Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Γιατί θέλετε τις μικρότερες?

(Email αναγνώστριας)

Γεια χαρά !

Ειμαι μια εφηβη κοπελα που διαβαζει εδω και πολυ καιρο το site σου και βλεποντας την εμπειρια σου θα ηθελα να σου θεσω ενα θεμα που με προβληματιζει.. Αρχικα παρατηρω απο τον κυκλο μου οτι αγορια ηλικιας 17-25 ετων δειχνουν ενδιαφερον για κοριτσια ηλικιας 12-15 και αυτο μου φαινεται πολυ παραξενο γιατι δεν μπορω να καταλαβω πως ενας "ωριμος" αντρας δεν προσεγγιζει μια κοπελα της ηλικιας του αλλα μια πολυ μικροτερη του.

Εχω ρωτησει και αλλους μεγαλους αλλα και παιδια μικροτερης ηλικιας παρόλα αυτα δεν καταφερα να παρω μια σαφη απαντηση.Ισως και να μην προσεγγισα πολυ σωστα το θεμα γι΄αυτο θα προσπαθησω με εσενα να ειμαι οσο πιο σαφης γινεται.Η απαντηση που πηρα ηταν οτι ειναι πιο ευκολο να ριξεις μια μικρη στο κρεβατι δηλαδη την εκμεταλλευεσαι πιο ευκολα απο οτι μια 20+ που ειναι πιο περπατημενη.Επισης καποιοι λενε οτι μπορει να τους μαγεψει η αθωοτητα τους αλλα.. αμφιβαλλω!

Απλα πιστευω οτι η πρωτη απαντηση δεν ισχυει γιατι πολλες κοπελες απο αυτες που ξερω εγω δεν τους καθονται!Όσον αφορα την δευτερη απαντηση περιμενω να μου πεις εσυ τη γνωμη σου και τελος παντων θελω να μου πεις τις αποψεις σου γενικα πανω σε αυτο το θεμα.

Σε παρακαλω δημοσιευσε το για να μας πουν την γνωμη τους και οι υπολοιποι αναγνωστες του site.

13 σχόλια:

  1. Για την πρώτη απάντηση, το αν πέφτει ή όχι κάποια στο κρεβάτι δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά με το πόσο απελευθερωμένη είναι. Για την αθωότητα έχουν δίκιο.

    Ισχύουν αναλυτικά τα εξής:
    - Είναι μικρότερη άρα πηγαίνεις σε "φρέσκο πράγμα". Δερματάκι ωραίο χωρίς ρυτίδες, σώμα αδύνατο κτλ. Καλά 12-15 δεν θα κοιτούσα τώρα γιατί δεν είμαι pedobear, αλλά για μένα από 18 και πάνω δε με χαλάει καθόλου.
    - Έχει λιγότερες εμπειρίες από εμάς (το ανάποδο απλά ΔΕΝ παίζει, δεν το δεχόμαστε).
    - Την κάνεις "ότι θέλεις". Και καλά της διαμορφώνεις χαρακτήρα και την μεγαλώνεις ώστε να την προσαρμόσεις στα πιστεύω σου. Την συμβουλεύεις τι να σπουδάσει, που να δουλέψει κτλ. Αντίθετα μία 30άρα της κλάνεις μια μάντρα. Γενικά άμα είναι αμόρφωτη και άνεργη στα 28+ τι να την κάνω; Τελειωμένη υπόθεση. Ακατάλληλη. Άρα προτιμάω την μικρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντας ενήλικας εδώ και μόλις τέσσερις μέρες, θα έλεγα στην αναγνώστρια ότι αυτό που λέει ισχύει από την ανάποδη. Γιατί τα κορίτσια ακούμε όλοι να λένε για τους μεγαλύτερους, και εμείς, κατά βάση, πάμε στις μικρότερες γιατί είναι πιο εύκολες. Τόσο απλά.

      Είναι γνωστό ότι οι μαθήτριες γυμνασίου ψάχνουν γκόμενο στα λύκεια και οι μαθήτριες λυκείου ψάχνουν στις σχολές και τα στρατόπεδα. Τώρα, αν το ξεκίνησαν τα αγόρια ή τα κορίτσια, δεν το έχω ψάξει και πολύ. Αλλά εγώ τα αγόρια τα βλέπω διαθέσιμα, για να μην πω απελπισμένα, να κάνουν κάτι με συμμαθήτριες, οπότε μάλλον οι κοπέλες ψάχνουν μεγαλύτερους. Και αυτό εξηγείται, σύμφωνα με την εξελικτική ψυχολογία. Ψάχνουν ασφάλεια και status τα οποία παρέχει φαινομενικά κάποιος μεγαλύτερος, σε αυτές τις ηλικίες.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Φιλε μου,master οσον αφορα αυτο που ειπες να το σκεφτουμε απο την αναποδη σου δινω παραδειγμα τον εαυτο μου.Εγω δεν θα ειχα προβλημα να συναψω σχεση με εναν συνομηλικο μου αλλα ωστοσο δεν δειχνουν ενδιαφερον σε αντιθεση με μεγαλυτερους που φαινεται να με προσεχουν περισσοτερο οποτε τι εχεις να πεις για αυτο;

      Επιπλεον οσο για αυτο που ειπες για γυμνασια,στρατοπεδα και λυκεια η κατασταση εχει ξεφυγει.Πλεον κοριτσια 14 ετων τα φτιαχνουν με 20 χρονους φανταρους (αυτο συμβαινει σε μια γνωστη μου και το ξερω απο πρωτο χερι).So whats your opinion?

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    5. Αμα όμως ΕΣΥ μεινεις ανεργος καποια στιγμη (κριση εχουμε όλα παιζουν ανα πασα στιγμη ) κ σε απορριψει η άλλη επειδή εισαι ανεργος στα 31 σου θα την κραξεις κ θα την πεις gold digger! δυο μετρα κ δυο σταθμα παλιομαλακα εεε?? Φιλικα! ;)

      Διαγραφή
  2. Αυτο με την αθωότητα ισχύει απόλυτα, οχι μόνο στα 18-20 αλλά και στα 30-35. και οχι μόνο για κοπέλες που είναι μικρες και αθώες αλλα και για κοπέλες μεγάλες σε ηλικία που έχουν π.χ. παιδική φωνή και είναι ναζιάρες κλπ.
    είναι προφανώς το αντρικό ένστικτο προστασίας και λογικά η εξήγησή του είναι απλή. αρκεί να πας λιγάκι πίσω, στην εποχή των σπηλαίων!
    κι όπως είπε και ο Master, παρόμοιο ένστικτο έχουν και οι γζναίκες,αλλα απο την ανάποδη. ψάχνοθν δηλαδή κάποιον να τους παρέχει ασφάλεια και προστασία (το οποίο σήμερα μεταφράζεται σε χρήματα ,δουλειά και status)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσωπικά απορώ που βρήκες αντρες από 25 και πάνω να την πέφτουν σε 12-13 χρονών κορίτσια. Αυτό είναι ανωμαλία και παιδεραστία. Προσωπικά, όντως πάντα με έληυαν οι μικρότερες αλλά σε νορμάλ πλαίσια. Είμαι 23 και η κοπέλα μου 19 αν και ομολογώ ότι μαρέσουν ακόμα και κοπέλες 17 χρονών. Οταν ήμουν 18 μαρεσαν οι 15-16. Με τραβούσε το φρέσκο και αμόλυντο και το ναζιαρικο που έχουν οι μικρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρωσοπικα δεν έχω καταλάβει τον σκοπο του μπλογκ. Μισογυνία? field reports? Δεν σας κανει εντύπωση οτι για να είναι ολες οι Ελληνλιδες ξενέρωτες μάλλον εσείς είστε ξενερωτοι η εστω φταίει η γαμοκοινωνία που της έχει κάνει ετσι. Δεν μπορείς να λες είναι όλες λάθος κ εγώ είμαι σωστος. Αμα είναι ολες λάθος να γίνουμε πούστηδες η να περιμένουμε αγάμητοι να βρούμε την πριγκίπισσα. Προσωπικά αυτη την προοπτικη όλες είναι ξενέρωτες πρωτη φορα την ακούω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανεις την κινέζα, δεν την ακούς πρώτη φορά.

      Το γκάλοπ δεξιά λέει 73%-26%. Μέχρι να αλλάξει...βούλωνε.

      Α και που 'σαι, μέτρα τις χυλόπιτες που ρίχνει κάθε φίλος και κάθε φίλη και γράψε νούμερα.

      Διαγραφή
  5. Πάνω πάνω στον τίτλο του blog θα διαβάσεις τη λέξη "οι περισσότερες" και όχι όλες, όπως λες.
    Η συντρηπτική πλειοψηφία είναι ξενέρωτες, ανέραστες ρε παιδί μου. Πώς να το κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσωπική μου ταπεινή άποψη από ιδία εμπειρία.
    Ο άντρας δεν ψάχνει να βρει μόνο μικρές, οκ είναι πιο γλυκές και αθώες, παράλληλα όμως αυτό σημαίνει ότι δεν ξέρουν να φροντίζουν έναν άντρα, ένα σπίτι, και σίγουρα ούτε αυγό βραστό δεν ξέρουν να κάνουν.

    Αυτό που ψάχνεις πρώτα να δεις, είναι κατά πόσο δέχεται η κοπέλα πλύση εγκεφάλου από την μάνα της. Γιατί στην ουσία όλα τα κόλπα για γάμους και τάχα δήθεν εγκυμοσύνες, ή κόλπα αστεία-γυναικεία για να ζηλέψεις. Αυτά ΟΛΑ συνήθως είναι οι μητρικές επεμβάσεις.

    Αν βρεις κοπέλα 40 ή κοπέλα 20 χρονών που η μάνα της δεν την κατευθύνει, με αυτήν θα μείνεις.
    Όλες οι άλλες; Απλά, κάποια στιγμή θα πάρουν τον μπούλο.

    Είμαστε μαλάκες εμείες οι άντρες, αλλά όχι και τόσο μαλάκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω προσωπικα δε γουσταρω τις μικρες...δεν αντεχω την ανωριμοτητα απλα και μονο για να εχω ''φρεσκο κρεας''...ημουν 22 κα ιτα ειχα με 18χρονη κα ιειχα ξενερωσει απιστευτα παρ ολο που ηταν καλο κομματι.Δεν μπορουσα να κανω ουτε μια κουβεντα της προκοπης...το μονο που ηθελε κια αυτη και οι φιλες της απ τη ζωη ηταν ποια θα βρει τον καλυτερο γκομενο τη στιγμη που εμενα με απασχολουσαν κα ιμε αποσχολουν ακομα(29 πατημενα) πολυ σημαντικα θεματα.

    Παντα με θυμαμαι να θελω να τα φτιαχνω με μεγαλυτερες.Το να βρεις κοπελα που να ξερει τι της γινεται σε ηλικιες κατω απο 25 ειναι σχεδον απιθανο....τουλαχιστον στο φοιτητιλικι τους μπορει να φανε καμια σφαλιαρα απο τη ζωη και να την δουν αλλιως...το 18χρονο(πιο κατω δε το συζηταω) ειναι απλα στον κοσμο του και οποιες φαινονται ωριμες δεν ειναι,απλα το παιζουν ετσι για να τραβηξουν μεγαλυτερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή