Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Γιορτή του πατέρα: Η διαφήμιση του ΑΒ Βασιλόπουλου με μπαμπά βαμμένο γυναίκα


Αυτό δεν ήταν προσβλητικό για τους άντρες και ήταν η διαφήμιση του κορωνοϊού;



Ζούμε στην εποχή του παράλογου! Όπου οι Social Justice Warriors Πάνε να μας περάσουν μια ατζέντα με την οποία ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να προβάλεται καθετί ομοφυλόφυλο και "Δεν προσβάλει κανέναν", αλλά την ίδια στιγμή ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να προβάλεται οτιδήποτε δείχνει έστω και στο 0,1% ότι ο άνδρας υποδεικνύει κάτι στη γυναίκα.

Τον Μάιο έπαιξε αυτή η διαφήμιση για λίγα 24ωρα. Σε αυτή παίζει ο Χρήστος Λούλης και αποσύρθηκε ως "σεξιστική". Και καλά ότι τι? Ότι ο Λούλης ήταν τσαντισμένος με την γκόμενά του ας πούμε. Κι αυτό "είναι σεξιστικό"!



Fast forward και πάμε στο σήμερα. Η Γιορτή του Πατέρα στις 21/6 και η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος ανεβάζει φωτογραφία ενός πατέρα που "Η κόρη του τον έχει βάψει πριγκίπισσα". Πως γίνεται αυτό το πρότυπο να περνάει και να μην θεωρείται προσβλητικό για τον πατέρα; Έχουμε απόκριες μήπως; Σημασία δεν έχει γαμώ το σπιτάκι σας ότι ο μπαμπάς βάφτηκε για να ικανοποιήσει την κόρη του. Σημασία έχει ότι ΒΑΦΤΗΚΕ ΣΑΝ ΦΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΙΟΛΑΣ!



Μπορεί κάποιοι ή κάποιες να με θεωρήσετε υπερβολικό.

Εντάξει δεν παίρνω θέση τόσο καιρό αλλά το έχετε ΓΑΜΗΣΕΙ οι Social Justice Warriors. Ρε μαλάκες του ΑΒ, δυο μέτρα και δυο σταθμά γαμώ το Βέλγιό σας (γιατί Βέλγοι το έχουν, δεν είναι ελληνικό εδώ και μια δεκαετία). Σας χάλασε κάποιους η διαφήμιση του Χρήστου Λούλη για τον κορωνοϊό αλλά εδώ ΔΕΝ τρέχει τίποτα! Είναι "προσβλητικό" και "σεξιστικό" να λέει ο άντρας στη γυναικα "Δεν θα πάμε εκεί γιατί έχει κορωνοϊό" αλλά δεν είναι καθόλου "προσβλητική" για τον πατέρα η παρακάτω εικόνα, έτσι?

ΟΧΙ κωλο-ατζέντες!
ΟΧΙ γαμώ το μουνί που σας ξέρναγε ρε.
Η θα περνάνε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ διαφημίσεις ή δεν θα περνάει ΚΑΜΙΑ!



Μιλάμε τώρα για την μειοψηφία του αριθμού, έναν μονοψήφιο αριθμό %, από ομοφυλόφιλους και φεμινίστριες που προσπαθεί να κάνει κουμάντο στο τι θα βλέπουμε το υπόλοιπο 90φεύγα %. Φεμινίστριες του κώλου που θέλετε να περάσετε την ατζέντα σας σε κάθε ευκαιρία. Και να παίζει φάτσα φόρα η διαφήμιση του ΑΒ Βασιλόπουλου σε στάσεις λεωφορείου. Και η κυβέρνηση στα παπάρια της. Αυτό είναι πρότυπο ρε παλιομαλάκες? Και επίσης που είναι η σύζυγος του πατέρα? Το μόνο που λείπει είναι να βάλετε δύο πατεράδες στη φώτο να "κλείσει" το κάδρο.

Είναι που είναι η υπογεννητικότητα στο 1,3 έρχεται κι αυτό και δένει το γλυκό καλά. Και μετά πάμε για αφανισμό. Αυτό είναι το trend της εποχής? Σε λίγο θα μας πείτε ότι είμαστε φαλοκράτες κι όταν την πέφτουμε σε άγνωστη.

Και η προπαγάνδα από τα ΜΜΕ φυσικά συνεχίζεται ειδικά όταν γράφουν γυναίκες τα άρθρα.

Επίσης εδώ βλέπετε την κόρη του Χρήστου Δάντη να τον βάφει. Συγκρίνετε όπως σωστά λέει ο φίλος με τον τύπο στην άλλη φωτο που ειναι λες και παει σε drag show!




Ο πρώην ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας αντέδρασε έντονα (δεξιών αντιλήψεων) και τα LIDL Hellas (Γερμανικών συμφερόντων, γνωστό) έκαναν re-tweet την διαφήμιση του Βασιλόπουλου! Που ακούστηκε να κάνει το ένα σούπερ-μάρκετ re-tweet ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ενός άλλου? Πολύ απλά γιατί η SJW ατζέντα είναι "ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ" και στο όνομα αυτής ποιος χέστηκε αν θα χαθούν κάτι εκατομμύρια από τον ανταγωνιστή μας? Πάνω απ' όλα η ατζέντα μας να περάσει και τα άλλα να πάνε να γαμηθούνε.

5 σχόλια:

  1. Το καλυτερο αρθρο σου μεχρι στιγμης και μπραβο σου που παιρνεις θεση στην ανωμαλια!

    Ειναι ξεφτιλα και απαραδεκτο και δυστυχως αλλη μια νικη των φεμινιστριων και των αριστερων/φιλελευθερων (με βαθυτετες τσεπες) που προμοταρουν την πουστια με το ετσι θελω και την ανισοτητα ως τροπο ζωης!

    Νομιζουν οτι καποιοι και καποιες κανουν την επανασταση τους ακολουθωντας το ρευμα και αμα τσιμπησουν κανενα θετικο σχολιακι στο φου μπου ή πατησουν κανενα λικε, ηδονιζονται και μονο στην σεκψη.

    Λοιπον, εγω χθες καθαρισα την λιστα μου στο fb, απο οσους ειχαν ανεβασει πανηγυρικα σχολια για το εν λογω αισχος! ΔΕΝ θελω να εχω καμια σχεση μαζι τους και ουτε αυτοι το ιδιο να φανταστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρχοντα ο κόσμος γίνεται όλο και πιο σάπιος κάθε στιγμή που περνάει. Όμως έστω και λίγοι πρέπει να αντισταθούμε. Όσο γι αυτούς. ξέρεις τι λένε. Get woke. Go broke.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σου για τα ανταλλακτικά που επιδεικνυεις σε αυτό το μειζον ζήτημα.
    Παραθέτω παρακάτω ένα ανυπογραφο άρθρο από ένα πρώτης τάξεως νεοταξικο site, ενδεικτικό της τάσης που εξαπλώνεται πιο γρήγορα και από τον covid :https://www.news247.gr/koinonia/av-vasilopoylos-mia-eikona-gia-ti-giorti-toy-patera-kontra-ston-toxiko-ratsismo.7665989.html

    Με αυτή τη φωτογραφία λοιπόν αποφάσισε η ΑΒ Βασιλόπουλος (που δεν είναι πλέον ελληνική εδώ και χρόνια, σωστά ειπωθηκε) να "τιμήσει" την παγκόσμια ημέρα του πατέρα.
    Στις αντιδράσεις χιλιάδων ελλήνων (και επώνυμων) ότι πρόκειται για εκχυδαϊσμό και απαξίωση της ιδιότητας του πατέρα, αρκετά δημοσιοκαφρικά μέσα, μίλησαν για αντιδράσεις "ματσίλας", ομοφοβισμό, ανωμαλία, ρατσισμό, έμφυλη βία και τοξική πατριαρχία, φαλλοκρατισμό, σκοταδισμό, γραφικότητα και συντηρητισμό.
    Μάλιστα!
    Αφήνω αυτή την καμπάνια και τους προφανείς στόχους της, στην κρίση σας.
    Τονίζω όμως το εξής: Θα περιμένω αντίστοιχη προοδευτική και ευαίσθητη φωτογραφία καμπάνιας και για τη γιορτή της μητέρας του χρόνου.
    Μιας γυναίκας με μούσια και μουστάκι, μυώδη, να φορά παντελόνια και αντρικό πουκάμισο και γραβάτα ή οτιδήποτε άλλο προσδιορίζει το μότο "Για ότι θέλεις να είσαι".
    Διότι, αν υποθέσουμε ότι η αγάπη μιας κόρης προς τον πατέρα της απαιτεί, έστω και για λόγους παιγνίου, την εκθήλυνση της πατρικής φιγούρας, γιατί ας πούμε η αγάπη ενός γιού προς τη μητέρα να μην απαιτεί και τον εξανδρισμό της τελευταίας;
    Και εν πάσει περιπτώσει γιατί ο ψυχισμός ενός παιδιού θα πρέπει να ταυτίζεται με τη ψυχωτική σύγχυση ρόλων των ενηλίκων;
    Το έχω πει και θα το λέω πάντα.
    Σε αυτή τη χώρα έχουμε παραδώσει τα κλειδιά του σπιτιού, του αυτοκινήτου, της εργασίας, της δημόσιας διοίκησης, της Δικαιοσύνης (εκεί να δεις τι γίνεται) στο μ@νι, σε τάγματα λεσβιών, λοατκυ και παντός είδους ψυχικά ανωμαλους!
    Και έρχονται χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο γράφουν γυναίκες και "αντρούληδες" άρθρα τόσο θα κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κόσμο. Κι αν βγει κάποιος και πει το αντίθετο θα τον πούνε "ομοφοβικό". Την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας γιατί δεν έκανε κανείς από όλους αυτούς τους μαλάκες διαφήμιση δείχνοντας μια γυναίκα bodybuilder με μπράτσα να τρώει πιτόγυρα και να βλέπει ποδόσφαιρο στην τηλεόραση?

      Διαγραφή
  4. Διορθωνω :Αντανακλαστικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή