Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Μουνάρα 10άρι είχε να κάνει σχέση κάνα χρόνο και πήγε σε Singles party

Θα ξεκινήσουμε με μία ιστορία που έγινε φέτος το καλοκαίρι.

Ένα bar διοργάνωνε singles party (και καλά τώρα) οπότε σκάγανε γυναικοπαρέες. Οι περισσότερες εκεί μέσα ήταν χάλια μαύρα. Ξεχώρισα δύο για αρχή. 32 χρονών και οι δύο.

Η μία ήταν από επαρχία και είχε κόμπλεξ με τους Αθηναίους αν κατάλαβα καλά από τα συμφραζόμενα. Γνωριζόμαστε, μιλάμε για δουλειές, χόμπι, την ρωτάω τι κάνει από ενδιαφέροντα, με ρωτάει και μετά η συζήτηση "παγώνει" και την είδα και κοιτούσε προς φίλες.

Μετά από λίγο μπαίνει στο μπαρ η επίσης 32άρα αλλά εδώ μιλάμε για 10+ ! Έσπαγε την κλίμακα η γκόμενα! Καστανή, προσωπάρα, αδύνατη προς κανονική, απίστευτες γωνίες στο πρόσωπο, η γκόμενα ήταν καλούπι!

Κάνω κίνηση, πιάνουμε την κουβέντα. Πριν από μένα είχε πιάσει την κουβέντα ένας γύρω στα 45, τον έκλασε. 

Εντυπωσιάστηκε από την δουλειά μου, τα ενδιαφέροντά μου κτλ. Της άρεσε που είχα δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο. Γούσταρα που μικρόδειχνε πάντως και που είχε τέτοια προσωπάρα. Έδειχνε περίπου για 27. Της άρεσε που είχαμε κάποια κοινά πράγματα για την ζωή μας, το πως μεγαλώσαμε κτλ. Την πιάνω και χορεύουμε.

Μετά από μένα όμως και επειδή το τραπέζι ήταν τεράστιο, δεν προλαβαίνω να πάω τουαλέτα και μέχρι να γυρίσω, ένας 50-55άρης τυπάς -με διπλάσια κιλά από μένα-  που δεν είχε καν ελπίδα, της πιάνει την κουβέντα και αλίζει τ'@@ για δουλειές, λογιστικά και λοιπές μαλακίες! Μιλάμε δεν την άφηνε να πάρει ανάσα! Και αυτή...από ευγένεια συνέχιζε να του μιλάει.

Καπάκι σκάει μύτη ένας γύρω στα...26-27. Θα του έριχνε κάτι χρονάκια. Ψηλός, σχετικά οκ εμφάνιση, αδύνατος, χωρίς να δείχνει όμως τύπο με αυτοπεποίθηση ή να βγάζει κάποια βαρβατίλα. Απλά χθηκε κι αυτός και μίλησε. Λοιπόν εκεί έγινε αυτό που φαντάζεστε. Άρχισαν να μιλάνε μεταξύ τους για κάμποση ώρα.

Όπως καταλαβαίνετε...σε singles party όλα να τα περιμένει κανείς. Αλλά εδώ η γκόμενα νομίζω ότι είχε πλέον διαλέξει. Ανταλλάξανε social media μεταξύ τους, ήρθε προς το τραπέζι και όταν θεώρησα ότι μπορεί να του έδωσε social έτσι από ευγένεια για να συνεχίσει (επιτέλους) την κουβέντα μαζί μου, πάνω που της μιλάω για 2-3 λεπτά και της λέω "Ξερεις κατι, ειναι να φυγω σε λιγο, με περιμενουν και αλλου, αν ειναι να ανταλλαξουμε social media" (μιλαμε για κανα 45λεπτο κλασιμο ειχα φαει), ε εκει μου λεει το επικό "Μισό λεπτό γιατί με φώναξε μια παρέα από πριν και έρχομαι".

Μαντέψτε...δεν ήρθε ΠΟΤΕ! Πέρασε κάνα 20λεπτο. Και πολυ περιμενα. Πήγα στη φίλη της που είχε μεινει να μιλάει με εναν αλλο γκόμενο, της δίνω την καρτα μου για να την δώσει στο 10άρι και της είπα "Είναι απασχολημένη, οποτε την αφηνω σε σενα".

Και οπως καταλάβατε ακόμα τηλεφωνεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου