Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Τον έβαλε κάτω και τον τάραξε στα βυζοσκάμπυλα μπροστά σε κόσμο


Φεμινιστριούλα ή όχι;

Μία γυναίκα έριξε κάτω έναν άντρα στο δρόμο, γδύθηκε και έτριψε το στήθος της στο πρόσωπό του ενώ αυτός ήταν πεσμένος στο πάτωμα. Όλα αυτά ως αντίδραση στην σεξουαλική παρενόχληση που της έκανε.

Το περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία, στην πόλη Ribeirao Preto. Η γυναίκα μοίραζε φυλλάδια και ο άντρας της ρίχτηκε. Εκείνη αντέδρασε με τον τρόπο που βλέπετε. Οι περαστικοί δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους καθώς η γυναίκα βγάζει την μπλούζα της και του φωνάζει πως βαρέθηκε να την παρενοχλεί και να την ακουμπάει ενώ εκείνη κάνει την δουλειά της.

Οδράστης φέρεται να την παρακαλάει να σταματήσει λέγοντας πως απλά ψώνιζε με την γυναίκα του και πως δεν έχει κάνει κάτι κακό.

Η γυναίκα του φωνάζει: "Έχω κουραστεί να με βλέπουν σαν αντικείμενο πόθου. Στήθος θέλεις; Αυτό θα έχεις". Τότε, έβγαλε την μπλούζα της και έπεσε πάνω στον φερόμενο δράστη για να τον χτυπήσει με το στήθος της στο πρόσωπο. Κάποιοι περαστικοί την υποστήριξαν, ενώ άλλοι της φώναξαν να ηρεμήσει.

Οι Βραζιλιάνοι είναι μεγάλοι πέφτουλες, αλλά απ' την άλλη δεν ξέρουμε τι συνέβη ακριβώς με τον συγκεκριμένο τύπο κατά πόσο "τράβηξε το σκοινί". Αν δεν την παρενόχλησε με χούφτωμα, η ενέργεια της κοπέλας (με σωματική επαφή) δεν δικαιολογείται).

Πηγή και εδώ βλέπετε και το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου