Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Οι γκόμενες δεν διαβάζουν καν τα μηνύματα στο Instagram

Κατά τα άλλα είναι ελεύθερες και "δεν υπάρχουν άντρες".

Έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο μηδέν. Όλες οι γκόμενες την έχουνε δει μουνάρες. "Πάμε να ανέβουμε σε followers, να φτάσουμε τους 10.000 και μετά θα γίνεται χαμός για πάρτη μας".

Ουυυ, τέλεια. Θα πληρώνονται και για χορηγούμενες φωτογραφίες για να δείχνουν τον κώλο τους. Και πως θα φτάσουν στους 10.000? Χμμ, για να δούμε.
1)Ανέβασε φωτογραφίες με μαγιό ή ψιλοπροπληκτικές με ρούχα που αποκαλύπτουν.
2)Μην έχεις γκόμενο γιατί θα σε κάνουν unfollow.
3)Άρα λόγω του 2 δεν ασχολούμαστε καν σε μηνύματα από άντρες.

Τα τελευταία 4 χρόνια που δεν έχω κάνει σοβαρή σχέση από τότε που έφαγα το κέρατο και χώρισα, άρα επέστρεψα στο blog, έχω παρατηρήσει μια διαφορετική πραγματικότητα. Νομίζω ότι αλλιώς είναι ο κόσμος όταν ξεκινούσα εκείνη την σχέση κι αλλιώς το 2016 που την τελείωσα. Λες και μπήκα στην πύλη του χωροχρόνου του Back to the Future ή του Terminator και βγήκα στην κόλαση.

Γκόμενες να νοιάζονται μόνο για τα likes και τους followers γιατί έτσι παίρνουν την επιβεβαίωση. Γκόμενες μόνες τους να γκρινιάζουν "δεν υπάρχουν άντρες" και να πετάνε άκυρα στην πρώτη ευκαιρία. Και έχουν τα αρχίδια (δεν τα έχουν βασικά) να βγαίνουν και να λένε ότι "μας νοιάζει μόνο η εμφάνιση". Αυτές που τις νοιάζει τόσο η εμφάνιση όσο και το χρήμα. Κι έχω μέχρι και φίλους που έχουν σώμα με τρικέφαλους, μύες να πετάγονται, αλλά και φράγκα και έχουν αγοράσει ένα ακόμη πιο ακριβό αυτοκίνητο, αλλά ακόμα κι αυτοί είναι ελεύθεροι γιατί π.χ. μπορεί να μην εχουν το τέλειο πρόσωπο, οπότε "Α μωρέ κάτι του λείπει, θα βρω καλύτερο". 

Ξέρετε πως καταλαβαίνουμε ότι είναι ελεύθερες και το παίζουν θιγμένες; Αν είναι μια γκόμενα που δεν σας ενδιαφέρει και δεν σας νοιάζει να τσακωθείτε, μπορείτε να της πείτε τα εξής:
- Είναι ελεύθερες αλλά υπάρχουν δεκάδες αναπάντητα μηνύματα στο Instagram (στα 100 μηνύματα παίρνω πλέον 1-2 απαντήσεις. Επίσης τα δεκάδες αναπάντητα είναι κάτι που έχω δει από φίλες).
- Βλέπεις τις ΙΔΙΕΣ γκόμενες σε Tinder και Badoo! Έχει μερικές ξέρω γω χαρακτηριστικές φάτσες, γκόμενες του HB7, που ακόμα κι όταν σκέφτηκα να πέσω σε αυτό το νούμερο και να τους μιλήσω, ε μετά τα πρώτα 5-6 μηνύματα και καθώς ήμουν ευγενέστατος, σταμάτησαν να απαντάνε. Ξέρετε τώρα, αφού έχω πει την δουλειά μου (που μια χαρά γαμάτη είναι) και τα ενδιαφέροντά μου (που ειδικά ένα από αυτά είναι αντικειμενικά ελκυστικό). Τι περιμένουνε; Τον νέο Dan Blitzerian οι μέτριες; Κυνηγάνε όλες το 5% και σου λέει "Η τύχη θα είναι μαζί μου;" Ναι, σε σένα και σε εκατομμύρια άλλες μουνάρες που θα μείνετε στο ράφι.
- Το βλέπεις από γνωστές σου που γνωρίζεις από κοινωνικό κύκλο, ότι είναι μόνες τους για χρόνια ακόμα και στα 30. Πάνε στα 33-35, εκεί αρχίζουν να βγαίνουν ραντεβού. Πάνε στα 40, το παίρνουν πιο σοβαρά απόφαση, ε εκεί είναι αργά!

Ξέρω μια 37άρα που μου την πέφτει πολύ χύμα, ακόμα και σε παρέα, με χουφτώματα, γελάκια και τέτοια, λες και θα με βιάσει μπροστά τους! Μωρή, τι να σε κάνω στην ηλικία που είσαι και μου ρίχνεις χρονάκια? Να σε τρέχω στους γιατρούς για την πίεση?

Πήγα διακοπές και για πρώτη φορά στη ζωή μου έβλεπα μπακουροπαρέες παντού! 2 ή 3 γυναίκες εδώ, 2 ή 3 άντρες εκεί. Και αρκετοί μιλούσανε κιόλας, αλλά τελικά έφευγαν με το άκυρο. Η και αν έπαιρναν Facebook/Insta πάλι μετά άκυρο θα έπεφτε, τα ξέρουμε πλέον.

Αυτή είναι η εικόνα σήμερα και δυστυχώς όσες περνάνε τα 40 και χάνουν το τρένο, δεν ειδοποιούν τις καριόλες να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ να είναι καριόλες! Δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ στο youtube να το λέει αυτό! Όλο βίντεο της πούτσας για το πως "θα τα βρεις με τον εαυτό σου" και "μετά θα κάνεις σχέση" κι άλλες τέτοιες μαλακίες. Θα σου πω εγώ πως θα βγεις από την κατάθλιψη:

ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ FACEBOOK ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ INSTAGRAM ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ!


4 σχόλια:

  1. παρακολουθηστε τα παρακατω video και γενικως ολα τα video της σειρας Better Bachelor.Παντου τα ιδια σκατα ειναι με τις γυναικες-ξενερωτες

    https://www.youtube.com/watch?v=90sWgRXGxn4
    και
    https://www.youtube.com/watch?v=zrQtfCTo7mY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα θελεις το κανω και αρθρο μία Παρασκευή, αρκει να μου στείλεις email στο ksenerotes@gmail.com με ενα ψευδωνυμο και μια τυχαια email διεύθυνση. Καλα και αν μην στειλεις το βαζω Unknown.

      Διαγραφή
  2. 1ον Δεν υπάρχει περίπτωση να σου απαντήσει στο γκραμ, η φουμπου, γιατί έχει το inbox τσίτα στα dm. Θέμα πιθανοτήτων. Εάν εσένα το inbox σου ήταν γεμάτο από γυναίκες θα είχες χρόνο να απαντήσεις σε όλες, ή θα ήσουν επιλεκτικός; Άσε που οι γκόμενες δεν σκέφτονται το ίδιο με εμάς.

    2ον, το 37άρι τι σε χαλάει ακριβώς; Δηλαδή άμα περνας καλά για ένα διάστημα και κάνεις τρελο σεξακι, που ειναι το θεμα; Στο χέρι σου είναι αργότερα να μεταπηδήσεις.

    Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Μπακουροπαρέες παντού. Εδώ όμως θέλει αλλαγή τακτικής. Περισσότερα πεσίματα. It's a numbers game. Το ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή