Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Ο 61χρονος εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η 21χρονη σύντροφός του παντρεύονται


 
Με τα δεσμά του γάμου σε δουκάτο της Ιταλίας θα ενωθούν με το νέο έτος ο 51χρονος εφοπλιστής και πρόεδρος της Danaos Corporation, Ιωάννης Κούστας και η μνηστή του Δήμητρα Μέρμηγκα.

Το ζευγάρι αναμένεται να κάνει ένα χλιδάτο γάμο στο Δουκάτο του Σορέντο της Νότιας Ιταλίας, ενώ ήδη έχει στείλει την ηλεκτρονική προαναγγελία (save the date) στους καλεσμένους του. Στο γάμο, σύμφωνα με την Espresso, θα παρευρεθούν περίπου 250 άτομα εφοπλιστές από Ελλάδα, Κίνα, Σανγκάη, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ, μέλη του jet set και γαλαζοαίματοι. Ο γάμος θα γίνει το Σάββατο 23 Ιουνίου του νέου έτους και θα έχει διάρκεια όχι μία, αλλά τρεις μέρες.

Οι νεόνυμφοι φημολογείται ότι θα χαρίσουν στους καλεσμένους τους μια ονειρική απόδραση στη Χερσόνησο. Ηδη οι προετοιμασίες του γάμου έχουν αρχίσει από τώρα, με την νύφη να έχει την αποκλειστική επίβλεψη σε όλα για την μεγάλη μέρα. Επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο, είναι το μέρος όπου θα δοθεί η παραμυθένια γαμήλια δεξίωση αλλά και το νυφικό της μέλλουσας νύφης. Το ζεύγος, πάντως, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα και έδωσε το «παρών» στο πάρτι του ζεύγους Χούρι αλλά και στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, στο Παλιό Χρηματιστήριο, του φιλανθρωπικού σωματείου ΕΛΕΠΑΠ. Η νεαρή σύντροφός του έκλεψε την παράσταση με δημιουργία του οίκου Elie Saab.

Σχόλιο Ξενερωμένου: Αυτές είστε!

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου