Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Μπαίνω για μπάνιο με άγνωστη γκόμενα σε beach party, τρώω άκυρο

 

"Δεν παίζεις δίκαια".

Καλοκαιράκι, παραλία, beach party. Η καλύτερη φάση είναι να χωθείς σε ένα τέτοιο. Με κάλεσε ένας φίλος Σάββατο βράδυ, δεν έχασα την ευκαιρία.

Η μουσική στο τέρμα με γενήτρια, ηχεία και τα σχετικά και απεριόριστα ποτά. Σκάει μύτη μια γκόμενα 26-27 χρονών, που είχε καταγωγή από νησί, ήρθε Αθήνα στα 16 της, αλλά τα τελευταία χρόνια σπούδαζε επαρχία και θα έφευγε πάλι Σεπτέμβριο. Ψηλή 1.70, καστανή, απίστευτες ματάρες, σώμα κανονικό προς αδύνατο. Έμοιαζε με 20 χρονών, τόσο baby face είχε. Θα την έκανα HB8 για τα δικά μου γούστα.

Χορεύουμε περίπου 2 φορές. Χόρευα και με άλλες εννοείται. Την 3η φορά μου έρχεται βρεγμένη. Της λέω "Τι έγινε και βράχηκες? Μπήκες για μπάνιο?" Λέει "Ναι". Μετά από λίγα λεπτά την πιάνω και χορεύουμε 3η φορά και της κάνω ¨Έχω ιδρώσει. Πάμε να βουτήξουμε?" "Πάμε" μου λέει. Μένει με το μαγιό της. Προχωράει καμιά 20αριά μέτρα μπροστά μην μας δούνε μαζί και με περιμένει λίγα μέτρα πριν την θάλασσα. Πλησιάζω. Κώλος απίστευτος. Όχι τουρλωτός και γυμνασμένος, αλλά με τις καμπύλες του, σε φάση να σου λέει "Χούφτωσέ με". Βουτάμε λοιπόν μέσα.

Αρχίζουμε και μιλάμε για μαλακίες και αδιάφορα θέματα. Την ρωτάω το κλασικό "Ποιο είναι το πιο extreme πράγμα που έχεις κάνει?" για να της βάλω στο μυαλό διάφορα. Κολλάει λίγο. Με ρωτάει πράγματα για μένα για να με μάθει καλύτερα.

Βάζει τραγούδι. Της λέω "Έλα να χορέψουμε". Μου κάνει "Σοβαρά τώρα?" Της λέω "Ναι, εννοείται" με ύφος τόσο φυσικό σαν να είμαι νηστικός από το μεσημέρι και να μου φέρουν στο πιάτο πίτα καλαμάκι κοτόπουλο απ' όλα από τον Κάνδαυλο.

Χορεύουμε λοιπόν και πάνω στο χορό την πλησιάζω και την φιλάω. Με το που την ακούμπησα τραβήχτηκε.
HB8: Ααα, δεν παίζεις δίκαια!
Ξ: Μια χαρά δίκαια παίζω. (Τι θέλεις, να βάλουμε το VAR να ξαναδούμε την φάση;)
HB8: Πάω έξω (κι εκεί που είχαμε πιασμένα χέρια μου αφήνει το ένα, κάνει ότι βγαίνει προς τα έξω, και της λέω...)
Ξ: Έλα εδώ... (κάνω να την τραβήξω)
HB8: Λέει "Όχι" και συνεχίζει.

Από τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Το παράδοξο είναι βέβαια ότι είχαμε ανταλλάξει Facebook και με έκανε...accept μετά από όλο αυτό το σκηνικό στις 5...τα ξημερώματα! Της έστειλα όταν επέστρεψα από τις διακοπές αλλά φυσικά με άφησε στο Διαβάστηκε.

Ότι δηλαδή είναι φυσιολογικό να μπαίνεις με άγνωστο για μπάνιο και να μην τρέχει κάτι. Γιατί "Έλα μωρέ, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, τίποτα δεν πρέπει να παρεξηγούμε". Τίποτα άλλο ακόμα πιο cock-teasing υπάρχει?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου