Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Καλά Χριστούγεννα!



Σε ξενερωμένους και ξενέρωτες.

Αυτές τις ημέρες ο κόσμος βγαίνει έξω. Αν δείτε αντροπαρέες ή γυναικοπαρέες, τότε κατά 90% μιλάμε για ελεύθερα άτομα. Διαφορετικά θα είχαν δίπλα γκομενοπαρέα.

Και για το καλό της ημέρας δύο σύντομες ιστορίες.

"Όχι, ΔΕΝ θα με κάνεις πάσα στη φίλη σου!"
Βγαίνω έξω, βλέπω ένα 3set με HB 8.75 μελαχρινό με ίσιο μαλλί και κωλάρα, HB6.5 και HB5. Η 2η και η 3η έμοιαζαν κάπως μεγάλες για μένα, 35άρες. Πιάνω το HB 8.75, χορεύουμε. Με κοιτάζει αρκετά στα μάτια. Η φίλη της να μας τραβάει φωτογραφίες συνέχεια!

Μετά από λίγο πάω με το ποτό μου και της λέω:
Ξ: Μπορείς να μου στείλεις το βίντεο που τράβηξε η φίλη σου;
HB 8.75: Είναι φωτογραφίες. Θα στις στείλει η φίλη μου.
Ξ: Εγώ από σένα της ζήτησα. Γράψε μου το Facebook σου.
HB 8.75: (Το γράφει στο κινητό).
Ξ: (Πιάνουμε λίγο light την κουβέντα για το μαγαζί, πως και βρέθηκε στο συγκεκριμένο πάρτι κτλ.)

Η τύπισσα όταν μιλούσαμε δεν με κοιτούσε στον ίδιο βαθμό σε σχέση με όταν χορεύαμε. Η γλώσσα του σώματος ήταν...κάπως. Μετά από λίγο ξαναπηγαίνω με το ποτό μου και αυτή τη φορά κάνω opener ότι μοιάζει με μια διάσημη. Μου λέει: "Εμένα με χόρεψες. Την φίλη μου δεν θα την χορέψεις;" (Της λέω "Καλά, μετά, τώρα ήρθα για σένα").

Την χορεύω για λίγο, μετά χορεύω και την φίλη της, το HB 6.5 (το HB 5 την είχε κάνει). Οπότε το HB 6.5 αρχίζει να με ρωτάει με τι ασχολούμαι. Το HB 8.75 στη μουνάρα της. Ρωτάω το HB 8.75 για τις φωτογραφίες. Και μου λέει "Η φίλη μου τις έσβησε!"

Σκέφτομαι από μέσα μου για τις photos: Γιατί θα τις έβλεπε κάποιος και θα γκρίνιαζε; Και ήταν ΣΑΒΒΑΤΟ βράδυ! Πως στον μπούτσο έρχεσαι 23:00-03:00 Σάββατο βράδυ χωρίς τον γκόμενο; Τον έβαλες για ύπνο; Η μήπως πέσαμε στην extreme περίπτωση να δουλεύει εκείνη την ώρα Χριστουγεννιάτικα;

Το προσπερνάω το γαμω shit test χωρίς να τσαντιστώ (όπως θα περίμενε) και πιάνουμε κουβέντα για τις ηλικίες. Ακούω την δικιά της και μένω λίγο μαλάκας. Της λέω "Σε κάνω κάτι ανάμεσα σε 24 με 29". Τελικά μου λέει ότι είναι 33! Μιλάμε δεν της φαινόταν καθόλου. Της είπα απλά με βάση κοινά ενδιαφέροντα να κανονίσουμε σε κάποια μαγαζιά κι ότι αν πάω με παρέα θα της στείλω στο FB. Τεσπά με τα πολλά η γλώσσα του σώματος δεν ήταν για πολλά και φυσικά δεν με έκανε καν accept στο Facebook. Ακόμα περιμένει τον ιππότη η τύπισσα. Πάει βουρ για τα 40.

Κωλοτρίψιμο
Συνεχίζουμε σε άλλο club χθες Κυριακή. βλέπουμε 4set με HB 8.5, HB 7.5 και δύο HB 6. Πιάνω το HB 8.5, το χορεύω για κάνα μισάωρο. Ξαναπηγαίνω μετά από καμιά ώρα, συνεχίζω να το χορεύω. Τα κωλοτριψίματα βαράγανε ταβάνι! Λόγω ηλικίας βέβαια την έκοψα πιο ώριμη οπότε είπα να μην πάω κατευθείαν για φάσωμα.

Πάω με το ποτό μου στην παρέα της όταν ήταν στο τραπέζι μαζί με μια άλλη φίλη της. Οι άλλες δύο χόρευαν. Την ρωτάω "Δεν πιστεύω να σε ίδρωσα" και μου λέει "Άστα να πάνε, έχω ιδρώσει σήμερα". Εν τω μεταξύ με κανέναν δεν χόρευε με τέτοιο κωλοτρίψιμο όπως με μένα. Από μόνη της κολλούσε πάνω μου. Κάποιοι άλλοι (με κάνα δυο χόρευε ακόμα) πήγαιναν φουλ επιθετικά να χουφτώσουν κι αυτή τους κρατούσε σε απόσταση.

Την ρωτάω για το club και πως και πέρασε από εκεί, μου δείχνει την HB 7.5 που την έφερε. Στη συνέχεια μιλάμε για ασχολίες. Μου λέει που δουλεύει και βρίσκουμε κοινό γνωστό. Δούλευε στην ίδια εταιρεία με μία συγγενή μου. Της λέω το ονοματεπώνυμό της και μου λέει ότι δεν την ξέρει, ίσως να την έχει δει φατσικά γιατί δουλευέι σε άλλο τμήμα (αν την ήξερε...μπορεί να μετρούσε και ως κοινωνικός κύκλος...who knows). Μιλήσαμε άλλα 5 λεπτά το πολύ ώσπου σε κάποια φάση όταν είχα ξεμείνει από ατάκες για καμιά 10αριά δευτερόλεπτα, χωρίς να μου πει απολύτως τίποτα (σε φάση "Με συγχωρείς, θα πάω για λίγο να χορέψω") μιλάει στη φίλη της, σηκώνεται και την πιάνει να χορέψουν, αφήνοντάς με στον καναπέ της παρέας της. Φυσικά με το που σηκώθηκε από τον καναπέ αμέσως σηκώθηκα και εγώ.

Ετών; Την έκοψα 30-32. Καστανό προς μελαχρινό με ωραία μάτια. Φυσικά για άλλη μια φορά οι παρέες αυτές έφυγαν με άδεια χέρια. Όχι πείτε μου εσείς που νομίζετε ότι έχουν μυαλό μέσα στο κεφάλι τους: Έχετε δει πολλές φορές παρέες που δεν γνωρίζονται να κάνουν κονέ σε ένα βράδυ; Πόσες φορές στη ζωή σας το έχετε δει αυτό το φαινόμενο; Η συγκεκριμένη τύπισσα πάντως φάνηκε από τον χορό ότι είχε πολλές καύλες. Και φυσικά δεν τις ικανοποίησε ούτε χθες, ούτε...μήνες τώρα.

Κάρχιες γερά, το ράφι είναι κοντά. Και το 2018 ξέρετε πως θα σας βρει η αλλαγή.

Καλά Χριστούγεννα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου