Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Γαμήσια με Ασιάτισσες!


ΟΧΙ! Δεν έχουν όλες στενό μουνάκι!

Επιστρέφω δυνατά στις ιστορίες της Δευτέρας και σήμερα γράφω δύο δυνατά story. Ένα σήμερα κι ένα που προγραμμάτισα για την άλλη Δευτέρα και το οποίο θα κάνει πάταγο. Πάμε λοιπόν.

Καταρχήν να προειδοποιήσω δεν έκανα παρτούζα σαν εκείνη που έχασα στα 17 μου αλλά μιλάω για ξεχωριστές φάσεις.

Θέλετε να γαμήσετε εύκολα? Η λύση είναι απλή Badoo και Ασιάτισσες. Ειδικά αν μένετε στο κέντρο της Αθήνας ή σε τουριστική περιοχή όπου συχνάζουν πολλές λόγω δουλειάς. Επίσης καμία από αυτές δεν ήταν από Κίνα και οι ιστορίες έχουν τελειώσει ένα μήνα πριν, οπότε μην ανησυχείτε για κορονοϊούς και τα σχετικά.

38άρα HB6
Δίνουμε ραντεβού σε μπαρ. Σκάει μύτη, HB6, 38, έμοιαζε για 30-32. Τάπα, ήταν δεν ήταν 1.50. Μου λέει "Για κάποιο λόγο εσάς τους Έλληνες σας νοιάζει μόνο το σεξ και γεια σας". Εγώ με απλές ερωτησούλες και λίγο kino, πιάνω χεράκι και την φασώνω στο δίωρο. Την επόμενη φορά βγήκαμε για ποτό και μετά της λέω "Πείνασες? Πάμε σπίτι να σου κάνω το τραπέζι, έχω μαγειρέψει".

Με τα πολλά την τύπισσα την γάμησα...με ένα πιάτο φαϊ. Εν τω μεταξύ ακούστε φάση. Όταν βγαίναμε έβλεπα π.χ. να την παίρνουν τηλέφωνο διάφοροι και να μην το σηκώνει, αλλά να το κλείνει. Red flag. Άρα ψιλιάστικα ότι κάτι κρύβει. Σκέφτομαι "Έτσι είσαι; Γαμήσι όποτε γουστάρω" που εννοείται λόγω εμφάνισης και ηλικίας δεν θα το συνέχιζα. Από Φιλιππίνες αυτή και όποτε την έφερνα σπίτι άνοιγε το ψυγείο και χωρίς να ρωτήσει, έπαιρνε και δάγκωνε χύμα αγγούρια και καρότα. Το...άλλο το αγγούρι το θαύμαζε. Μου λέει "Τι πράμα είναι αυτό που έχεις? Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο. Εσύ είσαι για να παίξεις σε ταινία πορνό". Μία φορά την εβδομάδα Κυριακή, πούτσα να φεύγουν τα πολλά να ξελαμπικάρω και next...μέχρι που βρήκα την επόμενη.

Άλλο ένα που μου έκανε εντύπωση είναι ότι έχει μια φίλη 45άρα που είναι παντρεμένη με 60άρη Έλληνα (χωρισμένος αυτός, έκανε δεύτερο γάμο μαζί της), ο οποίος λέει έχει πολλά φράγκα! Και βγαίνει μαζί της συχνά γιατί ο...άντρας της ο λεφτάς βγαίνει και γαμιέται με πιτσιρίκες! Της λέω "Και αυτή το ξέρει και δεν κάνει τίποτα?" Μου λέει "Ε τι να κάνει, κάθεται για τα λεφτά". Λέω "Μαλακίες, η εμφάνιση κι ο χαρακτήρας πρέπει να μετράνε, όχι τα λεφτά". Και μου λέει το κλασικό "Εντάξει, δεν την αδικώ, επιλογές είναι αυτές και έχει τις ανέσεις της. Τα χρήματα για κάποιες μετράνε" (καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ακόμα και σε αυτές, όταν τα μυαλά τους παίρνουν αέρα και μυριστούν μπαγιόκο γίνονται ίδιες με τις δικές μας, 2ο Red flag, προχωράμε).

32άρα HB7
Εδώ ανεβήκαμε level. 1.58-1.59, 32 χρονών, μελαχρινή (όπως και οι προηγούμενη), με βυζάρες, κωλάρα και ωραία χείλια. Παραδόξως για Ασιάτισσα είχε πιασίματα και βυζομπαλίδια. Στο πρώτο ραντεβού σκάει με φίλη της γιατί φοβότανε και δεν είχε κάνει πολλές σχέσεις στην Ελλάδα (κάνα δυο που κράτησαν λίγο και νομίζω η μία με Έλληνα, η άλλη με ξένο, δεν θυμάμαι). Πάμε ποδαράτο στο μπαρ και λέω και στις δύο "Εδώ θα αποχαιρετήσουμε την φίλη σου και θα συνεχίσουμε οι δυο μας" (καλά η φίλη της 35άρα HB5.5 δεν βλεπότανε).

Η γκόμενα ήταν μεθυσμένη, είχε πιει ένα μπουκάλι λέει! Red flag. Για ποιον πούστη λόγο; Ήταν και Χριστούγεννα τότε, το έριξε έξω με παρέα. Φασωθήκαμε, την άφησα, κάπου στα τελειώματα είχε ψιλοσυνέλθει. Την επόμενη μέρα της λέω "Ελπίζω να με θυμάσαι από χθες και να μην είχες πει πολύ ώστε να με ξεχάσεις". Γελούσε. Την επόμενη φορά που βγήκαμε μετά την πάω σπίτι. Ε το τι γαμήσια της έριξα δεν υπάρχει. Το πρώτο έφυγε στο 15-20λεπτο, τόσο πολύ με είχε καυλώσει και είχα μαζεμένες καύλες κιόλας γιατί η προηγούμενη ήταν ψιλομπαζάκι. Αυτή είχε χειλάρες και κωλάρα και με άναβε. Στο δεύτερο γαμήσι 40-45 λεπτά, ευχαριστήθηκα όλες τις στάσεις.

Με την γκόμενα αυτή ψιλογαμιόμαστε κάθε εβδομάδα και στην ουσία αντικατέστησα με αυτήν την προηγούμενη Ασιάτισσα. Αλλά από τότε που έσκασαν ειδήσεις για κορονοϊό έχω σταματήσει. Μπορεί να έχουν Κινέζες φίλες, ποιος ξέρει, δεν ρισκάρουμε με τέτοια. Αφήστε δε που η συγκεκριμένη θέλει να φύγει πίσω στη χώρα της οπότε...no future.

Γενικά έχοντας ξεσκίσει ένα σωρό γυρολόγισσες-καριολάκια άλλων χωρών, ανακαλύπτω ότι η νοοτροπία τους δεν διαφέρει από αυτή των Ελληνίδων. Γι' αυτό πάμε κατά διαόλου. Ελάτε όμως την άλλη Δευτέρα να μείνετε μαλάκες με αυτό που θα διαβάσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου