Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Μίλα ρε μαλάκα!

Ξυπνάτε και μιλάτε γιατί χανόμαστε!

Αν κάτι έμαθα από αυτό το καλοκαίρι και που τέλος πάντων πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία (κατά προτίμηση στην 1η Γυμνασίου στο μάθημα σεξουαλικής διαπεδαγώγησης) είναι ότι πάνω απ' όλα θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ. Κι εννοώ φυσικά να μιλάω όταν βλέπω οποιαδήποτε μου αρέσει και μου δείχνει σημάδια ενδιαφέροντος.

Πόσες φορές σας έχει τύχει να σας μιλήσει κάποια που δεν είχατε παρατηρήσει και η κουβέντα σας ήταν σύντομη; Πόσες ακόμη φορές έτυχε να σας χαμογελάσει κάποια ή να στρέψει το βλέμμα της πάνω σας σε δημόσιο χώρο και να μην δώσετε συνέχεια; Ε λοιπόν ένα θα σας πω. ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Δεν χρειάζεται να έρθει και να σας πει "Μίλα μου". Κάντε την πρώτη κίνηση και γράψτε στ'@@ σας το αποτέλεσμα.

Τα παρακάτω παραδείγματα έγιναν φέτος το καλοκαίρι.

Περίπτωση 1η
Σε super market νησιού είδα ένα ξανθό 22χρονο να με καρφώνει και να μου χαμογελάει. Δεν είχα τι να πω για opener κι εκείνη την ώρα πέρασα από μπροστά της. Θα μπορούσα να κάνω έστω ένα κοπλιμέντο. Μετά από 2 λεπτά το ξανασκέφτηκα, πήγα να την ψάξω αλλά είχε χαθεί. Fail. Αν δεν έχετε τι να πείτε και περνάει από μπροστά σας στα γρήγορα, πείτε ότι ωραίο βλέπετε. Π.χ. "ωραίο χαμόγελο" ή το συνδυάζετε με push-pull: "Ωραία μάτια, είναι δικά σου ή...έχεις φακούς;"

Περίπτωση 2η
Φεύγουμε από τις ξαπλώστρες στην παραλία και πληρώνουμε. Στο ταμείο ένα 17χρονο HB9, μελαμψό, θύμιζε Δήμητρα Αιγινίτη και κάτι βυζόμπαλα θεόρατα.
Ξ: Σε εσάς πληρώνουμε;
HB9: Ναι.
Ξ: Βασικά μας το είπανε οι κοπέλες στις διπλανές ξαπλώστρες. Έτσι γίνεται η δουλειά; Αν δεν μας το λέγανε θα σηκωνόμασταν και θα φεύγαμε.
HB9: Ναι, καμιά φορά έτσι το κάνουμε γιατί δεν προλαβαίνουμε (λέει αμήχανα).
Ξ: (Με χαμόγελο) Θα πρέπει να προσέχετε όμως γιατί υπάρχουν και κακοί πελάτες, οι οποίοι μπορεί να φύγουν στο έτσι και να τους ψάχνετε.
HB9: Οκ, θα προσέχουμε....(με νάζι). Εσείς...θα φύγετε τώρα; (IOI)

Σαν μαλάκας το προσπέρασα, πολύ απλά γιατί μέσα στο μπαρ είχε άλλους δύο τύπους, 40 και 50. Δεν ξέρω αν ήταν κάποιος θείος της ή πατέρας της γι' αυτό και δεν χώθηκα, γιατί ακούγανε. Την μεθεπόμενη μέρα όμως έμαθα ότι ήταν...ξαδέρφη ενός φίλο μου! Οπότε της έπιασα την κουβέντα με θέμα τον κοινό μας φίλο και μετά με τι ασχολείται κτλ. Ήθελε να ασχοληθεί με ένα ψωνισμένο επάγγελμα οπότε λέω από μέσα μου "Άκυρο, πάμε παρακάτω" + ότι θα με πηγαίνανε μέσα ή απλά δεν θα έκανα κάτι σοβαρό. Το timing πάντως θεωρώ ότι έπρεπε να το είχα από την πρώτη φορά, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Περίπτωση 3η
Ένας διάσημος έρχεται στο νησί και παίζει live DJ σε ένα ξενοδοχείο. Πάω εκεί, βλέπω απειροελάχιστο κόσμο, ξενερώνω και κάνω να φύγω με το αμάξι. Όπως φεύγω, ένα άλλο αυτοκίνητο έρχεται απ' το αντίθετο ρεύμα. 4 νέτα μέσα. Ο δρόμος στενός και πρέπει να οδηγήσουμε πολύ αργά για να χωρέσουμε. Το πίσω δεξιά του απέναντι αυτοκινήτου με κόζαρε. Δεν είχα opener, δεν μπόρεσα να το σκεφτώ σύντομα, και να προλάβαινα να ζητήσω FB δεν ξέρω αν θα προλάβαινε να μου το δώσει, οπότε fail η κατάσταση. Μήπως να γυρνούσα πίσω; Θα έχανα value.

Περίπτωση 4η
Οδηγάω σχετικά γρήγορα και περνάω μπροστά από μια γκόμενα, η οποία είναι στη στάση της παραλίας και περιμένει ολομόναχη το ΚΤΕΛ να περάσει. Ήξερα ότι στην παραλία υπάρχει η κεντρική στάση. Δεν είχα ιδέα ότι υπήρχε και μια μικρή στάση 500 μέτρα πιο πέρα. Το αποτέλεσμα λοιπόν ήτανε να ψιλοκόψω ταχύτητα αλλά φυσικά να μην προλάβω να την δω ότι περίμενε μόνη, άρα δεν προλάβαινα να σταματήσω μπροστά της. Φρέναρα αρκετά σε φάση 20 χλμ. με κάρφωσε, την προσπέρασα, συνέχισε να με καρφώνει (το έβλεπα από τον καθρέφτη) και τελικά δεν γύρισα πίσω να την πάρω για να μη χάσω value.

Ηθικό δίδαγμα 1: Πάντα να οδηγείτε αργά στα νησιά.
Ηθικό δίδαγμα 2: Αν σας κοιτάξει, γυρίστε πίσω και μιλήστε της. Στ' @@ μας το value.

Μήπως θα μας ξαναδούνε;

31 σχόλια:

  1. Συντακτα εισαι σιγουρος οτι ηταν ελληνιδες αυτες που σου χαμογελασανε και κοζαρανε,ρε μπας και ησουνα σε καμια χωρα του εξωτερικου και δεν θυμασαι? Μπορει επισης να χαμογελαγανε επειδη θυμηθηκανε κατι αστειο(καθοτι χαζοχαρουμενες καποιες..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που το λες, αυτή στο super market παίζει να ήτανε ρωσίδα :-)
    Επίσης μην ξεχνάτε ότι το κάνουν και για επιβεβαίωση. Ξέχασα να αναφέρω μια λεπτομέρεια. Το 17χρονο είχε γκόμενο. Δεν ξέρω βέβαια αν ήταν τότε στο νησί ή αν ήταν γενικώς εκτός νησιού, αλλά πλέον στα 29 μου δεν το έψαξα και πολύ γιατί παραείναι μπέμπα για μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Επιβεβαιωση"...τι ειπες τωρα? Η αγαπημενη δραστηριοτητα μιας ελληνιδας...να τραβηξει τα βλεμματα και μετα περιχαρης να γυρισει στο σπιτακι της και να ονειρευεται οτι ειναι το σουπερ-ντουπερ μοντελο που μαγνητιζει τα βλεμματα...ισως μιλαμε για τραγικη στατιστικη οπου ολες η σχεδον ολες(παντα υπαρχει το στατιστικο λαθος...) το κανουνε αυτο...πλεον η μεση ελληνιδα οταν βγαινει εχει σαν κυριο σκοπο αυτο και μονο..απορριπτουν μετα αηδιας το καθε φλερτ..καμακι...προσεγγιση που της γινεται και παραμενει στην "παραδοσιακη" κλασικη συνταγη του τυπου: ειμαι θεογκομενα-μην πλησιαζεις-εχω βγει για να αρπαξω βλεμματα-ετσι ωστε να περασω αλλη μια μερα με ανεβασμενη λιμπιντο...

      Διαγραφή
    2. πόσο καιρό έχεις να πηδήξεις χωρίς να πληρώσεις;

      Διαγραφή
    3. Jo, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες κοπέλες αυτό κάνουν.. Ψάχνουν επιβεβαίωση άσχετα με το πόσο εμφανίσημες είναι.

      Διαγραφή
    4. αθηναίε;;έχεις ακούσει πως μιλάει ο συγκεκριμένος γενικά;το ότι υπάρχουν ηλίθιες υπάρχουν.όπως υπάρχουν και ηλίθιοι..αλλά ο συγκεκριμένος έχει σοβαρό πρόβλημα..

      Διαγραφή
    5. Αν και διαβάζω το blog αρκετό καιρό, δε διάβαζα τα σχόλια. Και γράφτηκα μόνο και μόνο για να σχολιάζω κι εγώ σε αυτό γιατί συμφωνώ στα περισσότερα με αυτά που λέει ο ξενερωμένος.
      Συμφωνώ μαζί σου πάντως ότι ο orestisdd τα λέει κάπως χοντρά.. Το νόημα αυτών που λέει πάντως δεν είναι λάθος, κατ' εμέ τουλάχιστον!

      Διαγραφή
  3. jo ποσο καιρο παραμενεις ηλιθια μπορεις να μου πεις?
    απο αυτες τις απλουστευσεις που λες φαινεται οτι δεν εχεις καθολου επιγνωση το τι επικρατει στην ελληνικη κοινωνια...εν ολιγοις βγες λιγο εξω απο το μικροκοσμο σου και τον υπολογιστη σου και δες εξω τον κοσμο και πως συμπεριφερονται οι ανθρωποι..
    Οι περισσοτεροι εδω τις κραζουνε,ολοκληρο site φτιαχτηκε για αυτες..και εσυ στον πλανητη χαπι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ δεν είμαι έτσι.και ξέρω και πολλές που δεν είναι έτσι.αν βγάζεις έξω την πικρίλα που βγάζεις εδώ(έστω και το 1/5 αυτής) δεν είναι καθόλου παράξενο που δεν σου κάθονται.

      δεν υπάρχει λόγος να βγαίνω με κάποιον που έχει τόσο άθλια άποψη για μένα.πολύ απλά...

      Διαγραφή
    2. Εισαι απλα λαθος..και εγω ξερω παρα πολλους που εχουν την ιδια
      γνωμη με εμενα...και το ζουνε καθημερινα,αλλωστε γραφεις σε site που τις κραζει..το εχεις καταλαβει αυτο? Σου λεει τιποτα? Δες και τα σχολια των περισσοτερων..Ξυπνα! οποτε μην μου κανεις μαθηματα περι συμπεριφορας...αστο.
      Μονη σου προδωθηκες οταν γραφεις οτι θελω απλα να μου "καθονται".. κουβαλας τα μυαλα μιας ξενερωτης που νομιζεις οτι ολοι οι αντρες που σε πλησιαζουν απλα θελουν να βαλουν το πουλι τους...με αυτα τα μυαλα θα σαπισετε.....

      Επισης δεν με ξερεις καθολου οταν μου λες οτι δεν εχω επιτυχια..(ο συντακτας ξερει..χεχε)και στην τελικη δεν με ενδιαφερει η γνωμη σου...ζεις στον ψωνισμενο..ουτοπικο κοσμο σου....
      Μην βγαινεις...στα παπακια μας...θα καταληξεις στο ραφι...η με αποτυχημενο γαμο με τα μυαλα που κουβαλας...α και με κανα ψυχοφαρμακο για τις δυσκολες ωρες..
      Με τις υγειες σου....

      Διαγραφή
    3. μπορείς λίγο να αποστασιοποιηθείς από τις απόψεις σου και να καταλάβεις ότι δεν στην λέω για την γνώμη σου αλλά για τον τρόπο που την εκφράζεις;;

      το κάθονται δεν το είπα μόνο για σεξ.γενικά δεν σου κάθονται.για σχέση,για σεξ,για οτιδήποτε ζητάς από την κάθε μία.

      και ναι..κοιτάω γύρω μου..και έχω συνειδητοποιήσει που βρίσκομαι..φαντάζομαι ότι αν είχες μια μακροχρόνια σχέση και δεν έπαιζε το ματάκι σου από δω και από κει δεν θα έμπαινες να κράξεις σε τέτοιο μπλοκ γιατί πολύ απλά δεν θα είχες άποψη.άρα με απλή λογική βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν είσαι όπως θα ήθελες να είσαι στην προσωπική σου ζωή.

      θα σου πω αυτό που λέω και σε ένα φίλο μου εδώ και πόσο καιρό ο οποίος ψάχνεται για σχέση και όλο δεν βρίσκει καμία.από την στιγμή που οι γύρω σου αλλάζουν και εσύ μένεις ο ίδιος μπες στην διαδικασία να αμφισβητήσεις κάποια από τα δεδομένα σου.γιατί αν ήταν σωστά δεν θα έβγαινες σε λάθος συμπέρασμα.(και πρωτού πεις κάτι "έξυπνο" οι μισές δεν τον θέλουν τις αλλες μισές δεν τις θέλει αυτός)

      επίσης κάτι άλλο που το έχω πει και στον ξενερωμένο και σε διάφορους τριγύρω.άπειρες φορές επίσης.ας πούμε ο ξενερωμένος λέει ότι έχει ένα στάνταρ από άποψη εμφάνισης ΗΒ8 και πάνω.δεν τον έχω δει τον άνθρωπο,δεν ξέρω πως είναι εμφανισιακά.αλλά αν έχει τέτοιου τύπου απαιτήσεις θα πρέπει και αυτός αναλογικά να είναι κάπου εκεί και όχι ΗΒ0 (το αντίστοιχο τέλος πάντων για άντρες ).οπότε μήπως απλά ζητάς πολλά και δεν μπορείς να παρέχεις ότι ζητάς; ή ακόμα καλύτερα μήπως κολλάς σε γκόμενες που δεν πρέπει να κολλάς; (εν μέρει άσχετο αλλά χθες είχα μια συζήτηση με μια φίλη μου -η οποία είναι ελεύθερη κάπου στους 2 μήνες τώρα- που σχολίαζε το πως όλοι της την έπεφταν όταν είχε σχέση και τώρα δεν γυρνάει να την κοιτάξει κανένας) μήπως κολλάς σε καμιά τέτοια κατηγορία;

      και τέλος για να κλείσω θα σου κάνω την ερώτηση που είχα κάνει την προηγούμενη βδομάδα στον ξενερωμένο.φαντάζομαι ότι θεωρείς δεδομένο ότι δεν γίνεται να σε θέλουν όλες (για το χι ψι λόγο).πως θα μπορούσε να σε "απορρίψει" κάποια χωρίς να την χαρακτηρίσεις ξενέρωτη;; (μην πεις ότι είπε και ο άλλος..ναι αν δεν ενδιαφέρομαι θα σου γνωρίσω μια φίλη μου κτλ,και δεν έχω και θέμα να βγω και μια δυο φορές μαζί σου έξω για να δω αν μου αρέσεις ή όχι,αλλά όταν βλέπω ότι μου την πέφτεις και δεν ενδιαφέρομαι και ότι και να λέω δεν καταλαβαίνεις.)πως θα μπορώ να στο πω ώστε να το καταλάβεις και να μην χαρακτηριστώ και ξενέρωτη;

      (αυτό μπορεί να το σχολιάσει ο οποιοσδήποτε παρεμπιπτόντως γιατί δεν μου λύθηκε η απορία την προηγούμενη φορά)

      Διαγραφή
    4. 1)Δεν ξέρω για τους αναγνώστες, εγώ πάντως από χθες.
      2)Το ότι έχουμε σχέση δε σημαίνει ότι δεν θα κράζουμε. Κράζουμε γιατί θυμόμαστε πολύ καλά πόσους μήνες έχουμε φάει στη μάπα μόνοι, ακριβώς επειδή στην Ελλάδα είστε ξενέρωτες.
      3)Είμαι HB9, αν θέλεις το πιστεύεις. Υπάρχουν 2 αναγνώστες και 2 αναγνώστριες που με έχουν δει από κοντά. Αν θέλουν στο επιβεβαιώνουν με σχόλιο.
      4)Ζητάμε τουλάχιστον ισάξια με εμάς. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι με HB9. Είναι λογικό ο φίλος σου να ζητάει τουλάχιστον ισάξια με αυτόν και να την έχει πέσει σε επίσης ισάξιες κι έχει φάει άκυρο. Τι πάει να πεί; Ότι θα ρίξει τα στάνταρ του; Όπως εσείς ψάχνετε τους επιτυχημένους επαγγελματικά έτσι κι εμείς ψάχνουμε τις ωραίες. Κι αν είμαι λάθος φτιάξτα με μηχανικό αυτοκινήτων αν μπορείς.

      Και κατά βάση, αυτό που μου συνέβη ήταν ότι ήμουνα κωλόφαρδος. "Μιλάμε για έναν πάτο τέτοιο, σαν τα βουλγάρικα θυμιατά" (όπως θα έλεγε κι ο Γεωργίου).

      Διαγραφή
    5. Ξενερωμένε, το ότι είσαι ΗΒ9 πχ και κάνεις σχέση με ΗΒ7 ή και λιγότερο, δε σημαίνει ότι ρίχνεις τα στάνταρ σου με απόλυτο τρόπο. Δεν είναι μόνο η εμφάνιση σε μια σχέση. Είναι πολλά περισσότερα.
      Αλλά και αυτή η συζήτηση σηκώνει νέο post.

      Διαγραφή
  4. ρε ξενερωμένε..το ότι εσύ θεωρείς τον εαυτό σου HB9 δεν μου λέει κάτι(όχι εσένα,γενικά) ας πούμε εμένα με θεωρώ 8αρι(και το λέω επειδή προσπαθώ να φανώ μετριόφρων αλλιώς με θεωρώ και 9αρι).το θέμα είναι όμως αν συμφωνούν και οι γύρω μου σε αυτό.όχι μόνο εγώ.

    το 1. φαντάζομαι ότι απαντάς στο πόσο καιρό έχει να πηδήξεις.αυτή η ερώτηση πήγαινε μόνο στον ορέστη γιατί βγάζει πολύ πικρίλα.

    στο 2. το αντιπαρέρχομαι,αν δεν είχες αυτή την άποψη δεν άνοιγες αυτό το μπλοκ.

    το 3.δεν έχω άποψη."ντρέπεσαι" να πεις ποιος είσαι οπότε ...

    το 4.με το χέρι στην καρδιά το παιδί είναι 5-6.απλά έχει γαμάτη προσωπικότητα και τρόπο σκέψης και θεωρώ ότι θα μπορούσε να ρίξει μέχρι και 10αρι από τον τρόπο που κινείται.το θέμα όμως είναι ότι τα στάνταρ του είναι πολύ υψηλά ή κάπου αλλού κάνει λάθος.(γιατί όλα αυτά που κράζεται τόσο καιρό ότι τα κοιτάνε οι γυναίκες τα έχει: δουλειά μόνιμη και αρκετά καλή με τα σημερινά δεδομένα,σπίτι δικό του,δευτερο σπίτι δικό του,ξέρει να φέρετε,δεν είναι μαλθακός,"λιγδιάρης" κτλ).κοπέλες επίσης που τον θέλουν υπάρχουν,αλλά..εξακολουθεί να είναι μόνος(σημείωση με αυτές τις κοπέλες κάνει σεξ κτλ) απλά προφανώς περιμένει το 20χρονο,ΗΒ10,το οποίο θα θέλει να κάνει μια πιο "σοβαρή" σχέση για την ηλικία του,ενώ ας πούμε θα μπορούσε να κοιτάξει 28-30αρες που είναι και ποιο κοντά στην ηλικία του.
    (όταν λέω στάνταρ δεν εννοώ μόνο για την εμφάνιση.σου το έχω ξαναπει.πχ.γενικά μου την πέφτουνε πολλά άτομα,αλλά τα περισσότερα(μην σου πω και 9/10) είναι πάνω από 35-40.μπορεί ο άνθρωπος να τα έχει όλα.μπορεί αν ήμουν 30 να τον έβλεπα σαν θεό.αλλά στα 20 μου τι κοινό θα έχω με το συγκεκριμένο άτομο? και μην μου πεις να βγω μαζί του γιατί ποτέ δεν ξέρω...ούτε καν φίλες σε κοντινές ηλικίες δεν έχω να του γνωρίσω....)

    ΥΓ.μετά το κατα βάση δεν κατάλαβα τι θες να πεις.επίσης ακόμα περιμένουμε την ενημέρωση για το επισόδειο Νο2(αυτή δεν είναι; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ειναι 5-6 να τα φτιάξει με 5-6. Οι καιροί αλλάξανε. Χαζές είναι οι γυναίκες να κάτσουν με το μπάζο? Τώρα κι αυτές κοιτάνε την εμφάνιση. Γιατί θα πρέπει να ράβουνε το στόμα στις δίαιτες και να τις πιάνουν γκόμενες οι κοιλαράδες με τα πατσόκοιλα?

      ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΑ! Το Επεισόδιο 2 είναι, με κατάλαβες! (σκέψου να με ήξερες προσωπικά κιόλας). Γυναικεία διαίσθηση!

      Διαγραφή
    2. Jo, καταρχήν αυτά που γράφω αποτελούν εμπειρικές καταστάσεις και κυρίως(σημείωσε το κυριως) εμπειρίες και παράπονα φίλων και γνωστών,και προς δική σου πληροφόρηση ο αριθμός αυτός δεν είναι αμελητέος,δεν μιλάμε για ενα,δυο,δεκαπέντε φιλους...αλλά για πολυυυυυ κοσμο. Ειναι και η φύση της δουλειάς μου όπου έρχομαι σε επαφή με πολλους ανθρώπους και οσο να ναι ξερω κατι παραπάνω απο σένα πως λειτουργει η κοινωνία...αστο....
      Το μπλαζέ υφάκι και ο βεντετισμος το έχετε οι περισσοτερες ελληνιδες δυστυχως(ακόμα και τα μπάζα).
      Το site το επιβεβαιωνει αυτο με τον καλυτερο τροπο(και απο τι μαθαινω ερχεται και αλλο οσονουπω blog οπου θα σας κραζει κανονικοτατα).
      Ερχεσαι επισης στα γραφόμενα μου οταν εσύ η ιδια θεωρεις το εαυτο σου 8- 9 αρι..τι ματαιοδοξη που εισαι....κλασικη ψωναρα δηλαδη...οποτε σου συμβουλευω να ξεστραβωθεις και να μελετησεις καλα το υπαρχον blog και ελα μετα να κανουμε κουβεντα....

      Διαγραφή
    3. ρε ορέστη..ναι.υπάρχουν πολλές ψωνάρες εκεί έξω.όπως υπάρχουν και πολύ μαλάκες που απλά το παίζουν "ψυχούλες" και μόλις πηδάν εξεφανίζονται.όπως εσύ αγανακτείς γιατί έχεις βαρεθεί να προσπαθείς να πείσεις όλο τον κόσμο ότι υπάρχουν και άντρες που θέλουν να κάνουν και σχέση έτσι και εγώ αγανακτώ γιατί δεν είναι όλες οι κοπέλες ψωνισμένες που περιμένουν δεν ξέρω και εγώ ποιον..

      γιατί με την ίδια λογική και εγώ έχω πολλές εμπειρίες φιλενάδων μου που της πήδηξαν και εξαφανίστηκαν ή τις θυμόντουσαν όταν είχαν αγαμίες κτλ,όπως και αντίστοιχα φίλους που έκαναν αυτό το πράγμα.αλλά από ότι βλέπεις δεν κάθομαι και λέω όλοι οι άντρες είναι γουρούνια,μαλακισμένοι και πρέπει όταν μπαίνω σε μια σχέση να έχω έτοιμους άλλους δυο τρεις από πίσω μήπως και ο "βασικός" μου κάνει λαδιά.

      σου είπα.δεν θεωρώ αυτό που λες τελείως λάθος.απλά με τον τρόπο σου δεν πρόκειται να με κάνεις να σου μιλήσω γιατί πολύ απλά με ΒΡΙΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ..και αυτό το πράγμα φαίνεται όταν πας να μιλήσεις σε κοπέλα.είναι στο αέρα που αναπνέεις.πως μπορείς να καταλάβεις ότι κάποιος δεν σε συμπαθεί χωρίς να στο πει από τον τρόπο που στέκεται απεναντί σου?έτσι και αυτό..

      ξενερωμένε δεν έχει πατσόκοιλα κτλ.απλά δεν είναι πολύ ψιλός,έχει γκρίζα μαλλιά,χωρίς κάποιο ιδιαίτερα ωραίο χαρακτηριστικό και για να ρίξει 20αρες είναι 5-6.αν την έπεφτε σε 50αρες θα ήταν μπισκοτολούκουμο...


      και πάμε στο κυρίως θέμα αυτό του σχολίου ορέστη......

      ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ;;;;;;;Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΨΩΝΑΡΑ,ΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;

      Διαγραφή
    4. Jo και παλι εισαι λαθος...θα σου απαντησω ξεχωριστα σε καθε τι....οι "μαλακες" που λες που ορισμενες κολλατε και σας παρατανε μετα..πολυ απλα ειναι οι κλασικοι τυποι που ειναι πολυ εμφανισιμοι εξωτερικα..σφιχτερμαν..και ....και ενω απο μακρια φωναζουν."σε θελω μονο για να σε πηδηξω" εσεις θα πατε και θα ξαναπατε και ξανα και ξανα....και μετα πετατε την κλασικη "καραμελα" ολοι οι αντρες ειναι ιδιοι και γουρουνια...
      Οταν ομως σας πλησιαζουν τα καλα παιδια..και οι τυποι που θελουν κατι σωστο μαζι σας...αμεσως να τους ξενερωσετε...Οποτε μην διαμαρτυρεστε..ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ...

      θα σου αναφερω επισης για χιλιοστη φορά οτι δεν ειναι τυχαιο που το site εχει τοσο πολυ κοινο και οτι επισης ακους καθημερινα στην κοινωνια που ζουμε ποσο "εξωγηινες" εχουν γινει οι ελληνιδες σημερα....

      Δεν καταλαβαινω γιατι στο εξωτερικο οι κοπελες ειναι τοσο προσχαρες,ακομπλεξαριστες,συζητησιμες κτλ κτλ....ενω εδω τα δικα μας "βουρλα" ειναι τοσο ψωνια και ψηλομυτες....Και μιλαμε για γυναικαρες στο εξωτερικο έτσι? που ανετα θα μπορουσαν να ταπωσουν πολλες εδω περα ετσι για την πλακα τους....

      Δεν σε βριζω προσωπικα....απλα αναφερομαι στο γενικο φαινομενο το οποιο ειναι υπαρκτο ειτε το δεχεσαι ειτε οχι....αν εσυ θιγεσαι επειδη ανηκεις σε αυτη την κατηγορια δικο σου προβλημα...

      Δεν ξερω πως εισαι εξωτερικα αλλα σου ανεφερα τα περι "ματαιοδοξιας" επειδη εσυ απλα "εβαλες" βαθμο ομορφιας στην εμφανιση σου..και μαλιστα υψηλο..εαν αυτο δεν φανερωνει ματαιοδοξια τι ειναι τοτε....

      Και κατι αλλο..θα σου θυμισω αυτο που ειπες πριν οτι "ποσο καιρο εχω να το κανω κτλ". Σε πληροφορω οτι για μενα ειναι κατι που ειναι ευκολο αν θελω να το κανω...ειναι οτι πιο ευκολο απλα το να πηδηξω..αλλα δεν ζηταω μονο αυτο...
      Και σου αναλυω γιατι ειναι ευκολο...υπαρχουν πολλες δυστυχως 30-40 χρονων γυναικες οι οποιες ειτε παντρευτηκανε νωρις και χωρισανε-φορτωθηκανε και κουτσουβελα(επειδη πεσανε με τα μουτρα σε κανεναν ωραιο),ειτε αλλες που εχουν κανει αποτυχημενους γαμους και απλα το διατηρουνε για χαρη των παιδιων-οικονομικης κρισης κτλ,ειτε αλλες επειδη απλα εφτασε το πληρωμα του χρονου και αισθανονται ανασφαλεις και πρεπει οπωσδηποτε να παντρευτουνε....
      Τετοιες γυναικες που κανουνε κρα για ενα πηδημα...οσες θελεις να σου πω...Αλλα το κοινο χαρακτηριστικο σε ολες ειναι οτι μεγαλωσανε με το μυαλο οτι ειαι θεογκομενες στα 20 τους και θα βρουν καποτε τον σουπερ-γαμαουα-γκομενο-λεφτα-και εγω δεν ξερω τι αλλο...Αποτελεσμα τα χρονια περνανε...και την πατανε στο τελος...
      Αληθεια εσυ σε ποια κατηγορια πιστευεις οτι θα ανηκεις στο μελλον?

      Διαγραφή
  5. Ρε ξενερωμένε, πως μπορώ να σε συναντήσω από κοντά;
    Είπες ότι είσαι ψιλοδιάσημος έτσι δεν είναι, και έχω απορία να δω ποιος είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στειλε email αλλα μονο αν εισαι παλιος χρηστης και εχεις αφησει αρκετα σχολιάκια. Παίρνω τα μέτρα μου βλέπεις...

      Διαγραφή
  6. Ξενερωμένε, είμαι νέος αναγνώστης αλλά έχω διαβάσει όλα σχεδόν τα άρθρα σου. Τι μέτρα παίρνεις, δεν καταλαβαίνω, τι φοβάσαι κανένα; Tέλος πάντων, εγώ απλά θέλω να συζητήσουμε για όλα αυτά σχετικά με τις ξενέρωτες και να ανταλλάξουμε απόψεις.

    Ορέστη, συμφωνώ με τη jo στο ότι μιλάς εριστικά όσον αφορά της γυναίκες αλλά δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω σε πολλά από αυτά που λες σχετικά με το μπλαζέ υφάκι και τον βεντετισμό των ελληνίδων σήμερα. Το πρόβλημα φίλε μου οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε εμάς τους άνδρες που τις έχουμε κάνει έτσι.
    Με το να τους κάνεις όλα τα χατίρια αυτά καταφέρνεις, να τις κάνεις να ψωνίζονται και να το παίζουν σπουδαίες. Αγνόησέ τες λίγο και σου λέω εγώ μετά πως στρώνουν. Σκέψου μόνο εσύ ο ίδιος πόσες φορές έχεις κάνει το "μαλάκα" προκειμένου να σου κάτσει μία γκόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @thomas εριστικα δεν μιλαω σε γυναικες αλλα σε ελληνιδες...;)...αλλο οι γυναικες εκτος συνορων και αλλο οι ελληνιδες..ειναι εντελως διαφορετικες εννοιες,οποιος εχει ζησει εξωτερικο καταλαβαινει...

      Για να μιλησουμε σοβαρα τωρα,χαιρομαι που συμφωνεις κατα καποιο τροπο μαζι μου...ωστοσο επετρεψε μου να τις κραζω..αλλωστε το ζηταει η ψυχουλα τους και πιστεψε με πολλοι σκεφτονται σαν εμενα...και το site το αναγνωριζει αυτο..τυχαιο δεν νομιζω?

      Αντι να μεταθετεις το προβλημα στους αντρες θα πρεπει να επικεντρωθεις στο πως συμπεριφερονται οι συγχρονες ελληνιδες σημερα...ο αντρας απο την φυση του ειναι κυνηγος,και θα παιξει επιθεση,και θα κανει τον καλο,και τον ιπποτη και τον αγριο...τα παντα εν ολιγοις..προκειμενου να κατακτησει το θυληκο..ειναι νομος της φυσης τι να κανουμε...αυτες βεβαια δεν ξερουν τι θελουν...

      Αλλα και ακομα εαν τις φτυσουμε οπως λες...για να ερθω στην δικια σου σκεψη...παντα θα υπαρχει καποιος που θα τις παρακαλαει η εστω να τους "κανει τα χατηρια" οπως πιστευεις...

      Προσωπικα και απο εμπειριες και "πραξεις" φιλων και γνωστων..εχουν δοκιμαστει πολλες συνταγες...και του σκληρου,και του φτυσιματος,και του ευγενικου,και του ιπποτη και του μαλακα...τα παντα...αλλα για αυτες παντα λειπει αυτο το κατι...(το μυαλο τους και μια λιρα) και σε διαβεβαιωνω μιλαμε για εμφανισιμα αρσενικα ετσι? Εν ολοιγοις μην το ψαχνεις...για να λυθει το προβλημα αρκει να τις βαλουμε ολες να κανουνε ενα γενικο "ρεκτιφιε" στα μυαλα τους μπας και καταλαβουνε οτι δεν ειναι το κεντρο του κοσμου πια.....

      Διαγραφή
  7. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο μιας και συμφωνώ με τα λεγόμενά σου. Γιατί κατά τη γνώμη σου συμβαίνει αυτό με τις ελληνίδες και τι προτείνεις να γίνει από μέρους των ανδρών ώστε να αλλάξει αυτή η κατάσταση γιατί όπως και να το κάνουμε οι γυναίκες από μόνες τους δεν πρόκειται να αλλάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @thomas οντως εχεις δικιο..οι εξωγηιν..συγνωμη οι ελληνιδες ηθελα να πω δεν προκειται να αλλαξουν ουτε σε καμια χιλιαδα χρονια...
      Απο εκει και περα εμεις τι κανουμε σωστα το ειπες..
      Ο συντακτης του site αυτου εχει βρει το νοημα πιστευω...
      μια λυση ειναι το ανελεητο καμακι....οπου σταθεις και οπου βρεθεις μιλα..να μην δισταζεις..αφου βλεπεις οτι εχεις να κανεις με αλλοπροσαλλα οντα που δεν καταλαβαινουν απο καλες συμπεριφορες κτλ κτλ..ριχτο στην στατιστικη!!!
      Και εξηγουμαι..στατιστικα...αμα χωθεις-μιλησεις σε καμποσες γυναικες...μια θα δεχτει να σε γνωρισει...αποδιδει αυτη η μεθοδος αλλα το παν ειναι να μην το βαζεις κατω αν σε απορριπτουν..
      Η χυλοπιτα ειναι το καθημερινο εργαλειο μιας "ελληνιδας" για να της ανεβασει την λιμπιντο...
      εσυ απλα να μην μασας μιλα και χωσου...και αν οχι παμε για αλλα...
      Και μια λεπτομερεια..και λεγειν να εχεις,και ομορφια,και ολα τα καλα του θεου κτλ κτλ αυτες επειδη δεν ξερουνε τι θελουνε και σε απορριψουνε μην κολωνεις..προχωρα στην επομενη..ειπαμε στατιστικη....χαχα

      Διαγραφή
  8. σε ποιον από τους τρεις αναφέρεσαι;

    γιατί ένας πολύ απλός τρόπος είναι να μην ασχολείσαι με άτομα που βλέπεις ότι δεν αξίζουν ή δεν θέλουν.το άτομο που του αρέσεις θα θέλει να βρεθεί μαζί σου,θα επιδιώκει να σου μιλάει(μπορεί απλά μέσα στα πλαίσια που μπορεί εκείνη την περίοδο αλλά θα το κάνει)

    ας πούμε με τον πρώην μου μου είχε πει 3-4 φορές να βγούμε αλλά ήμουν σε περίοδο εξεταστικής οπότε δεν προλάβαινα.αλλά όταν είχα λίγο χρόνο του μιλούσα και μόλις χαλάρωσε λίγο το ωράριο μου του είπα εγώ να βγούμε(γιατί προφανώς δεν θα μύριζε δάχτυλα να καταλάβει ότι μπορώ).ενώ άτομα που με άφηναν ψιλοαδιάφορη μπορεί αν με πετύχαιναν σε φάση που ήμουν πιο χαλαρή και να δεχόμουν να βγω μαζί τους αλλά αν δεν με τραβούσαν σαν άτομα δεν θα επιδίωκα και από μόνη μου να τους μιλήσω.το θέμα είναι εκεί,να καταλάβεις εσύ που βρίσκεσαι.

    ας πούμε μου την πέφτει κάποιος στο σούπερ μάρκετ πχ.αρχίζει τα γνωστά τύπου ωραία κοπέλα είσαι,να κανονίσουμε να πάμε για καφέ καμιά φορά,να μην χαθούμε,και πότε να βρεθούμε και να ανταλλάξουμε τηλέφωνα κτλ τκλ και η απάντηση μου σε αυτόν επειδή δεν ενδιαφερόμουν ήταν οκ,εδώ δουλεύω,θα βρεθούμε κάποια στιγμή,(ΕΝΩ αν μου άρεσε θα γυρνούσα και θα του έλεγα κάτι του στυλ "ναι,αυτό είναι το νούμερο μου" ) ΑΛΛΑ ο τυπάς δεν το κατάλαβε και επί δέκα λεπτά έλεγε το ίδιο τροπάριο μέχρι που κουράστηκα και του είπα οκ.πάρε το τηλέφωνο μου να κανονίσουμε. [προς ξενερωμένο για να σε προλάβω με έριχνε γύρω στα 16 χρονια όπως το έκοψα οπότε δεν ενδιαφερόμουν ιδιαίτερα για κάτι ερωτικό,αλλά ήμουν σε φάση που έλεγα ότι ντάξει,μπορώ να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό γιατί δεν μου άρεσε σε εκείνη την φάση η "ζωή¨" οπότε προσπαθούσα να γνωρίσω καινούργια άτομα γενικά]

    καταλαβαίνεις ποιο είναι όμως το λάθος στην παραπάνω ιστορία;ότι ενω έβλεπε πως δεν γουστάρω το τράβηξε από τα μαλλιά(και πάτησε πάνω στο γεγονός του ότι ήθελα να είμαι ευγενική,γιατί μετά από την πέμπτη φορά θα μπορούσα να του πω κάτι του στυλ ξεκόλλα άνθρωπέ μου,εδώ δουλεύω και με φέρνεις σε άβολη θέση).

    και πάμε στο βασικό:ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.κυρίως από το γεγονός ότι θα σου μιλάει όταν θέλει ΚΑΙ αυτή και όχι μόνο όταν της μιλάς εσύ.(μπορεί να προσπαθήσει να το παίξει δύσκολη γιατί της έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου ότι θα την πάρεις πιο σοβαρά αν δεν σου κάτσει με την μία.αλλά το βασικό είναι ότι θα ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ να σου μιλάει.)

    αυτό.αν το πάρεις αυτό σαν μπούσουλα και πορεύεσαι με αυτό μετά θέλεις τύχη για να γνωρίσεις κάποια που θα της αρέσεις και θα σου αρέσει(για μένα εκεί είναι το κυρίως πρόβλημα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Jo, απλά δεν μπορώ παρα να συμφωνήσω μαζί σου 100.01%.
      Έτσι είναι. Εσείς έχετε το μαχαίρι, αλλά και το πεπόνι. Μπορεί λόγω κάποιας δυσκολίας (πχ το ότι δουλεύει στο συγκεκριμένο χώρο) να μη θέλει να ανοίξει πολλά πολλά, αλλά όταν θελήσει η κοπέλα βρίσκεται τρόπος και στο δείχνει. Σου λέει απλά "προχώρα". Αυτό σε μια νορμάλ κοπέλα.
      Οι περισσότερες όμως δυστυχώς δεν είναι έτσι, ή μπορεί να είναι οι cock teasers που λέει και ο ξενερωμένος ή αναύτρες όπως λέω εγώ. Είναι γεγονός ότι σχεδόν όλες σας δεν πάτε καλά. Θέλετε αλλά δε θέλετε. Μπορείτε αλλά δεν μπορείτε. Μπορεί να γουστάρετε εκείνη την ώρα, να το παίξετε δύσκολες, να χάσετε την ευκαιρία και μετά το βράδυ στο σπίτι να χτυπιέστε και να λέτε "τι μαλακία έκανα;".
      Προσωπικά επειδή όσο μεγαλώνω αυξάνω και το value Που λέει ο συντάκτης ή τον εγωισμό μου όπως συνηθίζω να λέω εγώ, δε δίνω σημασία και δεν προκαλώ την τύχη μου. Αν δε δω ΣΟΒΑΡΑ δείγματα από κοπέλα γενικά, δεν κάνω την παραμικρή κίνηση. Κάτι που προφανώς δε γίνεται ποτέ στην Ελλάδα με σας.
      Συνεπώς προσπαθώ να συγκεντρώνομαι στη δουλειά μου όταν είμαι εκτός... Με το να ρίχνω τον εγωισμό μου για να αυξάνω το ναρκισσισμό σας δεν κερδίζω τίποτα.. ;)

      Διαγραφή
    2. λοιπόν.ελπίζω να μην ξεχάσω κανέναν.

      πρώτον,ορέστη.όπως εγώ αναγνωρίζω τον μαλάκα που θέλει απλά να με πηδήξεις έτσι και εσύ οφείλεις να αναγνωρίζεις την μαλακισμένη που θέλει απλά επιβεβαίωση.μια-δυο φορές να φας τα μούτρα είναι δικό τους λάθος.τρεις κτλ είναι ΚΑΙ δικό σου.

      δευτερόν.εγώ έβαλα από το μεγάλο νούμερο όπως λες γιατί απλά με θεωρώ αντικειμενικά όμορφη.σίγουρα κάποια πράγματα είναι υποκειμενικά.αλλά άσχημα χαρακτηριστικά δεν έχω.ψηλή είμαι.στήθος έχω.φυσιολογικά κιλά.κάτω από 7 δεν παίρνω.τώρα θες 7,θες 8,9,10 αυτό έχει να κάνει και με τα γούστα του ατόμου που έχω απέναντι μου.για μένα είμαι 8-9.

      τρίτον. ευελπιστώ ότι σε 2-3 χρόνια(τώρα είμαι 22) θα είμαι με ένα άτομο που θα με αγαπάει/νοιαζεται/ταιριάζουμε/περνάμε καλά κτλ κτλ και θα είμαι "σοβαρά" μαζί του.[όταν λέω σοβαρά εννοώ ότι θα έχω δίπλα μου ένα άτομο που θα ξέρω ότι θα είναι εκεί όχι για γάμους και λοιπές αηδίες]
      τώρα το που θα είμαι...είναι ένα θέμα..

      σημείωση.έχω να πω ότι είστε τελείως μαλάκες ώρες ώρες.πριν κάνα 20λεπτο γύρισα σπίτι μου από ραντεβού.ο τυπάς με γνώρισε στο δρόμο.στα πλαίσια του να γνωρίσω καινούργια άτομα,διαβάζω λίγο και το μπλοκ βγήκα μαζί του και 1) μου είπε ψέμματα για την ηλικία του και 2) μετά από κανα 45λεπτο μου έλεγε για χθες που βγήκε και με μια άλλη και την φίλησε και του έστειλε μήνυμα και μου έδειξε και το μήνυμα[δεν ξέρω αν είναι υπαρκτό το άτομο ή έβαλε κάποιον φίλο του επίτηδες να στείλει μήνυμα για να φανεί περιζήτητος αλλά ότι και να ήταν είναι ηλίθιο]
      τώρα πέρα από αυτό έχει καμιά βδομάδα που βγαίνω με ένα παιδί αλλά δεν ξέρω τι γίνεται.(αυτό στο λέω για να καταλάβεις ότι δεν κάθομαι στο σπίτι αραγμένη και περιμένω να μου έρθει ο άλλος ουρανοκατέβατος,ούτε είμαι κλειστό σαν άτομο.)

      Διαγραφή
    3. τέταρτον.θεωρώ ότι μια φυσιολογική κοπέλα.οπότε μάλλον δεν θα διαλέξω καμιά κατηγορία.βγαίνω με άτομα.μου αρέσουν άτομα.και αν ο άλλος κάνει κάποια κίνηση και το συνεχίσει δεν έχω θέμα ούτε να ψάχνομαι από δω και από κει ούτε τίποτα.ΊΣΩΣ το αρνητικό μου να είναι ότι αν δεν έχω σχέση θα βγω με κάποιον ακόμα και αν δεν μου αρέσει και μπορεί να δίνω την εντύπωση του cock traser αν και προσπαθώ να ξεκαθαρίσω την θέση μου σε τέτοιες καταστάσεις από την αρχή όταν βλέπω ότι ο άλλος ενδιαφέρεται για κάτι ερωτικό.


      πέμπτο.αθηναίε.γενικά δεν ξέρω πολλές κοπέλες που βαράνε το κεφάλι τους το ίδιο βράδυ αλλά βλέπω πολλές κοπέλες που μετανιώνουν που έδωσαν σε άτομα κάποιες ευκαιρίες.επίσης δεν γνωρίζω κοπέλες που να ΒΓΑΙΝΟΥΝ με άτομα που δεν γουστάρουν.γνωρίζω κοπέλες που αν τις στείλεις μήνυμα ενώ δεν σε γουστάρουν θα σου απαντήσουν(που το θεωρώ πιο ευγενικό από το να σε γράψου στα παλαιότερα των υποδημάτων τους,που ωστόσο είναι πιο ξεκάθαρο),επίσης γνωρίζω κοπέλες που έκαναν κάτι από την πρώτη/δεύτερη φορά και εκεί ναι βαρούσαν το κεφάλι τους στο τοίχο γιατί ο άλλος δεν τις πήρε στα σοβαρά.όπως επίσης γνωρίζω και μαλακισμένες με κεφαλαίο ΜΙ.πχ

      παράδειγμα.στα 18 μου έκανα παρέα με ένα κορίτσι το οποίο όταν συζητούσαμε έλεγε ότι εγώ (σε περιοδο πανελλαδικών) ένα χρόνο με τις εξετάσεις δεν θα κάνω τίποτα με αγόρια και θα αφοσιωθώ στο διάβασμα,μετά για ένα δυο χρόνια θα κάνω μόνο φάσεις έτσι για να ξεδώσω χωρίς να κάνω σεξ και μετά θα βρω κάποιον θα κάνω κάτι μαζί του και μπορεί να πει όταν θα δει ότι είμαι παρθένα "αχ ,τι καλό κορίτσι,ας το παντρευώ" και ΜΑΝΤΕΨΕ..... πριν έναν χρόνο παντρεύτηκε............
      τα θέλετε και τα παθαίνεται.σε μια σχέση όόόόλα τα άτομα έχουν ευθύνη.κατά την άποψη μου 50-50.όταν έχεις ζήσει κάποια πράγματα και έχει λίίίγο μυαλό οφείλεις κάποια πράγματα να τα καταλαβαίνεις.

      Διαγραφή
    4. επίσης διαφωνώ στο μαχαίρι και στο πεπόνι.αν μου αρέσεις.μου αρέσεις.τελείωσε.δεν θα μπορώ να παίξω "παιχνιδάκια",μπορεί να μην εκδηλωθώ όσο μπορεί να εκδηλωνόταν κάποια άλλη αλλά θα φαίνεται.και δεν αποφασίζω μόνο εγώ.για να χωρίσει ένα ζευγάρι φτάνει η απόφαση του ενός.για να τα φτιάξουν χρειάζεται και των δύων...οπότε μην υποβιβάζεις τον εαυτό σου.και οι δικιά σου απόφαση μετράει το ίδιο με την δικιά μου.και μην μου πεις ότι σε όποια κοπέλα την έπεσες την ήθελες στον ίδιο βαθμό...παίζει να βγήκες και με κάποια που μπορεί απλά να σου άρεσε αλλά και να μην σε χάλαγε και αν δεν έβγαινες αλλά αν σου καθόταν να δεν θα έλεγες και όχι κ.ο.κ.

      γύρω μας υπάρχουν τα πάντα.αν βρίσκουμε μόνο ένα δείγμα ανθρώπων όμως(πχ.ξενέρωτες) μάλλον εμείς κοιτάμε σε λάθος άτομα.

      ΥΓ1.για μένα είναι λάθος αυτό που κάνεις αθηναίε.και εγώ το κάνω πολλές φορές και προσπαθώ να το διορθώσω αλλά όλο μπαίνω στην διαδικασία να σκέφτομαι ότι αν δώσω στον άλλον την εντύπωση ότι του αρέσω ακόμα και αν δεν του αρέσω καθόλου μπορεί να βγει μαζί μου γιατί "ξέρει" ότι θα του κάτσω.αλλά αναγνωρίζω ότι είναι λάθος.για μένα το ποιο σωστό (που επαναλαμβάνω δεν πετυχαίνω πάντα) είναι να είσαι ο εαυτός σου.αν σου αρέσει κάποια το δείχνεις το ενδιαφέρον σου,σε λογικά πλαίσια.αν είναι μαλακισμένη μην ασχολείσαι.και αυτό θα πρέπει να το καταλαβαίνεις πλέον(σε κόβω για πάνω από 25) και αν δεις ότι το άτομο είναι καλό ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ σου φέρετε όπως εσύ θέλεις (γιατί τι να το κάνω αν έχει όλο αυτά που θέλεις αλλά απέναντι σου πχ είναι αγενής?)κάνεις κίνηση ανεξαρτήτως από το αν σου δείχνει σημάδια ή όχι..

      ΥΤ2.ορέστη δεν ξέρω αν σε συνήθισα αλλά δεν μου ακούγεσαι τόσο εριστικός πλέον..θα αρχίσω να ανησυχώ..

      Διαγραφή
  9. μόνο τρία ποστ...όχι...δεν ήταν σεντόνι... :ΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Jo, για υπέρδιπλο κρεββάτι ήταν. :P

    Ναι, είμαι late 20's. Πάνω από 25 κοινώς.
    22 και σκέφτεσαι έτσι; Μπράβο.

    Αν τύχει ποτέ και σε συναντήσω θα ήταν ωραία. Λίγες κοπέλες σκέφτονται έτσι γενικά, πόσω δε μάλλον στην ηλικία σου. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή