Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Άγρια γαμήσια με Πόντια HB8 μέσω Instagram


Sorry παίδες που χάθηκα απλά το τελευταίο διάστημα έχω πήξει στη δουλειά. Θα προσπαθήσω να αναπληρώσω.

Ακολουθεί η πρώτη μου ιστορία με γκόμενα Πόντια. Είχα ακούσει τα καλύτερα για αυτές, ότι είναι για σπίτι και γαμάνε και δέρνουν, αλλά τελικά οι φήμες με την συγκεκριμένη δεν επιβεβαιώθηκαν.

Η τύπισσα έμενε στην Αθήνα αλλά είχε πάει Κρήτη στους δικούς της για όλο το καλοκαίρι μιας και μόλις είχε τελειώσει με την σχολή της. Οπότε την πέτυχα Κρήτη όπου πήγα για διακοπές. Να 'ναι καλά τα εξοχικά των φίλων που τα έχω τιμήσει.

Πέσιμο από το Instagram
Εδώ λοιπόν σας έχω την Νο.1 συμβουλή. Όπου κι αν είστε διακοπές ανοίξτε το Instagram σας και κάντε αναζήτηση για γκόμενες με δύο τρόπους.

Α)Με βάση το Location: Βάλτε για τοποθεσία το νησί που είστε, π.χ. Crete ή Κρήτη. Αντίστοιχα βάλτε για τοποθεσία παραλίες, ήρεμα lounge bar ή cafe, συγκεκριμένες περιοχές γύρω σας και γενικά μέρη όπου συχνάζουν γκόμενες του ενδιαφέροντός σας. Όχι clubs, έχουν μόνο ψωνάρες και sugar girls.
B)Με βάση το hashtag: Πατήστε δίεση και ότι θέλετε σχετικά με το μέρος όπου βρίσκεστε. Π.χ. το όνομα του νησιού ή όνομα περιοχής, π.χ. #Crete, #Kriti, #Κρήτη #Ηράκλειο #Iraklion κτλ. Δοκιμάστε συνδυασμούς ελληνικών και greeklish.

Σημείωση: Όλο κάντε το και στην πόλη που μένετε, όχι μόνο στις διακοπές.

Μετά όταν βρείτε τον στόχο σας, τσεκάρετε λίγο επάγγελμα, σπουδές, κοινά ενδιαφέροντα κτλ. Όταν βρείτε κάτι κοινό χωθείτε. Αυτό έκανα κι εγώ! Είδα ότι κάνει παρόμοια δουλειά με εμένα κι ότι είναι στον κλάδο μου και χώθηκα! Βγήκαμε μάλιστα με πρόφαση να της πω ότι "Στην εταιρεία μου ψάχνουν για ταδε άτομα, ενδιαφέρεσαι, να συναντηθούμε να πούμε περισσότερα"? Για καλή μου τύχη είχαμε μόλις ένα κοινό φίλο κι όπως έμαθα μετά τον ρώτησε πληροφορίες για μένα χωρίς να το ξέρω. Της είπε ότι με είχε δει μία φορά σε κοινή παρέα (για μένα ήταν απλά γνωστός) κι ότι της φάνηκα ΟΚ άτομο. Άλλος ένας λόγος να αφήνετε καλή εντύπωση όπου κι αν πηγαίνετε και με όλο τον κόσμο γιατί...you never know.

Περιγραφή
Η τύπισσσα ήταν HB8, 1.64, 26 χρονών στα 50 κιλά. Μελαχρινή με μεγάλα μάτια και χειλάρες. Συναντηθήκαμε σε μια καφετέρια και της είχα πει ήδη να την πάω σε ένα ωραίο Beach Cafe Restaurant. Αυτή μου είπε "Δεν καθόμαστε εδώ που ξέρω και τα παιδιά"?

SOS: ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην την αφήσετε να σας βάλει στο frame της! Πάρτε πρωτοβουλία. "Αφού κανονίσαμε εκεί θα πάμε εκεί. Άλλωστε είναι πιο ωραία μπροστά στη θάλασσα να ακούς το κύμα και να συζητάς και έχει ωραία ατμόσφαιρα. Εδώ είμαστε κλειστά, μέσα στην πόλη"

Βλέπετε τι ωραία που έπαιξα με NLP?

Πήγαμε εκεί λοιπόν, παρήγγειλα φαγητά και ποτά (οκ ξηλώθηκα αλλά να το παίξουμε και value) και από τα πρώτα λεπτά είχα φουλ αγγίγματα. Τρελά IOI. Μετά άρχισα να της λέω κάποια διακριτικά κοπλιμέντα για τον χαρακτήρα της και την δουλειά της και την κοιτούσα στα μάτια και τα χείλια σαν να θέλω να την ξεπατώσω. Κατέληξα διακριτικά να της πιάνω το χεράκι και μετά να της κάνω αγκαλίτσα. Προς το τέλος του ραντεβού πήγα να κάνω kiss close και τραβήχτηκε. Ωστόσο, μετά στο αυτοκίνητο επειδή επέμεινα, κάνω το αυτοκινητο στο πλάι και της σκάω γλωσσόφιλα. Αποφασιστικός.

Στο 2ο ραντεβού βγήκαμε για ποτό. Έπαιξε χοντρή φάση. Στο 3ο ραντεβού την έφερα σπίτι. Με το που την βάζω σπίτι μου κατεβάζει το τζιν και τον παίρνει στο στόμα της. Να μην τα πολυλογώ, όσο ήμασταν Κρήτη για κάτι εβδομάδες την είχα ξεπατώσει στον πούτσο. Και μου έλεγε το κλασικό "Τι τεράστιο τον έχεις" κτλ. Η γκόμενα ήταν φουλ σεξομανής και γούσταρε στο κρεβάτι κάτι kinky περίεργα βίτσια. Οκ άλλη μία φορά μου είχε τύχει μια τόσο λυσσασμένη που να έχει τέτοια βίτσια αλλά το προσπέρασα.

Βέβαια μια μέρα έκανε κάτι που με χάλασε. Σε μια διαφωνία που είχαμε σε πολύ χαλαρή συζήτηση, για το θέμα σχέσης και ενώ η συζήτηση κυλούσε πολύ ήρεμα, γυρνάει και μου κανει "Άκουσε να δεις αγόρι μου, δεν θα μου πεις εσύ εμένα τι θα κάνω, εντάξει?" Της λέω "Οκ χαλάρωσε δεν σου ύψωσα την φωνή. Και συνεχίζει τον τσαμπουκά "Ρε φίλε...μην με τσιτώνεις, οκ?" Γενικά ήταν γκόμενα "χύμα". Δεν ήταν η γατούλα, η καλόβολη που θέλω και που θέλουμε οι περισσότεροι. Κάτι μου λέει ότι ανήκε στις ακατάλληλες.

Όταν επέστρεψα Αθήνα κι αυτή έμεινε κι άλλο Κρήτη συνεχίσαμε να μιλάμε. Ήταν όλο γλύκες και έφτασε στο σημείο να μου μιλάει για μελλοντικά σχέδια του στυλ "Εγώ ονειρευομαι στο μέλλον γάμο με παιδιά" κτλ. Όμως, σε κάποια φάση μου λέει στο Facebook "Έλα βάλε ότι είσαι σε σχέση". Της λέω "Κάτσε 2,5 εβδομάδες είμαστε μαζί. Έχω βγάλει το ότι είμαι Ελεύθερος, θα βάλω και την Σχέση, απλά να περάσει 1-1,5 μήνας, να ανέβεις Αθήνα, να το σιγουρέψουμε". Η διαφωνία μας συνέχισε ώσπου στο τέλος επειδή δεν πέρασε το δικό της μου λέει "Εντάξει αγοράκι μου. Άντε γεια και τα λέμε". Ε, ακόμα τα λέμε!

Φυσικά ούτε καν έκανα κίνηση να την πάρω τηλέφωνο ή να της ξαναστείλω μήνυμα σε FB/Insta. Να πάει να γαμηθεί. Γκόμενα με ψυχολογικά ξεκάθαρα και φουλ νεύρα. Αν πετυχαίνετε τέτοιες να ξέρετε ότι δεν θα διορθωθούν ποτέ όσο κι αν το προσπαθήσετε.

1 σχόλιο:

  1. Το πρόβλημα νομίζω είναι ότι την πήρες πολύ στα σοβαρά. Εσύ ο ίδιος έχεις γράψει για τα Shit test που κάνουν συνεχώς οι γυναίκες- ακόμα και στην σχέση.

    Πότε δεν πρέπει να απολογούμαστε ή να εξηγούμε κάτι, εάν η ερώτηση μας χαλάει.

    Εγώ θα απαντούσα στην παρότρυνση της"Έλα βάλε ότι είσαι σε σχέση" κάτι ελαφρώς ειρωνικό - περιπαιχτικό. Π.χ. "Δεν είχα καταλάβει ότι σου είχα γίνει τόσο απαραίτητος/αναγκαίος, πίστευα ότι το έβλεπες πιο χαλαρά." Ή "περίμενα να βάλεις εσύ πρώτα..." Ή με ελαφρό ειρωνικό χαμόγελο: "Έχεις έναν τρόπο να γίνεσαι χαριτωμένη όταν έχεις ανασφάλειες, εσύ."

    Και θα την έκανα έτσι αυτή να απολογείται γιά αυτό.

    Φυσικά και θα μου έλεγε ότι "Δεν έχω ανασφάλειες πως σου πέρασε απο το μυαλό κ.λ.π." Και εκεί θα την αποτελείωνα λέγοντας της ότι: " Την ποιότητα της σχέσης μου εγώ δεν την μετράω με το τι γράφει ένα ψυχρό βιβλίο όπως το Φβ - αλλά με την αληθινή επαφή και το βάθος τον συναισθημάτων που νομίζω ότι μεταξύ μας υπάρχουν κ.α.."
    Εάν επέμενε θα έκανα και ένα μίνι φροντιστήριο στατιστικής - στίλ: "Πάντως λάβε υπόψιν σου, στατιστικά μιλώντας, ότι 50% των τυπικά δεσμευμένων απατούν τους συντρόφους τους - θες και εμείς να είμαστε σαν και αυτούς;"

    Θα έπαιρνα και το ύψος παραπονεμένου κουταβιού και θα έλεγα με παράπονο.. "Νομιζα ότι εμείς θα είχαμε κάτι το ποιο βαθύ και ουσιαστικό που δεν θα μετρά τι γράφει τυπικά στο κάθε μας Φ.Β. ή στην κάθε μας ταυτότητα."

    Και εάν δεν έπιανε τίποτα απο όλα αυτά,θα έλεγα το τελικό μου επιχείρημα:

    "Δεν κάνω τίποτα εάν δεν μου μιλήσεις πρώτα για τις ανασφάλειες σου -θαθελα νάξερα ποιος κακούργος σε πλήγωσε στο εσένα έναν τόσο καλό και δυναμικό άτομο κ.λ.π."
    Αυτά.



    ΑπάντησηΔιαγραφή