Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Δημοπρασίες παρθενιάς από την Βραζιλία

Της πουτάνας γίνεται!

Λοιπόν, έγω αγανακτίσει τόσο που μου έρχεται να βγω από το πληκτρολόγιο σε κάθε ξενέρωτη που διαβάζει αυτό το blog και να φωνάξω το παρακάτω:

ΠΟΣΟ ΞΕΝΕΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ!

Πριν κάτι μέρες θυμάστε που σας έλεγα για μια Αμερικανίδα καριόλα που έβαλε σε δημοπρασία το παρθένο μουνί της έναντι 4 εκατομμυρίων δολαρίων; (και που να είχε κάνει παρθενοραφή, ε; Χοχοχο!) Ε λοιπόν πάρτε βαθιά ανάσα και κρατηθείτε. Για την ακρίβεια πιάστε κάθε καριόλα που είναι δίπλα της και τρίψτε τη μούρη της στην οθόνη να διαβάσει το παρακάτω.


ΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΠΑΡΘΕΝΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ!

Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά κοριτσάκια μου. Αν είστε ακόμα παρθένες τότε έχετε την ευκαιρία να γίνετε και πλούσιες. Βάλτε σε δημοπρασία την παρθενιά σας στα αγοράκια του σχολείου ή της σχολής και "γαμηθείτε στο χρήμα" (κυριολεκτικά όμως). Όλο αυτό είναι φυσικά μια νέα μόδα, οπότε μπορούμε να πούμε ότι ανακαλύψαμε ένα νέο είδος ξενέρωτης, την αποκαλούμενη και "παρθενοπουτάνα". Μια γκόμενα δηλαδή που όσο κρατάει το μουνί της παρθένο και ζητάει σπόνσορα δημοσίως τόσο αυτό "τοκίζεται".


Φυσικά και είναι μαλακία να είσαι ξενέρωτη και πουτάνα ταυτόχρονα. Δηλαδή αυτό πια αγγίζει τα όρια του...Badoo! Ω ναι, το ξέχασα, εκεί τόσο καιρό "το δίνατε" έναντι αντιτίμου, μου είχε διαφύγει.

Γιατί το κάνουνε; "Γιατί μπορούνε!" Και γιατι υπάρχουν μαλάκες που πληρώνουνε. Εγώ το έχω πει, όσο θα πηγαίνετε στα μπουρδέλα να πηδάτε τόσο θα συνεχίζουν να εξασκούν το επάγγελμα. Εγώ δηλαδή που δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου και πήδηξα τόσες γκόμενες έχω πάθει τίποτα; ΔΕΝ πλερώνω ρε! Ούτε ευρώ! Είναι κοροϊδία. Εσείς θα πληρώνατε για να πηδηχτούμε; Δηλαδή ήμαρτον, πυρηνική καταστροφή έχουμε και πληρώνουνε την κάθε μεγαλοπουτάνα του Internet μήπως και δε ξαναγαμίσουνε στη ζωή τους;

Κι επειδή το φαινόμενο πήρε διαστάσεις πανδημίας, σας παραθέτω κι άλλες παρθενοπουτάνες.

Catarina Migliorini 
Μία φοιτήτρια από τη Βραζιλία 20 χρονών, έβγαλε σε δημοπρασία την παρθενιά της πριν από λίγες ημέρες. Τελικά η παρθενιά πουλήθηκε σε έναν Ιάπωνα με καύλες για το ποσό των 780.000 δολαρίων.




Rebecca Bernardo
Καθότι η 20άρα αποτέλεσε "παράδειγμα προς μίμηση" για τα νεότερα πρότυπα, μια 18χρονη από ένα χωριό στην επαρχία Sapeacu αγνόησε τα γιουχαρίσματα των συμπολιτών της κι έβαλε κι αυτή με τη σειρά της σε δημοπρασία την παρθενιά της για να βοηθήσει την μητέρα της που είναι κατάκοιτη.

Το οξύμωρο όμως είναι ότι η Rebecca δέχθηκε προσφορά από τηλεοπτικό δίκτυο να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας της μάνας της και να σταματήσει τη δημοπρασία παρθενιάς. Η γκόμενα αρνήθηκε! Ε sorry δηλαδή είπαμε "έχεις ανάγκη" αλλά εσύ το γάμησες! Φυσικά η μάνα της είναι αντίθετη με τις πράξεις της. Αρνήθηκε τα λίγα και πάει για τα πολλά. Μένει να δούμε στα πόσα θα κλείσει η δημοπρασία. Αν και με τέτοια σαβούρα...αμφιβάλλω.

Όλα αυτά στη Βραζιλία. Εσείς το αποκλείετε να αρχίσουν κι οι δικές μας οι ξενέρωτες να κάνουν τα ίδια εδώ; Μιλάμε θα πέσει παρθενοραφή σύννεφο!


31 σχόλια:

  1. Ξενερωμένε, άσε τις μαγκές κατά μέρους και να είσαι σωστός. Οι πουτάνες χρειάζονται στην αρχή της σεξουαλικής σου ζωής αλλά και στην πορεία αυτής. Όλοι μας από εκεί ξεκινήσαμε άσχετα με το αν εσύ δεν το παραδέχεσαι.Το ότι εγώ δίνω 50 ευρώ για να πάω με μία πουτάνα δεν σημαίνει ότι είμαι πιο μαλάκας από εσένα που μπορεί να πληρώνεις τη δικιά σου καθημερινά προκειμένου να την έχεις. Ξέρεις φαντάζομαι πως λειτουργούν τα πράγματα εδώ στην ελλάδα: Βρίσκω μία, τις κάνω όλα τα χατίρια, πληρώνω τις εξόδους μας και όλα τα σχετικά και μετά το παίζω και μάγκας ότι με θέλει για την προσωπικότητά και την ομορφιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαγκιά δεν είναι να πληρώνεις πουτάνα. Μαγκιά είναι να έχεις επιτυχίες στα προσωπικά σου διαρκώς χωρίς να έχεις πληρώσει ούτε 1 ευρώ σε πουτάνα. Αμα δεν εχεις τα αρχιδια να την πεσεις σε γκομενα γάμα το. Κλεισου σε μοναστηρι.

      Γιατι αν ειναι ΜΑΓΚΙΑ να πηδιεσαι με πουτανες γιατι δεν το λες στη κοπελα σου ή σε μια μεικτη παρέα που θα βγειτε 10 άτομα παρα το διατυμπανίζεις στο Internet ανώνυμα? Α?

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Mindful απο τα γραφομενα σου κρινω οτι δεν αφουγκραζεσαι την ελληνικη κοινωνια η γενικα δεν εχεις καταλαβει πως συμπεριφερεται ο κοσμος γυρω σου...(μην το παρεις σαν προσβολη..)
      Απλα βλεπεις τον κοσμο διαφορετικα οπως ολοι οι παντρεμενοι η αυτοι που εχουν μακροχρονια σχεση...
      οπου νομιζουν οτι οι παντες ειναι ευκολες..και αμα δεν ηταν παντρεμενοι η ειχαν σχεση,θα ειχαν οποιο γκομενακι θελουν στην καθησια τους..χαλαρωσε...

      Εισαι λαθος οταν γραφεις "οτι υπαρχει τσαμπα εκει εξω" και "οτι μπορει να πηδηξει οποια θελει".
      Εχεις φιλους? Εχεις κοινωνικες σχεσεις? Εχεις επαφη με την ελληνικη πραγματικοτητα?
      Προσωπικα και δεκαδες φιλους εχω και αρκετους(υπεραρκετους) γνωστους,ειναι και η φυση της δουλειας μου αλλωστε να μιλαω με πολυ κοσμο..
      Υπαρχει διαχυτη η αντιληψη οτι η ελληνιδα ειναι καραψωνιο και δεν πεφτει με την καμια...αλλωστε και το blog για αυτο φτιαχτηκε για να τις κραζει μπας και ξυπνησουνε...
      Τα επιχειρηματα σου απο που τα συμπεραινεις? Εκτος αν εννοεις καμια χοντρη μπαζολα-φολα-σαπια η καμια καμμενη 35-40..Τετοιες οσες θες....
      Προσωπικα δεν κατακρινω τους τυπους που την βρισκουν ετσι,ολοι περασαμε απο αυτο το σταδιο εγω ξερω παρα πολυ κοσμο που την βρισκει ετσι...
      Ειναι λαθος βεβαια θα συμφωνησω εν μερει μαζι σου...αλλα πολλοι εχουν απηυδησει με την καταντια της ψωνισμενης ελληνιδας και ψαχνουν μια παρηγορια εκει.

      Εγω θελω παντως να δωσω μια συμβουλη σε ολους αυτους που πηγαινουν σε μπουρδελα...να τα παρατησουν και να αρχισουν να κυνηγανε τα φρικουλα τις ελληνιδες...
      Συμμαχος τους η επιμονη,η στατιστικη,η παραμυθα κτλ..
      Τουλαχιστον σε μενα αποδιδει,,θελει προσπαθεια στην αρχη αλλα ειπαμε ειναι περιεργα οντα οι ελληνιδες.
      Και στην τελικη,μαγκες αν πατε μονο για το πηδημα υπαρχουν παντα οι προθυμες καμμενες 35αρες χωρισμενες....πεφτουν σαν τραπουλοχαρτα...
      Αυτα..

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    7. Φίλε Mindful, όταν λες ότι σου την έπεσαν στην ψύχρα, μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ πως ακριβώς έγινε, τι σου είπαν ή τι έκαναν γιατί έχω απορία να μάθω; Ξέρεις γιατί σε ρωτάω; Επειδή ο ξενερωμένος μας έχει αναφέρει ότι παρότι είναι εμφανίσιμος, με καλή δουλειά και τα λοιπά ότι δεν του την έχει πέσει ποτέ καμία.

      Διαγραφή
    8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    9. (Το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον Mindful). Απλά το διευκρινίζω, όταν λέει αυτό το blogspot εννοεί ότι το έσβησε ο ίδιος.

      Διαγραφή
  2. Και σένα ποιος σου είπε ότι η κοπέλα μου ή οι κοπέλες των φίλων μου δεν το ξέρουν ότι συμβαίνει αυτό. Είναι κακό δηλαδή να πηγαίνει κάποιος με πουτάνες όταν το γουστάρει. Αλίμονο αν περιμέναμε πότε η δικιά μας θα γουστάρει για να το κάνουμε. Οι πουτάνες άλλωστε για αυτό είναι, για να εξυπηρετούν τον κόσμο.

    Δεν με κατάλαβες σε αυτό που σου είπα. Κατηγορείς όλους όσους πληρώνουν για να πάνε με κάποια γυναίκα έτσι δεν είναι; Και εγώ σε ρωτάω, πόσες φορές εσύ έχεις πληρώσεις τις εκάστοτε γκόμενες που είχες με σκοπό να τις ρίξεις και να πας μαζί τους; Και όταν εννοώ πληρώσεις εννοώ κεράσματα, βόλτες ,δώρα και όλα τα συναφή. Συνέχεια, έτσι δεν είναι; Άρα μετά μην λες ότι δεν έχεις πληρώσει ποτέ για να γαμήσεις γιατί εμμέσως το έχεις κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο τελευταιο εχεις δικιο. Απλα πηγα με καποια που εχει παει με λιγα άτομα. Οχι με καποια που την πηρε κυριολεκτικα η μιση Αθηνα και σιχανομαι να την πιασω. Αυτη ειναι η διαφορα.

      Επισης αν το ξερουν οι κοπελες σου τοτε δεν το κοβω να συνεχισες σοβαρα. Γιατι αν το παμε ετσι αν μια κοπελα σου ειχε παει με 5-10 ζιγκολο να δουμε αν θα σου αρεσε κι αν θα ανοιγες σπιτι. Εκτος κι αν....απλα περνας την ωρα σου, οποτε αλλαζει.

      Διαγραφή
    2. Θαρρώ είναι εκείνη η σκέψη, όπου ακόμα και να μπορούσες(ηθικά και ψυχολογικά) να το κάνεις, δεν θα το έκανες γιατί σκέφτεσαι.
      "Εμείς γιατί πρέπει να πληρώσουμε την κάθε πουτάνα και στην πραγματική ζωή το γυναικείο φύλο γαμιέται ασύστολα από τα 15 - 16 ?? "

      Διαγραφή
  3. δύο πράγματα.

    πρώτον.ο καθένας διαθέτει τα χρήματα του όπως θέλει αυτός.επίσης φαντάζομαι στις χώρες/περιοχες που γίνονται αυτά είναι διαφορετικής σημασίας και σημαντικότητας η παρθενιά από ότι στην ελλάδα.συν ότι μπορεί για αυτόν που θα την αγοράσει τα 2εκατομμυρια πχ να του είναι ότι είναι για σένα να βγεις έξω και να κεράσεις ένα ποτό.γενικά δεν το βρίσκω ούτε κακό,ούτε άσχημο,ούτε καν θλιβερό.ο καθένας διαθέτει τον εαυτό του όπως θέλει.όπως και δεν βρίσκω άσχημο το να πηγαίνει κάποιος σε πουτάνες.(δεν συμφωνώ με αυτό που λέει ο φίλος από πάνω.ότι να πηγαίνεις παράλληλα με την σχέση σου και εκεί,αλλά γενικά πιστεύω ότι σε βοηθάει και να αισθάνεσαι περισσότερο ασφαλεια και σιγουριά για τον εαυτό σου τις πρώτες φορές και σε περιόδους που δεν θέλεις κάτι πιο "σοβαρό " και δεν θέλεις να μπεις στην διαδικασία να φλερτάρεις,να βγεις κτλ να είναι μια ευχάριστη εναλλακτική.αυτό το ένα.

    το δεύτερο.ο υπολογιστής μου έχει χαλάσει ή έχει πάθει κάτι το πραγματάκι που δείχνει τα σχόλια; γιατί μου βγάζει εδώ και πόσες μέρες ότι υπάρχει σφάλμα με το γκάτζετ

    και χρονια πολλά σε όλους! ελπίζω να βρει ο καθένας αυτό που αναζητά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχιζεις και στρωνεις βλεπω οταν γραφεις για την διαφορετικοτητα της αντιληψης μεταξυ Ελλαδας και αλλων χωρων...Ευγε..εισαι σε σωστο δρομο...χαχα

      Συμφωνω και εγω για αυτο που εγραψες,οταν εχεις σχεση και σε ικανοποιει σεξουαλικα γιατι να πας και να το δωσεις αλλου...

      Διαγραφή
  4. κύριε ξενερωμένε τσεκάρετε τα e-mail σας .. ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχει ερθει κατι. Ξαναστειλε ή γραψε το δικο σου (και το σβηνω μετα).

      Διαγραφή
  5. Παιδιά δεν καταλαβαίνετε τι σας λέω ή μάλλον αποφεύγετε να απαντήσετε ουσιαστικά σε αυτό που σας ρωτάω. Θα σας το ξαναπώ για μια ακόμα φορά:
    Στην Ελλάδα όπως όλοι γνωρίζουμε το πράγμα έχει ως εξής: Για να βγάλεις γκόμενα θα πρέπει να έχεις γερό κομπόδεμα (αυτό άλλωστε υποστηρίζετε και όλοι εσείς, έτσι δεν είναι); Θα πρέπει να της τραβάς πολλά από τα έξοδά της, να την πηγαίνεις βόλτες (όπου εσύ πληρώνεις πάντα), να της κάνεις όλα τα χατίρια, να την πηγαινοφέρνεις με το αυτοκίνητό σου (βάζεις και βενζίνη που ομολογουμένως είναι πανάκριβη) και γενικότερα να χαλάς ένα σωρό χρήματα για πάρτη της. Καλά μέχρι εδώ;
    Αυτά βέβαια συνέβαιναν και στο παρελθόν αλλά όχι σε τέτοιο μεγάλο βαθμό όπως σήμερα. Άλλωστε δεν είναι είστε λίγοι όλοι όσοι υποστηρίζετε και εδώ αλλά και σε άλλα site ότι όπως έχουν γίνει οι γυναίκες σήμερα θα πρέπει να τις πληρώσεις χοντρά για να τις έχεις. Και μετά έρχεστε και μου λέτε ότι δεν πληρώνετε τις γυναίκες, που ο καθένας από εσάς έχει κάνει τουλάχιστον δέκα σχέσεις στη ζωή του και στις οποίες έχει βαρεθεί να πληρώνει και να κερνάει προκειμένου να ρίξει την εκάστοτε γκόμενα. Ο ξενερωμένος από μόνος του από τα άρθρα που έχω διαβάσει φαίνεται ότι το έχει κάνει αυτό ουκ ολίγες φορές.
    Να σας αναφέρω ένα παράδειγμα και κλείνω με αυτό. Το προηγούμενο σαββατοκύριακο που βγήκα με κοπέλα που γνώρισα πρόσφατα, χάλασα το λίγο λίγο 80 ευρώ, γιατί βλέπετε ήθελε να πάμε και για καφέ και για ταινία αλλά και τέλος και σε clubaki. Και φυσικά δεν έβαλε το χεράκι στην τσέπη σε κανένα από τα τρία. Και αν εσύ φίλε ξενερωμένε είσαι VIP και βγάζεις αρκετά ώστε να ικανοποιείς τα καπρίτσια τους εγώ που βγάζω 700 το μήνα για πες μου τι να κάνω;
    Φίλε Mindful, αφού θεωρείς υποτιμητικό να πληρώνεις γυναίκες, την επόμενη φορά που θα βγεις με την κοπέλα σου, ζήτα της να σε πάει με το αμάξι της βόλτα και να σου τραβήξει και όλα τα έξοδα. Και έλα μετά να μου πεις αν θέλει ακόμα να είναι μαζί σου ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφε μαζι σου.....να υποθεσω οτι το σουκου που περασε δεν μπηκε και το νερο στο αυλακι ε?
      Anyway μην απογοητευεσαι..τα μυαλα των ελληνιδων δεν αλλαζουν...απο εκει και περα μην το βαζεις κατω...
      Ολοι..τα εχουμε σκασει για γκομενες..και οσοι λενε το αντιθετο ζουνε στον πλανητη χαπι..
      Απο εκει και περα τι κανεις? Διαχειριση των εξοδων σου βεβαια...(η χαζοελληνιδα γενικα μισει τον οικονομο ανθρωπο και δεν καταλαβαινει απο κρισεις μαλακιες κτλ. Το χειροτερο βεβαια ειναι οτι και να εχεις χασει δουλεια,σπιτι και να εισαι με το σωβρακο..θελει παντα να τα σκας για παρτη της
      )
      Κανε την κοροιδα..σκαστα στο πρωτο δευτερο ραντεβου και μετα εξηγησου ντομπρα...(αφου βεβαια μπει ο οφις..)μισα μισα...αν σε γουσταρει για αυτο που εισαι θα δεχτει...απαραιτητα βεβαια να εχεις βαλει τον οφι που λεγαμε....

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή φίλε Ορέστη, τι με συμβουλεύεις να κάνω; Να κάνω το κορόιδο, να της τα κερνάω όλα μέχρι να μπει ο όφις και αφού μπει να το παίξω ζόρικος (αδιαφορία και έτσι);

      Διαγραφή
    3. Φίλε Mindful, αφού θεωρείς υποτιμητικό να πληρώνεις γυναίκες, την επόμενη φορά που θα βγεις με την κοπέλα σου, ζήτα της να σε πάει με το αμάξι της βόλτα και να σου τραβήξει και όλα τα έξοδα. Και έλα μετά να μου πεις αν θέλει ακόμα να είναι μαζί σου ή όχι;

      Ε λοιπόν φίλε μου αυτό έχει γίνει και όχι μια και δύο φορές...Βρίσκομαι 1μιση χρόνο τώρα στη πόλη της (για να είμαι μαζί της και επειδή στη πόλη μου δεν υπάρχει τίποτα) έψαχνα ως πρόσφατα δουλειά(βρήκα μια για ενα 5μηνο) και μέχρι να βρω (και να κατεβάσω το αμάξια που το άφησα στη πόλη μου)κυκλοφορούσαμε με το δικό της αμάξι,μου κέρναγε φαγητά,σινεμά και καθημερινά έξοδα γιατί εγώ δεν έβγαινα οικονομικά.Και ήθελε και θέλει να είναι μαζί μου ως τα σήμερα.Όπως βλέπεις τα πράγματα είναι πάντα σχετικά...

      Διαγραφή
    4. @Φιλε Thomas ακριβως ετσι...σπασε της το τσαμπουκα..αφου θέλει παραμύθα και λούσο δωσε της το...κάνε το γαργάρα..σκάσε της τα μέχρι να μπει ο willy...Στην συνέχεια κάνε της ξήγα ότι θέλεις μισα μισά και οπως γράφεις και εσυ να το παίξεις ζορικος..αποδιδει..πιστεψε με..τουλαχιστον σε πολλες περιπτωσεις...έτσι θα παρεις και την εκδικηση σου...
      Σημαντικο επίσης όταν της κερνάς τα πάντα να της πετάς και κανα γλυκόλογο και κυρίως να την ανεβάζεις ψυχολογικά...θα δεις..αργότερα μπορεί να σου κολλήσει..

      @Ωπα Mindful παρτο αλλιως....μήπως είσαι ο Σπαλιάρας ή ο Παππαδακης το μοντελο?Η μήπως αυτές που σε κερνάνε είναι τίποτα φρόκαλα και γενικά δεν βλέπονται?
      Αγαπητέ αν εσύ έχεις μια σουπερ ουαου εμφάνιση πολύ λογικο είναι να στα κανουν αυτά οι γυναικες...αλλά πολυ φοβάμαι οτι παίζεις λάθος μπάλα και γενικοτερα εχεις λάθος αντίληψη ως προς την αντίληψη των "εγχώριων" θυληκων.
      Οπως βλέπεις τα πράγματα ειναι πάντα σχετικα (ΓΙΑ ΣΕΝΑ)

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. Δεν είπα ότι μου το κάνουν πολλές.Είπα οτι το έκανε και το κάνει η κοπέλα μου(για την οποία με ρώτησες κιόλας)πολλές φορές.Αν ήμουν σούπερ ουάου(που δεν είμαι,φυσιολογικός είμαι)τότε θα ήταν πολύ εύκολο.Η μαγκιά είναι να το κάνεις χωρίς να είσαι μοντέλο.Πάντως γενικά έχεις την εντύπωση πως αφού δεν σου έχουν τύχει εσένα κάποιο κόλπο παίζει...ή είναι άσχημες ή εγώ είμαι μοντέλο ή έχω λεφτά ή κάτι άλλο.Άλλη περίπτωση δε παίζει για σένα.Δε σε αδικώ όμως...Έχω μπει κ εγώ στο τριπάκι πολλές φορές...Βλέπω 9αρια και 10αρια με κάτι απαράδεκτους κ σκέφτομαι ότι κάτι παίζει,γιατί ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ αυτοί να είναι γαμώ τα άτομα ή να έχουν χιούμορ ή τρόπο κ να της ρίξαν. Τέσπα,έχουμε διαφορετική αντίληψη για το θέμα των γυναικών(που λες και εσύ), το οποίο το βρίσκω λογικό μιας και ο καθένας διαμορφώνει μια άποψη για κάποιο θέμα, ανάλογα με τις εμπειρίες του (μπορώ να σου πω πχ απόψεις για φιλία που να σε βρουν αντίθετο τελείως,γιατί εγώ είχα κακές εμπειρίες).Αυτά...

      Υ.Γ. Όπως βλέπεις παρόλο που ειρωνεύεσαι("@Ωπα Mindful παρτο αλλιως....μήπως είσαι ο Σπαλιάρας ή ο Παππαδακης το μοντελο?Η μήπως αυτές που σε κερνάνε είναι τίποτα φρόκαλα και γενικά δεν βλέπονται?"),εξακολουθώ να σου μιλάω φυσιολογικά...

      Διαγραφή
  6. Στη Βραζιλία δημοπρατούν την παρθενιά τους ενώ εδώ βγήκαν όλες στο κλαρί. Μάλλον δεν έμεινε καμιά παρθένα και βρήκαν άλλον τρόπο μπας και τις πληρώσουμε...
    Όλες αυτές που και μόνο στο άκουσμα της λέξης πουτάνα ξυνίζουν τη μούρη τους μπαίνουν στο goomena.com ανεβάζουν προφίλ και περιμένουν για ένα ραντεβού επί πληρωμή. Δεν πληρώνω μωρή! Μου διαγράψαν το προφίλ. Και? Δεν πληρώνω για να βγω μαζί σου! Καλύτερα να τα δωσω εκεί που ξέρω ότι θα γίνει δουλειά.
    Δεν κρίνω όσους το κάνουν αλλά μη μου το παίζετε και άνετοι. Σας πείθουν, σας τραβάνε και τους τα ακουμπάτε. Εγώ απλώς επιλέγω το πού και το πώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώπα φίλε μισό... Τι ακριβώς είναι αυτό το goomena.com;

      Μπήκα, και για να βγεις ραντεβού με κάποια κάνεις προσφορά;! Ρε πάμε καλά;!

      Πώς ακριβώς γίνεται;! Έχω καταλάβει σωστά;

      Διαγραφή
  7. Είναι site γνωριμιών. Νέα τάση στην Αμερική που την έφεραν και εδώ. Έχουν μαζέψει ένα σωρό γκόμενες και για να βγει ένας μέσος άνδρας μαζί τους πρέπει να κάνει προσφορά...

    Μπαίνεις, γράφεσαι, κάνεις προσφορά σε όποια σ' αρέσει και πάει λέγοντας.

    Οκ, μπορεί να έχει όντως πολύ καλές γκόμενες. Οκ μπορεί να μην είμαι ο πιο ωραίος του πλανήτη αλλά μια γκόμενα μπορώ να τη ρίξω χωρίς να της δείξω το πορτοφόλι μου (αμέσως!). Και στην τελική έλεος με την κάθε βλαμμένη..Ξαφνικά την έχουν ακούσει όλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε φίλε κάτσε, είναι δυνατόν; Δηλαδή για ένα ραντεβού να πληρώσω; Χαχαχαχαχα! Ρε πάμε καλά;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί ρε Αθηναίε σου φαίνεται περίεργο; Έτσι δεν γίνεται με όλες τις γυναίκες εδώ στην Ελλάδα; Και με μια γκόμενα να βγεις την οποία γνώρισες κάπου έξω, πάλι όλα τα έξοδα θα της τραβήξεις. H μόνη διαφορά είναι ότι σε αυτά τα site, προπληρώνεις για να βγεις ραντεβού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή