Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Ιταλίδα: "Πάρε με αγκαλιά γιατί βαριέμαι"


 [Email του αναγνώστη Zed]

Φίλε ξενερωμένε καλησπέρα.

Αφου σε συγχαρώ κι εγώ για την επιστροφή περνάω στο παρασύνθημα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε χώθηκα σε πολλά γκομενάκια. Εφαγα αρκετά άκυρα. Μου έμεινε όμως ένα κουφό σκηνικό σε ένα νησί που πήγα με ένα φίλο.

Ο φίλος μου ψηλός, αλβανός αλλά μελαμψός και μυώδης. Μέγιστος γύπας ρε σου λέω. Το μαγαζί ένα μπαρ που σε καμιά ώρα θα έκλεινε. Σκάσαμε μύτη...δεν θυμάμαι είχα πιει και λίγο...και για κάποιο λόγο η μουσική είχε κλείσει και όλο το μαγαζί συζητούσε.

Εν τω μεταξύ το μπαρ ήταν ανοιχτό και είχε πιάσει ένα ψωλόκρυο...γάμα τα. Μπροστά μας ένα γκρουπ από διάφορες χώρες, κυρίως Ιταλία. Πάω να χωθώ σε μια ελληνίδα μελαχρινό HB8 ας πούμε. Της μιλάω λίγο τρώω άκυρο. Ο φίλος μου χώθηκε σε μια Ιταλίδα από το γκρουπ. 36άρα ξανθιά με κοντό μαλλί και σώμα κανονικό. Θα ήταν γύρω στο HB 7.5.

Με τα πολλά λοιπόν θα μου μείνει το σκηνικό ότι ενώ ήμασταν κυριολεκτικά 10 λεπτά ρε φίλε γυρνάει και του λέει "Πάρε με αγκαλιά γιατί βαριέμαι" (παίζει να είπε και κρυώνω δε θυμάμαι). Ο τύπος αφού την πήρε αγκαλιά 4-5 λεπτά μετά την φιλούσε πεταχτά. Μετά εγώ έφυγα παλι δε θυμαμαι γιατι ειχα πιει, ε ψιλοξενέρωσα γιατι στις διακοπες εγραψε 0 το κοντερ, χαιρετησα την παρεα και τον ειδε απο μακρια που την φασωνε.

Βλέπετε ότι τα στάνταρ τους πέφτουν οσο ανεβαινει η ηλικια τους και κοιτανε να χωθουνε σε οποιον βρουν. Ενώ μικρες το παιζουν ιστορια.

Παρά λίγο φορτωτική. Δυστυχως ο φιλος μου δε γαμησε γιατι κατι του ειπε αυτη οτι ηταν με κρουαζιεροπλοιο και την επομενη μερα φυγανε για αλλο νησί.

Αγωνιστικους χαιρετισμους.
Ζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου