Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Χορεύτρια σχεδίαζε όργιο 1.000 ατόμων

Έτσι για να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες.

Πριν από ενάμιση χρόνο εντόπισα ένα άρθρο σχετικά με μια νεαρή χορεύτρια που σχεδίαζε να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο όργιο κι έτσι είχε βάλει στόχο τα 1.000 άτομα. Τελικά βρήκε κανείς πληροφορία για το αν έγινε;

Ήταν μια 29χρονη γυναίκα από το Ντένβερ των ΗΠΑ και το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 500 άτομα. Πρώην ασφαλίστρια και νυν χορεύτρια και διοργανώτρια εκδηλώσεων που είχε συνειδητοποιήσει από μικρή ότι ο σκοπός της στη ζωή ήταν να υπερασπίζεται την ελευθερία στο σεξ και να καταπολεμά τα ταμπού.

Από την έναρξη της σεξουαλικής της ζωής, η Πελ είχε ασπαστεί την πολυσυντροφικότητα, διατηρώντας παράλληλες σχέσεις με άτομα και των δύο φύλων. Όπως η ίδια παραδέχεται σε συνεντεύξεις της, σταμάτησε να μετρά τους εραστές της όταν έφτασε στον αριθμό «100» πριν από περίπου οκτώ χρόνια, και έκτοτε συνεχίζει τις περιπέτειές της με τακτική συμμετοχή σε όργια και sex parties.

Πριν από δύο χρόνια, η Περλ ίδρυσε την εταιρεία διοργάνωσης event Menage Life, με τη φιλοδοξία να πραγματοποιήσει ένα όργιο το οποίο θα κατέρριπτε πανηγυρικά το ρεκόρ της Ιαπωνίας, για το μεγαλύτερο sex party στον κόσμο.

Αν και η πρώτη της απόπειρα ήταν αποτυχημένη, η 29χρονη (που σήμερα συζεί με έναν 35χρονο ξενοδόχο και μια 30χρονη νοικοκυρά στο Ντάλας) πιστεύει ότι το επόμενο πάρτι που σχεδιάζει θα πετύχει τον στόχο της, ξεπερνώντας τους 1000 συμμετέχοντες.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι τα sex parties είναι μια πρόσφατη μόδα, ωστόσο υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια, απλά παρέμεναν ένα καλά κρυμμένο μυστικό λόγω των ταμπού», αναφέρει η 29χρονη, εξηγώντας ότι το επόμενο πάρτι της θα έχει μνημειώδη σημασία για το κίνημα υπέρ της σεξουαλικής ελευθερίας.

Πηγή

Σχόλιο: Το Instagram του μπάζου:
https://www.instagram.com/pearlderriere

1 σχόλιο:

  1. Έλα Ελλάδα και θα βρεις όσους θες. ειδικά αν σκεφτεί την σπελπισία σε συτή τη χώρα. είναι τόσο μεγάλη που ο καθένας αγωνιά να καρφώσει οτιδήποτε έχει 3 τρύπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή