Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Οι Ρωσίδες φλερτάρουν κι ας είναι και παντρεμένες

Γεια σου κερατά!

Με τόσα άκυρα που έχω φάει το τελευταίο διάστημα θυμάμαι τον τρελογιατρό Ανδρέα Φικιώρη που πούλαγε στην τηλεόραση Νερό με Όζον και έλεγε "Οι νέοι να πηδάτε! Γιατί δεν βλέπω να πηδάτε!" Ε λοιπόν κάτι ήξερε. Και όταν τρώω άκυρο από γκόμενες καμιά φορά τελευταία τον σκέφτομαι. Όπως και το πόσο μαλάκες έχουμε καταντήσει.

Πάω σε beach party που διοργάνωνε φίλος. Αυτά είναι τα καλύτερα! Εκεί γνωρίζω Ρωσίδα από Σιβηρία η οποία στη φάτσα ήταν κάτι σαν μείξη Ρωσίδας και Ασιάτισσας. Αυτές μέσα από την Σιβηρία πολύ ανατολικά έτσι είναι. Την πιάνω και χορεύουμε αρκετά αισθησιακά και πιάσαμε την κουβέντα για δουλειές, ασχολίες, ελεύθερος χρόνος. Συνεχίσαμε να μιλάμε. Μετά από λίγο την ξαναχορεύω αισθησιακά, μου κωλοτριβότανε. Εν τω μεταξύ χόρευε και με άλλους, αλλά με κανέναν δεν μιλούσε όσο με μένα και φυσικά σε κανέναν δεν κωλοτριβότανε όπως με εμένα.

Αυτή ήταν 33, HB 8 με αναλογίες μοντέλου. Αρκετά αδύνατη, αλλά αν θυμάμαι καλά παίζει να είχε και λίγο βυζί.

Όταν φτάσαμε στο παρασύνθημα, της λέω "Πες μου Facebook αν είναι να κανονίσουμε να τα πούμε". Τότε λοιπόν άκουσα το παράδοξο: "Είναι παντρεμένη!" και μου έδειξε το δαχτυλίδι στο χέρι της! Τότε εγώ απαντάω "Εεεεμμ...ΟΟΟΟκέειιιι" με ένα ύφος σε φάση "WTF, τι παίχτηκε εδώ πέρα?"

Ο άντρας της ήταν επίσης Ρώσος, αν δεν είμαι σίγουρος όμως εκείνη την περίοδο έλειπε στην Ρωσία. Ήταν παντρεμένη -κρατηθείτε- 12 ΧΡΟΝΙΑ! Από μικρή. Ε κάπου...μπορεί και να είχε βαρεθεί. Τεσπά δεν ήθελα να κάνω κανέναν κερατά και δεν προχώρησα το φλερτ.

Και άλλη παντρεμένη που ψαχνότανε
Εν τω μεταξύ αν νομίζετε ότι αυτό το περιστατικό ήταν τυχαίο τότε θα σας πω κι ένα άλλο. Μια γκόμενα από Ουκρανία, γύρω στο 1.85 έρχεται σε ένα πάρτι σε εστιατόριο κοντά σε παραλία, το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο και μου πιάνει την κουβέντα (μου έριχνε κάτι πόντους και μου φάνηκε κάπως). "Σε είδα σε εκείνο το πάρτι πριν μήνες" (απορώ πως με θυμόταν). Άλλο στυλ αυτή, ξανθιά, HB 7.5. Πιάνουμε την κουβέντα για κάνα τέταρτο γιατί είχα βάλει στο στόχαστρο ντόπιο προϊόν εκείνο το βράδυ και δεν ήθελα να δώσω στίγμα. Από το όνομά της όμως δεν δυσκολεύτηκα να την βρω στο Facebook.

Με τα πολλά στο Facebook μου είπε ότι είναι παντρεμένη, παρότι δεν το έγραφε πουθενά ούτε είχε φωτογραφίες του άντρα της να είναι σε ρομαντική φάση! Ο άντρας της όμως σαν μαλάκας, είχε κανονικά φωτογραφίες του γάμου. Τεσπά η τύπισσα μου πρότεινε αν θέλω να πάω με τον άντρα της και την παρέα της για SUP (Standup paddleboarding). Της είπα "Θα δούμε" και από τότε φυσικά δεν ξαναέστειλα.

Αμφότερες οι δύο γκόμενες δεν είχανε καν παιδιά. Αυτό για να καταλάβετε τι μπορεί να πάθετε αν θα παντρευτείτε ποτέ Ρωσίδα. ΜΑΚΡΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου