Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Έμεινε έγκυος από μαύρο και ο άντρας της την χρυσοπληρώνει με τον μισό μισθό του για 18 χρόνια!


[Email του αναγνώστη Chloe Dream]


Αγαπητέ ξενερωμένε,

Τις προάλλες βγήκα σε ένα μπαράκι όπου άκουσα την εξής ιστορία από έναν 43χρονο παθόντα. Μου είπε λοιπόν τα εξής:

"Πριν δυο χρόνια περίπου αποφάσισα να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Έχοντας λύσει το οικονομικό θέμα καθώς είμαι μόνιμος υπάλληλος σε Δήμο πήγα σ' ένα γραφείο συνοικεσίων για να βρω κατάλληλη γυναίκα για σπίτι. Εκεί κατέγραψαν το προφίλ μου (επάγγελμα, ηλικία, κλπ) και έπειτα αφού πλήρωσα μου είπαν ότι έχουν την κατάλληλη για μένα, μια ομορφούλα, καθηγήτρια Αγγλικών, 34χρονη με ιδιόκτητο σπίτι.

Όταν την συνάντησα την βρήκα μεγαλύτερη απ' ότι φαινόταν στις φωτογραφίες αλλά βλεπόταν. Συζήτησα μαζί της και μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για περιπετειούλες αλλά μόνο για γάμο και δημιουργία οικογένειας. Με τα πολλά αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε σχέση. Σύντομα έμεινε έγκυος και έπρεπε να επισπευθεί ο γάμος. Καθώς ετοιμάζαμε τα χαρτιά για το γάμο ανακάλυψα ότι δεν είναι 34χρονη αλλά 41χρονη (αργότερα έμαθα ότι είχε κάνει αρκετές αισθητικές επεμβάσεις)! Είπα δεν πειράζει ένα αθώο ψεματάκι μου είπε. Έπειτα μου ζήτησε να υπογράψω προγαμιαίο συμβόλαιο (για την προστασία του αγέννητου παιδιού και καλά) ότι αν για οποιοδήποτε λόγο την παρατήσω για 18 χρόνια θα της δίνω ως αποζημίωση το μισό μισθό μου! Λόγω της εγκυμοσύνης της δέχτηκα.

Μετά το γάμο άρχισαν τα περίεργα. Η γυναίκα μου έγινε πολύ ψυχρή (δεν μου έδινε ούτε φιλί) και απαιτητική. Σταμάτησε να παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα. Άρχισε να μου ζητά περίεργες ώρες παράλογα πράγματα, απαιτούσε να την πηγαίνω συχνότατα σε ακριβό γυναικολόγο και τέλος απαίτησε να γεννήσει σε πανάκριβη σουίτα ιδιωτικής κλινικής. Γύρω στους 7 μήνες ο γυναικολόγος μας είπε ότι το παιδί θα γεννηθεί πρόωρα και πρέπει άμεσα να πάμε στην εν λόγω κλινική.

Εκεί ο γιατρός με έβαλε να υπογράψω και γραμμάτια καθώς δεν είχα άμεσα τόσα λεφτά. Μετά πηγαίνοντας στο χώρο που γεννούσε η γυναίκα μου είδα απ' έξω (στο χώρο αναμονής) έναν νεαρό Αφρικανό και τρεις γεροδεμένους σεκιουριτάδες. Μέσα στον χώρο ξαφνικά ακούω το γιατρό να λέει "είναι αγόρι" και βγάζει ένα μαυράκι! Η γυναίκα μου τότε λέει "φωνάξτε τον πατέρα". Βγήκε τότε μια μαία και φώναξε τον νεαρό Αφρικανό. Εγώ είχα μείνει κάγκελο. Όταν κάποια στιγμή πήγα να αντιδράσω ο γιατρός φώναξε τους σεκιουριτάδες να με πετάξουν έξω από την κλινική. Όπως είναι φυσικό μετά από αυτά αποφάσισα να χωρίσω και ξεκίνησα τις διαδικασίες.
 
Μετά από λίγες ημέρες άρχισαν τα όργανα
1ον) Με πήραν τηλέφωνο από την κλινική και μου είπαν ότι στο τέλος του μήνα πρέπει να πληρώσω το πρώτο γραμμάτιο. Όταν τους είπα ότι το παιδί είναι του Αφρικανού και να πληρώσει αυτός μου είπαν "τα γραμμάτια τα υπογράψατε εσείς και όχι ο Αφρικανός. Ξέρουμε ότι είστε Δημόσιος Υπάλληλος και μπορούμε εύκολα να σας τα πάρουμε θέλετε δεν θέλετε".

2ον) Πήγε η δικηγόρος της πρώην γυναίκας μου στον δικηγόρο μου και του είπε ότι πρέπει να αρχίσω να πληρώνω τη μηνιαία αποζημίωση που λέει το προγαμιαίο συμβόλαιο. Όταν πήγε κάτι ο δικηγόρος μου να πει αυτή του είπε: "Η πελάτισσά μου είναι πανέξυπνη. Αποφάσισε να κάνει μόνιμη σχέση μ' έναν άνδρα με τα μισά της χρόνια και όταν έμεινε έγκυος σκέφτηκε να πάει σ' ένα γραφείο συνοικεσίων και να βρει το κατάλληλο κορόιδο για να χρηματοδοτήσει τη γέννα αλλά και τη νέα της ζωή". Φεύγοντας του έδωσε ένα DVD για μένα για να θυμάμαι την πελάτισσά της.

Όταν είδα το DVD έφριξα: έδειχνε την πρώην γυναίκα μου σε προχωρημένη εγκυμοσύνη να κάνει έρωτα με τον νεαρό και να γελάνε εις βάρος μου. Πήγα στον δικηγόρο μου και του είπα αν μπορούμε να το αξιοποιήσουμε σε δικαστήριο. Προς έκπληξή μου, μου είπε ότι μας είναι άχρηστο για τρεις λόγους:
Α)Υπέγραψα ότι αν την χωρίσω για οποιονδήποτε λόγο θα δίνω μηνιαία αποζημίωση.
Β)Επειδή το DVD θα θεωρηθεί προιόν υποκλοπής θα το πετάξει το δικαστήριο.
Γ)Λόγω της υποκλοπής θα κινδυνεύω να καταδικαστώ για κακούργημα.

Έτσι αναγκάστηκα κάθε μήνα να πληρώνω τη διατροφή και τα γραμμάτια της γέννας.
Μη μπορώντας να ζω πλέον από το μισθό μου γύρισα στους γονείς μου.

Ενώ έγινα όλα αυτά μετά από μήνες μου ήρθε ένα γράμμα. Είχε μέσα το προσκλητήριο γάμου της πρώην μου με τον Αφρικανό και λίστα γάμου (λίστα για προτεινόμενα δώρα)! Είχε απαίτηση η πρώην μου να της πάρω και γαμήλιο δώρο."

Η ιστορία του γνωστού μας που γνώρισα σε κοινή παρέα είναι η μεγαλύτερη απάτη που έχω ακούσει να γίνεται ποτέ από γυναίκα! Ειλικρινά δεν πίστευα στα αυτιά μου και τα μάτια μου με όσα έμαθα.

Κάτι τέτοιες είναι που οδηγούν τόσους άντρες στο να πάνε σε λογική MGTOW.

Θέλω τα σχόλιά σας τόσο από τον Ξενερωμένο όσο και από όλους τους συναγωνιστές.

1 σχόλιο: