Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Μύκονος: Ξενέρωτες ελληνίδες και Αλβανοί σε τουρίστριες


Ξενέρωτες μέχρι μαλακίας.

Από την μία έχουμε τους Έλληνες οι οποίοι είναι θετικοί σε κάθε θετική γκόμενα που θα τους γυαλίσει, ειδικά σε θέμα εμφάνισης.

Από την άλλη όμως έχουμε τις Ελληνίδες, οι οποίες είναι θετικές...σε τι ακριβώς; Σε εμφάνιση, σε χρήμα ταυτόχρονα και βέβαια στον μαλάκα που θα ανεχτεί την γκρίνια των ξενέρωτων, που αποτελούν πλέον πλειοψηφία, και θα τις βάλει στη θέση τους. Η στο τέλος θα τα σκατώσει όπως ο Mystery που απέτυχε στο γάμο του και έπεσε ως στρατηγός στην real-life μάχη της Mordor ενάντια στα θηλυκά Orcs.

Ε λοιπόν τώρα οι Ελληνίδες έχουν άλλο ένα φίλτρο. Ποιο; Στις διακοπές γαμιούνται μόνο με τουρίστες! Αν αναρωτιέστε γιατί δεν σας έκατσε ελληνίδα σε διακοπές μέχρι σήμερα σας δίνουμε την απάντηση.

Μια μέρα στη Μύκονο στο ΚΤΕΛ είναι δυο γκόμενες HB8 20άρες, κανα δυο καθίσματα πιο μπροστά. Στο Paradise έπεφτε το καμάκι του αιώνα. Πέρασαν ωραία παιδιά, χώθηκαν γύπες, πήραν τ'@@ τους. Οι τύπισσες μοίραζαν χυλόπιτες φουλ. Λες και έπαιζαν χρηματιστήριο περιμένοντας κάθε φορά να δουν πόσο "ψηλά" μπορούν να πουλήσουν την μετοχή τους μέχρι να τους κάτσει ο απίστευτος γκόμενος. Αμ δε. Ούτε δεύτερη κουβέντα δεν ξεστόμιζαν.

Στο ΚΤΕΛ της επιστροφής είναι στο μπροστινό κάθισμα και ακολουθεί ο εξής διάλογος:
- Τι να τους λέω στο club; Δεν ξέρω καλά αγγλικά.
- Είτε είναι Άγγλος είτε όχι θα του λες "Dont talk just fuck me. Θα καταλάβει αυτός!"
- Στους Ιταλούς;
- Στους Ιταλούς θα λες "No cazzo θελω μονο να σου κατσω"
- Χαχαχα.

Από εκεί καταλάβαμε φυσικά ότι οι τύπισσες είχαν βάλει στόχο μόνο τουρίστριες. Σε αντίθεση με εμάς που οτιδήποτε αξιόλογο "το χτυπάμε" αυτές εκεί...λες και αν γαμηθούν με Έλληνα θα της πει "Πουτάνες". Το παραπάνω αποτελεί έναν από τους πολλούς λόγους που δεν έχω γαμήσει στη Μύκονο όσες φορές έχω πάει. Ο δεύτερος είναι φυσικά ότι δεν έχω τα φράγκα για να ανοίγω Πέλφε. Η ακόμα κι όταν τα έχω δεν θα το κάνω...απλά για να γαμήσω ένα ξεκολήδι που θα εξαφανιστεί μετά από λίγο καιρό για να τα φάει στην πρώτη ευκαιρία με το κάθε πουρό.

"Αλβανέ...σπάσε!"
Βέβαια και οι άντρες τουρίστες είναι σαν εμάς. "Χτυπάνε" είτε ελληνίδες, είτε ξένες. Δεν κάνουν διακρίσεις. Δεν είναι "ψιλορατσιστές" να αποφύγουν τις συμπατριώτισσές τους. Σε ένα club στο κέντρο της Μυκόνου έγινε το εξής σκηνικό: Γνωστός μου μπαίνει γύπας με φίλο του σε δύο τουρίστριες. Ο γνωστός μου είναι έτοιμος να φασώσει.

Με το που πάει τουαλέτα γυρίζει και βλέπει έναν Ιταλό κι έναν Αλβανό να έχουν χωθεί στις γκόμενες και ο φίλος του να μην κανει τίποτα γιατί ήταν μόνος. Οι τουρίστες τους είχανε δει ότι μιλούσαν ήδη με τις τουρίστριες και περίμεναν μπάστακες να φύγουν για λίγο. Τότε ο γνωστός μου μπαίνει καυλέας όπως έρχεται από την τουαλέτα, πάει στον έναν, του κόβει κόβει τον διάλογο και του λέει με ύφος και σπρωξίδι με το στήθος
 "Αλβανέ...σπάσε!"
Όντως ο Αλβανός πήρε το πούλο. Ο φίλος μου άρπαξε την τουρίστρια, έφυγαν έξω κι άρχισαν το φάσωμα. Στο παγκάκι έσκασε ο Αλβανός μετά από κάνα μισάωρο με τον φίλο του τον Ιταλό. Πήγαν να πουν κατι μαλακίες, γυρνάει ο γνωστός μου και τον κοιτάει με αγριεμένο ύφος...έκοψαν λάσπη. Ας πλησίαζαν, ο τύπος για 5 χρόνια έκανε Κουνγκ-Φου και για άλλα 3 kick boxing οπότε θα τους έκανε κιμά εύκολα.

Περαστικά σας είπαμε κάρχιες;
Καλή εβδομάδα και καλές γιορτές να έχετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου