Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Έκανα σεξ με Πολωνέζα τουρίστρια!


Το πήδημα που περίμενα μια ζωή!

Τελικά το να σε κερατώνει η γκόμενα και να χωρίζεις μετά από 3 χρόνια έχει και τα τυχερά του.

Φτάνουμε στα μέσα Αυγούστου στις διακοπές μου, στο 2ο νησί. Σε 2 μέρες γυρνάω Αθήνα. Την προηγούμενη ημέρα μου έχει φύγει μέσα από τα χέρια ένα 10άρι. Η ψυχολογία στον πάτο.

Μπαίνω στο ίδιο club με χθες. Δεν έχω πολύ όρεξη. Τα πιτσιρίκια που βλέπω μπροστά μου δεν μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Κόβω βόλτες με τον φίλο μου. Δεν κάνω πέσιμο αλλά περιμένω.

Σε κάποια φάση σκάει μία νεαρή HB8.5 μελαχρινή με γαλάζια μάτια, μαζί με μια τύπισσα δίπλα που μοιάζει να είναι η μητέρα της. Την έκοψα για 22 χρονών. Χτυπιέται και χορεύει σαν χταπόδι. Η δε κατά τα φαινόμενά μαμά της κάθεται ακίνητη σαν αγκούρη. Εν τω μεταξύ περνάνε διάφοροι χλιμίτζουρες από μπροστά της αλλά αυτή συνεχίζει να χορεύει σαν να κοιτάει τον ορίζοντα. Δεν τους κάνει παιχνιδάκια. Επίσης εγώ δεν κάνω κίνηση γιατί ανησυχούσα σε φάση ότι θα πεταχτεί η μαμά να μου την πει.

Σε κάποια φάση η τύχη μου χαμογελάει. Η μαμά της φεύγει! Εδώ είμαστε σκέφτομαι. Την καρφώνω. Το σκέφτομαι. Θυμίζω μία ημέρα πριν έχω φάει ήττα. Μου γυρνάει την πλάτη! Περνάνε 5 λεπτά. "Δεν γαμιέται θα μπω γύπας και να πάει να γαμηθεί!" Μπαίνω με κίνηση προς την μέση του club, δηλαδή περνάω πίσω απ' την πλάτη της και φεύγω μπροστά της. Περπατάω 10 μέτρα, δήθεν ότι κόβω βόλτα. Τώρα γυρνάω 180 μοίρες. Την έχω φάτσα. Αρχίζω να χορεύω κοντά της.

(Ακολουθεί συζήτηση μεταφρασμένη στα αγγλικά)
Ξ: Από που είσαι?
HB 8.5: Από την Πολωνία.
Ξ: Πρώτη φορά στην Ελλάδα;
HB 8.5: Ναι. Εσύ από που είσαι;
Ξ: Ε δεν φαίνεται;
HB 8.5: Από Ελλάδα;
Ξ: Ναι, από Αθήνα, έχω έρθει για καμιά 10αριά μέρες.

Βλέπω ότι με κοιτάει που και που και χαμογελάει. Την πλησιάζω πιο κοντά. Συνεχίζω να χορεύω κοντά της. Την πιάνω από τα χέρια και την κάνω μια στροφή. Της τα αφήνω. Την ξανακάνω μια στροφή, της τα αφήνω ξανά. Χορεύουμε πλάι για να με συνηθίσει. Τώρα παίζω kino με τις παλάμες των χεριών μας που τις ακουμπάω μόνιμα. Ανταποκρίνεται! Την κάνω ξανά στροφή και συνεχίζω με παλάμες. Σε κάποια φάση ενώ την κάνω στροφή βλέπω κάτι χλιμίτζουρες και πλησιάζουν. Όχι γαμώ το σπίτι σας, δεν έχει απόψε! Τώρα έχω την εμπειρία και θα πάρετε τ'@@ μου! Την πιάνω και την πάω 5 μέτρα πιο πέρα, στην άκρη. Τώρα η πλάτη μου κοιτάει προς το κέντρο του club και αυτή κοιτάει προς εμένα, προς το μέσο του club. Πίσω της δεν είναι κανείς. Εκείνη την ώρα είχα ανάψει τόσο με την πάρτη της, που οποιοσδήποτε κι αν ερχόταν στην πλάτη μου να μας διακόψει θα έτρωγε μπουνίδι. Και ο πορτιέρης είχε έμφαση στους τουρίστες εκείνες τις μέρες.

Αρχίζω να την πιάνω από την μέση διακριτικά. Βλέπω δεν με απωθεί πολύ. Προσπαθεί να κρατήσει όμως μια απόσταση. Της χαϊδεύω το μαλλί ενώ χορεύουμε. Σε κάποια φάση μου λέει:
HB 8.5: Ζεσταίνομαι, λέω να πάω τουαλέτα".
Ξ: Θα σε συνοδεύσω.
HB 8.5: Μην φοβάσαι, εδώ θα έρθω.
Ξ: Ξέρω τι σου λέω.

Την πιάνω από το χεράκι (kino), την συνοδεύω, της παίρνω δύο μπουκαλάκια νερό, τα πίνουμε όταν έρχεται απ' την τουαλέτα. Συνεχίζει να κάνει αέρα στον εαυτό της. Ζεσταίνεται.
HB 8.5: Πάμε προς τα έξω;
(Την πιάνω ξανά από το χεράκι (ξανά kino), βγαίνουμε έξω, 10 μέτρα απ' την είσοδο του club)
Ξ: Το όνομά σου;
HB 8.5: (Μου λέει).
Ξ: (Της λέω).
HB 8.5: Πόσο είσαι?
Ξ: 24, εσύ;
HB 8.5: 18.
Ξ: Ναι, ε; Μάλιστα!
HB 8.5: Πλάκα σου κάνω. Σου ρίχνω 2 χρόνια. Σήμερα έγινα 26.
Ξ: Χρόνια Πολλά! (την φιλάω) Εγώ σου ρίχνω βασικά. Επιμένω. Είμαι 31
(Γέλια!)
Ξ: Σε ποια πόλη μένεις;
HB 8.5: Στην Βαρσοβία.
Ξ: Και με τι ασχολείσαι;
HB 8.5: Έχω τελειώσει οικονομικά και δουλεύω σε μια εταιρεία. Εσύ;
Ξ: (Της λέω).
HB 8.5: Ενδιαφέρον (με ρωτάει σχετικά με την δουλειά μου).
Ξ: (Της απαντάω). Πόσες μέρες είσαι στο νησί;
HB 8.5: Ήρθαμε χθες. Πήγαμε για μπάνιο και κάηκα. Οπότε δεν βγήκα. Η πρώτη μέρα που βγαίνω γενικά στην Ελλάδα είναι σήμερα.
Ξ: Μιας και ζεστάθηκες στο club, έχει ένα ωραίο μπαρ εδώ πιο κάτω που είναι πιο χαλαρό. Πάμε για ποτάκι.
HB 8.5: Είναι μακριά; Γιατί με στενεύουν τα παπούτσια.
Ξ: Όχι, να εκεί πέρα είναι (της δείχνω).
HB 8.5: Οκ, πάμε.

(Την πιάνω από την μέση (kino). Φτάνουμε στο μαγαζί. Μου λέει ότι είναι κάπως κουρασμένη και θέλει κάτι να τονωθεί και έτσι παίρνουμε δύο fruit punch χωρίς αλκοόλ. Καθόμαστε ακριβώς μπροστά στη θάλασσα σε έναν αναπαυτικό καναπέ. Το μαγαζί έχει σχεδόν αδειάσει και έχουμε μείνει τρία τραπέζια! Και χάρη μου έκαναν οι σερβιτόροι σε αντίθεση με αυτούς στο Gazarte γαμώ το μουνί που τους πέταγε που μου έκαναν χαλάστρια με την γερμανίδα και έκλεισαν 02:30 λες και ζούμε στην Αγγλία.

Τεσπά, στο θέμα μας. Μπαίνω γυπαετός! Διαρκώς την είχα αγκαλιά στον καναπέ και της χάιδευα τα μαλλιά.
Ξ: Έχεις υπέροχα μάτια. (την πιάνω από την μέση)
HB 8.5: Και εσύ έχεις ωραία μάτια. Δεν μοιάζεις με Έλληνα.

Ξ: Α ναι; Και με τι μοιάζω; Με Ιταλό;
HB 8.5: Δεν ξέρω, μπορεί. Η με κάποιον...πιο βόρειο ακόμα. Επίσης δεν φαίνεσαι και πολύ πέφτουλας όπως οι περισσότεροι Έλληνες.
Ξ: Έτσι είμαστε εδώ. Η χώρα του φλερτ. Όπου οι γυναίκες το παίζουν δύσκολες και οι άντρες φλερτάρουν  παραπάνω.
HB 8.5: Εσύ δεν έχεις ανάγκη. Λόγω δουλειάς γνωρίζεις πολλές! (ψιλο shit test ή μπορεί και όχι).
Ξ: Ναι αλλά δεν έχουν τα μάτια σου, ούτε την εμφάνισή σου. Είμαι πολύ επιλεκτικός (την πιάνω αγκαλιά από πίσω στον καναπέ ενώ κοιτάμε την παραλία. Της δίνω φιλάκια στο μάγουλο. Μετά σε κάποια φάση γυρνάει και την φιλάω. Αυτό ήτανε. Το φάσωμα ξεκίνησε. Μετά γνωριστήκαμε ακόμη καλύτερα).

Στο τέλος φεύγουμε από το μαγαζί γιατί ήταν ήδη αργά, είχε κλείσει και είχαν ανοίξει και τα φώτα.

Ξ: Πάμε κάπου εδώ κοντά.
HB 8.5: Δεν γίνεται.
Ξ: Φεύγω μεθαύριο.
HB 8.5: Ε οκ, θα τα πούμε αύριο τότε.
Ξ: Έεελα τώρα και θα αφήσουμε την ημέρα να φύγει ανεκμετάλλευτη;
HB 8.5: Αύριο. Δεν χάνομαι.

Ανταλάσσουμε τηλέφωνα για να μιλάμε μέσω Viber. Την επόμενη ημέρα έπρεπε να καταστρώσω σχέδιο. Το σπίτι του φίλου μου ήταν κάτι χιλιόμετρα μακριά και θεωρώ ότι η τύπισσα θα ξενέρωνε με την απόσταση. Παίρνω τηλέφωνο σε πολλά ξενοδοχεία εκεί κοντά στην περιοχή. Βρίσκω ένα τριών αστέρων. Το κλείνω δίχως δισταγμό. "Θα σου δώσω σουίτα μεζονέτα στο 1/3 της τιμής" μου λέει ο γέρος. Κανονίζω ραντεβού με την Πολωνέζα για βράδυ και πάω λίγα λεπτά πριν να πάρω το κλειδί. Με ξεναγεί στα γρήγορα, μου δείχνει την δωματιάρα, έπαθα σοκ. Λίγα δευτερόλεπτα την είδα και έφυγα γιατί είχα αργήσει κάτι λεπτά. Το μωρό με περίμενε.

Ξ: Έχεις φάει;
HB 8.5: Όχι, εσύ.
Ξ: Όχι και έλεγα να πάμε για φαγητό. Έχεις δοκιμάσει σουβλάκια, τζατζίκια κτλ.;
HB 8.5: Όχι ακόμα. Πάμε.

Την βγάζω σε μια ταβέρνα-εστιατόριο αλλά κυριλέ. Έφτιαχνε κάτι τεράστια σουβλάκια. Για να καταλάβετε τι μοντελάρα είναι και πόσο προσέχει την σιλουέτα της, η τύπισσα έφαγε με το ζόρι μιάμιση μπάλα κρέατος από το σουβλάκι και ελάχιστες μελιτζάνες! Τάισε κάτι ζωάκια εκεί γύρω με το υπόλοιπο! Φάγαμε στην παραλία μπροστά στο κύμα. Μετά πήγαμε για ποτό σε ένα άλλο μαγαζί πάλι μπροστά στη θάλασσα. 2-3 φορές το κύμα σηκωνότανε βραδιάτικα και μας πιτσιλούσε. Το πήραμε στην πλάκα. Μιλάγαμε για κάνα δίωρο εκεί. Μάθαμε πράγματα ο ένας για τον άλλο. Για οικογένειες, για δουλειές...της έκανα και το τεστ με τις πόρτες. Τα αποτελέσματα ήταν ότι να 'ναι! Στην κόκκινη πόρτα που είναι τα ερωτικά της έβγαλε ένα σκοτεινό δωμάτιο στο οποίο δεν ήθελε να μπει γιατί όταν έμπαινε δεν έβλεπε τίποτα! Από αυτό και μόνο κατάλαβα ότι στα αισθηματικά της τα έχει κάνει σκατά. Με τον τελευταίο γκόμενο είχε σφαχτεί γιατί αυτή ήθελε γάμο κι αυτός όχι. Κάναμε αγκαλίτσες, φιλάκια, επίσης πέρασε ένας γέρος με τριαντάφυλλα και πήρε ένα για να το έχει. Μου είπε στην αρχή τα κλασικά "Δεν είναι ανάγκη" και τέτοια αλλά γούσταρε. Της λέω "Πάμε να σου κάνω μια έκπληξη για τα γενέθλιά σου"! Δέχτηκε χωρίς δισταγμό. Ήξερε τι θα ακολουθήσει. Την βάζω στο αμάξι γιατί της εξηγώ ότι η έκπληξη ήταν ένα χιλιόμετρο από εκεί.

Ανοίγω την πόρτα του δωματίου. "Είναι το πιο μεγάλο δωμάτιο που έχω κλείσει ποτέ σε ξενοδοχείο. Και είναι όλο δικό σου"! Στο ισόγειο του δωματίου είχε καναπέδες-κρεβάτια και εκεί ξεκινάει το φάσωμα. Αρχίζω να της χαιδεύω τον λαιμό, να τον φιλάω και σε κάποια φάση κάνω κίνηση για να της βγάλω το σουτιέν.

Εκεί σηκώνεται, κλείνει το φως, με βάζει κάτω και με ισοπεδώνει!

Ανεβαίνει από πάνω μου και μου αρχίζει τα τριψίματα. Ανά διαστήματα κατεβαίνει, με φιλάει και μου ρίχνει δαγκωματιές. Την γδύνω τελείως. Έμεινα μαλάκας ρε! 1.72 γκόμενα, σωματάρα, ΚΩΛΑΡΑ και ΒΥΖΑΡΕΣ! Το πόδι της ήταν αδύνατο, ήταν ένα μέτρο πόδι και όταν έφτανε μέχρι πάνω κατέληγε σε μια απίστευτη κωλάρα. Λες και την είχανε φτιάξει με μοιρογνομώνιο! Και όλα αυτά ξαναλέω, με ωραίο πρόσωπο και γαλάζια μάτια. Δεν πίστευα ότι έριξα τέτοια μουνάρα. Μετά ανεβαίνουμε τις σκάλες και την πάω στο διπλό κρεβάτι. Γαμηθήκαμε σαν να μην υπάρχει αύριο!

Όταν θα γαμήσετε βόρεια τουρίστρια θα καταλάβετε ότι δεν υπάρχει επιστροφή!

Κάναμε όλες τις στάσεις. Γαμιόμασταν για 2,5 ώρες! Την ξεζούμισα! Όταν την έβαζα στα τέσσερα, ακριβώς επειδή είχε ύψος 1.72 αλλά το πόδι της ήταν πολύ ψηλό, έπρεπε να την κατεβάσω λίγο προς τα κάτω για να φτάσω να της τον βάλω (καθότι 1.78). Όταν ήταν από πάνω δεν έλεγε και πολλά. Αλλά έπαιρνε κάτι πίπες...δεν σας έχουν ξαναπάρει τέτοιες πίπες στη ζωή σας! Αν πωλούνταν στο εμπόριο θα λεγότανε πίπα Herb Platinum! Η γκόμενα είχε κάνει 3 σχέσεις στη ζωή της που καμία από αυτές δεν είχε κρατήσει έστω ένα χρόνο. Για τόσο μικρή εμπειρία σε σχέσεις μου έκανε εντύπωση για το πόσο καλά ξεσκιζόταν.

HB 8.5: Είσαι πολύ...μεγάλος!
Ξ: Σου αρέσει το 20ποντο καυλί μωρό μου; Καλώς ήρθες στην Ελλάδα!
(και δώστου χαστούκια στα κωλομέρια. Αυτή είναι φιλοξενία ρε!)

Καλά μου λέγανε ότι Πολωνέζες, Ρωσίδες, Σκανδιναβές και λοιπές είχανε βελούδινο δέρμα. Βέβαια τα είχα και πριν 8 χρόνια με Ρωσίδα και ήξερα, αλλά τότε δεν κατάφερα να της τον βάλω. Τώρα όμως πήρα το αίμα μου πίσω και έβαλα σύρτη σε 100% τουρίστρια. Ανάψαμε τόσο πολύ που δεν είχε αρκουδίσιον γιατί ο πορνόγερος που μου νοίκιασε το δωμάτιο ξέχασε να μου πει ότι έπρεπε να πληρώσω +5 ευρώ για το κλιματιστικό μην του γαμήσω τα πρέκια! Ούτε νερά στο ψυγείο είχε και ευτυχώς που είχαμε φέρει μαζί μας. Ευτυχώς υπήρχε ανεμιστήρας γιατί θα τον ξυπνούσα κι ας ήταν και 3 η ώρα το βράδυ, αλλά όπως και να χει ανάψαμε πολύ. "Έτσι το κάνουν στην Αφρική" μου λέει και το πήρε στην πλάκα ευτυχώς. Βέβαια την δουλειά μας την κάναμε και ρίξαμε και ένα τρίωρο ύπνο γιατί την άλλη μέρα θυμίζω ότι έπρεπε να γυρίσω και Αθήνα.
Οπότε όταν νοικιάζετε δωμάτιο να θυμάστε δύο πράγματα:
Α)Air-condition.
Β)Να έχει νερά το ψυγείο.

Τέτοιο θεόμουνο τουρίστρια που να μην ξέρει γρι ελληνικά δεν είχα γαμήσει ποτέ. Το καταευχαριστήθηκα. Ανέβηκαν οι μετοχές μου. Έδειξα ότι αξίζω και κυρίως βούλωσα πολλά στόματα κάποιων που νόμιζαν ότι το HB 9.5 με το οποίο τα είχα ήταν απλά μια κωλοφαρδία. Όχι ρε μάγκες. HB 9.5, HB9 και τώρα HB8.5, όπως και αρκετά ακόμη HB 8.5 που είναι πλέον το minimum που χτυπάω. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Προφανώς και ζούμε σε λάθος χώρα. Σε οποιοδήποτε κράτος του εξωτερικού θα είχα ξεσκιστεί να γαμάω. Εδώ έχω περάσει βράδια να χαραμίζομαι με τα κόμπλεξ της κάθε αγάμιτης καριόλας. Όπως και όλοι εσείς που με διαβάζετε.

Το πρωί αφού ξέχεσα τον γέρο χωρίς να με ακούσει η τουρίστρια και μου ζήτησε συγγνώμη για το κλιματιστικό που δεν ενημέρωσε και το νερό που δεν έβαλε, του πλήρωσα 5 ευρώ διαφορά και πήρα το τηλεκοντρόλ του κλιματιστικού να το ανάψω έτσι για να δροσιστούμε. Είπα στο μωρό να ρίξουμε ένα πρωινό πούτσο να τον ευχαριστηθούμε με δροσιά. Δεν ήθελε. Μου είπε ότι ήταν πολύ κουρασμένη. Κοιμηθήκαμε αγκαλιά μόλις 2,5 ώρες, ήθελε να πιει καφέ, έπρεπε να κάνουμε check-in σε 2 ώρες το πολύ, έπρεπε κι εγώ να ετοιμαστώ.

Στο δρόμο σκέφτηκα "Ρε μπας και δεν πολυτρελαίνεται για μένα"; Αλλά απ' την άλλη μήπως τελικά βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα; Γιατί να μην της δώσω μια ευκαιρία;
Ξ: Σε πόσες μέρες πετάς;
HB 8.5: Σε μία εβδομάδα.
Ξ: Άλλαξε την πτήση σου και έλα Αθήνα.
HB 8.5: Στα αλήθεια θέλεις να με ξαναδείς;
Ξ: Φυσικά.

(Συνεχίζεται...)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου