει κρυφός, πχ το παντρεμένο αφεντικό τους, δε θα αρχίσουν να το λένε δεξιά κι αριστερά και σίγουρα δε θα το πούνε σε σένα.

      Διαγραφή
  2. Κάνε πείραμα με ψεύτικο προφίλ θειτσας 45+ κ δες πόσα μηνύματα θα λάβεις. Θα φτάσεις 3ψηφιο αριθμό σε 3 ώρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 30ριζουν και οι γενιες των 90ς. Θα πεσει πολυ γελιο στα επομενα 5 ετη

    ΑπάντησηΔιαγραφή