Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

14χρονος Αμερικανός πλήρωσε 480 δολάρια για να κάνει σεξ με μία 28χρονη Σκωτσέζα


 Όταν μεγαλώνεις με τα λεφτά του μπαμπά και πληρώνεις βιζιτού πολυτελείας.

Μετά την ιστορία όπου 32χρονη δασκάλα έκανε σεξ και τρίο με τον 14χρονο μαθητή της, η παρακάτω ιστορία δεν πρέπει να μας προκαλεί καθόλου εντύπωση για το πόσο χαμηλά μπορούν να πέσουν οι κάρχιες για τα χρήματα.

Σε περιπέτειες μπήκε τόσο η 28χρονη που δηλώνει νοσηλεύτρια, όσο και ο πιτσιρικάς με τις... σεξουαλικές του ανησυχίες.

Στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Φλόριντα είναι εγκλωβισμένη μία κοπέλα από την Σκωτία, η οποία κατηγορείται ότι έκανε σεξ επί πληρωμή με έναν ανήλικο, με αποτέλεσμα να επέμβουν οι αρχές και να την αναγκάσουν να παραδώσει το διαβατήριό της μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση...

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 14χρονος έψαχνε για μία ερωτική συντροφιά, την οποία βρήκε στο πρόσωπο της Sarah Louise McGill μέσω του Quora.com. Οι δυο τους λοιπόν αφού αντάλλαξαν κάποια μηνύματα κανόνισαν να συναντηθούν στο ξενοδοχείο Marriott του Ορλάντο, όπου μετά από μία σύντομη κουβέντα που είχαν στον πρώτο όροφο, στη συνέχεια προχώρησαν στα... ενδότερα του δωματίου.

Εκεί λοιπόν, ο μικρός έδωσε στην 28χρονη 480 δολάρια σε χαρτονομίσματα των 20 και των 50 δολαρίων για τις υπηρεσίες της και αφού ολοκλήρωσαν, αποχώρησαν και πήγε σπίτι του. Άγνωστο πως, ο πατέρας του ενημερώθηκε για το τι είχε γίνει (μάλλον από το ξενοδοχείο) και κατέφυγε στην αστυνομία, η οποία αμέσως επισκέφτηκε την κοπέλα στο δωμάτιό της. Εκεί την βρήκε με έναν άλλον άνδρα, ενώ στον χώρο βρέθηκαν προφυλακτικά (χρησιμοποιημένα και μη).

Φυσικά συνελήφθη, της απαγγέλθηκαν κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, ενώ τις κρατήθηκε το διαβατήριο, προκειμένου να μην μπορεί να επιστρέψει στην Σκωτία μέχρι να ολοκληρωθεί η εκδίκαση της υπόθεσης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου