Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Ξενέρωτες στη Lifo: Θέλουν να μείνουν παρθένες, δεν θέλουν ούτε καμάκι!


[Email του αναγνώστη KG] 

Οι Ξενέρωτες στη Lifo έχουν ξεφύγει. Δες εδώ δύο περιπτώσεις.

Ξενέρωτη στη Lifo έγραψε λίγες μέρες μετά την απαγόρευση του χυδαίου καμακιού στη Γαλλία:
"Η Γαλλία απαγόρευσε το καμάκι στους δρόμους. Άντε να έρθει και στην Ελλάδα ο νόμος".

Πάρτε μάτι εδώ. Δεν φτάνει που οι άντρες φοβούνται σήμερα να την πέσουν, δεν φτάνει που οι καβαλημένες ψωνάρες-ξενέρωτες τους έχουν "ευνουχίσει", τώρα έχουν τα αρχίδια να καταδικάζουν δημόσια το καμάκι!

Επίσης δες εδώ εξομολόγηση από μια παρθένα μεγάλης ηλικίας! Που ζούμε ρε φίλε; Μετά από αυτές τις μεγάλης ηλικίας παρθένες που σου είχαν τύχει και ήταν και εμφανίσιμες τώρα τι συμβαίνει; Είναι τόσο ξενέρωτες που φτάνουν στο σημείο να είναι αγάμητες; Σε ποιες άλλες χώρες συμβαίνουν αυτά πες μου.



Σχόλιο Ξενερωμένου
Για το πρώτο: Ευτυχώς στη δικιά μας κυβέρνηση δεν είναι τόσο ηλίθιοι για να ψηφίσουν τέτοιο νόμο όπως ο μπετόβλακας Ζιγκολό Μακρόν που δεν του σηκώνεται με την πουρόγρια έτσι όπως έχει γίνει και είπε απ' τη ζήλια του να κάνει χαλάστρα στους υπόλοιπους.

Τι λες μωρή μαλάκω που δεν θες και καμάκι; Ρε πάτε καλά; Με 1,3 δείκτη υπογεννητικότητας στην Ελλάδα που θέλουμε 2,1 για να επιβιώσουμε; Τα έχετε ήδη χάσει;

Δυστυχώς για εσάς δεν έχετε πολλές φίλες στα 40+ να δείτε πως μένουν στο ράφι. Μου τα λένε όμως εδώ οι αναγνώστες και θα τα δημοσιεύω εν καιρώ τα χάλια σας. Ούτε τα βλέπετε φυσικά από τον κοινωνικό σας κύκλο που είναι μικρής ηλικίας. Θα τα βιώσετε όλες μαζί. Θα μεγαλώσετε και τότε θα κουτσομπολεύετε τις ελάχιστες φίλες σας που παντρεύτηκαν, μπας και καταφέρετε να τις χωρίσετε για να ξαναβγαίνετε παρέα. Μετά τα 40 ραφάκι όπως λέει κι ο φίλος από κάτω.

Όσο για την παρθένα, αυτό είναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

Νόμιζα πριν μια πενταετία όταν πήγα με 26άρα και μετά με 30άρα παρθένα ότι δεν θα ξανατύχει κάτι τέτοιο. Θυμίζω ότι ήταν και οι δύο από Αθήνα και όχι από κανένα χωριό όπου να πεις ότι δεν είχαν επιλογές. Τώρα αυτή στη Lifo η οποία αφήνεται να εννοηθεί ότι είναι 27 χρονών τι σκατά μυαλά κουβαλάει στο κεφάλι της;

Πρέπει να καταλάβουν όλες τους ότι αυτά έπρεπε να τα είχαν ζήσει μικρές. Είμαι σίγουρος ότι παίζει να είναι και HB 7-7.5 το λιγότερο, όπως αντίστοιχα είχα ξεπαρθενιάσει HB9 και HB8. Ζουν ανάμεσά μας! Δεν είναι τυχαία η Ελλάδα Νο.1 χώρα στον κόσμο στο φλερτ.

Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά όλες αυτές στη ζωή τους θα είναι μονίμως ελεύθερες και θα μοιράζουν μονίμως χιλιάδες χυλόπιτες η καθεμία. Και δεν θα ικανοποιηθούν με κανέναν. Θυμίζω ότι η 30άρα που ξεπαρθένιασα το HB8 εκανε 7 ΧΡΟΝΙΑ να φιλήσει άντρα! Από τα 23 της! Άρα κάτι δικαιολογίες της πούτσας "Δεν έχω βρει τον κατάλληλο" δεν ισχύουν γιατί σε τόσα χρόνια άλλες θα είχανε κάνει 10 σχέσεις, γάμο, παιδιά και ότι άλλο φαντάζεστε.

Η κατάντια τους είναι ότι είτε θα παντρευτούν και θα χωρίσουν γιατί δεν θα έχουν ζήσει την ζωή τους, όπως έκανε η 26άρα που ξεπαρθένιασα, είτε θα μείνουν στο ράφι όπως η τότε 30άρα που ξεπαρθένιασα και που βγαίνει Σάββατα με τις φίλες της και γυρνάει την πλάτη σε όποιον άντρα την φλερτάρει στα μπαρ λες και πρόκειται για άστεγο μεθύστακα που έχει να κάνει μπάνιο ένα μήνα και καπνίζει 3 πακέτα τη μέρα. Απλά παθαίνουν ανοσία στην ελευθερία τους. Σκεφτείτε τον εαυτό σας στο σχολείο όταν παίζατε το πουλάκι σας και πριν ακόμα κάνετε σχέση. Ε αυτό ακριβώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου