Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Ξενέρωτες βρήκαν δικαιολογία το social distancing του κορωνοϊού για να μείνουν αγάμητες!


Η καραντίνα μας έλειπε!

Όλα τα είχε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε. Έτσι δεν έλεγαν οι παππούδες μας; Ε βρήκαν λοιπόν ευκαιρία οι κάρχιες και δεν φτάνει που ήταν μια ζωή αγάμητες, τώρα έχουν την απόλυτη δικαιολογία. Τον κορωνοϊό! Η μάλλον..."κοροϊδοιό"!

Ο κορωνοϊός σκοτώνει με ποσοστό περίπου 5-20 φορές περισσότερο από την απλή γρίπη, η οποία όμωςέχει ένα ποσοστό γύρω στο 0,1%, πολύ χαμηλό. Ψάξτε τα στατιστικά online και θα το δείτε. Στην ουσία σκοτώνει γέρους ή όσους έχουν ευπαθή νοσήματα. Αν τα έχουν και τα δύο μαζί μας αποχαιρετούν. Κατά τα άλλα, οι ξενέρωτες γκόμενες βρήκαν τώρα μια νέα δικαιολογία. Το να "κρατάμε απόσταση"!

Μωρή κάρχια ποιον κοροϊδεύεις; Ο ιός σκοτώνει μόνο τους 65+, να μας κάνει τι ακριβώς; Και δείτε εδώ πόσο έξυπνες ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι είναι!
Από κοντά: "Παρακαλώ να κρατάμε αποστάσεις. Ευχαριστώ".
- Μα, μου, ότι κι αν της πεις θα σου πει...
- Έχω συγγενείς που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
Τέλος! Σε έσβησε! Με αυτή τη λογική όσες έχουν γκόμενο θα πρέπει να τον χωρίσουν, με τον φόβο ότι αν ακουμπήσει φίλο ή συγγενή και τον κολλήσει θα κολλήσει κι αυτή και μετά αυτή τους συγγενείς της από τις ευπαθείς ομάδες. Ρε δε γαμιέστε λέω εγώ?

Από τα social media:
Facebook: Θα μπορούσαμε να κανονίσουμε κάποια στιγμή. Απλά δεν βγαίνω αυτή την περίοδο γιατί έχω άτομο που ανήκει σε ευπαθείς ομάδες.

Instagram: Δείτε τι πέτυχα σήμερα σε προφίλ HB9 και με λίγους followers κιόλας!

Όλο και κάποια δικαιολογία του κώλου θα βρουν για να "έχουν την ηρεμία τους". Για να κάτσουν αγάμητες άλλη μία εβδομάδα στη ζωή τους. Άλλον ένα μήνα. Άλλον ένα χρόνο. "Έχουμε κορωνοϊό". Ε εντάξει, τα λέμε του χρόνου.

Γι' αυτό κι εγώ ξέρω ότι οι απειροελάχιστες τουρίστριες που έρχονται στις μέρες μας, έχουν μόνο ΕΝΑ στόχο. Να ΓΑΜΗΘΟΥΝ με ΚΑΘΕ κόστος. Οπότε καμιά φορά έτσι "για να φύγουν τα πολλά" επισκέπτομαι μέρη που ξέρω ότι συχνάζουν και αποδεικνύεται πάντα ότι είναι πιο εύκολες. Και μην πει κανεις "Μα και οι ελληνίδες στο εξωτερικό είναι πιο εύκολες". Έλα τώρα @@, όσοι τις έχετε πετύχει στο εξωτερικό το ξέρετε ότι άντε 1 στις 5 να απελευθερωθεί, οι άλλες θα μείνουν το ίδιο κάρχιες. 

Το θέμα είναι ρε μάγκες πόσο θα κρατήσει αυτό; Αν υπάρχει έστω και ένα κρούσμα (μαλακίας) αυτές άνετα θα το παίζουν φοβισμένες. Πάντα προσπαθούν να βρουν μια δικαιολογία να μείνουν μόνες, λες και αν κανεις σχεση θα σε "αλυσοδέσει" ο άλλος χειροπόδαρα. Η σημερινή γυναίκα ενός φίλου μου για παράδειγμα που έχουν και παιδί, όταν ήταν να κανονίσουν 1ο ραντεβού του έριξε άκυρο γιατί και καλά έβρεχε για να την καλέσει αυτός μια εβδομάδα μετά και να της πει "Βρέχει δεν βρέχει εμείς θα βγούμε". Δηλαδή με το ζόρι όλα και πρέπει να μυρίσουμε τα νύχια μας κιόλας να δούμε αν το κάνετε επίτηδες ή αν όντως δεν γουστάρετε?

2 σχόλια:

  1. Ενώ πριν την πανδημία ξέρω'γω γινόταν σκοτωμός ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με την κομπλεξικη συμπεριφορα οσον αφορα τις σχεσεις της νεοελληνιδας δεν ειναι καθολου απιθανο το σεναριο που λεει το παρακατω αρθρο https://www.in.gr/2020/07/17/greece/ereyna-sok-molis-47-ekat-oi-ellines-eos-2100/

    ΑπάντησηΔιαγραφή