Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Φιλάκι μωρή καριόλα

Θες δε θες θα το δώσεις.

Ο τίτλος δεν αναφέρεται σε αυτές που δε μας κάθονται αλλά σε αυτές που έχουμε ήδη. Και εξηγούμαι.

Πόσες φορές ρε μάγκες δεν έχει τύχει να είστε με κάποια και όταν σας συναντάει να μην σας φιλάει; ΠΟΛΛΕΣ. Η ακόμα χειρότερα να μη σας λέει "Φιλάκια" όταν κλείνει το τηλέφωνο;

Για το τελευταίο πολύ απλά προσπεράστε το. Αν ξερετε οτι δεν εχει τα νευρα της και της λετε φιλακια και δεν απανταει, της τα κοβετε κι ας αρχισει να ψαχνεται. Αν αυτη σας αρχισει παλι τα φιλακια τοτε συνεχιστε το.  Μην το κανετε θεμα παντως!

Ας αφησουμε ομως το τηλεφωνο κι ας περασουμε στο ζουμι της υποθεσης. Οκ, την συναντάτε, είτε πεζός, είτε με αμάξι, κι έχει τύχει να τσακωθείτε και δε γουστάρει να σας δώσει φιλάκι για του ΧΨ λόγους; Τι κάνετε;

Για ποιο λόγο να σας βάλει στο frame της όταν μπορείτε να την βάλετε εσείς στο δικό σας; Κι εξηγούμαι. Όταν θα σας πει "Δεν έχει φιλάκι" ή "Μετά από αυτά που έκανες θέλεις και φιλάκι; Ξεκίνα το αμάξι και βλέπουμε" ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΠ! Εδώ είμαστε. Η απάντηση είναι "Δεν ξεκινάμε!"

Αλλά επειδή πρέπει να το πούμε...με τρόπο, ώστε να μη δείξουμε ότι διαφωνούμε, η λύση είναι απλή. Σκαρφιζόμαστε μια δική μας επινόηση και παίζουμε λίγο με NLP. Δηλαδή.

Αν είστε πεζός:
- Έχω πρόβλημα. Για να περπατήσω χρειάζομαι σάλιο από γλώσσα. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να προχωρήσω.


Αν σας πει "Οκ φεύγω" τότε δεν ενδιαφέρεται. Εσείς μένετε ακίνητος στη θέση σας μέχρι να φύγει. Αν φύγει. Γιατί αν σας δει ατάραχο τότε το πιθανότερο είναι να γυρίσει.

Όπως και να 'χει, στάνταρ θα σας φιλήσει ή θα καθήσει να σας εξηγήσει αυτό που θέλει και μετά να σας φιλήσει. Αλλά στο τέλος μην της πείτε τίποτα, αφήστε την να κάνει κίνηση πρώτη. Δηλαδή μην μιλήσετε κι αν σας πει "Τι θα γινει θα παμε καπου;" θα της απαντήσετε "Μα σου είπα, για να προχωρήσω εκτός από φαγητό και νερό θέλω και φιλί".

Αν είστε στο αυτοκίνητο:
(σας λέει)
HB: Δεν σε φιλάω. Παμε
Ξ: Για να ξεκινήσει το αυτοκίνητο θέλει δύο καύσιμα. Οπότε δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε;
HB: Τι εννοείς δύο καύσιμα;
Ξ: Θέλει βενζίνη και φιλί.

Πάλι το ίδιο σκηνικό και εδώ. Αν σας πει μα και μου, δεν ξεκινάτε το αμάξι με τίποτα. Είστε ατάραχος. Αλλη ατάκα.

HB: Δεν σε φιλάω. Ξεκίνα.
Ξ: Ο ψυχολόγος μου έχει πει ότι για να οδηγώ σωστά θα πρέπει να είμαι σε φυσιολογική κατάσταση. Η αγάπη επιδρά θετικά στην ψυχολογία. Άρα αν δεν έχω ψυχολογία μπορεί να τρακάρουμε (με χαμόγελο).

Όλα αυτά φυσικά είναι τυχαίες ατάκες. Εσείς μπορείτε να φτιάξετε δικές σας. Η ακόμα και άκυρες υποθέσεις του στυλ.


Ξ: Το αυτοκίνητο δεν ξεκινάει αν δεν στρίψεις το κλειδί κι αν δεν βάλεις σάλιο "Εδώ" (και δείχνετε την γλώσσα σας).

Γενικά βάλτε την φαντασία σας να οργιάσει. Το παν είναι να ξεκινήσει το ραντεβού σωστά. Αν σας βάλει στο frame της και δεν σας φιλήσει θα ξεκινήσει σκατά και μετά εσείς θα έχετε στο καπάκι και εγωισμό για να την φιλήσετε πρώτος. Οπότε από το να κάθεστε να σκάτε...της τα κόβετε από τη ρίζα και τελειώνει η υπόθεση.

ΚΑΡΙΟΛΕΣ έχουμε για όλα λύση! :-)

4 σχόλια:

  1. Η κοπέλα σου είναι ζηλιάρα και σου κάνει μούτρα επειδή βλέπει παντού αντίζηλες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην μουνοδουλιάσεις ρε Ξενερωμένε κι εσύ! Λογικά πρέπει να έχεις μια καλή σχέση τώρα με την μικρή και μπράβο σου... Όμως τι πάει να πει άρθρο για το φιλάκι? Π.χ. εγώ δημοσίως θέλω ΤΟ ΠΟΛΥ ενα φιλί, γενικά προτιμώ να μην χαριεντίζομαι δημοσίως. Γούστα και δικαιώματα είναι αυτά, αλλά δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε αν επειδή έχουν νεύρα δεν μας φιλήσουν! Θα το συζητήσουμε και θα το λύσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν εισαι ερωτευμενος κ την γουσταρεις τρελα την αλλη κ αυτη το ιδιο δν κολλανε αυτα που λες εκτος κ αν εισαι στα 50 τοτε οκ σε τελικη αναλυση αποψη μ ειναι να σκεφομαστε γενικως αντρες κ γυναικες οκ δν το κανω αυτο μην με περασει γ ευκολη η οχι δν το κανω αυτο να μην με εχει του χεριου της...μ@@@@ αμα σ βγαινει καντο κ τελος κ καλα εγωισμοι κ βλακειες!

      Διαγραφή