Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ξενέρωτη κλαψομούνα γκρινιάζει στο Facebook ότι της την πέφτουν


Τράβηξα screenshot την παραπάνω φωτογραφία την οποία βρήκα κατά τύχη προχθές καθώς χάζευα προφίλ στο FB. Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά σύμφωνα με έρευνες ένας μέσος άντρας ξοδεύει ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ από την ζωή του για να βλέπει προφίλ στο Facebook από γκόμενες. Αδιανόητο το που μας έχουν καταντήσει και πλέον είναι ένα από τα αποτελέσματα των ξενέρωτων αφού όσοι το κάνουμε είναι επειδή για ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας είμαστε single.

Η τύπισσα που μιλάει στο status δεν είναι κανένα τρελό μουνάκι. Μιλάμε για HB 7 γύρω στα 27-28. Το προφίλ της το έχει κρυφό (τουλάχιστον σήμερα) με μια profile pic με φίλη και cover photo με πολύ μεγάλη παρέα στην παραλία. Λογικά παλιά θα είχε ανοιχτές photos. Τις όποιες λίγες μετοχές έχει τις κατεβάζει σε αξία καθώς:
Α)Οι έξυπνοι θα καταλάβουν ότι είναι γκρινιάρα.
Β)Επίσης θα καταλάβουν ότι είναι attention whore και την ψώνισε.
Γ)Οι ακόμη πιο έξυπνοι δεν θα της μιλήσουν καν, δεν θα κάνουν like και δεν θα σχολιάσουν. Γιατί πολύ απλά όσοι το κάνουν νομίζουν ακόμα ότι θα γαμήσουν.

Αντιθέτως, όλα αυτά τα σχόλια που βλέπετε αποτελούνται απο ενα ΚΟΠΑΔΙ ΑΠΟ ΑΝΔΡΙΚΑ ΖΩΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ!

Απόδειξη ότι ένα ποσοστό αντρών είναι μπετόβλακες, στόκοι, λιγούρια, πέφτουλες και ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ των γυναικών. Από την στιγμή που και η κουτσή Μαρία (ο κουτσός Μάριος βασικά) βάζει Facebook, βλέπετε τον κάθε τυρόβλαχο, αγράμματο, στόκο και στουρνάρι να μπαίνει FB και να μας γαμάει την πιάτσα στέλνοντας 30 μηνύματα την ημέρα σε γκόμενες και πέφτοντάς την με στυλ "Γεια σου όμορφη είδα το προφίλ σου και μου άρεσε. Θα ήθελες να γνωριστούμε;"

Όχι και ΟΧΙ μαλάκα, διότι η γκόμενα πολύ απλά παίρνει ΔΕΚΑΔΕΣ έως ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ μηνύματα την ημέρα από τύπους σαν εσένα και θα διαλέξει τον alpha male, το 10άρι και τον λεφτά. Να τα έχει όλα μαζί. Α, παίζει να είναι και καλό παιδί. Ναι, έχει δικαίωμα επιλογής, τώρα που στα 16-30 οι μετοχές της είναι απογειωμένες.

Τα δε σχόλια παραπάνω είναι για τον πούτσο καβάλα γελοία. Δείτε τα. "Σωστή σε βρίσκω" και απαντάει πρώτος δήθεν για να το παίξει alpha. Οι υπόλοιποι από κάτω αρμόστοκοι. Ζωντόβολα του κερατά. Αφήνουν EMOTICONS ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ! Που τα emoticons τα χρησιμοποιουν ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ! ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΡΕ ΖΩΑΔΙΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΤΕ!

Βλέπει αυτό το status ένας κανονικός άνθρωπος και απορεί. Πως είναι δυνατόν η γκόμενα να ψωνίζεται τόσο και οι άλλοι από κάτω μετά από εβδομάδες μέχρι ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ (3 μήνες μετά ο άλλος "Καλημέρα" γαμώ το σπίτι του που έχει σκουριάσει το status της γκόμενας πιο πολύ και από την κωλοτρυπίδα του).

Σε ένα παράλληλο σύμπαν
Τι θα γινόταν αν οι ρόλοι αντιστρέφονταν; Γυναίκες-άντρες στον πλανήτη είμαστε μοιρασμένοι, αλλά οι γυναίκες στην Ελλάδα είναι στο 51,25%. Αν, υποθετικά, οι γυναίκες ήταν το 90% του πλανήτη και ήμασταν περιζήτητοι γιατί θα αγχώνονταν πραγματικά αν θα μείνουν στο ράφι, τότε θα ανοίγαμε κάθε μέρα το Facebook μας και θα βλέπαμε μηνύματα του στυλ "Καλημέρα", "Γεια σου Ξενερωμένε", "Καλησπέρα, πηγαίνεις Πλατεία Καρύτση; Εκεί κοντά μένω", "Hey τι γίνεται; Είμαστε στην ίδια σχολή και είδα ότι κάνεις πτυχιακή. Μπορείς να με βοηθήσεις σε κάτι ως καινούργια; :-) " και πάει λέγοντας.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν όμως θα γράφατε ποτέ στον τοίχο σας "Το ότι σας έχω φίλους στο Facebook δεν σημαίνει ότι θα σας έχω και γκόμενες! Αμαν πια." ; Αρχίδια. Θα σας απαντούσαν από κάτω οι φίλοι σας "Χαλάρωσε μωρέ μαλάκα που στην πέφτουνε κιόλας." ή "Καλά ας μην έκανες αυτή τη δουλειά και δεν θα γαμούσες ούτε με αίτηση" και άλλα τέτοια. Αντιθέτως, στο status της γκόμενας παραπάνω

Αντιθέτως τι γίνεται; Από την μία έχουμε τα λιγούρια, τους μπετόβλακες, που την πέφτουν καθημερινά και έχουν κάνει τις γυναίκες να τους ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
Από την άλλη έχουμς τις ξενέρωτες που κάθονται ΟΛΗ ΜΕΡΑ και ΞΥΝΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑΜΠΑ "RELATIONSHIP ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ". Και να σταματήσει να ασχολείται ο κάθε γλίτσες. Ναι, μόνο αν επιλέγατε επιτέλους έναν γκόμενο και το δηλώνατε δημόσια θα τελείωνε η υπόθεση. Αλλά που να κάνετε σχέση; Εσείς; Για καμιά καυλάντα με τις φίλες σας καλά είστε και μέχρι εκεί. Γι' αυτό πάμε κατά διαόλου γιατί στην ουσία ξυνομουνιάζετε και γκρινιάζετε μια ζωή, μένετε αγάμητες και εσείς και εμείς με το πουλί στο χέρι και περιμένετε να σας κάτσει κανένας συγγενής του Σταύρου Νιάρχου, κανένας ξάδερφος του Stan ή δεν ξέρω κι εγώ τι στο πούτσο άλλο.

Έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά κύριοι...και κυρίες. Για να αποφύγετε τα παραπάνω φαινόμενα πρέπει να κάνετε αυτό το άρθρο share στο Facebook προφίλ σας στον τοίχο σας ή στον τοίχο φίλου σας και να αρχίσετε να διαδίδετε. Να μάθετε στους φίλους σας ότι πρέπει να κάνουν πέσιμο στο Facebook μόνο σε γκόμενες που έχουν δει έστω μία φορά ή που έχουν κοινούς φίλους και αντίστοιχα στις γκόμενες να σταματήσουν να κλαψομουνιάζουν όπως η παραπάνω διότι στα μάτια μας φαίνονται γελοίες.

Διότι μωρή σαύρα όταν θα πας στα 35 και το δέρμα θα σταματήσει να είναι φράπα, ποιος μαλάκας θα γυρίσει να σε κοιτάξει όταν οι μετοχές σου θα έχουν πέσει; Εκεί θα παρακαλάς να σου την πέφτουνε! Αλλά φυσικά θα στην πέφτουν πολύ λιγότεροι από σήμερα έτσι κι αλλιώς, γιατί όσους είχες φίλους μέχρι την ημέρα που έγραψες το status θα τους δεις να κάνουν φτερά. Η βασικά...θα δεις και κάποιους να σου συμπαραστέκονται στα PM μήπως και γαμήσουν. Ε άντε γαμηθείτε αμφότεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου