Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Παρθένες ετών 22, 24 και 25...το 2018!


Η απόδειξη ότι οι Ελλ(ε)ηνίδες είστε ΑΚΟΜΑ ξενέρωτες!

Καταρχήν να πω συγγνώμη που χάθηκα ένα μήνα τώρα αλλά το φθινόπωρο είναι μεγάλο γαμήσι στη δουλειά. Και τώρα που σας γράφω είναι πολυτέλεια χρόνου και δεν ξέρω καν τι ώρα θα ξυπνήσω. Θα φροντίζω άλλες χρονιές να γράφω μέσα στο καλοκαίρι άρθρα για το φθινόπωρο. Από Νοέμβριο ευελπιστώ και πάλι 2-3 άρθρα κάθε εβδομάδα.

Στο θέμα μας. Είχα βγάλει στη σέντρα παρθένες καριόλες ετών 26 και ετών 30 που αποφάσισαν να σταματήσουν στη ζωή τους να είναι καριόλες και να πηδηχτούν (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!) Αυτά έγιναν πριν από 6 και 8 χρόνια. Όταν όμως φτάνουμε στο 2018 και συναντάμε παρθένες σε μεγάλη ηλικία και μάλιστα καλά κομμάτια τότε κάτι δεν πάει καλά!

Παρθένα ετών 22 από το εξωτερικό
Την συγκεκριμένη την έκανα add στο Facebook μέσω Badoo ή Tinder, δεν θυμάμαι. Μιλάγαμε για 3-4 μήνες στο χαλαρό. HB 7.5 φυσική ξανθιά με βυζάρες, κωλάρα και ματάρες. Στο πρόσωπο αν ήταν λίγο καλύτερη και πρόσεχε τον εαυτό της θα έπαιρνε άνετα ένα 8. Όταν ήταν να κανονίσουμε μου έλεγε ότι δουλεύει. Και όντως είχε περίεργα ωράρια. Τελικά κανονίζω κάτι με την παρέα μου, της λέω και έρχεται κι αυτή με μια φίλη της. Ντρεπότανε αρκετά. Την χορεύω όταν βγαίνουμε, μου κωλοτρίβεται. Μετά έπαιξα πολύ με μηνυματάκια στο FB. Οπότε πήγαμε σε Day 2.

Είχε καταγωγή από μάνα και πατέρα απ' το εξωτερικό και μάλιστα από διαφορετική ήπειρο. Ο μπαμπάς είχε φράγκα και καθότι ήταν η μεγάλη του κόρη δεν της χαλούσε χατήρι. Δεν ξέρω αν ήθελε λεφτά αλλά ποτέ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο και μάλιστα έκανε πάντα κίνηση να πληρώσει όταν βγαίναμε (δεν την άφησα ποτέ γιατί βγήκαμε 3 ραντεβού όλα κι όλα). Την πρώτη φορά που βγήκαμε μόνοι μας δεν έγινε κάτι. Την πηγα σε καλό μέρος. Μου είπε ότι είχε πρωινό ξύπνημα και ότι νύσταζε. Συνεχίσαμε όμως να παίζουμε με μηνυματάκια.

Την δεύτερη φορά ήταν που μου το έπαιξε ιστορία, ότι και καλά ντρέπεται και ότι εγώ "θέλω άλλα πράγματα". Ενώ ήμασταν με αγκαλίτσες και γέλαγε αρκετά και πέρναγε καλά, όταν πήγα να την φιλήσω τραβήχτηκε και γέλασε. "Όοοοχι βιάζεσαι" μου λέει. Το προσπέρασα στην πλάκα. Όταν πηγα να την καληνυχτήσω της είπα βέβαια "Δεν παίζει να φύγεις έτσι" και την στρίμωξα στο αμάξι μου και της έριξα ένα γλωσόφιλο διαρκείας να με θυμάται. Εκεί που ομολόγησε ότι ήταν παρθένα. "Να...δεν έχω ολοκληρώσει με κάποιον". Η μεγαλύτερη της σχέση? ΠΑΠΑΡΙΑ. Ποια σχέση ρε? Ούτε εξάμηνο δεν παίζει να είχε κλείσει. Μου τα μάσαγε. "Πέρυσι το καλοκαίρι κάτι είχε παιχτεί με έναν" και "Κάτι παίζει με έναν από το εξωτερικό, είναι γνωστός, δεν τον ξέρεις".

Τέλος πάντων αυτό με το εξωτερικό και σε συνδυασμό με το ότι είναι παρθένα μου κίνησαν τις υποψίες ότι δεν έπαιζε τίποτα και είχε κανέναν πλατωνικό έρωτα της πούτσας. Τρίτο ραντεβού φασωνόμαστε άγρια. Χώθηκα αρκετά. Μετά της είπα να πάμε από το σπίτι μου να κάτσουμε, δεν ήθελε, πάλι με την πρόφαση ότι είναι κουρασμένη. Από εκεί και πέρα σιγά-σιγά αραίωσε. Ψάχνοντας το προφίλ της στο Facebook όμως, είδα κάτι παλιά μηνύματα όπου έκανε tag αυτόν τον...διάσημο. Λοιπόν μάγκες μου μιλάμε για νεαρό Αμερικανό ηθοποιό! Και νομίζε τώρα ΑΥΤΗ του 7.5 ότι μπορούσε να γαμηθεί μαζί του! Που αυτός θα είχε τα 10άρια να κάνουν παρέλαση μπροστά από το σπίτι του!

Σαν ένα μπάζο που της είχα στείλει όταν είχα ανοίξει το blog, ήταν 7.5 με ψεύτικα χείλια και νόμιζε ότι μπορεί ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΑΚΗ ΤΟ ΖΩΟ! Ρε τι ΣΚΑΤΑ έχετε στο κεφάλι σας? Το έχετε καβαλίσει τελείως?

Τελικά η HB 7.5 η 22άρα αραίωσε τα μηνύματα στο Facebook. Προτίμησε να παραμείνει αγάμητη και μπράβο της. Όσο κι αν το προσπάθησα μέσω μηνυμάτων δεν πήρα απάντηση. Δεν την κάλεσα βέβαια κιόλας αλλά δεν σκόπευα να ρίξω το value μου. Το πούλο. Τελικά δεν έχει να κάνει με την καταγωγή. Αν μεγαλώσουν Ελλάδα παίρνουν την εδώ ηλίθια νοοτροπία της ξυνο-αγάμητης.

Παρθένα ετών 24
Η πρώην ενός φίλου μου. Είναι ψιλοφλώρος ο φουκαράς σε φάση 30 χρονών με μυαλό 20άρη, να τον γουστάρουν γκόμενες στο FB και να μην μπορεί ούτε να κανονίσει ραντεβού και να τις φασώσει ή να πάει να τις φασώσει και κάτι να γίνεται και να μην φασώνει ή να μην πηδάει. Του έχω δώσει ένα σωρό συμβουλές, δεν παίρνει χαμπάρι.

Τα είχε με μία 24άρα σήμερα, 23άρα πέρυσι, η οποία είναι καστανόξανθη προς καστανό με μαλλί σγουρό αφάνα και κώλο που οριακά δεν τον λες "σαν περίπτερο". Δηλαδή θα είναι καμιά 70-75αριά+ κιλά κι αν αδυνατήσει και το πάει στα 60 θα μπορείς να λες ότι η γκόμενα πάει από το HB 6.5 στο HB7.5 , μπορεί και πιο πάνω και μετράει. Αλλά...δεν. Τα είχαν 6 μήνες. Δεν γάμησε. Δεν ξέρω τι περίμενε τόσο αυτός όσο και αυτή. Της είχε πει να μείνουν μόνοι τους αλλά πότε έβρισκε δικαιολογία και πότε αραίωνε το να βλέπονται με πρόφαση την σχολή. Παρθένα μέχρι και σήμερα.

Μια φίλη μου είναι παρθένα στα 25 της!
Καλά να είναι το κορίτσι, HB 6.5, πολύ καλό σωματάκι, στο πρόσωπο χαλάει αρκετά, εγώ έκανα κάθε προσπάθεια να της γνωρίσω φίλους μου. Τώρα είναι σε φάση που έφυγε εξωτερικό. Αν το ήξερα νωρίτερα το ψυχικό το σκεφτόμουν να το κάνω, μόνο και μόνο για να την βάλω στον κόσμο του Matrix, απλά θα χαλούσε η φιλία. Σώμα για γαμήσια τρελά όμως, δεν το συζητάω. Λίγο στο πρόσωπο βγάζει αυτό που λέμε ταυτόχρονα psycho φάτσα και αδιάφορη μαζί.

Anyway, ο φίλος από πάνω με την παρθένα που δεν γάμησε μου έλεγε για την φίλη μας ότι είναι παρθένα γιατί έλεγαν τα προσωπικά τους. Εγώ δεν είχα τόσο κολλητηλήκια, ήταν στα όρια φίλης και γνωστής. Η συγκεκριμένη είναι ίσως η μόνη που δικαιολογώ από τις άλλες, όχι επειδή είναι φίλη αλλά γιατί και έξω έβγαινε και τις προσπάθειές της τις έκανε. Απλά λόγω εμφάνισης δεν καθότανε κάποιος. Τώρα στο εξωτερικό θεωρώ πως ότι κινείται εκτελείται και θα της φύγουν και οι ντροπές τελείως.

Αυτή λοιπόν είναι η πραγματικότητα γύρω σας. Αγάμητες ελληνίδες με ταμπού μέχρι την ψυχή. Ζούνε ακόμα σε άλλο κόσμο, αυτόν που τους έπλασε η μαμά. Σε αντίθεση με το εξωτερικό που αν δεν πηδηχτείς μέχρι τα 18 νομίζουν ότι έχεις ψυχολογικά προβλήματα. Ναι, εδώ ΕΧΕΤΕ και καιρός να σας το πει κάποιος! Ας βγει καμιά αναγνώστρια τώρα να υποστηρίξει ότι δεν είστε ξενέρωτες. Όλη μέρα στο Tinder και στο Badoo, μόνο και μόνο για να σκοράρετε ταίρια μεταξύ σας και να μετρήσετε τις επιτυχίες για να ζηλέψουν οι φίλες σας. Και δεν γαμάει καμία σας γιατί νομίζετε ξέρω γω ότι θα πρέπει να είναι από Γεωργούλης ή Μουζουράκης ή Ντάνος και πάνω ή ότι σκατά έχετε για (ένα και μόνο) ιδανικό πρότυπο. Πραγματικά βγείτε τώρα έξω και γαμηθείτε με όποιον σας την πέσει για να περάσετε στην άλλη πλευρά του Matrix, αλλιώς καθίστε στη μιζέρια σας και μουτζωθείτε χρόνια μετά όταν θα ξαναδιαβάζετε αυτό το κείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου