Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Gay Party!

Όχι ρε πούστη, ήρθα σε λάθος πάρτι!

Τις προάλλες στη δουλειά, ένας συνάδελφος είχε γενέθλια και μας κάλεσε σπίτι του.

Ο τύπος είναι ελληνοαμερικανός, γεμάτος σκουλαρίκια και tatoo, μακρί μαλλί και γενικά μιλάει κάπως...περίεργα. Anyway, ήταν νέος στη δουλειά οπότε οι 4-5 συνάδελφοί του που πήγαμε σπίτι του δεν τον γνωρίζαμε καθόλου. Απλά καθότι Σάββατο βράδυ και (μπακούρι τότε) δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω, είπα να περάσω μια βόλτα.

Με το που μπαίνω μέσα αντικρίζω το εξής σκηνικό. Δύο παλικάρια στον καναπέ, ένας στο bar και το εορτάζων να μου ανοίγει την πόρτα. Του δίνω το δωράκι ενώ δέχομαι ένα σχόλιο απ' τον τύπο στο bar σε φάση "Καλησπέεερα" αλλά με χροιά φωνής που έκανε μπαμ ότι το ζύγιζε το λουκουμάκι, ότι την έτριζε την όπισθεν, ότι το σύνδεε το scart τέλος πάντων.

Βγαίνω στο μπαλκόνι όπου βλέπω επιτέλους έναν συνάδελφο (απ' τους 4-5 που ήρθανε) ο οποίος είχε κάτσει κάπως απόμακρα και "ξεπάτωνε" τον μπουφέ. Πάλι καλά. Αν δεν ήμασταν οι δυο μας οι άλλοι μέσα σίγουρα θα "ξεπατωνόντουσαν" μεταξύ τους. Οκ, θα με πείτε υπερβολικό ή ότι βγάζω γρήγορα συμπεράσματα. Αυτό σκέφτηκα κι εγώ εκείνη τη στιγμή. Αλλά επειδή δεν ήθελα να το πιστέψω πιάνουμε την κουβέντα για γκόμενες.

Ξ: Και πως σου φαίνεται που γύρισες στην Ελλάδα;
Ε: Ε οκ...μια συνήθεια είναι. Καλά είναι εδώ, μπορεί να ξέρω λίγα άτομα αλλά μ' αρέσει γενικά η νυχτερινή ζωή;
Ξ: Κι από γκόμενες; Πως βλέπεις τις ελληνίδες σε σχέση με τις αμερικανίδες;
Ε: Χεχε...εεεεμ...δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνουν. Οι αμερικανίδες προσέχουν περισσότερο τον εαυτό τους, εδώ οι γυναίκες στα 40...έχουν καταστραφεί. Ούτε το σώμα τους προσέχουν, ούτε το πρόσωπό τους...
Ξ: Είναι και ξενέρωτες όμως, δε συμφωνείς;
Ε: Δεν ξέρω....πάντως δεν κάνουν για μένα.

Οκ, το προσπέρασα. Λέω όλο και κάποια ξένη θα βρει να παίξει μπάλα το παιδί. Και μιας και είχα κατεβάσει κάνα δυο κρασάκια κι είχα τσιμπήσει πράμα απ' το μπουφέ, λέω να πάω προς την τουαλέτα.

Το σπίτι ήταν κλασικό δυάρι ενός μικρομεσαίου εργένη. Ισόγειο, βεράντα, φυτά και μια κούνια για να μαλακιζόμαστε. Αντίστοιχα και η τουαλέτα ήταν στο ίδιο εργένικο ύφος, γεμάτη αφίσες. Ενώ κατουρούσα λοιπόν, σηκώνω το κεφάλι και βλέπω: Μια αφίσα ασπρόμαυρη ενός τύπου που θύμιζε Elvis Prisley, έναν έγχρωμο σουρεαλιστικό πίνακα που απεικόνιζε μια παρέα σε διάφορες πόζες, δύο γκέι να φιλιούνται......

ΟΠΑ...ΟΠΑ...ΜΙΣΟ! ΔΥΟ ΓΚΕΙ ΝΑ ΦΙΛΙΟΥΝΤΑΙ? WTF!!!!

Οκ, δεν έχω κανένα πρόβλημα να τους βλέπω...από μακριά. Έχω πάει άλλωστε στη Μύκονο 3-4 φορές. Αλλά είναι τελείως διαφορετικό το να τους βλέπεις από απόσταση απ' το να είσαι...στο σπίτι κάποιου ντιγκι-νταγκα. Ναι, είμαι open minded, δεν έχω θέμα (αρκεί να μην μου την πέσει κανείς γιατί θα γίνει της πουτάνας) αλλά όχι ρε φίλε και να τους κάνω παρέα. Καλά, δεν περίμενα να λέει στο μέτωπο του συναδέλφου "Είμαι gay, proceed at your own safety" αλλά όχι κι έτσι ρε φίλε. Με το που βγαίνω απ' το WC, οι δύο τύπου που καθόντουσαν στον καναπέ κατάλαβα ότι ήταν...ζευγαράκι, καθώς πιάστηκαν αγκαλιά κι άρχισαν να χαϊδεύονται. "Ε ρε πούστη" λέω (κυριολεκτικά όμως). Άμα λείπαμε οι straight από εκεί μέσα θα είχανε γίνει μεγαλύτερες αλλαξοκολιές κι από αυτές του Μπουγά.

Οι ώρες περνούσαν, οι ψωλές στο σπίτι αυξάνονταν. Που και που μπαίνανε και κάτι ζευγάρια. Η βραδιά πήγαινε για ναυάγιο, ώσπου σκάνε δύο γυναικοπαρέες. Η πρώτη είχε HB5 και HB6.5. Fail. Η 2η όμως είχε HB8, HB7 και HB 6. Χώνομαι -που αλλού- στο HB8. Ήταν μια ξανθιά με πράσινα μάτια και πλούσιο στήθος.

Ενώ πιάναμε την κουβέντα θυμάμαι δύο πράγματα.
1ον)Την ατάκα της "Γάμησε τα ρε....ΧΑΧΑΧΑΧΑ" (και το ψωνίστικο γέλιο που όλοι μισούμε!).
2ον)Το ότι είπε "Αν κλείσει ποτέ το Athens Heart θα πονέσει κι εμένα η καρδιά μου...που θα βρω να αγοράζω...Luis Vitton".

"Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται" θα προσθέσω εγώ.

Για να μην τα πολυλογώ, δεν είχα IOI, προσπάθησα λίγο με κανένα neg, λίγο με κοινά ενδιαφέροντα (καφετέριες που συχνάζουμε) να την προσεγγίσσω αλλά τζίφος. Η γκόμενα ήταν τελείως στ'@@ της, δεν ένιωθε καν να μιλήσει (δεν αποκλείεται να ήτανε και λεσβία με κάποια απ' την παρέα). Για after υποτίθεται ότι θα πηγαίνανε σε club. Εκεί μας είπανε το τυπικό "Θέλετε να έρθετε;" τους είπαμε "Ναι οκ" αλλά ήταν τόσο καργιόλες που σηκωθήκανε και φύγανε με το βοσκό της παρέας τους και δεν είπανε τίποτα. Οπότε το ταμείο έγραψε και πάλι μηδέν.

Εκεί που πήγα τα 'θελε κι ο κώλος μου, αλλά ευτυχώς...γλίτωσε από τα χειρότερα!

PickUp: Failed

2 σχόλια:

  1. « Αλλά είναι τελείως διαφορετικό το να τους βλέπεις από απόσταση απ' το να είσαι...στο σπίτι κάποιου ντιγκι-νταγκα.»

    Πω πω.. Πρέπει να είσαι πολύ άντρας ναούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή