Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Πόντια χωρισμένη με ψυχολογικά και στόμα βόθρου


Τελικά αυτός ο λαός πρέπει να έχει πρόβλημα.

Μετά την ιστορία με την Πόντια HB8, μου έτυχε άλλη μία Πόντια, αυτή τη φορά μέσω Tinder. Κοκκινομάλλα, με σωματάρα, πρόσωπο σκυλί, χωρισμένη με ένα παιδί και ψαχνόταν. Ηλικία 32.

Της έστειλα αρχικά να της πιάσω την κουβέντα, είπαμε τα βασικά, ανταλλάξαμε Facebook, αλλά στο FB μου απαντούσε πολύ μονολεκτικά. Σε κάποια φάση μετά από μήνες μου στέλνει η ίδια ΚΑΙ ΚΑΛΑ να με ρωτήσει κάτι για μία ανάρτηση που ανέβασα! Παπάρια. Μετά από λίγη κουβέντα της λέω ότι για Σάββατο βράδυ έχω κανονίσει να πάρω σε ένα πάρτι και αν θέλει να έρθει. Μου λέει "Οκ θα έρθω με φίλη". 

Επειδή όμως η φίλη την πιστόλιασε τελικά μου λέει:
ΗΒ8: Αν έρθω μόνη μου θα είμαι άβολα.
Ξ: Καλά θα κάτσεις μέσα Σάββατο βραδυ?
HB8: Ναι, οσο κι αν σου φαινεται απίστευτο
Ξ: Οκ, αν προτιμάς αυτό τότε μάλλον δεν θελεις γενικά  να τα πούμε και βρήκες δικαιολογία.
HB8: Όχι το αντίθετο, θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω. :-)

Με αφορμή αυτό κανόνισα για ποτό σε ένα ωραίο μέρος την επόμενη κιόλας ημέρα, Κυριακή. Γνωριστήκαμε, φτάσαμε στα ενδιαφέροντα, της έκανα τις Πόρτες και της τα ανέλυσα ωραία κι έτσι ενθουσιάστηκε. Της έβγαλα ότι είναι ρομαντική. Πιάνω χεράκι, συνεχίσαμε την κουβέντα, μετά από λίγο σκάω φιλάκι. Ε εκεί φιλιόμασταν για πολύ ώρα.

2ο ραντεβού την αμέσως επόμενη ημέρα. Σε μία εβδομάδα θα έφευγα διακοπές. Στο τέλος του ραντεβού  της προτείνω να πάμε σπίτι μου για να δούμε κάτι στο οποίο είχαμε κοινό ενδιαφέρον και μου είχε πει κιόλας ότι θα ήθελε να μάθει περισσότερα.

Και μου λέει "Καλά 2ο ραντεβού και μου προτείνεις από τώρα να έρθω σπίτι σου?" Της λέω "Από την στιγμή που φεύγω διακοπές και θα λείπω 2 εβδομάδες κι είναι κάτι που έχω κανονίσει, όπως καταλαβαίνεις κάποια πράγματα μεταξύ μας μπορούνε να πάνε πιο γρήγορα" Και μου λέει "Α εγώ δεν είμαι τέτοια, ακόμα καλά καλά δεν σε γνώρισα" κτλ. Της λέω "Οκ δεκτό. Πάντως, θα μπορούσες την 2η εβδομάδα των διακοπών που θα είμαι στο εξοχικό μου μόνος και απλά ξέρω παιδιά απ' το χωριό εκεί και βγαίνω, εκεί να έρθεις μαζί μου να αράξουμε και να βγαίνουμε μαζί". Μου λέει "Οκ, θα το σκεφτώ".

Φεύγουμε, χαιρετιόμαστε και λέμε να κανονίσουμε την μεθεπόμενη ημέρα, δηλαδή Τετάρτη γιατί την Τρίτη θα έβγαινε οικογενειακά το σόι.

Την Τρίτη το απόγευμα της στέλνω για το ραντεβού της Τετάρτης. Καμία απάντηση. Ένα 24ωρο μετά της στέλνω και της λέω "Αν ήθελες να παίξεις ας το έλεγες από την αρχή" για να λάβω την απάντηση "Εσύ αγόρι μου το μόνο που σε νοιάζει είναι το σεξ" Της απαντάω "Καλή η δικαιολογία που βρήκες, αλλά ο στόχος μου είναι μια σοβαρή σχέση. Το ότι φεύγω την Παρασκευή για 2 εβδομάδες σημαίνει ότι θέλω να ξέρω τι έχω, αλλιώς δεν θα σου πρότεινα κάτι τέτοιο 2η μέρα, δεν το κάνω ποτέ. Και μάλιστα σου πρότεινα να έρθεις και μία εβδομάδα μετά για διακοπές μαζί μου. Αν ήθελα να περάσω τον χρόνο μου τότε απλά θα γλεντούσα καλά στις διακοπές, δεν θα σου πρότεινα να έρθεις κι εσύ δεν θα ήξερες τίποτα"

Για να λάβω την εκπληκτική απάντηση:
"Αγόρι μου θες να πετάξεις για τις διακοπές και ρίξεις γαμήσι να αδειάσεις τα αρχίδια σου γιατί φοβάσαι μην σου τα χρεώσουν για εξτρά βάρος στις αποσκευές? Μη φοβάσαι δεν στα χρεώνουν!"

Ώσπου επειδή είχαμε φτάσει πλέον στην ημέρα των διακοπών της λέω το αποστομωτικό:
"Γαμήσι ρίχνω σε ξένες, όπως έριξα χθες γιατί δεν θα κάθομαι να περιμένω καμία πυροβολημένη. Απ' ότι φαίνεται δεν είσαι μόνο ξενέρωτη, είσαι και βόθρος. Ποιο γαμήσι και ποια αρχίδια? Δεν σου έμαθαν τρόπους και μιλάς σαν νταλικέρης? Λυπάμαι για σένα".

ΥΓ. Όντως γάμησα, μία ξένη HB 6.5 που την έχω για fuck buddy μόνο οταν ειμαι ελεύθερος.
ΥΓ2. Στο τελευταίο μου μήνυμα δεν απάντησε.
ΥΓ3. Κατά τα άλλα "Οι Πόντιες είναι καλές για σπίτι" λέει. Ναι αμέ, ειδικά όταν βγάζουν κατσαρίδες από το στόμα ότι πρέπει. Χαρά στους μαλάκες που τις ανέχονται, ο άντρας της σίγουρα δεν ήταν ένας από αυτούς.

15 σχόλια:

  1. Εντάξει φίλε, εσύ καλώς την κάλεσες σπίτι σου στο δεύτερο ραντεβού διότι σε αυτά τα θέματα δε γίνεται να το τραβάς αιωνίως. Απο κει και πέρα όμως, είναι δυνατόν να λες σε γυναίκα χωρισμένη με παιδί οτι ψάχνεις για σοβαρή σχέση, μόνο και μόνο για να την πείσεις να σου κάτσει? Και το παιδί της τι θα το κάνεις? Θα γίνεις ο πατριός του?
    Άσχετα λοιπόν με την συμπεριφορά της και το λεξιλόγιο που χρησιμοποίησε, η γυναίκα σου είπε την αλήθεια. Οτι ενδιαφέρεσαι μόνο για το σεξ, αλλιώς ποιος ο λόγος να μπλέξεις με μια χωρισμένη με παιδί? Αφού λοιπόν κατάλαβες εξ' αρχής οτι δεν ενδιαφέρεται μόνο για το σεξ, κακώς ασχολήθηκες μαζί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠ! Τι έγινε, την πέσαμε μαζικά όλα τα φενινάτζι? Για παμε.
      ΑΝ είχε σωστή συμπεριφορά...ΑΝ, τοτε σε αυτη την περιπτωση μπορει και να το σκεφτομουν να συνεχισω σοβαρα και να κανει κι ενα παιδι μαζ μου. Τοσο απλα.

      Διαγραφή
  2. Που έκανε λάθος η κοπέλα;;;;;; Μια χαρά μου φάνηκε η συμπεριφορά της, η δικιά σου ήταν σωστή;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστη συμπεριφορα το λες να κανει 24 ωρες να απαντησει στο Facebook? Και να μου πει κιολας οτι "Ενδιαφερομαι μονο για το σεξ" χωρις καν να με γνωρισει και ξαφνικα να ξεκοψει να βγει μαζι μου? Ρε λοβοτομη εχετε κανει μερικες? Αντε ισιωνετε λιγο.

      Διαγραφή
  3. Το δικό σου στόμα δεν είναι βόθρος έτσι όπως της μίλησες ρε φίλε, δεν πάμε καλά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν κανει 24 ΩΡΕΣ να απαντήσει στο Facebook γιατι εχει ΗΔΗ προδικασει οτι θελω μονο το σεξ, το ""Αν ήθελες να παίξεις ας το έλεγες από την αρχή" ηταν πολυ LIGHT απαντηση ΧΩΡΙΣ προσβολη!

      Στο
      "Αν ήθελα να περάσω τον χρόνο μου τότε απλά θα γλεντούσα καλά στις διακοπές, δεν θα σου πρότεινα να έρθεις κι εσύ δεν θα ήξερες τίποτα"

      επισης δεν υπαρχει καμια προσβολη. Αντιθετως:
      "Αγόρι μου θες να πετάξεις για τις διακοπές και ρίξεις γαμήσι να αδειάσεις τα αρχίδια σου γιατί φοβάσαι μην σου τα χρεώσουν για εξτρά βάρος στις αποσκευές? Μη φοβάσαι δεν στα χρεώνουν!""

      Αυτο ειναι προσβολη και βρισια μαζι. Αν δεν το καταλαβαινεις ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ πάλι! Σε περιμενουνε.

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω αν σου έχει περάσει από το μυαλό αλλά διαβάζοντας το μπλογκ σου μόνο ευγένεια δεν βλέπω. Άμα μιλάς και σκέφτεσαι έτσι για τον κόσμο γύρω σου, η συμπεριφορά αυτή θα σου γυρίσει μπούμερανγκ αργά η γρήγορα.

      "Γαμήσι ρίχνω σε ξένες, όπως έριξα χθες γιατί δεν θα κάθομαι να περιμένω καμία πυροβολημένη. Απ' ότι φαίνεται δεν είσαι μόνο ξενέρωτη, είσαι και βόθρος. Ποιο γαμήσι και ποια αρχίδια? Δεν σου έμαθαν τρόπους και μιλάς σαν νταλικέρης? Λυπάμαι για σένα".

      Αν αυτό δεν είναι στόμα-βόθρος, τότε τι είναι;

      Διαγραφή
    3. Ρε ζωντόβολο έχεις κάποιο πρόβλημα κατανόησης? Ξανά σχολείο.

      Όταν σου λέει κάποια " ""Αν ήθελες να παίξεις ας το έλεγες από την αρχή" και ""Αγόρι μου θες να πετάξεις για τις διακοπές και ρίξεις γαμήσι να αδειάσεις τα αρχίδια σου γιατί φοβάσαι μην σου τα χρεώσουν για εξτρά βάρος στις αποσκευές?" Η απαντηση που της εδωσα ηταν αυτη που της αξιζε.

      Εσυ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΝΤΟΦΛΑΚΙΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΕΞΟΥ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ. Απλα πραγματα.

      Διαγραφή
  4. Έχεις θέμα με το game και γενικότερα με τις γυναίκες. Μέχρι ένα σημείο καλά το πας, μετά το γαμάς τελείως. Δεν συνεχίζω γιατί δεν σε κόβω για διάλογο. Όπως και να έχει συνέχισε να γαμάς. Ξέχνα τον γάμο πριν τα 40-45. Ζούμε άλλες εποχές. Διώξε το μίσος που έχεις για τις ξενέρωτες και προχώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι μισογύνης γιατί τα γαμίσια σου δεν έχουν μέλλον και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Περαστικά σου μπακούρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ίδιος πόντιος μαλάκας έχει αφήσει 10 σχόλια με ανώνυμο account από εκεί που σχεδόν ποτέ δεν είχαμε σχόλια ανώνυμα. Από εδώ και πέρα ξανά κανονικό account στα σχόλια και πούλο στα ψεύτικα. Επίσης μάθε να διαβάζεις ντενεκέ. Γκομενα που εξαφανίζεται σε ένα απλό μήνυμα στο Facebook επειδή την 2η ημέρα της είπαμε να έρθει απ' το σπίτι γιατί έφευγα διακοπές σε 5 μέρες, μου είπε ότι θέλω μόνο να γαμήσω και να αδειάσω τ'@@ μου θα μου χρεώσεις κιόλας ντενεκέ το πως της μίλησα ΜΕΤΑ. Έλα ρε παντοφλάκη μουνοζητιάνε κάνε μου τη χάρη να πούμε. Δεν βλέπετε που πάνω από το 50% είναι μόνο του και μας βρίζουν κιόλας και σκύβετε το κεφάλι από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακώς άφησες τα ανώνυμα σχόλια ξενερωμένε. Βρίσκει ευκαιρία ο κάθε μπλε μπονόμπο και λέει ότι του καπνίσει. Κόψε το αυτό πριν είναι αργά γιατί ο κάθε γυναικοκεντρικός λευκός ιππότης θα αρχίσει το σόου του.

      Διαγραφή
    2. Κάτσε να δει τις απαντήσεις πρώτα ο Πόντιος καλά τριμμένες στη μούρη του και μετά από 10 μέρες τα αφαιρώ.

      Διαγραφή