Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Η Ελλάδα έχει 10.000 sugar babies, τρίτη σε κατάταξη πίσω από την Ουκρανία

[Email του αναγνώστη Cobra Style]

Καλησπέρα Ξενερωμένε. Σου στέλνω άρθρο που πρέπει οπωσδήποτε να δημοσιευτεί.

Έρευνα: Η Ελλάδα έχει 9.855... sugar babies - Τρίτη στην κατάταξη πίσω από Ρουμανία και Ουκρανία

Έρευνα μιας από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες γνωριμιών με πάνω από  22 εκατ. μέλη - Δείτε αναλυτικά την κατάταξη των χωρών - Πανάκριβα δώρα και η οικονομική επιφάνεια του «sugar daddy» κριτήριο για να... κλείσει το ραντεβού

Ακούγοντας τις λέξεις «sugar daddy» και «sugar babies» το μυαλό φτιάχνει εικόνες με ώριμους, ευκατάστατους άνδρες και νεαρά όμορφα κορίτσια με αναλογίες μοντέλου. Στη σύγχρονη εποχή, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις εκείνες όπου κάποιος με αρκετά χρήματα μπορεί να προσφέρει κάποιες ανέσεις σε μια νεαρή κοπέλα, προσφέροντάς του τη συντροφιά της μέχρι και το κορμί της. Συνήθως οι άνδρες αυτοί αναζητούν μέσω διαδικτύου τις νεαρές γυναίκες οι οποίες αναζητούν την εύκολη λύση για να καλύψουν δικές τους οικονομικές ανάγκες αλλά και να αποκτήσουν πανάκριβα αξεσουάρ και ρούχα.

Σύμφωνα με έρευνα ενός εκ των μεγαλύτερων πλατφόρμων τέτοιων γνωριμιών το Seeking Arrangement το οποίο αριθμεί τουλάχιστον 22 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως, στην Ελλάδα υπάρχουν 9.855 sugar babies για 6.000 sugar daddies. Όπως αναφέρει η έρευνα, η οικονομική κρίση, η φτώχεια που προϋπήρχε της πανδημίας και η αυξανόμενη ανεργία είναι μερικοί από τους λόγους που οδήγησαν ένα σημαντικό ποσοστό γυναικών της Ανατολικής Ευρώπης να στραφούν προς το Sugar Dating.

Η Ρουμανία είναι η πρωταθλήτρια, με 23.288 Sugar Babies για 7.834 Sugar Daddies που βρίσκονται στη χώρα. Δεύτερη είναι η Ουκρανία με σχεδόν 22,000 Sugar Babies για 4,000 Sugar Daddies, ακολουθούμενη από την Ελλάδα, τη Σερβία και τη Βουλγαρία, που είναι ανάμεσα στις πέντε χώρες που έχουν τα περισσότερα μέλη στην περιοχή.

Στο SeekingArrangement, ένας Sugar Daddy είναι ένας γενναιόδωρος άνθρωπος που απολαμβάνει να υποστηρίζει την σύντροφό του και τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα γι’ αυτόν. Από την άλλη, ένα Sugar Baby είναι ένα άτομο που ξέρει την αξία του και απολαμβάνει να βγαίνει ραντεβού με ανθρώπους που χαρακτηρίζονται από οικονομική ασφάλεια και που μπορούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής του.

Το SeekingArrangement είναι η μεγαλύτερη Sugar Dating ιστοσελίδα, με 22 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως, που ψάχνουν για σχέσεις αμοιβαίας οφέλειας με τους δικούς τους όρους. Το SeekingArrangement υποστηρίζει την ειλικρίνεια και τη διαφάνεια στις γνωριμίες και αποτελεί πρότυπο για τις σύγχρονες ανάγκες του dating. Μάλιστα, συνεχίζει και επεκτείνει αυτήν την κοινότητα ενηλίκων με παρόμοιες ιδέες, που πιστεύουν ότι η ευτυχία είναι πιο σημαντική από τις παραδοσιακές σχέσεις.

Συνολικός αριθμός Sugar Babies στην Ανατολική Ευρώπη: 79,804

  • Ρουμανία 23.288
  • Ουκρανία 21.921
  • Ελλάδα 9.855

Πηγή


Οδηγός αποπλάνησης ελληνίδων
Διάβασε άρθρο ενός αμερικανικού site για τις ελλεινίδες.

https://thisistrouble.com/greek-women

Το επίπεδο των αγγλικών σου είναι πολύ καλό φαντάζομαι. Καλή ανάγνωση.


Σχόλιο ξενερωμένου:
Νομίζω πρέπει η Ρωσία να είναι Νο.1 και να είμαστε τέταρτη. Αλλά σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με τον πληθυσμό κάθε χώρας...είμαστε τραγικοί. 

Καλή χρονιά και καλά να μας μπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου