Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Πως μπορείς να αποδείξεις ότι είναι πουτάνες!

Πουτανάκια γύρισα! Σας έλειψα;

Όχι, δεν μου hackαραν το blog, δεν με κατάπιε η Γη,δεν πέθανα, δεν με συνέλαβαν για οφειλές και κυρίως ΔΕΝ ΧΩΡΙΣΑ! Γύρισα ρε κουφάλες. Βασικά δεν "γύρισα" γιατί ποτέ δεν έφυγα. Πολύ απλά το φθινόπωρο γαμιέμαι στη δουλειά πατώκορφα και χρόνος μηδέν. Και τώρα που μιλάμε δηλαδή δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο γιατί ήδη έχω αφήσει πίσω παααρα πολυ πράμα.

Anyway, χίλια συγγνώμη, ξέρω είμαι μαλάκας, πείτε ότι θέλετε.  Αλλα η δουλεια προέχει, τι να κανουμε. Ελπιζω να μην απουσιασω για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα ξανά. Θα το παλέψω για ανανέωση κάθε εβδομάδα. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια αλλά ξέρω ότι χρωστάω. Χρωστάω πολλά.

Ελα χέσε την εισαγωγή. Στο θέμα μας τώρα
Τι διαφορά έχει η πουτάνα από μια ξενέρωτη; Χμμμ...βασικά αν είναι πουτάνα τότε δεν ξέρει τι θέλει και θα πηδηχτεί με τον ένα ή με τον άλλο. Οπότε κάποια στιγμή θα στην κάνει με ελαφρά. Τώρα το αν είναι ξενέρωτη ή όχι, αυτό είναι σχετικό. Θες να περάσεις καλά ή να αράξεις κάπου; Αν θες το πρώτο τότε η γκόμενα σου κάνει. Αν θες το δεύτερο τότε για σένα θα θεωρηθεί ξενέρωτη.

Η πουτανιά έχει έναν κύριο άξονα εις της χιλιετίες της ανθρωπότητας. Από την πρώτη στιγμή που κάναμε upgrade από μαϊμούδες σε δίποδα ανθρωπίδια:

Τ Ο     Χ Ρ Η Μ Α



Ναι, το γαμημένο χρήμα. Έχεις αμάξι; Έχεις λεφτά; Έχεις δουλειά; Θα γαμήσεις. Θα σου ανοίξουν τα πόδια. Δεν έχεις; Το πούλο.

Τώρα πολλές θα αναρωτιέστε ότι λέω μαλακίες, ότι τα παραλέω κτλ. Δείτε πρώτα αυτό το βίντεο:

Τι συμπεραίνουμε πολύ εύκολα λοιπόν; Ότι μόλις τέτοιες μουνάρες (χέστε τα τετραγωνάκια, κάνει μπαμ ότι είναι μουνάρα) κάθονται ΚΥΡΙΩΣ σε εξασφαλισμένους τύπους. Οι εξαιρέσεις είναι απειροελάχιστες και δεν ξέρω καν αν υπάρχουν. Ακόμα κι αυτές που λένε ότι δεν ζητούν τον φραγκάτο, αν είναι HB9-10 θα αναζητήσουν ένα νέο φορεματάκι, κανένα αμάξι κάποια στιγμή, κάνα νέο κινητό γιατί το παλιό σάπισε και φυσικά τον τύπο που θα της προσφέρει ασφάλεια και θα τα κερνάει ΟΛΑ!

Το τελείως αντίθετο είναι ένας φίλος μου, ο οποίος χτυπάει γκόμενες 10 χρόνια μεγαλύτερες και τους ξεζουμίζει το πορτοφόλι. Ελεύθερες, χωρισμένες με παιδιά, στ'@@ του εντελώς. Φυσικά το τίμημα του ζιγκολό είναι ότι πηδάς σαπίλα σε κάποια φάση, ενώ σε εμάς όσο το σέντερ-φορ είναι "του γάλακτος" η μεταγραφική του αξία βρίσκεται στα ύψη. Όταν "κρεμάσει" το μουνί του κι αποσυρθεί από τα γήπεδα δεν θα το πάρει μεταγραφή καμία ομάδα.

Ο VitalyZdTV είναι ένας ρώσος που μένει στην Αμερική απ' ότι έχω καταλάβει. Βγάζει και γαμώ τα βίντεα κι αυτό είναι φάτσα-κάρτα στο Youtube εδώ και αρκετούς μήνες. Η τύπισσα που θα δείτε ήταν μια τυχαία και τίποτα δεν είναι στημένο. Θα το καταλάβετε από την στάση του σώματος και τον τόνο της φωνής της. Ο τρελός αυτός τυπάς κάνει φάρσες γενικά αλλά αυτή του έκατσε καλά. Φυσικά δεν ξέρουμε πόσες πέρασαν και αν ήταν η πρώτη που του έκατσε. Θα είχε γέλιο αν έβγαζε ένα Director's Cut βάζοντας μέσα όλες τις γκόμενες. Αν του έκατσε με την πρώτη όμως τότε είναι απλά θεούλης. Αξίζει respect.

Αφήστε σχόλιο γενικά με το αν πιστεύετε ότι οι ξενέρωτες έχουν αυξηθεί το τελευταίο τρίμηνο και γενικά πείτε αν θέλετε πως τα πάτε στη ζωή σας. Θα απαντήσω και στα emails σας εντος 24 ωρων.

14 σχόλια:

  1. δηλαδη ο λογος που δεν γαμαω ειναι οτι δεν εχω αμαξι λεφτα και δουλεια; Παλι καλα, νομιζα οτι ημουν ασχημος...
    Περα απο την πλακα σωστος ο παιχτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι ότι είσαι μαλάκας (και στο λέω αυτό με μεγάλη αγάπη). Είναι ότι όσο πας και ξινίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο πουτσο μου λουλουδια. Εχει κι αλλα blogs.
    Θα επανελθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι ευγενικό, είσαι ένας γνήσιος ιππότης. Πραγματικά δεν ήταν ανάγκη, μια και όμως μπήκες στον κόπο να μου προσφέρεις λουλούδια, θα κρατήσω και τον puzzo σου για ανθοδοχείο, διότι δεν μου βρίσκεται άλλο πρόχειρο (ανθοδοχείο εννοώ). Εσύ ούτως ή άλλως δεν φαίνεται να τον χρειάζεσαι.

      Διαγραφή
    2. δεν θα βγάλεις άκρη φίλε μου, είναι πολύ υπεράνω η κοπέλα και προσπαθεί με ειρωνικό χιούμορ να στην πει. αχ πως να μην ξενερωνουμε με τετοιες γυναίκες...κελεπούρια! είστε σαν όνειρο....! απίθανες όσο και η χώρα μας!

      Διαγραφή
    3. Πω, πω έχεις τόσο δίκιο. Εμείς οι γυναίκες είμαστε σαν την Ελλάδα που σε πληγώνει. Η ενσάρκωση της κρίσης, το μουνιμόνιο αυτοπροσώπως. Βρε, δε με παρατάς, η μίρλα σας στάζει απ' τα πατώματα. Ο ένας πήγε σε ένα γάμο αποφασισμένος να σαβουρώσει και όταν τον πήραν χαμπάρι και έφαγε ντομάτες, κατέφυγε στο πληκτρολόγιο του για να κλαψουρίσει. Ο άλλος την έπεσε σε μια κοπέλα, η οποία του ξεκαθάρισε ανοικτά ότι δεν ενδιαφέρεται διότι ψάχνει για τον καλό χριστιανό. Τρελό; Ίσως. Αλλά παρ' όλ' αυτά δικαίωμά της. Ο κάθε ένας μας έχει τα στάνταρ του. Αντί λοιπόν εκείνος να το εκτιμήσει που αυτή δεν σκέφτηκε "άσε να τον γλυκάνω και μετά στην πορεία του χώνω τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι", έβγαλε το συμπέρασμα ότι για όλα φταίει η ξενερωσιά των γυναικών.
      Η μιζέρια σας δεν έχει όρια.
      Λοιπόν, και εγώ σας εύχομαι ολόψυχα,
      Merry Christmas and a happy new fear.

      Y.Γ. Τώρα τις νιώθω τις Pussy Riot. Τι μαλακίες θα είχαν ακούσει και εκείνες...

      Διαγραφή
    4. άκου θηλυκό: έχω γνωρίσει πολλές του είδους σου και σε πληροφορώ ότι δεν με πειράζει να ανταλλάσσω απόψεις αφού έτσι είναι τα δυο φύλα! λοιπόν στο δια ταύτα έχω να σου πω ότι όπως κάθε άντρας έτσι και εγώ θα πρέπει να εξασφαλίσω την γυναίκα που μου αρέσει με κάθε τρόπο και κόστος και απο που και ως που δεν επιτρέπεται να την πέσεις σε γάμο δεν το κατάλαβα αυτό..! η μίρλα μας πηγάζει από την δικιά σας ματαιοδοξία που είναι καθαρά γυναικιείο προνόμιο! λοιπόν εσύ έχεις γυναικείο μυαλό και πιθανόν να μην σε πιάνει ούτε η κρίση ούτε και ο πάπας! έτσι όπως έχετε καταντήσει πρόβλημά σας,στο ράφι να μείνετε μήπως και βάλετε μυαλό μερικές από εσάς! λέμε όχι σε αντι-σεξουαλικές γυναίκες και σε ξενέρωτες,όπως εσύ ισοπεδώνεις τα πάντα και παίζεις με την λογική και με το συναίσθημα, είναι απλό! και εσύ φαντάζομαι πολλά γατιά θα έχεις μαζέψει στο σπίτι σου ή έχεις τον μπαμπάκα να σε ταϊζει και να σου κάνει όλα τα χατήρια..! περαστικά σου γυναίκα! δεν φοβόμαστε, ίσα ίσα που εσύ θα έπρεπε να φοβάσαι! τον φεμινισμό σου βάλ'τον εκεί που ξέρεις μιας που κατοικούν οι αράχνες ας έχουν και παρέα!

      Διαγραφή
  4. Ενω ολες οι παρθένες οι 25-30 που έχω μπλέξει και με αυτές, τι περιμενανε? Τον ιπποτη απο τον μεσαιωνα?

    Ασε ρε Pussy Riot. Τα αυγα μη σπασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μετά είμαστε εμείς οι ανασφαλείς και οι ανώριμοι....Για να σας κοιτάξει κανένας γιατρός λέω εγώ....Γιατί μου είναι πολύ δύσκολο να σας πάρω στα σοβαρά όταν χαχανίζετε και λέτε πόσο ερωτευμένες είστε με 40 τύπους από το σινεμά ή αλλού ενώ την ίδια στιγμή στήνεστε στον κάθε γύφτο που ξέχασε να πεθάνει μήπως και μασήσετε τίποτα...Αν η αγάπη που μπορούμε να σας δώσουμε δε σας φτάνει τότε μη μας τα πρήζετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξενμαν, καταρχην ενα μεγαλο μπραβο για το μπλογκ, το παρακολουθω φανατικα, λατρευω το στυλ, το υφος που γραφεις, εχω ριξει πολυ γελιο με πολλα ποστσ, οκ διαφωνω με καποια πραγματα που εχεις γραψει, (ελαχιστα βεβαια), θελω να στειλω και μειλ για να κανω αναλυτικη περιγραφη,!!! αλλα πολλα λενε την μεγαλη και σκληρη αληθεια! ναι και συγνωμη στην κοπελα που εγραψε παραπανω, υπαρχουν πολλες γυναικες σαν και αυτες που αναφερονται σε γεγονοτα στην σελιδα, ευτυχως ΄η δυστυχως! και λεω ευτυχως, γιατι και εμεις μαθαινουμε απο τα λαθη μας!! Ξενμαν, νομιζω επιβαλεται, οση δουλεια και να εχεις , να γραφεις ενα δυνατο αρθρο την εβδομαδα, ε ενταξει ενα αρθρο την εβδομαδα, δεν ειναι πολυ, αλλα να ειναι με δυνατο θεμα ετσι;!!! ξερεις εσυ!!!!! τους χαιρετισμους μου σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Vitaly έπαιξε σε πορνό (δεν του σηκονότανε) και έβαλε και τη μάνα του μέσα σε μια άλλη τσόντα! Το να ξεπέσεις τόσο ηθικά για το παίζεις γαμιάς είναι μαλακία.Γενικά θεωρώ μαλακία να το παίζεις κάτι που δεν είσαι, καλές οι φάτσες αλλα μόνο για να τους πείς "αντε και τράβα στο διάολο σάπια πόρνη" οχι για να σου κάτσουν, προσωπικά θα αηδίαζα να έκανα σέξ με μια που κοιτάει μόνο την οικονομική μου κατάσταση, θα προτιμούσα να έδινα ένα 100ρικο σε μια επαγγελματία δηλωμένη ιερόδουλη που την σέβομαι πολύ περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και αυτό εδώ το video έχει πολύ ενδιαφέρον...
    https://www.youtube.com/watch?v=g6oNj_D94rY

    ΑπάντησηΔιαγραφή