Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

"Το ζώδιό σου είναι για τον πούτσο!"


Έκανα ragequit σε cold approach!

Επειδή τελευταία δεν μου έρχεται έμπνευση από memes και βίντεο, είπα τις Τετάρτες να ρίχνω κανένα field report, αν συμφωνείτε. Περιμένω και τα δικά σας στο ksenerotes@gmail.com.

Πρίν από λίγες μέρες σε ένα μπαρ, πήγα με ένα φίλο μου και αράξαμε. Δίπλα μας μια παρέα με 3 set. HB8, HB 6.5 και HB 5.5. Μετά από κάνα 15-20λεπτο, έτσι για να "ζεσταθούνε" χώνομαι στην HB8 και την πιάνω να χορέψουμε.

Όλα πήγαιναν καλά. Η πρώτη της κουβέντα βέβαια ήτανε "Μην με βλέπεις κάπως...απλά μου αρέσει να έχω τον έλεγχο".
Ξ: Σε όλα?
HB8: Ναι
Ξ: Κακό αυτό.

(Μετά από λίγο αφού τελειώσαμε τον χορό και άραξε στην παρέα της, βρίσκω ευκαιρία όταν φεύγουν οι φίλες της και της λέω).

Ξ: Με αφορμή αυτό που είπες ότι θες να έχεις τον έλεγχο, τι ζώδιο είσαι?
HB8: (Μου λέει).
Ξ: Ε το περίμενα. Κι εγώ το ίδιο.
HB8: Αλήθεια? Πως με κατάλαβες?
Ξ: Αν και δεν υποστηρίζω πολύ όσα λέγονται για τα ζώδια, μόνο κάποια πολύ βασικά από αυτά βγαίνουν, στη συγκεκριμένη περίπτωση έβγαλες τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μου αμέσως. Στις πόσες του (μήνα) έχεις γενέθλια;
HB8: (Μου λέει)
Ξ: Εγώ στις (τάδε).
HB8: Αχ τώρα...τι να πω...καμία σχέση οι γυναίκες (του ζωδίου) με τους άντρες. Εντάξει, δεν ξέρω για εμάς...αλλά εσείς βρε παιδί μου πολύ εγωιστές...πολύ ξυνοί...δεν σας βρίσκουνε με τίποτα. Απαπααα....δεν παλεύεστε!
Ξ: Φαντάζομαι έχει καεί η γούνα σου και το λες.
HB8: Ναι, ναι. Άσε!

(Δεν κατάλαβα αν ήταν shit test ή όχι. Πάντως έφαγα ΤΟ ξενέρωμα! Σαν να μου λέει ξέρω γω μια γκόμενα "Είμαι Δίδυμος" και να της απαντάω χωρίς να την ξέρω "Πωπω, πως αντέχεις με το ζώδιό σου? Εσείς δεν είστε που κάνετε παράλληλες σχέσεις και δεν γουστάρετε γάμους και είστε οτινάναι?" Ε κάτι τέτοιο. Πόσο ΓΤΠ η τύπισσα;)

Ξ: Και με τι ασχολείσαι;
HB8: (Μου λέει).

Ούτε που θυμάμαι τι μου είπε. Σοβαρά. Μου απάντησε, δεν είπε κάτι άλλο έφυγα και γύρισα στο φίλο μου. Μετά από αυτό το ρεσιτάλ μαλακίας, μετά από ΤΟΣΗ ΓΚΡΙΝΙΑ, περίμενε η τύπισσα να συνεχίσω να της κάνω κουβέντα την στιγμή που δεν με ρώτησε καν με τι ασχολούμαι. Δεν μου γύρισε καν την ερώτηση. Μα πόσο κόμπλεξ έβγαλε; Λες και ήθελε να πιάσει όλους όσους έχουν αυτό το ζώδιο και να τους πνίξει ήταν. Υποσυνείδητα λοιπόν σκέφτηκα ότι αφού είναι τόσο γκρινιάρα με κάποιον που δεν ξέρει, φαντάσου να με μάθει κιόλας πόση οικειότητα θα αποκτούσε. Περιττό να πω ότι ο τρόπος που μου μίλαγε έδειχνε ότι αν συνεχίσω να μιλάω μαζί της θα με ξεπατώσει στη γκρίνια.

Μετά την απάντησή της λοιπόν κι αφού δεν ακολούθησε άλλη ερώτηση από την μεριά της, δεν ασχολήθηκα ούτε καν να της κάνω ένα neg του στυλ "Καλά ακόμα δεν γνωρίζεις κάποιον και βγάζεις τόση γκρίνια για το ζώδιό του;" Άνετα θα μπορούσα να την παίξω και να σπάσω την πλάκα μου. Αλλά δεν παίζω bad boy game. Παίζω με value. Όποια το γουστάρει και το εκτιμήσει έχει καλώς. Αν δεν κυνηγήσει και λίγο την κουβεντούλα η καθεμία παραμένει στη δεξαμενή με τις ξενέρωτες. Βασικά ποια δεξαμενή...παγκόσμια λαοθάλασσα έχουν γίνει οι ξενέρωτες. Αποτελούν πλέον συντριπτική πλειοψηφία. Στις δεξαμενές και σε θησαυροφυλάκια πρέπει να φυλάσσονται οι ελάχιστες σωστές που έχουν απομείνει. Κλωνοποιήστε τις μπας και σωθούν οι απόγονοί μας.

Αφού είδε ότι επειδή δεν με ρώτησε κάτι έφυγα, συνέχισε να με κοιτάει. Οι φίλες της γύρισαν, ξανάφυγαν άλλες δυο φορές και την άφησαν μόνη της, συνέχισε να με κοιτάει, εγώ...δεν. Αν ήθελε ας το κυνηγούσε.

Φεύγοντας με χαιρέτησε κιόλας. Στο καλό. Next.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου