Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Γκόμενα από Θεσσαλονίκη παρακαλάει δύο χρόνια έναν που έχει σχέση


Και φυσικά μας ρίχνει άκυρο.

Μία γκόμενα μουνάρα HB 8.5 από Θεσσαλονίκη, καστανή, 30 χρονών, στο 1.70 με σώμα λαμπάδα και ωραίο στητό στήθος, δουλεύει τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα.

Με τα πολλά μου βγήκε ως προτεινόμενη στο Facebook, την έκανα add και πιάσαμε την κουβέντα. Της είπα στην αρχή τα κλασικά: "Καλησπέρα, είσαι συνάδελφος των τάδε φίλων μου και δουλεύετε στην ίδια εταιρεία?" Με τα πολλά έμαθα ότι απλά έχουν γνωριστεί από κοινή παρέα.

Στο chat την ρωτάω για το πως της φαίνεται η Αθήνα, μου είπε ότι μετακόμισε λόγω δουλειάς (έχει σχετικά καλή θέση σε εταιρεία), ότι προσαρμόστηκε εύκολα κτλ. Την ρώτησα τι κάνει τον ελεύθερο χρόνο της και πάνω που πρότεινα κάτι για έξοδο με βάση τα κοινά ενδιαφέροντα δεν απάντησε ποτέ.

Fast forward φτάνουμε στα φετινά. Η καραντίνα την έκανε να μείνει μόνη της σπίτι, όπως όσοι είμαστε singles. Για καλή μου τύχη ένας φίλος που του είχε ρίξει άκυρο στο παρελθόν και ξηγιέται σπαθί, είπε να μου την γνωρίσει, μιας και "δεν θα τον έβρεχε" σίγουρα. Αυτός όταν βγήκαν τετράδα κι έφαγε το άκυρο, έμαθε μέσω ενός φίλου του που βγήκαν στην τετράδα (ο οποίος τα έχει με την κολλητή της και φυσικά η κολλητή τα ξέρει όλα), ότι η τύπισσα ήταν πουτσοπαρακαλιάρα σε έναν τύπο ο οποίος είχε σοβαρή σχέση 2 χρόνια! Είδα photo του τύπου. Τον είχα δει από κοντά όταν είχαμε βγει σε κοινή παρέα, μόλις μία φορά. Όντως φάνηκε να έχει ωραίο πρόσωπο και σχετικά καλό σώμα, ύψος στο 1.80. Αλλά δεν ήταν και κανένα μοντέλο. Τεσπά, η γκόμενα του τύπου που τα είχανε δύο χρόνια, ήταν κατώτερη σε εμφάνιση από αυτή. Γύρω στο 7 - 7,5 δηλαδή. Απλά επειδή η γκόμενα ήταν μουνάρα, ο τύπος γάμησε, ίσως να μην την έκοψε τόσο σοβαρή για σχέση κι έτσι δεν την ξαναγάμησε. Τουλάχιστον έτσι κατάλαβε η παρέα, άντε να της τον ακούμπησε 5-6 φορές? Ποιος ξέρει. Ο τυπάς καμιά φορά την έφερνε μαζί του στην παρέα γιατί δούλευαν μαζί και η φουκαριάρα η δικιά του δεν είχε καταλάβει  τίποτα.

ΠΟΣΟ ΖΩΟ όμως πρέπει να είσαι μωρή ηλίθια για να περιμένεις 1-2 ΧΡΟΝΙΑ έναν τύπο μέχρι να χωρίσει και κάθεσαι και βγάζεις αράχνες και κλαίγεσαι την μοίρα σου;

Ήταν να κανονίσουμε...παρέα
Η γκόμενα είπε στο φίλο μου ότι ψάχνει να κάνει μια αθλητική δραστηριότητα και ήταν να κανονίσουμε παρέα γιατί του ζήτησε να την βάλει στο κοινό Facebook chat που έχουμε. Τελικά όσες δραστηριότητες κι αν κάναμε αυτή δεν ήρθε ποτέ. Και πιστεύω ότι επίτηδες παίζει να έγραφε στο δημόσιο chat της παρέας για να μην μου ξαναστείλει πριβέ και της την πω σε φάση "Σου εχω κανει ερωτηση κατι μηνες πριν, απ' οτι βλεπω εχεις τσακωθει με το chat". Ενω έγραφα στο chat που πηγαίνουμε με την παρέα τουλάχιστον 3 φορές, ποτέ δεν έσκασε μύτη.

Ψυχολογικά
Από τον πιο κολλητό μου φίλο έμαθα ότι η γκόμενα τραβιέται καιρό σε ψυχολόγους γιατί έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση και ψυχολογικά. Ε η αγαμησιά και οι υψηλοί στόχοι στο Θεό αυτό κάνουν. Μου κανόνισε όμως και βγήκαμε παραλία με το φιλικό ζευγάρι και δίπλα ο φίλος, η γκομενάρα η ελεύθερη και εγώ να σκάω μύτη μετά. Άργησα καμιά ώρα γιατί στην παραλία εκείνη είχε πάει και μια άλλη παρέα μου με την οποία χορεύαμε και πίναμε μπύρες και είχε πολύ δυνατά μουνάκια. Δεν θέλησα να χωθώ γιατί έπρεπε να επιλέξω, συν ότι είχαν και άντρες στην παρέα. Έτσι πήγα στους πιο στενούς φίλους όπου με περίμενε το HB 8.5.

Με το που πήγα μιλήσαμε 10-15 λεπτά όλοι μαζί εκεί στην άμμο και για το επόμενο δίωρο το φιλικό ζευγάρι και ο φίλος που μου έκανε το κονέ, έλειπαν το μεγαλύτερο διάστημα ώστε εγώ να προχωρήσω με το νέτο.  Μάγκες, ε? Είπαμε πολλά και διάφορα έτσι να γνωριστούμε, την έβγαλα φωτογραφίες για το Facebook και ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑ το γεγονός ότι δεν μου είχε απαντήσει στο τελευταίο μήνυμα γιατί όπως μου έχουν μάθει κάποιοι PUA "Πρέπει να έχεις συμπεριφορά alpha male, σκέψου ότι είσαι ο Brand Pete κι έχεις επιλογές. Δεν θα σε ένοιαζε καν". 

Έβαλα γκόμενα στο παιχνίδι για να ζηλέψει
Με τα πολλά, λίγη ώρα μετά μου στέλνει μήνυμα μια άλλη γκόμενα, επίσης ΜΟΥΝΑΡΑ HB 8.5. Μελαχρινή, 1.60, με ΒΥΖΑΡΕΣ, η οποία θα πήγαινε και αυτή σε εκείνη την παραλία γιατί έμενε κοντά, ήταν το εξοχικό της εκεί δίπλα (προς Λαγονήσι μεριά, δεν σας λέω ακριβώς τι και πως). Η γκόμενα αυτή για να καταλάβετε είναι κόρη μιας φίλης του πατέρα μου. Θα ήθελα πολύ να χωθώ αλλά δυστυχώς έχει γκόμενο και μάλιστα στην ηλικία μου, δηλαδή της ρίχνει 10 χρόνια (20κάτι αυτή, είχε μόλις τελειώσει την σχολή). Αλλά είναι σιγουρα στα υπόψη αν ποτέ χωρίσει. Εν τω μεταξύ -παρένθεση- ο τύπος που τα έχει η γκόμενα αυτή η μικρούλα ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ! Λες και έχει τρακάρει μετωπική είναι και με κοιλίτσα! Δηλαδή άντε γαμήσου επιτέλους. 

Πάω πιο πέρα, την συναντάω. Αυτή επίσης δεν είχε απαντήσει στο τελευταίο μου μήνυμα στο Facebook 3 μήνες πριν και απλά μου είχε κάνει κλήση τελευταία στιγμή, αλλά πες δε γαμιέται είχε γκόμενο, την δικαιολογώ. Τι κάνω ρε ο γύπας; Παίρνω την κοντή πιτσιρίκα με τις βυζάρες την φέρνω στην παρέα και την συστήνω! Έτσι για να ζηλέψει λίγο η άλλη που μου το έπαιζε ιστορία και "δεν απαντάω" στο chat. Όλη η παρέα πήγε για φαγητό κι εγώ έμεινα με την πιτσιρίκα που μόλις είχε έρθει παραλία, να μπούμε θάλασσα για βουτιά και βρήκαμε την γκομενάρα, τον φίλο και το ζευγάρι μετά  στο εστιατόριο. Φάγαμε, τις κέρασα και τις δύο να το παίξω large (κι ήταν και ακριβό το μπουρδέλο) και πάνω στην κουβέντα, όταν έφυγε η μικρή, ο φίλος μου που μου έκανε το κονέ με την Σαλονικιά, είπε μπροστά σε εμένα και την Σαλονικιά ότι θέλει να χωθεί στη μικρή (δεν ξέρω αν η Σαλονικιά κατάλαβε ότι έχει γκόμενο). Εγώ γέλασα και του είπα "Ναι οκ, στείλτης" μπροστά στη Θεσσαλονικιά για να το ακούσει και αυτή και μετά το πρώτο μικρό "σοκ" ζήλιας να καταλάβει ότι το ενδιαφέρον μου στρέφεται προς αυτή. Μάλιστα όταν αρχίσαμε και μιλούσαμε για τα ζώδια, την πιάνω από την μέση και λέω στο φίλο μου "Πως μας βλέπεις; Ταιριάζουμε σαν ζευγάρι?". Ο φίλος μου μου λέει "Πιστεύω πως ναι" και αυτή γέλασε. 

 Η Θεσσαλονικιά μου υποσχέθηκε να κανονίσουμε να τα πούμε σε μια βραδιά με συγκεκριμένου είδους μουσική που της αρέσει.

Λίγες μέρες μετά της έστειλα. Είπαμε να κανονίσουμε για συγκεκριμένη ημέρα που πηγαίνω. Της στέλνω την ίδια μέρα στις 18:00 , μου λέει "Είμαι ακόμα στη δουλειά". Το 2ο μήνυμα που της έστειλα το διάβασε 2 ώρες μετά και δεν απάντησε ποτέ.

ΚΑΛΟ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!

Έρχεται και η καραντίνα καριολες, θα φάτε καλά.

1 σχόλιο:

  1. Οι γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη είναι οι πιο ανοήτες που έχω γνωρίσει στη ζωή μου στο μόνο που παραδέχομαι ότι ντύνονται ωραία τιπότα άλλο. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές φίλε συνέχεια κλαίγεσαι για τις Ελλεινίδες σκέψου το χρόνο που χάνεις από τη ζωή μόνο που είναι πολύτιμο άσε τα λεφτά πάνε και έρχονται. Οι ξένες τουλάχιστον θα σου πουν ένα ναι να βγείς για καφέ η ποτό και μετά ότι προκύψει. Στοχεύεις πάντα στις πιο εμφανίσημες που το άκυρο είναι πιο σίγουρο που θα φας αν πας σε λιγότερο εμφανίσημες πιο σίγουρο να πάρεις το ναι. Οι παχουλές κάνουν καλά τσιμπούκια και οι άσχημες κάνουν καλύτερο κρεβάτι και από μοντέλα.
    Κάτι τελευταίο μη σαμποτάρεις τις εταίρες είναι καλύτερες γυναίκες δώσε μία προσπάθεια δε βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή