Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Γκόμενα κακοποιούσε το αγόρι της για 5 χρόνια


Ο Alex Skeel είχε σχέση με την Jordan Worth για 5 χρόνια. Τα συγκεκριμένα 5 χρόνια η Jordan του έκανε ανελέητο bullying και τον κακοποιούσε με αποτέλεσμα να φυλακιστεί.

Η Jordan του έκανε φάρσες του στυλ "Ο παππούς σου πέθανε" ή έμπαινε στα social media με το προφίλ του, του κατέστρεψε το κινητό, ενώ τον απείλησε ότι αν την παρατήσει τότεθ α τον σκοτώσει. Ήταν η πρώτη του κοπέλα και έτσι τον έκανε ότι ήθελε. Όταν μετακόμισε στο σπίτι της, επί 9 μήνες τον είχε να κοιμάται στο πάτωμα και δεν μπορούσε να μιλήσει με τους φίλους του και την οικογένειά του.

ΤΟ bullying δεν σταματούσε εκεί όμως! Η Jordan περίμενε ο Alex να κοιμηθεί και τον χτυπούσε ακόμα και στον ύπνο του με μπουκάλια! Μετά συνέχισε με σφυρί ή με ότι άλλο έβρισκε και σε διάφορα μέρη του σώματος, όπως τα πόδια, τα χέρια ή ακόμα και το κεφάλι. Όταν οι γείτονες φώναζαν την αστυνομία, ο Alex ισχυριζόταν ότι οι τραυματισμοί του προκλήθηκαν από τον ίδιο παρά το γεγονός ότι οι γιατροί έβρισκαν σημάδια από πληγές ή εγκαύματα. Μετά από αρκετό καιρό ένας σστυνομικός έπεισε τον Alex να ομολογήσει τα πάντα. Και βέβαια ο beta φίλος μας ομολόγησε ότι ο αστυνομικός του έσωσε την ζωή. "Πίστευα ότι έτσι ήταν οι σχέσεις αλλά τώρα ξέρω ότι αυτό δεν ήταν φυσιολογικό".

Η Jordan Worth συννελήφθη και ο Alex πήγε εκείνο το βράδυ της σύλληψής της σε ξενοδοχείο ενώ οι αστυνομικοί τον έβγαλαν για φαγητό στα McDonald's. "Δεν είχα φάει σωστά για 9 μήνες. Πεινούσα και ήταν το καλύτερο γεύμα που είχα όλο αυτό τον καιρό". Το διάστημα εκείνο ζύγιζε 44 κιλά και ήταν γεμάτος πληγές που είχαν μολυνθεί. Μάλιστα αν συνέχιζε έτσι τότε οι γιατροί εκτίμησαν ότι θα πέθαινε σε περίπου 10 ημέρες.

Η Jordan φυλακίστηκε για 7,5 χρόνια για κακοποίηση και καταπάτηση ατομικών δικαιωμάτων αλλά και περιορισμό ελευθερίας του πρώην της. Επίσης, ασκήθηκαν περιοριστικά μέτρα σε μόνιμη βάση. Το ζευγάρι δυστυχώς έχει ήδη δύο παιδιά.

Πηγή.

Ισχυρό φύλο και μαλακίες Απόδειξη του πόσο καριόλες μπορούν να γίνουν.

9 σχόλια:

  1. Έμαθα για αυτή την ιστορία πρώτη φορά πριν από αρκετούς μήνες. Είδα τον τύπο αυτό σε εκπομπή και πραγματικά ανατριχιάζεις με αυτά που περιγράφει... Η καταπίεση δεν κάνει διακρίσεις σε φύλα, φυλες, θρησκείες ή κοινωνικές τάξεις. :-(By the way, διαβάζω εδώ και καιρό το blog (ούτε καν θυμάμαι πώς το βρήκα, να πω τη μαύρη μου αλήθεια) και έχω να πω ότι όλες αυτές οι περιπτώσεις που περιγράφονται είναι σημεία των καιρών, δυστυχώς. :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Είχα διαβασει στο BBC ότι της διπλασιασαν τα χρόνια, αλλά μπορεί να κάνω λάθος... αυτή ισόβια έπρεπε να φάει, με αυτά που έκανε πήγε να τον σκοτώσει!

      Διαγραφή
    2. Ψυχοπάθεια και όλα τα παράγωγά της.

      Διαγραφή
  3. Εντάξει φίλος και στη Βρετανία προχθές καταδικάστηκε ένας 16χρονος για περίμενε λίγο... απαγωγή, βιασμό και δολοφονία 6χρονου κοριτσιού.

    https://www.bbc.com/news/uk-scotland-47322658

    Αρα τι θες να μας πεις; Αναλογικά με τη δικιά σου λογική όλοι οι άντρες είναι εν δυνάμει βιαστές ανηλίκων κοριτσιών.

    Θα σου έλεγα να προσέξεις λίγο την ψύχωση σου με τις γκόμενες και να ψάξεις να βρεις κανά άλλο χόμπι. Δες τα ινδάλματά σου πόσο καμμένοι είναι. Ο Μίστερι στο βιβλίο του Στράους είχε ψυχολογικά προβλήματα και συνεχώς γκρίνιαζε ότι ενώ είναι και καλά ο καλύτερος PUA δεν μπορούσε να σταυρώσει γκόμενα, ενώ ο Στράους έδωσε συνεντεύξεις και μίλησε για την κατάθλιψη που έπαθε πριν και μετά την περιπέτειά του ως PUA.

    Ελπίζω να μην τσαντιστείς, φιλικά στα λέω, γιατί κατα βάθος είσαι καλό παλικάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θέλω να πω τίποτα. Αναδημοσιεύω είδηση. Κάλμαρε τις αρχιδάρες σου ρε μαλάκαρε που θα μου πεις ότι έχω και ψύχωση και τράβα να συνεχίσεις την μαλακία που μου τα λες και φιλικά. Σιγά μην είμαι και κατά συρροή δολοφόνος φαντασμένε. Αμα σε χαλάνε τα βιβλία γίνε MGTOW και μην τα διαβάζεις.

      Διαγραφή
  4. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/758833_21hroni-kopela-pyrovolise-antra-sto-kefali-giati-den-itan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το όνομά μου είναι Ζαφειρία Αλέξανδρος, έρχομαι από την Αθήνα, αλλά μετακομίζω στη Σκωτία με τον σύζυγό μου, θέλω να μοιραστώ αυτά τα καλά νέα για τη ζωή μου με όλους και με όσους χρειάζονται βοήθεια στον γάμο / σχέση. Υποβλήθηκα για έξι χρόνια, ο σύζυγός μου με άφησε και συνέχισε να έχει άλλη γυναίκα μόνο και μόνο επειδή η οικογένειά του δεν με αγάπησε και επειδή δεν μπορούσα να του δώσω ένα μωρό, φώναξα για επτά χρόνια επειδή ο σύζυγός μου με χώρισε. Ψάχνα για το ξόρκι ότι το σύννεφο με βοήθησε στο διαδίκτυο συναντήθηκα τόσοι πολλοί μάγοι, όλοι έβαλαν χρήματα χωρίς να με βοηθήσουν, αλλά στις 3 Αυγούστου 2019, είδα μια ηλεκτρονική συνεισφορά ενός καλού μάγου ονόματι Drigbinovia. Αποφάσισα να έρθω σε επαφή μαζί του όταν έρχομαι σε επαφή μαζί του, μου είπε ότι το πρόβλημά μου είχε λυθεί επειδή ήρθα σε επαφή μαζί του, του είπα όλο το πρόβλημά μου και έκανε μια υπόσχεση ότι θα με βοηθήσει να επιστρέψω τον άντρα μου πίσω. Ο Drigbinovia με διδάσκει και μου έδειξε τι να κάνω, ακολουθώ όλες τις οδηγίες και κάνω αυτό που μου ζήτησε να κάνω μετά από τρεις μέρες μου είπε ότι ο σύζυγός μου θα με καλέσει πριν κοιμηθώ εκείνη την ημέρα και να ζητήσω συγγνώμη. Μόλις μου είπε τα πάντα, ο σύζυγός μου με τηλεφώνησε και μου ζήτησε να τον πάρω πίσω μετά από έξι χρόνια διαζυγίου. σήμερα μοιράζομαι αυτό το μήνυμα γιατί θέλω να μάθει ο κόσμος και είναι καλή δουλειά και είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που είμαι έγκυος και για όσους από εσάς που χρειάζεστε βοήθεια, προβλήματα με την εργασία ή την προώθηση επικοινωνήστε με την Drigbinovia σήμερα και λύστε το πρόβλημά σας εδώ είναι e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com ή whatsapp τον Ι +2348144480768 Σας υπόσχομαι ότι το πρόβλημά σας θα λυθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή