Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Η ξαδέρφη μου έκρυψε τις φίλες της επειδή το είπε η πρώην μου!

 
Παρθένες φίλες μέχρι να βγάλουν την σχολή τους!

Γυναικεία αλληλεγγύη. Απίστευτο και όμως αληθινό. Θυμάστε την πρώην μου που τα είχαμε 3 χρόνια και έφαγα το κέρατο; Ε λοιπόν για κακή μου τύχη, κάποια στιγμή της είχα γνωρίσει μια ξαδέρφη μου. Είχαμε βγει για τετράδα. Εγώ, η πρώην, η ξαδέρφη και ο δικός της.

Όταν χωρίσαμε και ήξερα πλέον ότι το πουτανάκι ήταν ακατάλληλο για μόνιμη σχέση, έγινε το εξής απίστευτο. Από την ξαδέρφη μου είχα γνωρίσει από παλιά περίπου τρεις φίλες της, την μία μάλιστα -καλή περίπτωση αλλά με γκόμενο- από σπόντα. Τις άλλες δύο στο μιλιτό. Η πρώην μου είχε μυριστεί ότι έχει φίλες η ξαδέρφη και της είπε "Σε παρακαλώ μην του γνωρίσεις καμία, προσπαθώ να τα ξαναβρούμε".

ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΜΕ ΠΟΙΑ?
Με αυτή που γαμιότανε για να κονομίσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να οδηγάει κάμπριο αμάξι και να έχει κινητά και να φυσάει μαρουλάκια επειδή βρήκε sugar daddy; Και που συνέχιζε να τραβιέται μαζί του και μετά; Ρε πλάκα κάνουμε; Με αυτή δεν ανοίγεις σπίτι. Το κλείνεις όπως είσαι.

Κι όμως η ξαδέρφη μου έδειξε...γυναικεία αλληλεγγύη! Συμφώνησε και όντως όλο αυτό το καιρό δεν μου έχει γνωρίσει καμία φίλη της. Το έμαθα από τον πρώην της γιατί ευτυχώς για μένα χωρίσανε. Η δε ατάκα της ξαδέρφης πριν μάθω την αλήθεια ήταν επική. Ήμουν κέντρο Αθήνας με ένα φίλο και όπως περπατάγαμε την πετυχαίνω. "Που είσαι; Χαθήκαμε." , "Ήμουνα για ποτό με δύο φίλες", "Καλά και γιατί δεν μας είπες τίποτα;" , "Εεε, τι να σου πω. Η μία δεν ασχολείται με σχέσεις αν δεν βγάλει την σχολή της πρώτα και η άλλη...δεν ξέρω".

Τέλεια! Και γαμώ τις δικαιολογίες! Ναι, θα μείνει παρθένα μέχρι να βγάλει την σχολή της. Από ποιο χωριό είναι είπαμε; Όσο για την άλλη η ατάκα του στυλ "Δεν την ξέρω καλά" με κάνει απλά να βάζω τα γέλια. Όλα αυτά με ποια λογική έγιναν; "Για το καλό μου;" Ρε να τα ξαναβρώ με το πορνίδιο; Δεν μένω αγάμητος ένα χρόνο καλύτερα; Εννοείται πως και στην ξαδέρφη μου γνωρίζω φίλους. Πάντα πρώτος παίρνω πρωτοβουλία σε τέτοια και ξιγιέμαι σπαθί. Το λέω για να μην πεταχτεί κάνα καριολάκι στα σχόλια και λέει τις μαλακίες του. Σε θέμα κονέ ξηγιόμαστε καλύτερα από εσάς. Γιατί πολύ απλά εσείς βγαίνετε έξω και σας την πέφτουν όλοι οπότε δεν έχετε κανένα άγχος. Εμείς σε άγνωστες είμαστε στο έλεος του Θεού...σε αυτή τη χώρα συγκεκριμένα.

Η σερβιτόρα
Είχα πιάσει τις προάλλες κουβέντα με την σερβιτόρα γνωστής καφετέριας, όπου πολύ κοντά της υπάρχει μαγαζί για χορό. Βγήκα για καφέ με αναγνώστη. Της έπιασα την κουβέντα δήθεν τυχαία για το μαγαζί και την ρώτησα αν χορεύει. Μου είπε που και που. Της πρότεινα να κανονίσουμε για το Σάββατο που θα ακολουθούσε και δέχτηκε. Θα περνούσα από την δουλειά της.

Έφυγα για τριήμερο χωρίς να της πω κάτι. Δεν πήρα τηλέφωνο μην φανώ λιγούρης. Επομένως της μίλησα το μεθεπόμενο Σάββατο (δύο εβδομάδες μετά). Πάω κατά τις 02:00 που υποτίθεται ότι θα σχόλαγε, την προσκαλώ να έρθει και μου λέει "Πηγαίντε με τον φίλο σου και θα δούμε". Τελικά να μην τα πολυλογώ, όταν κατέβηκα για να φύγω η ώρα είχε πάει 04:00 και αυτή καθότανε και μαλακιζότανε με σερβιτόρους και σερβιτόρες σε ένα τραπέζι και έλεγαν τα δικά τους.

Αυτό το Θέλω να τραβάω ουρά πάνω μου για να δείξω ότι μετράω μεταφράζεται σαν ΚΟΡΟΪΔΙΑ. Ξέρεις κάτι; Πες "Μπα, άστο καλύτερα δεν είμαι για τέτοια σε ευχαριστώ για την πρόταση" και έληξε. Τι κοροϊδεύεις τον άλλο; Ναι, κοροϊδία είναι, στ' αρχίδια μας αν το βλέπετε αλλιώς. Εμείς ξηγιόμαστε με ειλικρίνεια και λέμε τα πράγματα ως έχουν.


Δύο ιστοριούλες να ξεχαρμανιάσω. Έτσι για να φύγουν τα πολλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου