Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

23χρονος ζιγκολό παντρεύτηκε την 91χρονη θεία του και θέλει την σύνταξή της!



"Ήταν η τελευταία επιθυμία της καλής μου να πάρω αυτά τα χρήματα" δηλώνει ο 25χρονος σήμερα δικηγόρος."

O 25χρονος σήμερα Mauricio Ossola από την Αργεντινή δηλώνει ότι παντρεύτηκε πριν από δύο χρόνια την 91χρονη Yolanda Torres από έρωτα, ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έχουν πείσει τις Αρχές, που αρνούνται να του εκχωρήσουν σύνταξη χηρείας μετά τον θάνατο της καλής του λίγους  μόλις μήνες μετά τον γάμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Torres ήταν συγγενής του νεαρού και συγκεκριμένα αδερφή της γιαγιάς του.

Η αιτιολόγηση που προβάλλει το ασφαλιστικό σύστημα της Αργεντινής στην άρνηση για την επίδοση σύνταξης είναι ότι ο γάμος αυτός δεν ήταν νόμιμος. Ακόμα κι αν ήταν, σύμφωνα με την νομοθεσία της χώρας οι συντάξεις χηρείας εκχωρούνται στον επιζώντα σύζυγο μόνο εφόσον αποδειχθεί ότι ο εκλιπών/η εκλιπούσα ήταν το μοναδικό οικονομικό στήριγμά του. Αυτό δεν ισχύει πλέον για τον 25χρονο, ο οποίος πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη νομική και μπορεί πια να εργαστεί ως δικηγόρος.

«Αγαπούσα τη Yolanda με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, με τον πιο αγνό τρόπο που μπορεί να αγαπά κανείς. Αυτό το συναίσθημα, μαζί με τον πόνο που μου προξένησε ο θάνατός της θα με συνοδεύει μέχρι να φύγω κι εγώ από τη ζωή» τόνισε ο νεαρός σε τοπική εφημερίδα και δήλωσε αποφασισμένος να οδηγήσει την υπόθεση στο ανώτατο δικαστήριο.

Παρά τα 68 χρόνια διαοφράς που είχε με την αγαπημένη του, ο Ossola επιμένει ότι ο γάμος τους ήταν νόμιμος και ότι δεν επρόκειτο για απάτη. Ο έρωτας του ζευγαριού αναπτύχθηκε σιγά σιγά τα χρόνια που έμεναν στο ίδιο σπίτι και, σύμφωνα με τον νεαρό, η απόφασή τους να παντρευτούν ήταν η τελευταία επιθυμία της 91χρονης, η οποία προφανώς ήθελε να εξασφαλίσει οικονομικά τον σύζυγό της για τα επόμενα χρόνια.


Πηγή.

Σχόλιο ξενερωμένου: Δικηγόρος, έτσι; Και που; Στην Αργεντινή! Δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Τον "πιστέψαμε" όλοι!

Στο ίδιο μήκος κύματος και το άρθρο της (γυναικοκρατούμενης) Lifo.


Vogue: Ξεχάστε τα «κούγκαρ» και τις MILF: Η νέα τάση ακούει στο όνομα WHIPs


Οι σέξι, αυτόνομες γυναίκες μιας ορισμένης ηλικίας -ειδικά εκείνες σε σχέση με νεαρότερους άντρες- έχουν «φορτωθεί» από καιρό με διάφορες γλαφυρές, σχεδόν χυδαίες, ταμπέλες.

Από την Mrs. Robinson μέχρι την μητέρα του Στίφλερ και την Ντέμι Μουρ μέχρι την Μπριζίτ Μακρόν, οι σέξι γυναίκες μιας ορισμένης ηλικίας -ειδικά εκείνες σε σχέση με νεαρότερους άντρες- έχουν «φορτωθεί» από καιρό με διάφορες γλαφυρές, σχεδόν χυδαίες, ταμπέλες όπως «MILF» και «κούγκαρ».

Αυτό όμως μέχρι σήμερα. Γιατί σύμφωνα με την συγγραφέα Bibi Lynch, υπάρχει ένας πολύ καλύτερος και μακράν πιο θετικός χαρακτηρισμός για όλες αυτές τις γυναίκες: το WHIP. Το ακρωνύμιο αντιστοιχεί στη φράση «Women who are Hot, Intelligent, and in their Prime», δηλαδή «γυναίκες που είναι σέξι, έξυπνες και στην ακμή της ζωής τους». Το να υποβαθμίζουμε τις γυναίκες που είναι σεξουαλικά ποθητές και αυτόνομες και τυγχάνει να βγαίνουν με πιο νεαρούς σε ηλικία άντρες είναι κατά γενική ομολογία μια ξεπερασμένη αντίληψη αλλά εξακολουθεί να υπάρχει.

«Με τον όρο "κούγκαρ", οι άντρες αποτελούν θήραμα. Οι WHIPs είναι πιο αστείες, πιο έξυπνες και πιο σέξι», σημειώνει η Lynch. Όπως σχολιάζει στο σχετικό άρθρο της η Vogue, ο νέος όρος σίγουρα «θα ενθουσιάσει θρυλικές WHIPs όπως οι Madonna, Mariah Carey, Sam Taylor-Johnson και Joan Collins, που όλες έχουν χαρακτηριστεί ως μεγαλύτερης ηλικίας "αρπακτικά" που ορμούν σε ανυπεράσπιστα νεαρά αγόρια».

Η 64χρονη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έχει γίνει επανειλημμένα αντικείμενο χλευασμού για την 24 ετών διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγό της Εμανουέλ Μακρόν. Ωστόσο ο ίδιος υπερασπίζεται πάντα με σθένος την σχέση τους. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και το νέο WHIP δεν είναι παρά ένα ακόμη δείγμα πως ζούμε σε μια κοινωνία εμποτισμένη από διπλά στάνταρ αναφορικά με τα δύο φύλα, αφού δεν υπάρχει αρσενικό ισοδύναμο ούτε για το MILF ούτε για το «κούγκαρ».

Ο θάνατος του MILF -αν όντως εξαλειφθεί ποτέ ολοκληρωτικά ο όρος- και η άνοδος WHIP σίγουρα έρχονται σε μια καίρια στιγμή για την Μπριζίτ Μακρόν, ίσως την διασημότερη WHIP παγκοσμίως επί του παρόντος. Η 64χρονη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έχει γίνει επανειλημμένα αντικείμενο χλευασμού για την 24 ετών διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγό της Εμανουέλ Μακρόν. Ωστόσο ο ίδιος υπερασπίζεται πάντα με σθένος την σχέση τους και στο παρελθόν είχε δηλώσει σχετικά με όσα του καταλογίζουν τα ταμπλόιντ: «Αν ήμουν 20 χρόνια μεγαλύτερος από την σύζυγό μου κανείς δεν θα είχε σκεφτεί ούτε για μια στιγμή πως δεν μπορούμε να είμαστε νόμιμα μαζί. Όλο αυτό λέει πολλά για τον μισογυνισμό στη Γαλλία. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο πώς αντιλαμβάνονται την θέση μιας γυναίκας».

Πηγή.

Σχόλιο ξενερωμένου:  MILF, Cougar και ξερό ψωμί! Βγαίνει η κάθε καριόλα φεμινίστρια και προσπαθεί να αλλάξει τις ορολογίες επειδή δεν της κάθονται καλά στο λαιμό. ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ρε! Όπως θέλουμε θα σας λέμε!

Το βασικότερο απ' όλα σε μια οικογένεια είναι ότι ο άντρας πρέπει να προστατεύει την γυναίκα ή τουλάχιστον η γυναίκα να αισθάνεται προστασία από αυτόν. Πιαστήκατε τώρα από τον Μακρόν και πέσατε όλες οι λιγούρες αγάμητες πουρόγριες σε παλιό άρθρο στο Πρώτο Θέμα αν θυμάμαι καλά και σας έτρεχαν τα σάλια για τον "πρίγκιπα" μόνο και μόνο για το πορτοφόλι του! Που αν ήταν σερβιτόρος ας πούμε στα φρύδια σας θα τον γράφατε. Κάρχιες.

Για να αισθάνεστε λοιπόν ότι προστατεύεστε θέλετε άντρα τουλάχιστον σχεδόν συνομίληκο (0-3 χρόνια πάνω κάτω δεν θα τα χαλάσουμε), έως και μεγαλύτερο (μέχρι 10-15 χρόνια max καλά είναι, μερικοί το τραβάνε και παραπάνω). Και να σας πω γιατί; Γιατί όταν θα πάτε 50 και θα έχετε "στραγγίξει" από υγρά (μη σας πω και πριν τα 50 μερικές), αν είστε π.χ. με έναν 40άρη που θα είναι στα ντουζένια του, πως στο καλό θα τον κρατήσετε; Ενώ ο 40άρης αν είναι με μια 25-30άρα θα την βάλει κάτω και θα της αλλάξει τα φώτα όπως πρέπει.

Και όλα αυτά δεν τα βγάζω απ' το κεφάλι μου. Να 'ναι καλά ο πατέρας μου που ως natural PUA μου έδειξε τον δρόμο που δεν είναι άλλος από τις πιτσιρίκες. Διαφορετικά στα 68 του σήμερα, αντί να επιλέξει μια 15 χρόνια μικρότερη, θα είχε διαλέξει (σύμφωνα με την Lifo) καμιά Μπριζίτ Τρονιέ που θα ήταν...πόσο χρόνών; Χμμμ...δεν θα ήταν γιατί θα είχε πάει στον άλλο κόσμο!

Συμπερασματικά, μην ψαρώνεται από το χρήμα καμιανής και μην γίνεστε ζιγκολό! Τις πουτάνες να βλέπετε και να τις παίρνετε σαν παράδειγμα προς αποφυγή σε όποια φάση κι αν είστε. Αν μια γκόμενα μείνει στο ράφι και πάει 40+ ας πρόσεχε. Να πάρουν χαμπάρι όλες τους ότι αυτή είναι η κόκκινη γραμμή που "έχασαν το τρένο" και να το πούνε σε όλες τις φίλες τους. Πόσες χυλόπιτες μοίρασε ρε η κάθε 45άρα γεροντοκόρη σήμερα; Μπορεί να θυμηθεί; Εσείς που με διαβάζετε τώρα πόσες χυλόπιτες μοιράσατε; Για μετρήστε τις. Υπάρχει ισότητα λοιπόν; Πείτε τους να πάνε να γαμηθούνε από μένα και κολλήστε τους το άρθρο στη μούρη. Για όσα χρόνια μας πρίζουν τ' @@ για άλλα τόσα η εκδίκησή τους πλησιάζει. Αυτά είναι τα στάνταρ μας και δεν θα παρεκλίνουμε. Στις μικρές μόνο. Και να μάθουν κι αυτές από τις μεγαλύτερες γενιές να πιάνουν από έναν γκόμενο κάθε φορά και όχι να πιάνουν "αράχνες" όπως τους έμαθε η μαμάκα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου