Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Γυναίκα σε ηλικία γάμου και ψάχνει τον πανέμορφο πλούσιο πρίγκηπα



Με το όνειρο θα μείνει.

Επέστρεψα και επίσημα και τώρα λόγω Αυγούστου που θα έχω περισσότερο χρόνο θα ανεβάσω πολύ πράμα! Σας έχω απίστευτες ιστορίες με τις οποίες δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

Ξεκινάμε. Μία φίλη που έχει καεί με το Facebook ανακάλυψε ένα μικρό group όπου μία ψυχολόγος κάνει online γνωριμίες. Έτσι μάζεψε κάτι δεκάδες άτομα και ετοιμαζόταν να κάνει πάρτι γνωριμιών. Σκέφτηκα: "Γιατι να μην δοκιμάσω; Είτε σχέση, είτε φιλία, κάθε δικτύωση καλή είναι". Λόγω κορωνοϊού όμως το πάρτι ακυρώθηκε κι έτσι μας κάλεσε 30 άτομα στο Skype και με ένα συμβολικό ποσό των 10€ μας έβαλε όλα τα άτομα σε μία κλήση και γνωριστήκαμε.

Οι ηλικίες που έπαιζαν ήταν 25-55. Οι περισσότεροι ήταν μεγαλύτερης ηλικίας. Εντόπισα μια 27άρα μελαχρινή HB 7 με πιασιματάκια και μία 33άρα επίσης HB 7.5 ξανθιά αδύνατη, που με βάψιμο ανάγεται και σε HB 8. Επειδή όμως η 27άρα παρότι HB7 είχε ίδιες σπουδές με μένα και είχαμε κοινά ενδιαφέροντα, της στέλνω μήνυμα πριβέ στο Skype και ανταλλάσσουμε Facebook. Η 33άρα δεν απαντούσε.

Όταν έκλεισε η ομαδική κλήση με την 27άρα μιλούσαμε για κάποιες ώρες. Δυστυχώς έχασα 3-4 ώρες από την ζωή μου (παίζει να έχουμε χάσει δεκάδες χιλιάδες ώρες με τις κάρχιες) κι αυτό γιατί ενώ είπαμε κάποια πράγματα για εμάς, όταν ήρθε η ώρα του "να πιούμε καφέ αύριο" μου λέει "Ναι ευχαρίστως!" και της λέω "Ωραια, αύριο κατά τις 8 το βράδυ θα έχω χρόνο. Γράψε μου το κινητό σου για να τα πούμε κιόλας τηλεφωνικά και να κανονίσουμε από που θα περάσω να σε πάρω". Ακόμα το στέλνει! Με άφησε στο "Διαβάστηκε". Και μιλάμε για προφίλ με 250 φίλους. Να πεις ότι την πολιορκούσανε; Πάει στο διάολο.

Πως μου έκοψε όμως και με την 33άρα παρότι δεν απαντούσε στα προσωπικά μου μηνύματα στο Skype, την έκανα add στο Facebook. Τελικά με δέχτηκε...μία εβδομάδα μετά! Της στέλνω μήνυμα δύο μέρες μετά την αποδοχή φιλίας. Μιλούσαμε. Το έπαιξα χαλαρός εκεί. Την επόμενη μέρα ξαναμιλήσαμε. Την μεθεπόμενη ζήτησα κινητό. Την κάλεσα το βράδυ. Μιλήσαμε κι εκεί μισή ώρα. Της λέω να κανονίσουμε, μου λέει "Θα δούμε γιατί..." πούτσες μπλε. Της λέω "Κοίταξε, το πρόγραμμά μου για το ΠΣΚ το κανονίζω νωρίς. Οπότε είτε θα κανονίσουμε κάτι, είτε το αφήνουμε για άλλη φορά. Ενδιάμεσο δεν υπάρχει".

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΕΜΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ!

Ξεκάθαρα πράγματα. Τάδε μέρα, τάδε ώρες μπορώ. Αυτή είναι η λογική μας. Αφού μου λέει όχι ευγενικά, μία εβδομάδα μετά, δεν θυμάμαι αν έστειλε πρώτη ή αν έστειλα εγώ πρώτος, πάντως κάθεται η φάση μιλάμε chat και επιτέλους το κανονίσαμε. Την έβγαλα για φαγητό και ποτό. Όταν με ρώτησε με τι ασχολούμαι έμεινε έκπληκτη...αρνητικά. "Καλά δεν είσαι διευθυντής σε εταιρεία? Αυτό νομίζω διάβασα από το προφίλ σου στο Facebook". Όπως το έγραφα, θα κατάλαβε λάθος. Γιατί είμαι προϊστάμενος, όχι διευθυντής ή ιδιοκτήτης. Ήθελε να μεγαλοπιαστεί η καριόλα. Και θα γύριζε ο πλούσιος αντί να κοιτάξει την 20-30 HB9-10 να πάει με σένα μωρή; ΤΟΣΟ μεγάλη ιδέα ρε ψωνάρες καβαλημένες; Ακόμα να καταλάβετε πόσο μετράτε;

Πήγε μάλιστα να με ψαρέψει λέγοντας: "Αν σου έκαναν πρόταση να δουλέψεις σε μία εταιρεία για 2.000 ευρώ αλλά το περιβάλλον ήταν τοξικό, θα δεχόσουν;" Και της απάντησα  "Αν είχα ασφάλεια ότι δεν θα χάσω την δουλειά μου τότε ναι, θα δεχόμουν". Βέβαια παλιότερα λόγω τοξικών ατόμων είχε τύχει να χάσω μια δουλειά. Συνήθως αυτά πάνε μαζί. Γι' αυτό και της έκανα την διευκρίνιση. Όμως αν ξαναδιαβάσετε τι με ρώτησε θα καταλάβετε καλύτερα τι υπονοεί αυτή η ερώτηση. Υπονοεί το ΑΝ ΒΓΑΖΩ 2Κ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ! ΝΑΙ! ΤΟΣΟ θράσος έχουνε! Προφανώς αν απαντούσα "Δεν θα δούλευα για αυτό το ποσό, βγάζω ήδη περισσότερα και είμαι σε πολύ καλύτερο περιβάλλον" τότε μάλλον...θα έχυνε.

Από τότε και ενώ προσπέρασα το γεγονός αυτό, της ζήτησα μία εβδομάδα μετά να βγούμε και δεύτερο ραντεβού. Φυσικά αυτή έμεινε στο "Θα δούμε". Ναι, ναι. Σίγουρα. Η καλύτερη φάση ήταν όταν κανονίστηκε και δεύτερο Skype online meeting κι εκεί την είδα ξανά στην ομαδική κλήση! Ναι, μωρή καριόλα, συνέχισε έτσι μέχρι τα 40. Καλά το πάτε. Ξενέρωτες κι αγάμητες.  Συνεχίστε να είστε στον κόσμο σας κι εμείς να γελάμε και να χάνουμε τον χρόνο μας.

4 σχόλια:

  1. τα ιδια σκατα ειναι σχεδον ολες και εδω επαρχια λιγο εξω απο το Ναυπλιο.Ψαχνουν περιουσια και πολλα λεφτα ,αλλιως γιοκ.Προτιμουν να μεινουν στο ραφι.Ξερω τουλαχιστον 5-6 45 αρες πλεον σιτεμενες στο ραφι σε μια κοινοτητα 500 ατομων για περιμεναν τον πλουσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Το έβγαλε το μεροκάματο για σήμερα. ΑΚόμα κι από εκεί να τα αρπάξει...μετά κλαίγονται γιατί δεν ασχολούμαστε πια...

      Διαγραφή
  3. Έπρεπε να της πουλήσεις νούφαρα. Αν της έλεγες ας πούμε ότι είσαι ναυτικός θα καθόταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή