Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Υπογεννητικότητα στην Ελλάδα και γιατί φταίνε οι ξενέρωτες γυναίκες


Μέχρι το 2020 οι γέροι περισσότεροι από τους νέους. Οι ξενέρωτες ζουν και βασιλεύουν.

Στο σημερινό άρθρο θα αποδείξω έμπρακτα πως οι ξενέρωτες σε συνδυασμό με την κρίση έχουν επηρεάσει την υπογεννητικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όπως όλοι ξέρουμε για να βάλει κουλούρα ένα ζευγάρι θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσει από σχέση. Αφού λοιπόν το ποσοστό επιτυχίας όταν πας για πέσιμο κυμαίνεται στο 0,5-20% ανάλογα με τη χώρα και το target του καθενός και από την στιγμή που οι χυλόπιτες πέφτουν πιο γρήγορα κι από τις σφαίρες στο Matrix, δεν ξεκινάει απολύτως τίποτα. Πολύ απλά τα νέτα του πλανήτη έχουν θέσει τα στάνταρ τους στο Θεούλη.

Έχουμε ξαναπεί χιλιάδες φορές ότι ενώ εμείς κοιτάμε εμφάνιση και χαρακτήρα αυτές κοιτούν εμφάνιση, αύρα, χαρακτήρα, πορτοφόλι, κοινά ενδιαφέροντα, συγκεκριμένα στοιχεία προσωπικότητας και πιάστο αυγό και κούρευτο.

Υπογεννητικότητα στην Ελλάδα: Ρεπορτάζ του 2016
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Dianeosis, η τελευταία απογραφή της χώρας έγινε το 2011. Ο αναθεωρημένος υπολογιζόμενος πληθυσμός την 1/1/2015 ήταν 10.858.018, εκατ. των οποίων 5.268.390 άνδρες και 5.589.628 γυναίκες. Ο πληθυσμός αυξήθηκε μέχρι την εποχή της κρίσης και από τότε μειώνεται δραματικά. Δεν έχουμε ακόμα στοιχεία για το 2016, αλλά γενιούνται 20.000 παιδιά λιγότερα από τους ανθρώπους που πεθαίνουν. Προσθέστε και αυτούς που μεταναστεύουν στο εξωτερικό οι οποίοι δεν υπολογίζονται 100% στην απογραφή και θα καταλάβετε ότι στο τέλος θα είμαστε από τις πρώτες χώρες που θα εξαλειφθούμε.



Εδώ έχουμε την φυσική μεταβολή πληθυσμού (χωρίς να συνυπολογίζονται μετανάστες) με τελευταίο νούμερο αυτό του 2014! Όταν (και αν ποτέ) δημοσιευτούν τα νούμερα του 2015 και του 2016 θα τρομάξει κόσμος, αυτό σας το υπογράφω!



Υπάρχει παγκόσμια υπογεννητικότητα
Μια έρευνα σε άρθρο του CNSNews αποκαλύπτει ότι μέχρι το 2020, για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, οι άνω των 65 ετών του πλανήτη θα είναι περισσότεροι από τους κάτω των 5 ετών!

Θα αναρωτιέται κάποιος "Δεν γεννάνε ούτε στο εξωτερικό"; Κι όμως γεννάνε. αυτό οφείλεται στην αύξηση της ηλικίας θανάτου των ανθρώπων. Διότι ο πληθυσμός της Γης αυξάνεται κανονικά κατά 80 εκατομμύρια το χρόνο. Καμία σχέση το ποσοστό ξενέρωτων στην Ελλάδα με αυτό του εξωτερικού.

Θέλετε να μου πείτε ότι φταίει η κρίση και ο κόσμος μεταναστεύει; Τότε να δούμε τι κάνουν οι άλλες χώρες που είχαν μνημόνιο. Να θυμίσω ότι στην Ιταλία από 59,4 εκ. το 2011 ο πληθυσμός αυξήθηκε στα 60,6 εκ. Στην Ιρλανδία κάθε χρόνο αυξάνεται. Μόνο η Ισπανία και η Πορτογαλία μας ανταγωνίζονται στη μαλακία από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η Ελλάδα έχει αρνητική αύξηση πληθυσμού -0,40% και η Ισπανία 0,21%. Δείτε εδώ όλους τους δείκτες.



Οι πιο ξενέρωτες από τις ευρωπαϊκές χώρες όλου του κόσμου είναι οι Πορτογαλίδες με -0,45%. Οι παραπάνω χώρες που θα δείτε είτε είναι νησιά, είτε έχουν πολέμους (Συρία) ή έχουν τεράστιο ποσοστό μετανάστευσης, πολύ μεγαλύτερο από αυτό της Ελλάδας. Γι' αυτό άλλωστε η Λιθουανία έχει -1,63%, η Γεωργία -1,21%, η Λετονία -1,18%, η Ρουμανία -0,79%, η Βουλγαρία -0,71 και η Σερβία 0,47%.

Όχι, ΔΕΝ φταίει η μετανάστευση από την Ελλάδα προς τα έξω!
Ναι, υπάρχει κι ένα "Αλλά" θα μου πείτε. Τόσοι Έλληνες δεν έφυγαν στο εξωτερικό; Όχι φιλαράκο, κάνεις λάθος. Πόσοι μετανάστες έχουν μπει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και πόσοι Έλληνες έφυγαν; Από τις 250 χώρες του κόσμου μπορείς να διανοηθείς πόσος πληθυσμός μπήκε στη χώρα μας και έμεινε; Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βλέπετε τον πληθυσμό να πέφτει από τα 10,8 εκατομμύρια στα 10 ή ακόμα και πιο κάτω. Άρα η καραμέλα "μετανάστευσαν οι Έλληνες και γι' αυτό δεν γεννάμε παιδιά" απλά δεν παίζει όσο θα περιμένατε!

Οι πληθυσμοί των χωρών δεν μειώνονται όσο θα έπρεπε γιατί υπάρχει και η μετανάστευση από τις φτωχότερες χώρες προς εμάς. Αυτές που λέμε κάποιοι "τριτοκοσμικές", εκεί όμως που η οικογένεια και τα παιδιά έχουν τον Α' ρόλο. Διότι σύμφωνα με την εμπειρία μου από όταν επισκέφθηκα χώρα της Βόρειας Αφρικής, οι οικογένεις προτιμούν να μαζέψουν λεφτά για να παντρέψουν τα παιδιά τους αγοράζοντάς τους σπίτι. υπάρχουν minimum 2 παιδιά ανά οικογένεια και η απόκτηση αυτοκινήτου, υπερπολυτελών τηλεοράσεων, νέων κινητών ή οι αλλαγές σε ηλεκτρονικές συσκευές έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Έρχομαι και ρωτάω τώρα εδώ. Ποια ξενέρωτη θα δεχότανε να κάνει οικογένεια έχοντας μόνο τα βασικά; Δηλαδή να μένει στο νοίκι, σε κανένα δυάρι, άντε max τριάρι, με άντρα που θα έχει κανένα παλιό αμάξι ή μπορεί και να μην έχει. Ποια θα αρκούνταν σε αυτά τα λίγα; Δεν γνωρίζω και πολλές. Το μόνο που βλέπω γύρω μου για ένα περίεργο λόγο, είναι χλιδάτοι γάμοι που κοστίζουνε τον κώλο τους. Όποιος έχει φράγκα παντρεύεται. Εξαιρείται μόνο ένας γάμος στα 10 χρόνια που πηγαίνω και έγινε πριν μήνες.

Εδώ φτάσαμε στο σημείο να υπάρχουν -το 2017- παρθένοι ετών 40 και παρθένες ετών 30. Σαν τις ταινίες. Αδιανόητα πράγματα. Κι αυτό γιατί κάτι καριολάκια έχουν βάλει τον πήχη στο φεγγάρι. Αν ο παρθένος ετών 40 είχε φράγκα ξέρετε τι θα γινότανε; Θα είχε βαρεθεί να γαμάει. Γιατί αυτός που με κεράτωσε η επί 3 χρόνια πρώην μου και μεγαλύτερός του ήταν και χοντρός και κακάσχημος στη φάτσα. Αν έβρεχε λεφτά για τον φίλο μας σήμερα, θα γινόταν σαν τον άλλο αναγνώστη μας που έστειλε το "Παρθένος στα 29, με ένα λαχείο γάμησα την μισή Ελλάδα!"

Οι κλασικές δικαιολογίες του κώλου
Πόσες δικαιολογίες μπορούν να βρουν οι ξενέρωτες για να μην κάνουν σχέση; Άπειρες:

Α)Θέλω την ελευθερία μου: Εδώ πρόκειται για περίπτωση γκόμενας που νομίζει ότι όταν θα είναι με κάποιον θα την καταπιέζει και θα της λέει "Κλείσου μέσα και μην βγαίνεις με φίλες". Όλα αυτά επειδή βρέθηκε ένας μαλάκας να της κάνει την ζωή κόλαση. Κι έτσι τα λούζονται οι επόμενοι.

Β)Πρέπει να αισθάνομαι ασφάλεια/σιγουριά:
Αν σας κάνει όλο αυτό για διαφημιστικό τρέιλερ τράπεζας, τότε ναι, πέσατε μέσα! Ψάχνουν για μαλάκα που θα τις πληρώνει. Το ερώτημα είναι γιατί ένας ωραίος άντρας που έχει και κάποια χρήματα, να μπλέξει μαζί σου αν είσαι απλά ωραία; Να έχεις κι εσύ χρήματα. Δεν παίζει να "Δίνουμε 2 και να παίρνουμε 1". Αλλιώς φτιάξτα με κακάσχημο λεφτά να σε πηδάει με τα ευρώ του ώστε αυτός να δίνει χρήμα κι εσύ κώλ....εεε με συγχωρείς κάτι έπαθε το πληκτρολόγιο...κι εσύ να δίνεις την ομορφιά σου.

Γ)"Είμαι μικρή ακόμα για κάτι σοβαρό": Στ'@@ μας. Δεν σου είπαμε ότι θα παντρευτούμε σε 2-3 χρόνια από τώρα.

Αυτό το βίντεο εξηγεί για ποιο λόγο η συμπεριφορά των ξενέρωτων είναι τελείως καταστροφική για τον πληθυσμό κάθε χώρας.:
 


Για το θέμα χρημάτων, τώρα θα απαντήσουν κάτι κάρχιες στα σχόλια "Μα εμείς θέλουμε να αισθανόμαστε προστασία για τα παιδιά που θα μεγαλώσουμε και να μην τους λείψει κάτι". ΩΠΑ. Τι μας λες! Οι παππούδες σου βρε τσουλάκι στον πόλεμο είχανε καμιά περιουσία; Με δύο βρακιά κι ένα ζευγάρι παπούτσια ήτανε και μεγάλωσαν οικογένειες και δύο από τα παιδιά αυτά ήταν οι γονείς σας. Επειδή μπήκε ο υπερκαταναλωτισμός στη ζωή μας και έχετε γαμηθεί όλες κάθε μήνα να ψωνίζετε στην Ερμού, στο Κολωνάκι, στην Κηφισιά, στη Γλυφάδα, στα Mall, στα Factory και όπου αλλού στο πούτσο πηγαίνετε για "Shopping Therapy" όταν κατεβάζετε το μηνιάτικο και μετά μας κλαίγεστε κιόλας ότι δεν έχετε αυτοκίνητο ή σπίτι γιατί δεν κάνατε ΠΟΤΕ σας οικονομία, ποιος σας φταίει; Τα 20 ζευγάρια παπούτσια και ισάριθμα φορέματα που αγοράσατε ή το μυαλουδάκι σας;

Θέλετε να το παίξουμε κι εμείς τρελίτσα και να ζητάμε γκόμενες με προίκα; Να σας λέμε "Α, αν δεν έχεις ένα σπιτάκι να βολευτούμε εγώ δεν παντρεύομαι". Τι; Ισότητα δεν υπάρχει; Όχι, θα σας πω ότι δεν υπάρχει ισότητα γιατί δεν έχετε ένα καυλί 20 πόντους να σηκώνεται και να θέλει να ξεσκίσει όταν βλέπει κωλάρες και βυζάρες. Ναι μεν έχετε καύλες αλλά όχι στον ίδιο βαθμό αφού η μέση γκόμενα δεν "το παίζει" κατά μέσο όρο ημερισίως όσο εμείς.
Άρα συμπερασματικά δεν σας νοιάζει. Κάθεστε και μόνες σας. Όσες από εσάς έχουν αυξημένες ορέξεις ανταποκρίνονται κάπως πιο εύκολα. Μέχρι εκεί. Οπότε θέλετε λιγότερο σχέση, άρα ο χρόνος περνάει, οι ευκαιρίες περνάνε κι αυτές και οι οικογένεις που δημιουργούνται λιγοστεύουν.

Οπότε που καταλήγουμε; Στο ότι όσο περνάνε τα χρόνια οι απαιτήσεις σας ανεβαίνουν, οι λεφτάδες λιγοστεύουν, τα μπακούρια αυξάνονται, η προσφορά μας αυξάνεται και η ζήτησή σας μειώνεται γιατί από ένα σημείο κι έπειτα απλά βαριέστε τους 5-10 "μαλάκες" που σας την πέφτουν κάθε μέρα, όπως τους ονομάζετε και δεν κάνετε απολύτως τίποτα. Και εκεί καταλήγουμε στον Πόλεμο των σχέσεων στην Ελλάδα όπου πέφτουνε μπινελίκια ακόμα και πάνω στο φλερτ. Έχετε καταντήσει να απογοητεύετε τους άντρες και να νομίζετε ότι "ευνουχήσατε" τους αδύναμους. Αλλά όταν βρίσκονται κάτι άτομα σαν εμένα που δεν μασάνε, σας τα χώνω όπως πρέπει, τόσο από το blog, όσο και από διάφορα sites κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και από κοντά, εκεί που δεν ξέρετε καν ποιος είμαι.

Αν δεν υπήρχαν μετανάστες προς την χώρα μας, ήμασταν μόνο οι Έλληνες και υπήρχε ένα κοντέρ που θα έδειχνε live πόσο πληθυσμό έχει η Ελλάδα και πόσο χάνει από θανάτους, μεταναστεύσεις προς τα έξω και τροχαία, ακόμα και τότε είμαι σίγουρος ότι καμία από τις ξενέρωτες δεν θα έβγαζε το μητρικό ένστικτο από μέσα τους. Διότι αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο καρκίνωμα που τους έχει μεταβιβάσει η μάνα τους λέγοντάς τους "Όταν θα μεγαλώσεις θα κάνεις σχέση και θα είναι με κάποιον που θα έχει αυτά τα πράγματα".

Το παρακάτω βίντεο εξηγεί ότι για να διατηρηθεί ένας πληθυσμός θα πρέπει να έχει ρυθμό γεννήσεων τουλάχιστον 2,11 ανά ζευγάρι. Το παρακάτω βίντεο εξηγεί ότι ο μόνος λόγος που δεν έχουμε αφανιστεί ως χώρες είναι ότι έρχονται μετανάστες κι έτσι ο πληθυσμός αυξάνεται. Λογικότατο, αφού πριν από κάτι δεκαετίες οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας γεννούσαν 3-6 παιδιά. Δεν έβλεπες πουθενά γεροντοκόρες και γεροντοπαλίκαρα, ούτε οικογένειες με ένα παιδί. Δεν υπήρχαν καν αυτά. Αν δεν είχαμε μετανάστες, όλοι οι λαοί της Ευρώπης θα εξαφανιζόντουσαν. Οπότε οι Ασιάτες και οι Αφρικανοί όντως θα ερχόντουσαν γιατί θα έβλεπαν άδειες χώρες με άδεια εδάφη και θα τις αποικούσαν. Δεν φταίει κανείς άλλος. Το ξερό σας το κεφάλι και οι μανάδες σας φταίνε που δεν σας έμαθαν την αξία της οικογένειας.



Γνωριμία -> Σεξ -> Σχέση -> Γάμος
Όσοι φτάσατε μέχρι εδώ κάτω συγχαρητήρια. Ρίξτε όμως μια ματιά και στο παρακάτω άρθρο του The Player's Blog. Θα σας βοηθήσει λίγο να καταλάβετε ορισμένα βασικά πράγματα στο θέμα σχέσεων και σεξ. Είναι λίγο μεγαλούτσικο αλλά γαμάει. Βλέποντάς το μου ήρθαν στο μυαλό αρκετοί φίλοι που όντως αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα.

Αναλογίζομαι πάντως μερικές φορές τα εξής. Θεωρούμαι εμφανίσιμος, με καλή δουλειά, έχω δύο σπίτια, αυτοκίνητο, άνεση λόγου, χιούμορ, όλο το πακέτο. Όσο περνάνε τα χρόνια από εκεί που χτυπούσα HB 7.5-10, μετά HB 8-10 και τον τελευταίο χρόνο στο HB 8.5-10 δυσκολεύει πολύ. Αναρωτιέμαι λοιπόν, παρότι έχω ριξει όλες τις βαθμίδες ακόμα και αυτής της κλίμακας, τι στον πούτσο ψάχνουνε. Τελικά κατέληξα στο ότι είναι θέμα κοινών ενδιαφερόντων, τύχης αλλά ΚΥΡΙΩΣ της μαλακίας που τους δέρνει! Και το λέω αυτό γιατί όταν βλέπεις το 1/4 σε σχέση, το άλλο 1/4 κολλημένες με πρώην, το επόμενο 1/4 να θέλει χρήμα και να σου μένει το τελευταίο τέταρτο (στο οποίο είναι μέσα από μπάζα μέχρι θεόμουνα), καταλαβαίνεις ότι για την περίπτωσή σου και για να καταλήξεις με μία που να σε καλύπτει εμφανισιακά έχεις περίπου 5% πιθανότητες στην καλύτερη, που φυσικά προϋποθέτει μέσα και την τύχη για να την πετύχεις στην κατάλληλη περίοδο.

Άρα πάμε γάμα τα. Αυτές "απογοητεύονται από τους άντρες" γιατί είναι τόσο καριόλες που τους θεωρούν "λίγους" και δεν κάθονται να τους γνωρίσουν καλά πρώτα κι εμείς "απογοητευόμαστε από τις γυναίκες" γιατί τρώμε την μία χυλόπιτα πίσω από την άλλη και μετά πρέπει να έχουμε και ατσάλινη καρδιά για να αντέξει και να περάσει στην επόμενη απογοήτευση ή για να αντέξει το κάθε βούρλο που θα πει "την πέφτεις σε όλες". Αυτός είναι ο ρόλος μου. Να την πέφτω σε όλες όσες μου αρέσουν μέχρι να μου κάτσει κάποια και τον χαρακτήρα της τον ανακαλύπτω μετά από καιρό, αφού στην αρχή τα δύο φύλα το παίζουμε παναγίες. Αν δεν ήσασταν ξενέρωτες είναι προφανές ότι "δεν θα την πέφταμε σε τόσες" γιατί μέσα στις πρώτες 4-5 προσπάθειες θα είχαμε και μία επιτυχημένη. Κι αυτό θα μπορούσε να αποδώσει, να ωριμάσει και να καταλήξει σε οικογένεια.

Συνοψίζοντας λοιπόν, ετοιμαστείτε όλες γιατί οι παραπάνω αριθμοί υπογεννητικότητας δείχνουν ότι σας περιμένει πολύ ράφι. Για την ακρίβεια ραφιέρες ολόκληρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου