Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Τις πουτάνες τις έχουμε για παρέα


Όλοι οι καλοί χωράνε αλλά εμείς σε έχουμε για άλλα.

Το τελευταίο διάστημα έχω επιλέξει συνειδητά να αλλάξω τακτική και mindset γιατί απλά μου δόθηκε η ευκαιρία.

Από την στιγμή που έχω επιλέξει να ψάχνω για LTR έχω διαγράψει απ' το λεξικό μου το κάθε ξέκωλο που θέλει απλά και μόνο πήδημα. Παλιά τις πηδούσα. Τώρα δεν έχει νόημα. Όταν ο αριθμός στο κοντέρ ανεβαίνει και οι ανάγκες που έχω είναι άλλες, δεν θα κάθομαι να μπαίνω στην ίδια διαδικασία γνωριμίας πολλές φορές.

Έτσι κάνω κάτι απλό. Όταν δω ότι κάποια γουστάρει μανιωδώς selfie, έχει πολλούς followers κτλ. απλά την βάζω friendzone. Γιατί πολύ απλά ξέρω ότι θα chatάρει με άλλους 100-200. Γιατί πιο πολύ καυλώνει από τα likes παρά έρχεται σε οργασμό. Γιατί στην τελική δεν θέλω να ξαναγίνω κερατάς.

Όμως αυτές τις γκόμενες τις χρειαζόμαστε για ένα λόγο. Για κοινωνικό κύκλο. Όλοι μας. Δείτε το γιατί.

Γιατί τις χρειαζόμαστε οι άντρες
Ξέρουμε πως συνήθως επικρατεί η λογική "Οι πουτάνες πάνε με τις πουτάνες" και "Οι καλές με τις καλές" όμως αυτό δεν είναι πάντοτε απαραίτητο.

Παράδειγμα: Έχω μια παρέα με ξεκολλάκια. Η μία έχει σχέση με έναν από επαρχία, η άλλη γαμιέται κάθε εβδομάδα και με άλλον και μια τρίτη κωλοτρίβεται σε όλους αλλά ως cock-teaser απλά φασώνεται με τους πιο ωραίους. Σε αυτή την παρέα δεν έχω σκεφτεί καν να κάνω κίνηση. Απλά έχω φίλη αυτή που έχει σχέση με το παιδί από επαρχία. Είναι περισσότερο κολλητή ενός φίλου μου και βγαίνουν περισσότερο μαζί, οπότε έτσι έτυχε και τις γνώρισα.

Στην παρέα αυτή παλιά υπήρχε ένα καλό κοριτσάκι για το οποίο ενδιαφερόταν ο φίλος μου, που έχει κολλητή την κοπέλα με σχέση, να κάνει κατάσταση. Βγήκαν όλοι μαζί μία φορά αλλά είναι AFC και δεν έκανε κίνηση. Από ένα σημείο κι έπειτα "Οι γονείς της απαγόρευσαν να βγαίνει με αυτή την παρέα γιατί θα αποτελέσει κακή επιρροή". Τώρα πως και γιατί έγινε αυτό σε κοπέλα 20 χρονών που δεν είναι πλέον ανήλικη ρωτήστε τους παπάρες τους γονείς της. Το θέμα είναι ότι για ένα φεγγάρι οποιοδήποτε σοβαρό άτομο και όχι ένας 18-20 που απλά θέλει να γαμήσει, αν έμπαινε σε αυτή την παρέα θα έκανε σίγουρα κουβέντα με την συγκεκριμένη, καθότι μιλάμε για γκόμενες 7,5 - 8,5 που μιλάνε με ψωνισμένο ύφος και αυτή (όπως μου λέει ο φίλος μου) είναι η μόνη που μιλάει normal.

Αν αποφάσιζα να κάνω κάτι με κάποια από την παρέα, το πολύ πολύ να πηδούσα και μερικές εβδομάδες μετά θα της γυάλιζε κάποιος άλλος. Άρα δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω το λαθάκι που έκανα πριν χρόνια. Ξέρω όμως πολύ καλά ότι όσο μένω στην παρέα, ως βοσκός μπορώ να "φάω καλά" αν παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία. Καμιά μεγαλύτερη φίλη από την δουλειά, καμιά μεγαλύτερη αδερφή/ξαδέρφη, όλο και κάτι θα σκάσει. Κι όταν είμαστε 3 άντρες με 5 νέτα, η αναλογία μας συμφέρει.

Συνεπώς πέρα από τις φίλες σας συνυπολογίστε κάπου και τα πουτανάκια. Μπορεί να σας ξενερώνει η συμπεριφορά τους αλλά δεν θα πρέπει να σας ξενερώνει ο κοινωνικός τους κύκλος. Γιάννη εσύ που με διαβάζεις να τα ακούς αυτά βρε μαλάκα (σε τεστάρω τώρα να δω αμα διαβάζεις). Ίσα ίσα που επειδή γνωρίζετε υποψήφιες γκόμενες από κοινωνικό κύκλο, το παραμύθι το τρώνε αμάσητο και τις έχετε πιο εύκολα, ενώ αν πηγαίνατε για sarging σε κανένα μπαρ, από στατιστικά 19 στις 20 θα παίρνατε τ'@@ μου κι ας ξέρατε πως να μιλήσετε.

Γιατί τις χρειάζεστε οι γυναίκες
Κορίτσια παραδεχτείτε το. Οι φίλες σας οι πουτάνες έχουν φίλους! Εκμεταλλευτείτε τους.

Είτε έχουν καταλάβει ότι είναι πουτάνες και απλά "Θα τους έριχναν έναν πούτσο", είτε τις βλέπουν φιλικά για να γνωρίσουν φίλες τους, σε κάθε περίπτωση μην κολλάτε σε λεπτομέρειες. Οι πουτάνες καθότι ξεκολλίδια, τραβάνε τα ανδρικά βλέμματα. Οπότε ακόμα κι αν οι φίλοι τους τις κοιτάνε και γουστάρουν αυτό που βλέπουν, έτσι κι εσείς μπορείτε να "χωθείτε" και να τους γνωρίσετε. Δηλαδή από όλους τους γκόμενος που είχατε δεν υπήρχαν φίλοι τους που να σας άρεσαν; Φυσικά και υπήρχαν. Άρα μην κολλάτε στις λεπτομέρειες.

Να θυμηθείτε τον χρυσό κανόνα που λέει ότι "Το πουτανάκι μπορεί να ικανοποιήσει μόνο έναν ταυτόχρονα και όλοι οι άλλοι είναι εκείνη την στιγμή διαθέσιμοι". Οπότε αν δεν έχετε μεγάλο κοινωνικό κύκλο, δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε να βγείτε μαζί τους. Και ναι θα αισθανθείτε πιο άνετα να μας γνωρίσετε έτσι, από το να δείτε έναν άγνωστο σε μπαρ. Ψήστε το.


Συνεπώς από σήμερα αλλάξτε όλοι σας τακτική απέναντι στα πουτανάκια. Δεν έχει σημασία αν κρατάνε high score για να ανταγωνιστούν μια θα τον φάει περισσότερες φορές (τον γκόμενο καλέ εννοούσα από την φίλη της). Σημασία έχει ότι για χάρη του κοινωνικού κύκλου στην καραπουτσακλάρα μας. Ελλάδα είναι, taboo έχουμε, να πάτε να γαμηθείτε, θα παίξουμε με τους κανόνες του κοινωνικού κύκλου. Τουλάχιστον αυτοί οι κανόνες συμφέρουν καλύτερα από τις μαλακίες που θα ακούσουμε στο sarging.

Σου άρεσε? Τσέκαρε και την σημασία του Friendzone.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου