Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Οι Νάρκισσοι δεν παραδέχονται ότι είναι!


Στο σημερινό άρθρο θα σας αναφέρω δύο παραδείγματα νάρκισσων για να καταλάβετε ότι οι γκόμενες-νάρκισσοι πλέον το κρύβουν ότι είναι νάρκισσοι, διότι φοβούνται ότι αν γίνουν αντιληπτές, θα σταματήσουμε να τις φλερτάρουμε.

Νάρκισσος cock-teaser
Μία περίπτωση γκόμενας που δεν την λες σχέση γιατί τα είχαμε ούτε ένα μήνα, ήταν μία μουνάρα HB9, 33 χρονών, αλλά έμοιαζε με 25, μελαχρινή, με 4 μικρά tattoos, μελαμψή, με απίστευτη προσωπάρα και αδύνατη. Μόνο η βυζάρα της έλλειπε, αν την είχε και αυτή θα μιλούσαμε για 10άρι.

Την γνώρισα σε ένα μπαρ, μιλήσαμε για 15 λεπτά, ανταλλάξαμε Facebook και μου έκανε εντύπωση το ότι μιλούσαμε για κάποιες μέρες και φαινόταν πολύ ενθουσιασμένη. Την άναψα κι εγώ βέβαια με μηνύματα του στυλ ""Λενε οτι όσοι εχουν τατουάζ ειναι πολύ σεξουαλικά άτομα" και κάτι τέτοια. Κανονίσαμε για το επόμενο ΣΚ.

Ήταν από την Κρήτη και μου πέταξε και την ατάκα: "Το έχετε με το λέγειν εσείς οι Αθηναίοι".

Βγήκαμε λοιπόν το επόμενο ΣΚ για φαγητό, φιλιόμαστε και άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά. HB9, ελεύθερη και τόσο...εύκολα;

Στο επόμενο ραντεβού έπεσε και το...δαχτυλάκι. Μόνο που δεν έχυσε. Στο μεθεπόμενο της λέω να έρθει από το σπίτι και μου λέει ότι είναι νωρίς και να βγούμε ξανά. Βγαίνουμε πάλι. Εκεί οπως το φέρνει η κουβέντα, μιλούσαμε γενικά για σχέσεις (χωρις να αναλύουμε φυσικά τίποτα γιατί τέτοια δεν τα αφήνω) κι εκεί την ρωτάω πόσο κράτησαν οι μεγαλύτερες σχέσεις της. Και εκεί σκάει το πρώτο Red flag!
HB9: Μία σχέση ειχα ενάμιση χρόνο...και μια άλλη ούτε ένα χρόνο. Οι άλλες ήταν παρα πολυ μικρές.
Ξ: Και από πότε χώρισες από την τελευταία σου μεγάλη σχέση;
HB9: Πρόπερσι. Κι από τότε είμαι από 'δω κι από εκεί.
Ξ: Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είσαι επιλεκτική και μπράβο σου. Κάποιος άλλος βέβαια θα μπορούσε να αναλογιστεί πως γίνεται μια τόσο όμορφη γυναίκα και να μην έχει μια σταθερή σχέση.

Τότε μου άρχισε τις κλασικές χαζές δικαιολογίες του γιατί δεν βρίσκει μόνιμη σχέση, πόσο άτυχη ήτανε κτλ. κτλ. Κι επειδή προσπαθούσε να ξεφύγει από την συζήτηση και ταυτόχρονα να μου πετάξει την μυθική ατάκα: "Έλα άστα αυτά...για πες...δηλαδή σου αρέσω τόσο πολύ;" σε συνδυασμό με το "Πως σου φαίνεται το μαλλί μου σήμερα;" ε εκεί την ρωτάω: "Να σε ρωτήσω κάτι; Μήπως είσαι νάρκισσος:"
HB9: Νάρκισσος; Τι είναι αυτό;
Ξ: Μπορείς να το ψάξεις στο Google. Είναι άτομα που απλά ψάχνουν επιβεβαίωση από όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.
HB9: (Γελάει) Όχι, δεν νομίζω. Δεν το έχω ψάξει να σου πω την αλήθεια.

Μία εβδομάδα μετά κανονίζουμε να έρθει σπίτι μου και να της μαγειρέψω. Τελευταία στιγμή λοιπόν, 2-3 ώρες πριν έρθει, μου λέει στο Messenger:
HB9: Ξέρεις...καθόμουν και σκεφτόμουν ότι μάλλον προχωρήσαμε πολύ γρήγορα. Ίσως δεν θα ήταν σωστό να έρθω σπίτι σου από τώρα. Και βασικά το ξανασκέφτηκα με την όλη φάση μεταξύ μας και δεν ξέρω πως θα μπορούσε να προχωρήσει και μάλλον νομίζω ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να σταματήσουμε.
Ξ: Καλά, πιο χαζή δικαιολογία δεν μπορούσες να βρεις για να χωρίσεις κάποιον; (γέλια) Πες οτι απλα δεν γουστάρεις και τέλος.

Οι μέρες πέρασαν, εγώ όμως μέσα μου έβραζα γιατί είχα φάει πάλι την εναλλαγή συναισθημάτων. Όλα αυτά που περιέχει η γνωριμία με νάρκισσο. Που από ζέστη σε πάει σε κρύο και το αντίστροφο. Μιλήσαμε πάλι και εγώ κλασικά είχα κολλήσει.
Ξ: Καλά, είναι δυνατόν μετά από 4 φορές που βρεθήκαμε να ξεκόβεις κάποιον έτσι στο άκυρο επειδή σου πρότεινε να έρθεις σπίτι του; Βρε μήπως είσαι νάρκισσος τελικά;
HB9: (και αφού επέμεινα κανα δυο φορές) Οκ έχεις δίκιο. Είμαι νάρκισσος;
Ξ: Όντως τώρα ή μου κανεις πλάκα;
HB9: Δεν σου κάνω πλάκα. Από την αρχή ίσχυε. Με συγχωρείς.
Ξ: Α καλά, οκ. Χαιρετώ.

Η επόμενη όμως έγινε αντιληπτή.

Η εκπαιδευτικός
Έχω ακούσει ένα σωρό παπάτζες από τον πατέρα μου ότι "Οι δασκάλες και οι νηπιαγωγοί είναι ότι πρέπει για οικογένεια". Φυσικά έχει πλήρη άγνοια γιατί στον 21ο αιώνα πιο εύκολα παίρνουν μεταγραφή παίκτες άνω των 10 εκατομμυρίων στο ποδόσφαιρο σε ελληνικές ομάδες, παρά βρίσκει κάποιος νέτο για να το παντρευτεί και να ξέρει ότι δεν θα τον χωρίσει.

Στο θέμα μας. Γνωρίζω νέτο HB 7.5 με ματάρες και καλό σώμα σε ένα event. Ανταλλάσουμε Facebook, έδειξε ενδιαφέρον. Εγώ επίτηδες δεν στέλνω γιατί είχα πιο υψηλά HB να παίξω εκείνες τις μέρες και σκεφτόμουν να στείλω το άλλο ΣΚ. Δεν προλαβαίνουν να περάσουν 4 μέρες και ΤΣΟΥΠ...σκάει μήνυμα.
HB 7.5: Τι κάνεις; Ήθελα να σου πω ότι κοιτούσα το προφίλ σου αυτές τις μέρες. Είδα τι απίστευτα πράγματα έχεις κάνει με την δουλειά σου. Πραγματικά μπράβο! Δείχνεις και από κοντά και από το προφίλ ένας άνθρωπος που είναι επιτυχημένος, όμορφος, με καλά χαρίσματα! Αναρωτιόμουν πως γίνεται να είσαι ελεύθερος! Αλλα anyway...σε κάνα δίωρο θα περάσω από την περιοχή σου με το αυτοκίνητο γιατί έτυχε να έχω ένα ραντεβού με μια φίλη και έλεγα μήπως θα είχες λίγο χρόνο να τα πούμε. :-)
Ξ: Να σε ρωτήσω κάτι, αλλά δεν θα με παρεξηγήσεις. Μήπως είσαι νάρκισσος; Διότι το μήνυμά σου...αυτό δείχνει. Πολύ love bombing βλέπω.
HB 7.5: Ναι, έχεις δίκιο. Είμαι. Καλά πως το κατάλαβες? :-(
Περίμενα ότι αρχικά δεν θα το καταλάβαινες και είχα σκοπό να το τραβήξω...για λίγο όμως.
Ξ: Να υποθέσω ότι αυτό με τα events το κάνεις καιρό τώρα, έτσι; Για να τσιμπάς θύματα. :-)
HB 7.5: Δεν έχω τι να πω...εντάξει τώρα έτυχε και πήγα σε τέτοιο event. Δεν είχα ξαναπάει.


Για να μην μακρηγορώ και οι δύο νάρκισσοι που προανέφερα, ένιωσαν αμήχανα όταν ήρθε η πολυπόθητη αποκάλυψη. Ίσως και να μην την περίμεναν γιατί ο περισσότερος κόσμος ακόμη δεν γνωρίζει τι παίζει. Ήθελαν να πάρουν επιβεβαίωση από όσο το δυνατόν περισσότερους. Και ζουν κοροϊδεύοντας κόσμο.

ΠΡΟΣΟΧΗ παίδες! Όταν δείτε ανελέητο love bombing από τις πρώτες μέρες, κατά πάσα πιθανότητα είναι Red Flag! Δεν το λέω για το 100% των περιπτώσεων, αλλά φροντίστε να ψαχτείτε με χαρακτηριστικά όπως: Το να θέλει να παίρνει επιβεβαίωση, το να θέλει να παίρνει αντιδράσεις, το να απομακρύνεται απότομα για να την κυνηγήσετε.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της φάρας τους.


ΥΓ. Μόλις χώρισα από μία σχέση 6 μηνών και θα γράψω ιστορία για αυτή στις αρχές Σεπτεμβρίου. Στην ιστορία εκείνη, θα πάθετε πραγματικό ΣΟΚ σε σχέση με όλες τις προηγούμενες σχέσεις μου μαζί, γιατί δεν θα πιστεύετε σε αυτά που διαβάζετε! Θα χάσετε κάθε ιδέα για το γυναικείο φύλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου