Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Οι gold diggers έχουν τα αρχίδια να ζητάνε τα λεφτά μας δημόσια στο Facebook!


Και πως εμπνεύστηκαν στο να ζητάνε φράγκα.

Βρήκα την παρακάτω εικόνα μέσω Twitter. Κυκλοφορεί πολύ τελευταία. Δείχνει μια καριόλα να λέει δημόσια ότι "Αν θέλουμε γκόμενα θα πρέπει να της κερνάμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ". Κυριολεκτικά. Προφανώς για να "συντηρηθεί" η κάθε φαταούλω καριόλα sugar girl θα θέλει και τα δωράκια της.


Στο κείμενό της μας λέει αυτή η Sonia Adelita

"Δεν μπορώ να ακούω άλλες ιστορίες που δεν έχει ο άλλος μόνιμα λεφτά κλπ κλπ. Άμα δεν έχετε λεφτά και είστε ρεμάλια και για την πάρτυ σας, αρχικά να μην έχετε και κοπέλα. Να κάθεστε εκεί στο φβ σας και να παρακολουθείτε ενώ στέλνετε τα ηλίθια μνμτα σας δεξιά και αριστερά στα οποία μόνο μια ηλίθια θα δώσει σημασία. Άμα δεν είστε άνδρες να μπορείτε να συντηρείται μια γυναίκα όπως ανέκαθεν θεωρείται σωστό μείνετε με την παλάμη σας. Τουλάχιστον αυτό είναι πιο εντάξει απ το να περιμένετε την κοπέλα να πληρώσει το καφέ σας, την βενζινη σας και το φαγητό σας. 30 χρόνων ρεμάλια που ψάχνουν σε ποιανης το κεφάλι να κάτσουν για να τους ταϊζει.
Εύχομαι όλες οι γυναίκες να θυμούνται πάντα Ότι είναι γυναίκες και όχι δούλες τεμπέληδων που προφανώς δεν τρέφουν ανένα συναίσθημα και ούτε αξιοπρέπεια έχουν ούτε ανδρικό εγωισμό! Και εσείς οι 2-3 που αν θα σχολιάσετε για ισότητες και μαλακιες άλλο η πνευματική ισότητα και άλλο η ισότητα που σας βολεύει ώστε να το ξύνετε όλη μέρα και όλα μισά μισά και κάτι τέτοια. Όλα ξεκινάνε απ το σπίτι και στα περισσότερα δεν σας μαθαίνουν να γίνετε άνδρες με όλη τη σημασία. Άντε Καληνύχτα μας!!!"

Από κάτω εκτός από γέλια έχει και likes από άλλες καριόλες sugar girls που συμφωνούν.
Πάμε τώρα να τα αναλύσουμε ένα ένα για να δούμε πόσο καριόλες και θρασύτατες είναι.

1)"Δεν μπορώ να ακούω άλλες ιστορίες που δεν έχει ο άλλος μόνιμα λεφτά. Άμα δεν έχετε λεφτά και είστε ρεμάλια και για την πάρτυ σας, αρχικά να μην έχετε και κοπέλα".
Άρα όλοι οι άνδρες πρέπει να έχουν ΜΟΝΙΜΑ ΛΕΦΤΑ να διαθέσουν για μια κοπέλα. Μόνιμα = Δεν θα τελειώνουν ποτέ τα λεφτά μας. Θα μας τα ρουφάνε με το μπουρί της σόμπας! Αλλιώς να μην έχουμε κοπέλα!

2)"Άμα δεν είστε άνδρες να μπορείτε να συντηρείται μια γυναίκα όπως ανέκαθεν θεωρείται σωστό μείνετε με την παλάμη σας."
"Και εσείς οι 2-3 που αν θα σχολιάσετε για ισότητες και μαλακιες άλλο η πνευματική ισότητα και άλλο η ισότητα που σας βολεύει ώστε να το ξύνετε όλη μέρα και όλα μισά μισά και κάτι τέτοια."

Από πότε ανέκαθεν "θεωρείται σωστό" αυτό και από ποιον μαλάκα προικοθήρα που στα έμαθε έτσι μωρή καριόλα και τα πιστεύεις; Από το 10-20% της κοινωνίας; Στο πούτσο μας και άντε και γαμήσου. Μήπως θεωρούνταν σωστό μέχρι την δεκαετία του '50 και '60, τότε που δεν είχατε ίδια δικαιώματα με εμάς; Τότε που δεν υπήρχε ισότητα;
Σήμερα έχουμε ισότητα σε όλα. Τι "πνευματική ισότητα" και μαλακίες ρε ΤΟΥΒΛΟ;

Προνόμιο όλων των gold diggers φίλε αναγνώστη είναι να απομονώνουν μία πρόταση ή έναν κανόνα από τον "παγκόσμιο χάρτη" και να σας τον σερβίρουν μέσα στα στενά όρια του "κομματιού ενός χάρτη".
Παραδείγματα:
"Έχουμε ισότητα στην κοινωνία, αλλά είναι μόνο πνευματική ισότητα γιατί έτσι με βολεύει."
"Είπες ότι όταν θα πληρωθείς, θα βγούμε να με κεράσεις φαγητό. Αλλά με φέρνεις πότε για σουβλάκια και πότε για πίτσες. Αυτό δεν είναι φαγητό, αυτό είναι junk food. Έπρεπε να με πας σε εστιατόριο".
"Σου είπα ότι όταν θα συναντιόμαστε κανονικά θα πρέπει να έρχεσαι να με παίρνεις από το σπίτι. Συμφωνήσαμε μετά να μοιράζουμε την απόσταση. Ποια απόσταση να μοιράζουμε όταν ερχόμαστε και οι δύο κέντρο κι εμένα με τα μέσα μου παίρνει παραπάνω ώρα?" (Ναι αλλά στο τέλος σε γυρνάω σπίτι ρε ούφο και θέλω διπλάσιο χρόνο να γυρίσω στο δικό μου. Το τελευταίο όντως μου το έχουν πει σε σχέση).

3) "Εύχομαι όλες οι γυναίκες να θυμούνται πάντα Ότι είναι γυναίκες και όχι δούλες τεμπέληδων που προφανώς δεν τρέφουν ανένα συναίσθημα και ούτε αξιοπρέπεια έχουν ούτε ανδρικό εγωισμό!"
Ναι γιατί όταν ένας άντρας δουλεύει και βγάζει 600 και πρεπει να κανει και 2η δουλεια να φτασει τα 900 ας πουμε, κι εχει ενοικιο 400, βενζινες 100, φως-νερο-τηλεφωνο αλλα 100 και του μενουν 300 θα τα ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ? Για να δουλευει 12 ωρες τη μερα για να ζήσει συν οδηγηση και να του ζαλιζεις τα παπαρια?

Κι εσύ τι θα κανεις? Θα δουλευεις ενα 8ωρο που και 500 να παιρνεις θα μενεις με τους γονεις σου (γιατι οι αντρες πρεπει να ειμαστε ανεξαρτητοι) αρα θα σου πανε ολα τσεπη. Εκτος κι αν θες να καλυψεις τα δικα σου εξοδα για να δουλευει ο αλλος ολη μερα σαν σκυλι.

Και τι θα προσφερεις; Το οτι εισαι μουναρα ας πουμε και μετα τα 35 σου ο λεφτας θα βρει μια πιτσιρίκα να την "εξαγοράσει" οπως εξαγόρασε κι εσένα και μετά θα κλαίγεσαι στις φιλες σου οτι "οι άντρες ειναι μαλακες". Αφού για να το πούμε απλά ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΑΣ! Τι συναίσθημα θελετε? Ανδρες-Γυναικες θα πρεπει να ψαχνουμε για εμφάνιση και χαρακτήρα. Οχι για ΥΛΙΚΑ αγαθά! Θες την τσέπη του αλλου; Πουλας τον εαυτο σου κοριτσακι μου. Και μαλιστα παιρνεις περισσοτερα απο ενα πουτανακι γιατι εσυ το τα παιρνεις μερα παρα μερα. Αρα τι "αξιοπρέπεια" και αρχιδια? Βαλτηνα στον κωλο σου, την εχεις χασει.

4) "Όλα ξεκινάνε απ το σπίτι και στα περισσότερα δεν σας μαθαίνουν να γίνετε άνδρες με όλη τη σημασία."
Ναι, όλα ξεκινάνε από το σπίτι. Από τα ΖΩΑ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ που σας έμαθαν να ειστε ΠΟΥΤΑΝΕΣ! Που σας είπανε "Έφαγα τα καλύτερα χρόνια με τον πατέρα σου, κοίτα μην πάθεις κι εσύ τα ίδια". Η μπορεί ο πατέρας σας να κεράτωσε τη μάνα σας και να θεωρείτε ότι και ο μελλοντικός σας άντρας θα κάνει το ίδιο. Το κέρατο είναι στο 80% και για τα δύο φύλα. Sorry κοπελιά, χάσατε. Έχουμε ισότητα. Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για εσάς και να γίνουμε MGTOW να τελειώνει το θέμα. Αυτό έλλειπε ο ανδρισμός να εξαρτάται από το αν είμαστε μαλάκες να σας τα ακουμπάμε. Ψωλορουφήχτρα.

5) Η ορθογραφία.
Η ορθογραφία σου είναι μουνί καλλιγραφία και θες και γκόμενο.


Από που εμπνεύστηκε
Το ερώτημα είναι φυσικά: Από που εμπνεύστηκε η παραπάνω καριόλα για κάτι τέτοια;
Μα φυσικά από ΠΟΥΤΣΟΒΙΝΤΕΟ του Youtube που έχει καταστρέψει την νεολαία προβάλλοντας πρότυπα και lifestyle παραμύθι, έτσι για να νομίζει η κάθε καριόλα ότι θα βρει τον μαλάκα της.

Αυτό το βίντεο το είχε κάνει η καριόλα share στο προφίλ της, στο οποίο και άλλαξε όνομα για να μην την βρει κανείς φυσικά μετά από τις μαλακίες που έγραφε.
Δείτε εδώ έναν youtuber με 2 εκατομμυρια συνδρομητές και δίπλα το πουτανάκι του. Το οποίο είναι πλαστικό πατώκορφα! Της κανει δώρο ένα μονόπετρο! Τα είδε αυτά η gold digger και τα ΛΙΓΟΥΡΕΥΤΗΚΕ! "Αχ, και να ειχα εγω εναν τέτοιον ΑΝΤΡΑ! Αυτος ειναι αντρας! Με ΛΕΦΤΑ οχι γύφτος!" Λες και όποιοι δουλεύουν σαν τα σκυλιά όλη μέρα μπορούν να πατήσουν ένα διακόπτη και από 600 να βγάζουν 6000 ας πούμε. Το βίντεο προβάλει και λάθος πρότυπα, αφού εκτός από τα ακριβά δώρα, δείχνει τον τύπο σε φάση bad boy να της λέει "Δεν σου έκανα όμως πρόταση" (και καλά ότι την παίζει κιόλας).




Επίσης ο youtuber που λεγεται DerekDeso εχει απενεργοποιησει τα σχολια στα βιντεο του στο Youtube γιατί ανεβάζει βίντεο σαν αυτό και τρώει κράξιμο. Την γκόμενα όμως δεν την εχουμε εντοπισει πουθενα στο Instagram. Παιζει δυνατό ενδεχόμενο να ειναι πληρωμενο πουτανάκι. Είναι?


Με ένα απλό ψάξιμο στο κανάλι του τύπου όπου βλέπουμε το παραπάνω βίντεο ΚΑΙ τα τρία παρακάτω, καταλαβαίνουμε αμέσως ότι ΟΛΟ αυτό είναι ένα μεγάλο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΨΕΜΑ! Ο τύπος πληρώνει τις παραπάνω γκόμενες για να κάνει βίντεο μαζί τους και να κονομίσει από προβολές και διαφημισεις του youtube! Και κάτι ζωντόβολα σαν την παραπάνω πιστεύουν τις ψεύτικες ιστορίες! Ποια θα καθόταν σαν αυτές τις 2 καριόλες στα βίντεό του με σχέση μαζί του και να ανεβάζει βιντεο χύμα με τα προσωπικά του "Τώρα βγαίνω με αυτή, τώρα βγαίνω με την άλλη"? Γελάει ο κόσμος ρε ζώα γκόμενες που τους πιστεύετε! Άντε στην καλύτερη να τις γαμάει που και που.

https://www.youtube.com/watch?v=Vo0sc5oHwLA
https://www.youtube.com/watch?v=6HbzVP3VOSQ
https://www.youtube.com/watch?v=YzoAxZizZB8

Και να μην ειναι βεβαια με τοσους συνδρομητες ο τυπος ειναι και πλουσιος και εχει το value, αρα εχει ολο το πακέτο.
 Εν τω μεταξύ η γκόμενα είναι διαστημική. 10άρι. Άνετα θα μπορούσε να είναι μία από τις υπερμουνάρες του Dan Blizerian. Όπως δυνατό είναι και το άλλο γκομενάκι η Lycette. Τέλος πάντων το συμπέρασμα είναι ένα. Ότι όλες τους θέλουν να αρπαχτούν από λεφτάδες/διάσημους, αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι οι "θέσεις" για αυτούς είναι περιορισμένες! Γι' αυτο τύποι με φράγκα γαμάνε μέχρι και 5-10 ταυτόχρονα (τα ξέρω από τις πρώην μου αυτά) κι έτσι "μοιράζεται" η αγορά του έρωτα. Με αποτέλεσμα η καθεμία να βάζει κρέας στο μουνί της μια φορά στους 1-2 μήνες από φραγκάτους τύπους, να παίρνει τα λεφτά της, να ψιλοικανοποιείται κι εσύ μαλάκα να κυνηγάς το 7άρι στην καλύτερη και να το παρακαλάς κιόλας μη σου φύγει. Οι δε κωλόφαρδοι είναι αυτοί που έχουν βρει HB 8-8.5 σωστό και όχι sugar girl και το κρατάνε με νύχια και με δόντια, μη σου πω το παντρεύονται κιόλας γιατί σε λίγο θα είναι είδος προς εξαφάνιση.

8 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενα αρθρο απο τα κορυφαια. Απλα! και λιγα εγραψες (σαν σχολια) για αυτην την κατηγορια των γυναικων. Προσωχη: Το κραξιμο ειναι δικιολογιμενο μονο για αυτη τη κατηγορια των γυναικων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσες ομως τα σκεφτονται αυτα και δε τα ομολογουν;

      Διαγραφή
    2. Ευστοχος ο Αρτσυ!!! αργα ή γριγορα ομως δεν θα αποκαληφθουν; θα μου πεις αν ειναι πολυ αργα, το, "μου εφαγε το γουρουνι τοσα χρονια απ'τη ζωη μου", που λενε καποιες, σε εκεινη τη περιπτωση θα ισχυει για αυτον τον αντρα που θα τη παθει!!! και καταληγουμε στο οτι καθε κινηση στη ζωη, εμπεριεχει μικρα ή μεγαλα ρισκα! το πιο σημαντικο ειναι οτι κινηση και να κανουμε, να τη κανουμε μελετιμενα και βημα βημα! ισως ετσι οι πιθανοτητες επιτυχιας να αφξανονται! Οχι γαμο / αραβωνα απο το πρωτο μηνα λοιπον!!!!!

      Διαγραφή
    3. εγω εγραψα την απαντηση στο σχολιο του Αρτσυ, απλα μπερδευτηκαν τα accounts!!! συμβαινουν αυτα!!!

      Διαγραφή
  3. Είτε έχω είτε δεν έχω μόνιμα λεφτά. θα τα φάω για την πάρτη μου αντί να χρηματοδοτώ μια τεμπέλα ψωνάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμη και πασατέμπους να πάρεις με αυτά, πιο πολύ τόπο θα πιάσουν.

      Διαγραφή
    2. Το μόνο σίγουρο φίλος. Και χαρτί υγείας να πάρω θα αξίζει γιατί θα είναι δικό μου.

      Διαγραφή