Κυριακή 8 Απριλίου 2018

Καλό Πάσχα


Δεν κάναμε..."Ανάσταση".

Με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα θα ήθελα να θίξω ένα λεπτό ζήτημα που είναι...τα αγαπητά μας κορίτσια της εκκλησίας.

Την Παρασκευή στον επιτάφιο είχα κοζάρει μία στην εκκλησία της περιοχής μας. Κοιταζόμασταν για κάνα μισάωρο. Γύρισε και με κοίταξε πάνω από 10-12 φορές. Δεν έκανα κίνηση. Μετά μπήκε στην εκκλησία, την ξαναπέτυχα όταν άφηνε κεριά. Πάλι με ξανακοιτούσε και δεν έκανα κίνηση. Εκεί δεν μου "κόλλαγε" κιόλας.

Μελαχρινό με ίσιο καρέ μαλλί HB8. Πολύ καλό κομμάτι. Είχε ντυθεί σεμνά και όχι σαν ξέκωλο. Μέσα στην εκκλησία την έχασα, οπότε σκέφτηκα ότι θα έφυγε από την άλλη πόρτα. Βγαίνω έξω, την βλέπω με την φίλη της, περνάει από μπροστά μου, με κοιτάει, πάλι δεν έκανα κίνηση. Ειλικρινά μουτζώνομαι γιατί δεν την είδα καν στην ανάσταση. Όπου εκεί μπάνισα ένα HB9 ξανθό με προσωπάρα και σωματάρα που ήταν με την μητέρα της.

Εκεί όμως με τι opener να μπούμε; Βλακεία που δεν ζήτησα...το Άγιο Φως (επίτηδες δεν είχα ανάψει την λαμπάδα) γιατί σκεφτόμουν την χθεσινή. Όχι πείτε μου, υπάρχουν openers για τέτοιες περιπτώσεις;

Το δε κερασάκι στην τούρτα. Η αδερφή ενός παιδικού μου φίλου με την οποίο πήγαμε εκκλησία. Ήταν HB8 στα νιάτα της, πλέον 30άρισε, HB 7-7.5. Ήταν πάντοτε κορίτσι του κατηχητικού, στο οποίο πήγαινε κι ο φίλος μου. Αμφότερα τα δύο αδερφάκια άντε να έχουν κάνει μία σχέση ο καθένας. Η αδερφή του εδώ και χρόνια δεν έχει τίποτα. Τόσο πολύ της εκκλησίας; Δηλαδή σεξ μετά τον γάμο; Δεν τους ρώτησα, απλά αναρωτιέμαι.

Όπως επίσης αναρωτιέμαι πως γίνεται το 2018 να υπάρχουν τόσο κολλημένα μυαλά. Όταν έβγαιναν οι θρησκείες, οι κοινωνίες ήταν διαφορετικές σε σχέση με το σήμερα. Άρα το να τηρούν τέτοια αρρωστημένη παράδοση (λίγες σχέσεις, σεξ μετά τον γάμο κτλ.) όλες αυτές οι ξενέρωτες, είναι ότι χειρότερο. Γιατί μετά τον γάμο θα τους βγουν τόσα απωθημένα που αλοίμονο στα κορόιδα που θα ανεχτούν την απειρία τους σε όλους τους τομείς και το γεγονός ότι χωρίς σοβαρές ολοκληρωμένες σχέσεις θα αισθάνονται ξαφνικά "φυλακισμένες".

Αλοίμονο σε όλες. Και εσείς του κατηχητικού ξυπνάτε λίγο και μην γίνεστε σαν αυτές. Κι εμείς πιστεύουμε αλλά δεν κάνουμε έτσι. Είμαστε όλοι απόγονοι των ζώων θυμίζω και έχουμε κάποιες βιολογικές ανάγκες, σύμφωνα με το DNA μας. Ελπίζω να μην σας προβλημάτισα. Αύριο κανονικά νέο άρθρο.

Καλό Πάσχα σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου