Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Διακοπές 2017: Καμάκι σε Ισραηλίτισσα

Η οποία είχε παρόμοια δουλειά με εμένα!

Συνεχίζουμε την κανονική ροή του προγράμματός μας. Είχαμε μείνει στο δεύτερο νησί όπου πήγα διακοπές αρχές Αυγούστου και όπου θεωρώ ότι θα είχα πολύ καλύτερες πιθανότητες να σκοράρω. Εκει θυμίζω ότι συχνάζουν τόσο τουρίστριες, όσο και ελληνίδες. Σίγουρα πάντως περισσότερες τουρίστριες απ' ότι στο πρώτο νησί.

Σε ένα από τα δυνατά μαγαζιά του νησιού, scanάρω τον χώρο. Διακρίνω ότι με κοζάρει μία τύπισσα σε 2set. HB8.5 και η φίλη της HB7. Ειδοποιώ τον φίλο μου ότι πάω για καταδρομική κίνηση γυπαετού 45 μοιρών να το καρφώσω.

(Ακολουθεί διάλογος μεταφρασμένος στα ελληνικά).
Ξ: Καλησπέρα. Ωραίο χαμόγελο. Από που είστε;
HB 8.5: Σε ευχαριστώ. Από το Ισραήλ.
Ξ: Ααα, μάλιστα. Ωραία.
HB 8.5: Εσύ; Είσαι ντόπιος;
Ξ: Όχι ακριβώς. Είμαστε από Αθήνα. Πρώτη φορά στο νησί;
HB 8.5: Ναι. Και στην Ελλάδα γενικά. Εσύ;
Ξ: Έχω ξανάρθει άλλες δύο φορές, αυτή είναι η τρίτη.
HB 8.5: Με τι ασχολείσαι (IOI)
Ξ: (Της λέω). Εσύ;
HB 8.5: Δουλεύω στην (και μου λέει όνομα γνωστής πολυεθνικής εταιρείας)
Ξ: Σοβαρά τώρα; Κοίτα να δεις! (κάνω το connection και φέρνω και τον φιλο μου στην κουβέντα "Κοίτα να δεις, δουλεύει στην τάδε εταιρεία". Ο φίλος μου αρχίζει να απασχολεί το obstacle, την φίλη της. Μέσα σε λίγα λεπτά κουβεντιάζαμε όλοι μαζί σε comfort) Το όνομά σου;
HB 8.5: (Μου λέει, ούτε που το συγκράτησα). Εσένα;
Ξ: (Της λέω). Μου φαίνεσαι αρκετά συναισθηματική (cold reading).
HB 8.5: Ναι, έχεις δίκιο, είμαι.
Ξ: (Της κάνω το τεστ με τις πόρτες)
HB 8.5: (Όταν φτάνει στην κόκκινη πόρτα) Βλέπω έναν λούτρινο αρκούδο ο οποίος έχει στο κέντρο μια καρδούλα.
Ξ: (Αφού της λέω για τις άλλες πόρτες το αφήνω τελευταίο) Διακρίνω ότι πέρα από συναισθηματική είσαι και ρομαντική. Σου αρέσουν τα ρομαντικά δώρα, αλλά και οι αγκαλιές. Γι' αυτό είδες λούτρινο αρκούδο. Είναι ένα αντικείμενο το οποίο συνηθίζουμε να αγκαλιάζουμε. Λογικά και στις σχέσεις σου σου αρέσουν πολύ οι αγκαλιές.
HB 8.5: Ναι, έχεις δίκιο (μου λέει και μου χαμογελάει).

Σε εκείνη την φάση έγινε κάτι απροσδόκητο. Φάγαμε κοκομπλόκο από τον σερβιτόρο, ο οποίος μας έκανε στην άκρη για να έρθει παρέα να κάτσει με μπουκάλι στο πάσο όπου μιλούσαμε! Γαμώ το σπίτι σας εκεί μέσα. Μαλάκες ελληναράδες! Μόνο στην μπανανία αυτά! Πληρώνουμε, κερνάμε τα ποτά τους (ο καθένας αυτηνής με την οποία μιλούσαμε). Με τα χίλια ζόρια το καταφέραμε, μόνο που δεν τσακωθήκαμε που λέει ο λόγος, γιατί δεν ήθελαν με τίποτα να τις κεράσουμε. Και μπράβο τους γιατί άλλες από κάτι ανατολικά μπλοκ το έχουν και στάνταρ έθιμο.

Τεσπά μετά το target μου πάει προς τουαλέτα και γυρνάει, ενώ εμείς βρήκαμε μια θέση στο μπαρ. Μιλούσαμε για κοινά ενδιαφέροντα, είδα ότι είναι αρκετά σπιτόγατα και θα βγει κυρίως ένα Σάββατο. Επομένως I approve. Σε κάποια φάση όμως ο φίλος μου δεν απασχολούσε πολύ την φίλη της, η οποία επίσης είχε καταλάβει ότι δεν την πολυγουστάρει και μπήκε εμπόδιο. Ζήτησε από το target μου να φύγουν ξενερωμένη. Ο wingman μου δεν είχε κάνει καλή δουλειά. Ήταν και AFC ο μαλάκας, γάμα τα.

Τέλος πάντων η φίλη της φεύγει, ο φίλος μου απομακρύνεται διακριτικά και το target μου είναι έτοιμο να φύγει και αυτό.

HB 8.5: Οπότε...θα φύγουμε εμείς.
Ξ: Απ' ότι βλέπω η φίλη σου θέλει να πάτε αλλού. Δεν πειράζει. Πες μου κινητό και Facebook να κανονίσουμε.
HB 8.5: Σε ευχαριστώ για όλα...αλλά δεν μπορώ. Είσαι καλό άτομο αλλά έφυγα από σχέση 4 χρόνων πριν από ένα μήνα και δεν είμαι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.
Ξ: Ok whatever. Κράτα την κάρτα μου και όποτε θέλεις μιλάμε (εδώ μπήκα και στο frame της από μόνος μου αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο). Αγκαλίτσα
HB 8.5: (Ήρθε και κάναμε μια αγκαλιά).

Θα μπορούσα να την πλησιάσω για φιλί κάπως και κακώς δεν το επιχείρησα. Life is a risk. Τουλάχιστον όμως εκείνη την ημέρα έκανα το καλύτερο παιχνίδι μου στις φετινές διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου