Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

40άρα HB8.5 είναι κολλημένη με αρραβωνιασμένο και ρίχνει άκυρα!



Θα πεθάνει γεροντοκόρη!

Συχνά δεν λέμε ότι οι γυναίκες περιμένουν τον ιππότη πάνω στο άσπρο άλογο; Δεν έχετε παρατηρήσει ένα σωρό γεροντοκόρες που ήταν στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους καριόλες κι αγάμητες; Που δεν καθόντουσαν σε κανέναν; Ε τώρα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου!

Και όοοοχι, ΔΕΝ έρχεται το πλήρωμα του χρόνου επειδή απλά "Ο χρόνος της εκδικείται", αλλά επειδή ο χρόνος της υπενθυμίζει κιόλας κάθε μέρα ότι "ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΕΟΜΟΥΝΟ, ΦΤΙΑΞΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΗ". Αλλά όχι, αυτή ΕΚΕΙ, ΒΡΑΧΟΣ!

Ένας ξάδερφός μου μου έδειξε μία φυσική ξανθιά, από χωριό, 40άρα HB 8.5, με γαλάζια μάτια, ΤΟ θεόμουνο, 42 κι αυτός, και που είναι προφανώς κολλημένη με έναν μαλάκα.

Την γνώρισε σε ένα πάρτι, χορέψανε, ήρθαμε κοντά, πιάσανε την κουβέντα. Μέχρι που τον ρώτησε "Τι ψάχνεις από μία σχέση" και της απάντησε "Κάτι σοβαρό, δεν γουστάρω να χάνω τον χρόνο μου". Μάλλον θα έπρεπε να της απαντήσει όπως εμείς σε στυλ PUA "Καλά, ακόμα δεν γνωριστήκαμε και μου την πέφτεις? Κάτσε να σε κεράσω ένα ποτάκι πρώτα!" Με τα πολλά μιλούσανε για κανένα 40λεπτο και του είπε ότι ήταν κολλημένη με έναν αρραβωνιασμένο τύπο, φυσικό ξανθό όπως αυτή, 40κάτι, με τον οποίο τα είχανε ενάμιση χρόνο κι από τότε την φτύνει.

Της πήρε Facebook. Το αποτέλεσμα; Τίποτα, μηδέν. Και μου έδειξε ο τύπος ένα προφίλ που το έχει ανοιχτό, στο οποίο καταλαβαίνεις ότι η γκόμενα είναι ΤΙΓΚΑ στα ψυχολογικά! Εκτός του ότι είδαμε πόσο μουνάρα είναι με μαγιό και χαζέψαμε (το προσπερνάμε), την είδαμε να ανεβάζει κάνα δυο photos στις οποίες κλαίει ας πούμε (ποιος ο λόγος;). Στη μία παραπονιόταν για την καραντίνα. Κάτι άλλα memes γεμάτα απόγνωση για τον μαλάκα στον οποίο τρέχει από πίσω και μάλιστα μένει και σε άλλη πόλη αυτός, τόσο στα παπάρια του. Μωρή, βρες έναν ελεύθερο.

Εν τω μεταξύ στο προφίλ της χιλιάδες φίλοι και followers περιμένουν σαν μουνοζητιάνοι να γαμήσουν. Ο ξάδερφος της έστειλε ένα μήνυμα στην αρχή όταν πήρε FB κι ένα μετά από μήνες όταν πήγα σπίτι του και μου είπε την ιστορία. Δεν απάντησε σε κανένα. Αυτό που μας τρόμαξε είναι ότι η γκόμενα ΑΝΕΒΑΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ! ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ? 10 φωτογραφίες ανέβασε.

Δεν της έλεγε τίποτα σε φάση "Είσαι θέα. Θέλω να σε παντρευτώ τώρα. Πες μου που μένεις". Όχι. Φλέρταρε απλά. Ήταν μουνοζητιάνος. Beta. Εντελώς AFC. Έλεγε "Με ενδιαφέρει μια γνωριμία μαζί σου", ξέρετε τώρα, το φλερτ παλαιάς κοπής. Θα ήταν 45-50 ο τυπάς. Τέλος πάντων δεν ήταν χυδαίος. Αυτή η καριόλα ανέβασε τις συνομιλίες και τον "έδωσε" στεγνά.

Μετά από αυτό ρωτάω: 
- Ποιος μαλάκας θα πάει να σας φλερτάρει?
- Γιατί κλαίγεστε ενώ είστε με το ένα πόδι στον τάφο και σας μένουν λίγα χρόνια να βρείτε κάποιον?
- Γιατί κολλάτε με κάποιον και ΕΙΔΙΚΑ τους αρραβωνιασμένους? (ή άλλες τους παντρεμένους ακόμα χειρότερα?) Επειδή έχουν το pre-selection? Τόσοι ελεύθεροι υπάρχουν εκεί έξω. Ξυπνάτε. Κάρχιες.

Πλέον φτάσαμε στο σημείο μηδέν. Εκεί που δεν πάει άλλο. Νομίζατε ότι μετά τα 30 οι γκόμενες θέλουν απεγνωσμένα να κάνουν σχέση και να παντρευτούν για να μην μείνουν στο ράφι? ΛΑΘΟΣ! Μένουν αγάμητες και τότε! Για ΧΡΟΝΙΑ! Που φτάσαμε ρε. Ανακαλύψαμε 40άρα που είναι έτσι!

Και φυσικά ο ξάδερφος στα 40φεύγα μου λέει "Αρχίζω να το παίρνω απόφαση ότι δεν θα βρω κάποια". Και είναι ωραίο παιδί, θα ταιριάζανε. Κρίμα πάντως γιατί σε μερικά χρόνια από τώρα θα παίρνουμε κι εμείς σειρά για το ράφι. Ήδη έχω συνάδελφο στη δουλειά 45άρη που το έχει πάρει κι αυτός απόφαση. Γι' αυτό έχουμε υπογεννητικότητα. Δεν υπάρχει κανένας άλλος υπεύθυνος για αυτό. ΜΟΝΟ οι ξενέρωτες! Έχουν πολλές ευκαιρίες. Σταματήστε να κλαίγεστε, ανοίξτε το Messenger κι αρχίστε να απαντάτε στα μηνύματα. ΖΩΑ.

1 σχόλιο: