Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Σχέση ριμπάουντ (Rebound Relationship)


Και είναι ότι να ' ναι χαρακτήρας!

Σάββατο βράδυ σε γνωστό bar της Αθήνας και βγαίνω με ένα φίλο για cold approach. Πλησιάζουμε ένα 4 set, από το οποίο μόνο μία από την παρέα χόρευε και χαμογελούσε. Οι άλλες καθόντουσαν μαζεμένες.

Πιάνω λοιπόν αυτή που χόρευε, ένα ξανθό HB 7.5, 32 χρονών (οκ κοντά στην ηλικία μου αλλά κάπως μεγαλύτερη από τις προτιμήσεις μου), με ματάρες, σωματάρα και βυζάρες. Την χορεύω για κάνα δεκάλεπτο. Μετά επιστρέφουμε ο καθένας στην παρέα του.

Ύστερα από μία ώρα την ξαναπιάνω και την ξαναχορεύω. Μετά τον χορό της πιάνω την κουβέντα. Logistics. Όνομα, που μένεις και τα σχετικά. Μία φίλη της ήταν συχνός θαμώνας του μπαρ και τις έφερε εκεί μιας και μένουν κοντά. Την ρώτησα με τι ασχολείται. Ήταν φιλόλογος. Βρήκαμε ωστόσο κάποια κοινά ενδιαφέροντα! Της άρεσε κι αυτηνής το γεγονός αυτό. Έτσι, της είπα "Θέλω να τα ξαναπούμε. Να κανονίσουμε και στο τάδε μαγαζί" (και έκανα connection με βάση κοινά ενδιαφέροντα).

Facebook: "Όταν θα καυλώσει, θα στείλει"
Αφού ανταλλάξαμε προφίλ και με δέχτηκε μέσα σε λίγες ώρες, της έστειλα την μεθεπόμενη ημέρα για να κανονίσουμε. Μου λέει "Αυτή την εβδομάδα δεν θα μπορέσω καθόλου, θα τα πούμε από την επόμενη". Εγώ δεν απαντάω. Μούγκα. Για την ακρίβεια δεν της ξαναέστειλα κιόλας!

Η φράση "Όταν θα την πιάσουν οι καύλες θα στείλει μήνυμα" είναι κλασική ατάκα ενός φίλου και αναγνώστη, του JK. Έτσι, ύστερα από 10 μέρες μου έστειλε selfie με αυτή και το σκυλάκι της που βρισκόντουσαν σε βόλτα. Με ρώτησε "Τι κάνεις" και τα σχετικά. Πιάσαμε κουβέντα για σκύλους, για τις δουλειές μας κτλ. Επειδή μου είχε ρίξει άκυρο, δεν της πρότεινα κάτι. Λέω από μέσα μου "ας προτείνει αυτή". Δεν πρότεινε όμως.

Δύο ημέρες μετά κάνω κίνηση να της προτείνω για δεύτερη φορά. Λέει "Μέσα στο σαββατοκύριακο θα έχω πολύ τρέξιμο" (Πρόσεξε μην πάθεις καμιά κράμπα από τον μαραθώνιο) αλλά "Θα κανονίσουμε πάντως, thanks που με σκέφτηκες" (ναι σιγά που σε σκεφτόμουν κιόλας με δύο άκυρα σερί).

Στο σημείο αυτό και ύστερα από δύο άκυρα, μόνο ένα πράγμα τριγυρνάει στο μυαλό κάθε άντρα:
ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΦΤΥΣΙΜΟ!

Πάμε στην τρίτη και τελευταία απόπειρα η οποία έγινε με εντελώς κωλόφαρδο τρόπο. Έτυχε να κλείσω δύο εισιτήρια για μια ταινία που περίμενα πολύ να δω και να κάνω πεσιματάκι σε γκόμενες στο FB με την ατάκα "Έχω και δύο εισιτήρια για την τάδε ταινία" κτλ. Μία δέχτηκε, αλλά την επόμενη ημέρα μου το ακύρωσε. Έτσι προκειμένου να μην μείνω μπουκάλα και πάω χωρίς παρέα, πρότεινα σε αυτήν και δέχτηκε μιας και η ταινία ήταν στα ενδιαφέροντά της.


Day 2
Βγαίνουμε και με το που με συναντάει, πάνω στο περπάτημα με πιάνει αγκαλίτσα. Ύστερα από καμιά ώρα με κοιτάει χαμογελώντας και λέει "Ωραία μάτια έχεις. Δεν τα είχα προσέξει τόσο στο μπαρ, αλλά να ξέρεις τα κοιτούσα από το Facebook" (IOI). Βλέπουμε την ταινία και της λέω στο τέλος "Μιας και στο cinema δεν προλαβαίνεις, πάμε για ένα ποτό να πούμε τα δικά μας". Δέχτηκε το Bounce/Instant date και έτσι βγαίνουμε πλατεία Καρύτση.

Μιλούσαμε για ώρες. Της κάνω διάφορα ψυχολογικά τεστ. Σε αυτό με τις πόρτες, στην κόκκινη έβγαλε κόκκινο κρεβάτι αν θυμάμαι καλά. Στην μπλε ένα εξοχικό. Συνηθισμένα πράγματα. Στην άσπρη με προβλημάτισε καθώς το τεστ μου έδειξε ότι "Φοβάται μην καεί" (από τον γάμο). Παίζε πολύ kino, μου σκάει πολλά χαμόγελα και γενικά πολυ IOI. Τέλος πάντων, σε κάποια φάση βρίσκω την ευκαιρία και της κάνω μια πλακίτσα και εκεί πάνω πιάνομαι από την ατάκα, την αιφνιδιάζω και την φιλάω.

Φασωνόμαστε, περνάμε καλά και χαιρετιόμαστε. Για κακή της τύχη βέβαια, όταν μου έδειχνε κάτι από το κινητό της, πετάχτηκε στο Facebook messenger μήνυμα "Πάντως εμένα μου έλλειψες, πότε θα σε δω;"

Day 3
Την δεύτερη φορά που βγήκαμε την ψάρεψα. Ήτανε πρώην και μάλιστα λέει είχαν χωρίσει πριν μέρες από όταν με πρωτογνώρισε στο μπαρ. Τα είχαν ενάμιση χρόνο. Εν τω μεταξύ ο παπάρας της είχε πρίξει τ' αρχίδια να τα ξαναβρούν (μπράβο κι εσύ μαλάκα beta).

Ως alpha male το αγνόησα.
Ξ: Άσε το παιδί να παίρνει τηλέφωνο μωρέ, δεν θα έχει επιλογές να συνεχίσει την ζωή του και ψάχνει παρηγοριά" γ(ια να το συνεχίσω βέβαια ως) "Κοίτα, επειδή είχε τύχει και σε κάνα δυο περιπτώσεις κάποιες πρώην μου να βγουν με πρώην τους και να μην εξελιχθεί καλά γιατί εκείνη τους την έπεσαν, η συμβουλή μου είναι μην το κάνεις καλύτερα".
HB 7.5: Γιατί να μην το κάνω;
Ξ: Ε γιατί...θα σου άρεσε εσένα αν έβγαινα με πρώην; Ξέρεις πόσες έχω που με παρακαλάνε;
HB 7.5: Όχι δεν θα μου άρεσε. Καταλαβαίνω.

Τέλος πάντων η συζήτηση συνέχισε σε χαλαρούς ρυθμούς. Μετά πήγαμε σπίτι μου και έπεσε πούτσος. Την έλιωσα. Σωματάρα, βυζάρες, τούμπανο. Πολλά υγρά! Πολλές καύλες! Σε κάποια φάση μετά το πήδημα πέφτει και η κλασική ερώτηση επειδή το έφερε η κουβέντα.
Ξ: Πόσες φορές έχεις κερατώσεις;
HB 7.5: Ε τώρα κι εσύ...εντάξει...τι ψάχνεις να βρεις;
Ξ: Σιγά καλέ, μια απλή ερώτηση έκανα. Δεν ρώτησα με πόσους έχεις πάει. (shit test)
HB 7.5: Τέλος πάντων, ας μην το συζητήσουμε.
Ξ: Θες τα δέχτυλα των δύο χεριών για να τις μετρήσεις ή και τα δάχτυλα των ποδιών μαζί; (shit test)

Γέλασε και το προσπέρασε. Ξαναέθεσα την ερώτηση σε άλλες ημέρες αλλά δεν πήρα απάντηση. Εν τω μεταξύ η γκόμενα φαινόταν τρελαμένη με εμένα. Βγήκαμε και τρίτη φορά και φάνηκε το πράγμα να προχωράει. Αλλά εγώ είχα πάντοτε την απορία τι φάση παίζει. Όποιο κι αν ήταν το παρελθόν της έπρεπε να το μάθω. Αν κάποια είναι ξεκωλάκι και με όποιον τα φτιάχνει τον κάνει τάρανδο, δεν σκοπεύω να την "στρώσω" όσο κι αν έχει τρελαθεί με την πάρτη μου. Δεν θα αλλάξει. Είτε θα είναι κάποια πιστή, είτε πάμε παρακάτω. Γεγονός είναι ότι μου έλεγε συνέχεια "Γλύκα μου", "Ματάρες μου", "Καυλιάρη μου", "Πουτσαρά μου" και άλλα τέτοια και μου έπιανε και το καυλί σε κάθε ευκαιρία, ευτυχώς είτε στο σπίτι, είτε στο αυτοκίνητο. Και "Τι τρελό παιδί είσαι εσύ" και "Μου αρέσει μαζί σου" και κάτι τέτοια. Σκέφτομαι "Οκ, είναι τσιμπημένη με εμένα".

Σε κάποια φάση και ενώ μιλούσαμε καθημερινά σε τηλέφωνο και Facebook, μου κάνει τηλεφωνικά:
HB 7.5: Βλέπω ότι δεν με εμπιστεύεσαι ότι μπορώ να είμαι πιστή μαζί σου.
Ξ: Κοίτα, σου έκανα μια απλή ερωτησούλα, την οποία απαντάει όλος ο κόσμος και το έχεις κάνει θέμα.
HB 7.5: Τέλος πάντων, επειδή βλέπω ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και μιας και χώρισα πρόσφατα, μήπως να έμενα μόνη μου για να βρω την ηρεμία μου λίγο; Και ξαναμιλάμε. Επίσης με παίρνει και ο πρώην μου κανένα τηλέφωνο που και που και σίγουρα ξέρω ότι αυτό δεν θα σου αρέσει. Αλλά αν μείνω λίγο μόνη μου μετά θα είμαι σωστή απέναντί σου.
Ξ: Χαχα, πλάκα έχεις. Την μία μέρα μες στην τρελή χαρά και την άλλη "Ε μωρέ να μείνουμε λίγο μόνοι". Κοίτα, εγώ ψάχνω κάποια που να ξέρει 100% τι θέλει και να μην μιλάει για χωρισμούς ούτε για πλάκα. Κι εσύ απ' ότι φαίνεται είσαι την μία μέρα ζέστη και την άλλη κρύο. Άρα δεν βλέπω κάτι σοβαρό. Μόνο να εκτονώνουμε τις καύλες μας. Γιατί για να κάνω σχέση προφανώς και θα πρέπει η άλλη να δείχνει απόλυτα ότι θα μείνει μαζί μου.
HB 7.5: Καλά οκ, μπορεί να έχεις και δίκιο.

Τρελάθηκε!
Από την ημέρα που της είπα πόσο άκυρη είναι και από τότε που έδειξα πόσο στ'@@ μου ήμουν, αυτή τρελάθηκε x5 με την πάρτη μου! Δύο ημέρες μετά αρχίζει με μηνύματα στο Facebook. Εγώ απαντάω μονολεκτικά. Συνεχίσει την τρίτη ημέρα με τηλέφωνα. "Να κανονίσουμε να τα πούμε, θέλω να σε δω, μου έλλειψες" (αφού έφαγε πούτσο από τον πρώην στάνταρ).

Βγαίνουμε ξανά για ποτό, της ρίχνω έναν πούτσο και την ξεσκίσω.
Ξαναβγαίνουμε και μία εβδομάδα μετά, δεν έχει ποτό, την πάω ξανά σπίτι και την ξεπατώνω.

Τον έτρωγε από δύο φορές σε κάθε ημέρα που βρισκόμασταν. Αλλά δεν της αρκούσε αυτό. Είχε την εντύπωση ξαφνικά το βούρλο ότι μετά την μαλακία που είπε περί ψιλοχωρισμού "Να μείνω λίγο μόνη μου" και τέτοια, ότι εμείς οι δύο είχαμε κανονική σχέση! Τι λες βρε ζωντόβολο; Θα τα έχω με μία που από τον πρώτο μήνα κιόλας σκεφτόταν να μείνει μόνη της; Πήγαινε στον κάθε μαλάκα να σε ανέχεται και να σε παρακαλάει. Βλέπεις τι ωραία που είναι όταν σε φτύνουν και κολλάς;

Και η κλασική ατάκα "Δεν μπορώ να εμπιστευτώ κάποιον εύκολα για σχέση. Άλλωστε με είχε κερατώσει και η μακροχρόνια σχέση που είχα". Ναι οκ, κι εμένα με κεράτωσε η μεγαλύτερη σχέση που είχα ποτέ, 3,5 χρόνια, αλλά δεν θα δικάσω την καθεμία που θα γνωρίσω. Προφανώς και ήθελες να φας τον πούτσο από τον πρώην σου και είπες να "Μείνεις μόνη σου" δήθεν.

Το θέμα είναι ότι η γκόμενα ήταν τρελή και ανώριμη για έναν ακόμη λόγο. Όποτε μιλούσαμε μου έλεγε μόνο γλυκόλογα μέχρι τελικής πτώσης. Και τι "αντρακλα μου", τι "καύλα μου", τι "Πότε θα με ξεσκίσεις" και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε αλλά ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ! Δεν έλεγε ποτέ "Τι γίνεται με την δουλειά" ή "Πες κανένα νέο, που βγήκατε με την παρέα σου" ή "Ποιες ταινίες έχεις δει τελευταία; Να ψάξουμε να δούμε τι νέο παίζει". Κάτι ρε φίλε, ένα θέμα συζήτησης! ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!

Ήταν λες και είχα πάρει κάποια κούκλα sex toy και την είχα σπίτι. Που βασικά ακόμα και μία τέτοια κούκλα να είχα, θα είχε μεγαλύτερο I.Q. από την συγκεκριμένη και θα την ρωτούσες και όλο και κάτι παραπάνω θα απαντούσε! Ρε όταν σας λέω καθυστερημένη, το εννοώ. "Μωράκι μου", "Μανάρι μου", "Ματάρες μου" ναι ολα οκ αλλά δεν έλεγε ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ όμως! Στόκος εντελώς! Δεν είχε τι να πει! Προσπαθούσα να της πιάσω θέμα συζήτησης, απαντούσε μία πρόταση, μετά μου ξαναάρχιζε την κασέτα. Και κρίμα γιατι ήταν σπουδαγμένη και είχε καλή δουλειά. Αλλά ο στόκος, στόκος.

Για να ξεκαθαρίσω κάτι λοιπόν. Όταν οποιοδήποτε καριολάκι δεν σας απαντάει σε τόσο απλές ερωτήσεις (με εξαίρεση το "με πόσους έχεις πάει" που τέτοια μην τα ρωτάτε ούτε οι γκόμενες) τότε στείλτε την σπίτι της. Είτε θα υπάρχει ειλικρίνεια στη σχέση ή πηγαίντε να γαμηθείτε με όποιον θέλετε. Τσακωθήκαμε, το λήξαμε.

Το φτύσιμο και πως κόλλησε
Από την επόμενη εβδομάδα που μου είπε "να μείνω λίγο μόνη μου" κι άρχισα να την φτύνω, εκείνη άρχισε τα "Που είσαι;", "Μου λείπεις", "Μωρό μου", "Μωράκι μου", "Γιατί χάθηκες" και τέτοιες μαλακίες. Μου μιλούσε με τέτοια γλύκα λες και τα είχαμε ένα χρόνο. Φυσικά εγώ τότε πηδούσα άλλες (πότε ένα ξεκολλάκι, πότε μία πρώην) και ούτε καν την υπολόγιζα. Με τα πολλά ξαναβρεθήκαμε, την ξαναπήδηξα και μου ξεφούρνισε ότι όταν την γνώρισα στο μπαρ είχε χωρίσει πριν μία εβδομάδα με σχέση 2 ετών και ότι εγώ ήρθα στο καπάκι. Πούτσες μπλε. Ακόμα θα γαμιόταν με τον πρώην της, γιατί όχι και με άλλους. .

Αφού κατάλαβε ότι γαμάω καλά και την γράφω στ'@@ μου και οι άλλοι beta που έχει είναι είτε μικροτσούτσουνοι, είτε δεν ξέρουν να γαμάνε, δεν σταμάτησε επί 3-4 μήνες να με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό, στο σταθερό, να μου στέλνει SMS, να μου στέλνει στο Facebook, στο Viber (μόνο στο What's Up δεν έστελνε), μέχρι και να πηγαίνει σε εκδηλώσεις που είχα δηλώσει στο Facebook ότι θα πάω! Ε ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ! Πρήξιμο στα αρχίδια έγινε!

Της έλεγα μάλιστα "Δεν παίζει να κάνω σχέση μαζί σου γιατί είσαι αναξιόπιστη και θα σου την βαράει κάθε τρεις και λίγο να θες να μείνεις μόνη σου κι άλλες τέτοιες μαλακίες που δεν σηκώνω. Οπότε ΑΝ και ΟΠΟΤΕ έχω όρεξη και καύλες θα σε πηδάω!" κι εκεί κόλλησε ακόμα περισσότερο! "Ναι καυλιάρη μου" και τέτοια. Αλλά σε άκυρες μέρες μου πέταγε κανένα "Αν έλεγα να σοβαρευτώ και να θέλω σχέση σε εσένα θα έλεγα" και κάτι τέτοια. Ρε τράβα γαμήσου 31 χρονών μουλάρα και συμπεριφέρεσαι σαν 16χρονο. Επόμενη
 
Για να ξεκολλήσει λοιπόν μία και καλή της λέω "Αν θες να σε ξαναγαμήσω κάνε μου πάσα καμιά φίλη σου και μετά θα κάνουμε και τρίο all together" οπότε με μπλόκαρε το ίδιο λεπτό και ησύχασα.

Τι ζωντόβολα που είστε μερικές ρε; Τι μυαλά κουβαλάτε; Δηλαδή 1ον την πρώτη φορά που της έλεγα να βγούμε έπρεπε να της ρίξω φτύσιμο για να μου στείλει αυτή πρώτη. Το να κανονίσετε ένα ποτό να μιλήσουμε σαν άνθρωποι δεν μπορείτε να το κάνετε. "Θα σου πω", "Θα μιλήσουμε" και κάτι τέτοια. Οχι ΔΕΝ θα μιλήσουμε! Και στο εξής από τότε με την μία κανονίζω αλλιώς άντε και γαμήσου στην τελική. Σιγά τις δουλειές που έχεις. Μήπως είσαι επιχειρηματίας και δουλεύεις και τα ΠΣΚ; Έχεις 100 fuckboys στο Messenger να περιμένουν και πας και βγαίνεις με το κάθε καθυστερημένο ούγκανο ή αγάμητο, τρως τα μούτρα σου και μετά "το σκέφτεσαι". Τα θέλει ο κώλος σου.

2ον από που κι ως που αν γουστάρεις να γαμιέσαι μόνο δεν μας το λες από την αρχή να τελειώνουμε; Πες "Δεν θέλω σχέση, θέλω να περνάω καλά, γουστάρεις;" Οι άντρες γιατί το λένε χύμα αυτό; Οκ, το λένε αφού γαμήσουν μία φορά (γιατί αν δεν το έλεγαν δεν θα "έτρωγαν") τουλάχιστον το λένε μέσα στις πρώτες εβδομάδες. Εσείς κάποιες μας το παίζετε της σχέσης και γαμιέστε από εδώ κι από εκεί σαν τα σκυλιά.

3ον γιατί έπρεπε αφού μου είπε "να μείνω μόνη μου" και κάτι τέτοιες αρχιδιές, να της ρίξω φτύσιμο και να μου κολλάει για 3-4 μήνες; Ρε γιατί είστε τόσο ηλίθιες; Έχετε τόσες επιλογές στο Facebook ή όταν βγαίνετε έξω. Βρείτε κάποιον και σοβαρευτείτε. Θέλετε να γαμιέστε από εδώ κι από εκεί σαν τα σκυλιά; Σαν σκυλιά θα σας συμπεριφερόμαστε. ΄

Και δεν είναι μόνο αυτή. Οι περισσότερες έτσι είστε. Μας το παίζετε δήθεν σοβαρές κι απλά θέλετε να γαμάτε. Κι όταν πλησιάζετε τα 40 "ΒΟΗΘΕΙΑ, θέλω να γίνω μάνα"! Ε εκεί πάρτε τα αρχίδια μου τόσο που έχετε σουρώσει. Θα σας πάρουμε μαζί με τα κόμπλεξ 25 ετών που κουβαλάτε από πρώην; Το πούλο. Η μετοχή έπεσε στο 0, να περάσει η επόμενη. Άσε που αν δεν έχει κάνει σχέση τουλάχιστον 3 χρόνια δεν θα έχει και την υπομονή να παντρευτεί.

Μάθετε ποιος είναι ο ρόλος σας ρε ηλίθιες που τα έχετε γαμήσει όλα. Νομίζετε ότι η ζωή είναι καλοπέραση, δεν ξέρετε να αγαπάτε και είστε στην κοσμάρα σας τελείως. Ο χρόνος περνάει και ο περισσότερος κόσμος είναι μόνος του μόνο και μόνο γιατί οι ξενέρωτες είναι και ηλίθιες ταυτόχρονα. Πιο πολύ θέλουμε σήμερα σχέση εμείς παρά εσείς που ξεμουνιάζετε με φίλες κάθε τρεις και λίγο.


Rebound Relationship
Ο φίλος και αναγνώστης JK μου είπε ότι η τύπισσα ουσιαστικά ενδέχεται να τα έφτιαξε μαζί μου απλά για να ξεκολλήσει από τον πρώην της και πως το φαινόμενο αυτό λέγεται "σχέση ριμπάουντ". Κοινώς, μια σχέση που δεν πετυχαίνει και -όπως και στο μπάσκετ- το καλάθι δεν μπαίνει και εσύ παίρνεις το ριμπάουντ. Η γκόμενα, μου λέει, έβλεπε στα μάτια μου τον πρώην της και δεν ήθελε να το παραδεχτεί. Δεν ξέρω αν είναι έτσι. Πάντως ξέρω ότι σίγουρα μέχρι λίγες μέρες πριν τα φτιάξουμε (και ενώ ήταν χωρισμένη) πηδιόταν κανονικά μαζί του. Άλλωστε, τα χωρισμένα ζευγάρια το κάνουν αυτό.

Επίσης απ' ότι κατάλαβα αυτή τον χώρισε. Άρα δεν είχε λόγο να είναι κολλημένη μαζί του. Το θέμα είναι ότι αυτή η δήθεν τρέλα της για μένα σαφώς και δεν έστεκε. Η γκόμενα μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να εμπιστευτεί πλέον άντρες και δεν μπορούσε να κάνει σχέση, ύστερα από το κέρατο που έφαγε από την μακροχρόνια σχέση της. Με είδε βέβαια στ'@@ μου και άνετο, να μην μου καίγεται καρφί που θέλει να μείνει μόνη της και κόλλησε σαν βεντούζα με τηλέφωνα και μηνύματα.

Άντε και πείτε μου εσείς τώρα. Έστω ότι είχατε μια σοβαρή σχέση με μια γκόμενα-στόκο και την παντρευόσασταν κιόλας. Φαντάζεστε να σας χώριζε στο άκυρο; Κι όλα αυτά για νέτο που έδειχνε συνέχεια πόσο τρελαμένη είναι μαζί μου, αλλά κατά βάθος "δεν μπορούσε να εμπιστευτεί κανέναν". Που ξαναλέω ότι και εμείς φάγαμε κέρατο αλλά συνεχίσαμε την ζωή μας. Δεν χωρίζουμε για ηλίθους λόγους. Θα χωρίσουμε μόνο αν δεν μας καλύπτει σε εμφάνιση ή αν δεν φαίνεται κάποια ικανή να μας αγαπήσει. Αλλά αυτές έχουν καταντήσει πανηλίθιες όλες τους. Χαλάνε τις σχέσεις έχοντας την εντύπωση ότι μπορούν να ζήσουν την ζωούλα τους για πάντα. Έρχεται το πλήρωμα του χρόνου όμως. Για όλες σας.

Α μην ξεχαστώ.

PickUp: Success

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου