Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Κύπρια έπιασε τον σύντροφό της να την κερατώνει και του έκαψε το συνεργείο


Ερωτική αντιζηλία κρύβεται πίσω από την πυρκαγιά που ξέσπασε πέρυσι στη Λευκωσία σε συνεργείο και συγκεκριμένα στην περιοχή Λακατάμια.

Σύμφωνα με τη Σόφη Ορφανίδου («Πολίτης»), η πρώην σύντροφος του Ελληνοκύπριου ιδιοκτήτη μετέβη στο σπίτι του και τον βρήκε με άλλη.

Έγινε έξαλλη και έτσι μάζεψε κάμποσα από τα ρούχα της, τα μετέφερε στο συνεργείο και αφού τα έλουσε με κηροζίνη τα πετούσε εντός του περιφραγμένου χώρου.

Καταστράφηκαν ολοσχερώς το υποστατικό και ο εξοπλισμός του, καθώς και 13 αυτοκίνητα και αριθμός μοτοσικλετών που βρίσκονταν εκεί για επιδιόρθωση. Οι ζημιές υπολογίζονται στις 80.000 ευρώ, ενώ τίποτα δεν καλύπτεται από την ασφάλεια.

Ανακρινόμενος ο ιδιοκτήτης διηγήθηκε το περιστατικό με την πρώην και την νυν, καθώς και το ότι διαπίστωσε στο καπό του οχήματος της τελευταίας της φράση «second hand bitch 25 years».


Πηγή

Φυσικά στο δικαστήριο θα της αποδωθούν ελαφρυντικά λογω απιστίας και θα την βγάλει λάδι. Αρκεί να πέσει σε γυναίκα δικαστή. Εμείς που έχουμε μάθει ότι μας κεράτωσαν τι πρέπει να κάνουμε; Α ξέχασα, είμαστε το "ισχυρό φύλο" και "τέτοιες πράξεις δεν θα δικαιολογούνταν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου